- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
userxy
őstag
válasz
csiben1 #51748 üzenetére
1g fehérje 4 kcal
1g CH 4 kcal
1g zsír 9 kcal10% körüli tetzsírhoz kb a napi szükséglet 37 kcal /zsírmentes ttkg
Ha diéta akkor a napi szükségleted minusz edzésnapon mondjuk 300 kcal és pihenőn kb 500 kcal.
Ha tömegelsz akkor meg plussz 500 kcalTehát mondjuk ha a napid 2000 kcal.
Akkor fehérje zsírmentes ttkg *2g = x kcal
Ch attól függ mennyit akarsz enni::::: zsírmentes ttkg *3g = y kcalZsírt megkapod:
2000 -x-y = z kcal
z/9 = R gramm zsírt kell egyél.Remélem érthető
-
Assdak
őstag
válasz
csiben1 #50243 üzenetére
Ez nincs így kőbe vésve. Amikor úgy érzed már elég nagy terheléssel dolgozol, felveheted. Ez nem attól függ hány kiló vagy. Nyakból nyomáskor sem árt használni.
Hozzáteszem a folyamatos öv használat sem jó. Az meg a másik véglet, mikor a veréb edzés elején felveszi, edzés végén meg le, persze normálisan meghúzva nincsen, mert akkor nyilván nem tudna 2 percnél tovább megmaradni benne. -
Coccolino_O
őstag
válasz
csiben1 #40157 üzenetére
Használtam, 1,5L-es Sencort, amibe mellesleg nem fér bele 1,2kg rizs, ez jó kis marketing bullshit. 800grammnál is már majdnem kibukik belőle a kaja. Annyiban jobb, hogy belerakod amit akarsz, és nyugodtan otthagyhatod, fél óra alatt kész, és finom, nem tapad össze. Addig meg elmehetsz fürdeni, vagy mittudomén.
Ahogy írták, szereti a gőz verdesni a fedőt, szóval célszerű olyan helyen tartani, ami könnyen takarítható.
kolosanyi: Vagy nem kell kenyeret enni. Nem nagy dolog lemondani róla.
-
barisj
aktív tag
válasz
csiben1 #40157 üzenetére
Nem rég én is beruháztam egy rizsfőzőre. Már megbántam
kb 2x tovább tart mire elkészül,mint a sima főzőtasakos,és ha nem eszed meg hamar,akkor úgy egyberagad,hogy csak na xd Miközben teszi a dolgát,a pára meg a víz kijön a tetején és a rizsfőző körül minden dzsuvás lesz.. én a helyedben nem vennék,de ahoyg gondolod
-
KoVee84
senior tag
válasz
csiben1 #40157 üzenetére
Én igen. A legegyszerűbbet vettem meg, vmi 4000 ftért,
azt hiszem Solacmegtaláltam, Sencor, 1,5 literes. Jó, csak az az egy idegesít benne, hogy amikor főzöd a rizst, a fedőt emelgeti a pára és ott kicsap a vízpermet, szóval mindig tiszta dzsuva lesz körülötte a pult. Szóval ha újra kellene vennem, én olyat vennék aminek zárható a teteje. ilyesmire gondolok -
-
Morris
veterán
válasz
csiben1 #38405 üzenetére
Szerintem ezért:
az izomláz eredete nem más, mint mikroszkopikus szakadások az izomrostokban. A szakadás helyén gyulladás lép fel, ez okozza a tulajdonképpeni fájdalmat. Ennek eredményeképp érthető, hogy mind a bemelegítés, mind a nyújtógyakorlatok hatástalanok az izomlázzal szemben, mivel az az izomrostok fizikai túlterhelése miatt következik be. Következésképp az edzés utáni masszázs és nyújtás csak ront a helyzeten, mivel a már elszakadt rostokat még jobban izgatják.
A fájdalmas góc melegvizes borogatása, illetve a szaunázás jót tesz az izomláznak, mert a meleg hatására javul az izom vérkeringése és így gyorsul az izomrostok regenerációja.
forrás: wiki
-
Xantor
tag
válasz
csiben1 #37767 üzenetére
Az én álláspontom az, hogy egyén függő, van akinek ez, van akinek az a jó, Neked kell rájönnöd!
Próbáld meg "nagy" súlyokkal bukásig az utolsó 1-2 szériát minden gyakorlatban, nekem bevált.
Off: Tiszteletem mindenkinek, nemrég találtam rá a topikra, nagyon komoly tagok vannak itt.
-
Jim-Y
veterán
válasz
csiben1 #34682 üzenetére
Szerintem fogj a kezedbe egy tárcsát. Én csak 4x8-akat csináltam, de 2-3 alkalom után most már egy 10-es tárcsával tolom, mert úgy néz ki, hogy ebben lehet haladni... ja igen, még talán annyi, hogy én arra törekszem, hogy leengedésnél minél jobban visszafeszítsek, lassan hagyom magam függőlegesbe ereszkedni, majd a kiegyenesedést gyorsan, leereszkedés lassan, majd gyorsan... szóval érted te
-
Woodslave
félisten
válasz
csiben1 #33990 üzenetére
viccelsz. Kigyullad az agyadban a kreatin töltöttség jelző... Természetesen sehogy
nemneked: D vit: Doctor's Best 5000NE 360 darabos elég jó árban volt anno, minden nap nyomom talán a nyári nagy melegben nem.
Dicker: Érdekes vérvétel lehetett, ugyanis kb 7-10k a vizsgálata... mondjuk ha nem te mondod még talán el is hittem volna -
N.Ferry
senior tag
válasz
csiben1 #33088 üzenetére
Igazi idióta a szerző....
A boxos beszólása meg ultra gáz,fogalma sincs az izmokról,ezekről még a golyó is lepattan bazz,nemhogy 30 kg-s gyík majd lekajatézzaFred23 : Szerintem full teljesen felesleges számolgatni,hogy mennyi összsúlyt mozgatsz meg egy edzésen.
Én spec. max. annyit tartok észben,hogy mikor kell emelni a súlyon. -
Casanova*
veterán
-
törölt tag
válasz
csiben1 #19448 üzenetére
a zabpehely az en fogalmaim szerint szilard taplaleknak minosul.
Dietaban is kell edzes utan ch, csak bele kell szamolni a napi mennyisegbe.
(#19446) KAMELOT
ha azt mondod hogy egy 15%-mal kevesebb testzsirral produkalod, akkor a topik egy jelentos resze fog gutautest kapni
-
JackFeryll
őstag
válasz
csiben1 #6673 üzenetére
Király. Jobban szeretem mint a túrót. Van nagyon zsírszegény féle is (nöm fasten, 0.6g telített zsír/100g). Natúr verzió tök finom.
Hátrány: általában drágább mint a túró és kevés helyen árulják. Persze krémsajtokból van mindenhol ezer féle, de egy darab cottage cheese nincs.#Ijk
"Az vagy, amit megeszel" ezek szerint a gyúrósok csirkék
-
Sotho
őstag
válasz
csiben1 #4888 üzenetére
Az hogy az emésztőenzim a gyomorbajosoknak kell. Azokat az enzimeket amik használnak is, vényre lehet kapni és aranyárban vannak. Tekintve hogy az ember mindenevő és brutálisan nagy hasnyálmirigye van magához képest, elég nagy eséllyel meg tudsz emészteni egy kis tejsavókoncentrátumot max nem 50 hanem 30 grammot tolsz egyszerre.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
csiben1 #3107 üzenetére
Így hogy meg van bontva sokkal keményebben meg lehet edzeni egy testrészt és ez jobban tetszik.
Ez természetesen butaság.
Spammernek küldöm (
) : The Glitch Mob - Warrior Concerto.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
csiben1 #3101 üzenetére
a lábat rakd 3ik napra és akkor jó
a másik kettőnél majdnem mindegy hogy csoportosítasz
jó a mell-kar, mell-váll, mell-hát, váll-kar, váll-hát, hát-kar is
ha erőemelő szempontok fontosabbak akkor a hát-kar legyen együtt és a mell-vállált a mell-kar, váll-hát, láb komót javasolják legtöbben 3 napra. de még nagyon sok időd van kitapasztalni hogy neked mi a jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest