Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spok1984
újonc
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Kb 7 hónapja cseréltem le a rendszert, Denon AVR-X2000 és Dali Lektor szettre. Bejáratás után vettem észre, hogy pár filmnél néhány jelenetben furcsa, recsegő hangokat hallunk. Például a Majmok Bolygólya: Forradalom végén kb 1:50 percnél, mikor Cézár bunyózik Kobával és Koba kiabál, az recseg (DTS HD hanggal, szinkronosan nem recseg). Azt hittem, hogy az erősítő rossz, de kicseréltem egy másikra és úgy is rossz volt. Kipróbáltam optikai kábellel, kicseréltem a média lejátszót (Popcorn A410), de a hibát akkor is tapasztaltuk. A barátnőm egy műszaki üzletben dolgozik, ahol kipróbálták a média lejátszót, ott is rossz volt. Megnézték az eredeti Blu Ray-t is, eredeti hanggal az is rossz volt, több erősítő és hangfal kipróbálásánál is. Azt egyszerűen nem akarom elhinni, hogy a gyári Blu Ray is rossz. Szerintetek mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest