- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morris
veterán
válasz
batai15 #86795 üzenetére
A képek láttán, én hagynám a g*cibe a diétát. Ennék rendesen, plusz rengeteg fehérje és a fölső részt alaposan kigyúrnám. Jelenleg egy talpára állított háromszögre hajaz a felső tested. Én ezt megfordítanám először.
Azzal, hogy most diétázol, nem sokat fogsz fejlődni.
Én először rendbe tenném a vállakat, bicepszet, tricepszet, mellet.
A folyamatos mozgással lejjebb fog menni a hasad is. Esetleg a nagyon light-os diéta lenne a legjobb. -
Dicker
őstag
válasz
batai15 #86781 üzenetére
A 2 év foci még mindig a 2 év sör-pálinka kombót jelenti a megyeibe? Mert akkor nem szólhat meg senki, az látszik.
Amúgy senki nem mondta, hogy nincs rajtad izom, a karodon van, meg a válladon valamennyi látható, de az minden embernek van, ezért nem is "gáz", csak ebből senki se mondja meg, hogy láttál e valaha is edzőtermet.
Anatómialiag persze mindenhol található valami, de az a kutyát nem érdekli. Gyúrós szemmel a melleden, a vádlidon semmi nincs. Hátadat nem látjuk, de biztos nem széles. Húzódzkodás megy?
Majd másfél év múlva már lesz komolyabban látható eredménye, ha rendesen csinálod.Tamoo-nak igaza van, kedvesek vagyunk most itt mind szerencsédre, még képet is linkeltük... Dúl a láv, meg a nyár.
Az alkarod viszont bika. Nincs csajod?
-
Dicker
őstag
válasz
batai15 #86772 üzenetére
Ha te valaha is mezomorf lettél volna, akkor nem így néznél ki. (Meg lenne vádlid is például.)
Mivel túlzott mennyiségű izom sincs rajtad nem igazán látszik itt semmilyen széles váll, meg széles hát sem. A csontok végeit meg aztán kereshetjük ezen a két képen.
Majd ha ledobod azt a 15 kiló felesleget, akkor meglátod mi vagy.Amúgy meg nem számít semmit sem, én endo voltam(azóta átírtam mezo-ra a genetikámat).
Ha dagadt vagy diétázni kell, és betartani a kaját alacsonyabb szénhidráttal, még tömegelésnél is, ha meg cingár akkor zabálni a sok fehérjével kiegészített napi 5-8 gramm szénhidrátot/kg.Én ezt a háromszöget elég jónak találom egyébként:
Szerintem ott vagy az alján középen, csak nem annyira elhízva, vegyítve a jobb oldali másodikkal alulról.
-
aleister
veterán
válasz
batai15 #86735 üzenetére
A diétának csak az elméletével vagyok tisztában, szóval azt kérdezd mástól!
Ettől függetlenül izommunka után kiürülnek a glikogénraktárak. Ezt minél hamarabb pótolni kell, mert katabolikus folyamatokhoz fog vezetni (ha nincs energiatartalék, akkor a szervezet elkezdi lebontani az izmaid). Szóval megfelelő fehérje és CH bevitellel át kell billentened antikatabolikus állapotba a folyamatokat.
Pont azért van szükség turmixra, hogy edzés után a lehető leghamarabb biztosítsd a tápanyagokat, amit leginkább folyékony formában tudsz megtenni.A szervezet a szilárd táplálékhoz van hozzászokva, így az edzés utáni (esetleg lefekvés előtti) turmix kivételével maradj a hagyományos kajálásnál!
(#86737) aelod:
Ööö...hagygondoljamátnem. -
aelod
veterán
válasz
batai15 #86574 üzenetére
Max. azokat a férfiakat akiknek az önképe nem egészséges
A női ideálja meg mindenkinek más szerintem.A minap pl. megkeresett egy kollegina, hogy tudok e segíteni neki az edzésben mert el szeretné kezdeni a súlyzós edzést szeptemberben a műtéte után (kisebb beavatkozás). Kérdeztem mi a célja vele. Mondta, hogy fogyni akar. Tök vékony a csaj amúgy és azért akar fogyni mert az embere (tohonya, sörhasú piszka lábú 40es) azt mondta neki, hogy meghízott
...
-
Apollyon
Korrektor
válasz
batai15 #86568 üzenetére
Valahogy sosem értettem ezt a tévképzetet, hogy ha az átlagnál izmosabb egy nő, akkor miért kell tőle tartani. A képeken, főleg az ilyen beállítottakon jóval nagyobbnak látszik, élőben meg szerintem a fél fogunkra se lenne elég ;D Na jó talán mégis, de azért annyira ez még nem extrém, a már nem létező Ms. Olympia az volt.
-
Eagl3
veterán
válasz
batai15 #86522 üzenetére
Túl sokat pörögsz ezen... miért nem tudsz minden nap enni tojást, csirkemellet, az anyagiak miatt?
Ha szülők fedezik a kajád, akkor ne pörögj azon, hogy nem vittél be elég fehérjét, csak nyomd az edzéseket és kajálj a lehetőségekhez mérten tisztán.
Ha magadnak fedezed a kajádat, akkor meg a sok szir-szar helyett vegyél húst, tojást meg túrót.
A harmadik lehetőség, hogy anyatejet iszol. -
Morris
veterán
válasz
batai15 #86539 üzenetére
Úgy meg vagy illetődve ettől a tiszta kajálástól....
Nem kell tőle félni.
A kenyeret, cukrot, zsírt (kiváve a kókusz szírt) el kell felejteni.
Ehetsz minden mást.Reggelire egy mérőkanál (pl csokis) fehérjepor összekeverve zabkorpával, vagy zabpehellyel + víz és kész is a tápanyag-dús reggeli. Ez 3-4 órára kiüt.
Következő kajának mehet csirke zöldséggel vagy egy marék olajos mag (dió, mandula, pisztácia)
estére/délutánra cottage cheese vagy zsírszegény natúr túró 2 evőkanál gyümölcsjoghurttal + egy kis édesítővel.
Napközben menjen sok ásványvíz vagy csapvíz vagy citromos víz.
Mehet ezek mellé a fehérjeturmix is. Délben is, este is.Annyi a lényeg, hogy kalóriában ne ess a ló túloldalára.
De ihatsz kefírt is. Nagyon jó az emésztésnek.
Paradicsom, paprika, uborka olajos hal - ezek mind mehetnek. -
Alpachino
veterán
válasz
batai15 #86533 üzenetére
A reggeli proteines palacsintámba néha-néha nekem is kerül bele 1dl 1.5-ös tej, ha nincs éppen itthon zsírszegény natúr joghurt....
3tojás ( 1sárgája), 50g zabliszt, 60g natur joghurt, édesítő, fahéj, 30g protein( csokis)...kisütöm teflonba, kevés kókuszolajon és már kész is a finom gyúrós palacsinta
-
Dicker
őstag
válasz
batai15 #86527 üzenetére
Ilyen cukormentes tejet hol lehet kapni? Jó lenne a cicáknak.
Egyébként nagyon gyatra étrend. Tele felesleges cukorral.
Edzés előtt, és minden más időpontban csak lassú felszívódású szénhidrátot kell enni, hogy formád is legyen. Még fehér rizst is csak edzés után ajánlom nehezen fogyóknak.
Reggeli:
40g Zab + Víz + 30g Fehérje
2-3 Tojás + Zöldség + Sajt + Kenyér nélkül...
75g Barna rizs + 150g Hús (nagyjából minden, ami nem csülök, vagy szalonna)
Edzés?
30g Fehérje
75g Fehér rizs + 150g Hús
150g Túró/CottageEz kb. meg is van 150 gramm, olyan tizenöt másodperc alatt sikerült összeállítani fejben.
-
Nightmare
senior tag
válasz
batai15 #86173 üzenetére
A netes kalkulátorok marha jók, de semmit nem tud Rólad. Kábé annyit, mint Te magadról, ezek szerint.
Anyagcsere sebesség, napi mozgások, mennyit alszol stb...állj be 1800 kcal-ra pihenőnap, edzésnap 2-300 kcal többre, és nézd meg mi történik 3-4 hét alatt.Fehérje ch zsír, minden kell a szervezetnek. Azért sztem napi 40 gramm zsír ildomos egy átlagos embernek. Azért írtam azt, hogy 2 gramm/tskg fehérje kb 140 gramm, bár ez is sok, 40 gramm zsír.
600kcal fehérjéből kb 400 zsírból. 1800-600-400=1000 a maradék meg ch, kb 220 gramm Ennyi. Ha nem megy a fogyás, csökkents a ch-n, vagy mozogj többet.
-
Zola007
veterán
-
Nightmare
senior tag
válasz
batai15 #86170 üzenetére
A kalóriákat próbáld elosztani úgy, hogy edzésnapon magasabb legyen, mint pihenőnapon. És mennyi is az? Nem tudhatod. Nem fogja tudni a kalkulátor sem. Egy járható út van, "kigondolsz" egy kalóriát magadnak pihenő és edzésnapra, majd tartod +-50 kcal-al. Megnézed mi történik, és számolsz.
2 gramm fehérje (mindent beleszámolva, növényit is) 40-50 gramm zsír a többi mehet szénhidrátból. Edzésnapon a plusz kalória ch-ból menjen.
-
rwin5
őstag
válasz
batai15 #86160 üzenetére
beírsz googléba annyit, hogy kalóriatáblázat, de egye fene [kalóriatáblázat]
-
Eagl3
veterán
válasz
batai15 #86130 üzenetére
De, nagyon sok az egy kilo csirke, ahogy felettem is irtak fel kiloval boven jo vagy. Nem egeszen pontos az, hogy testsuly kg alapjan ajanljak a feherje bevitelt, mivel 80 kilosan is lehet valaki zsiros, a zsirt meg ugye nem kell etetni csak az izmokat... szoval helyesbitve a zsirmentes tskg-ra ertendo az ajanlas.
hozzateszem en meg kicsit ugy is soknak erzem naturalba.
-
szőröscica
addikt
válasz
batai15 #86128 üzenetére
Mivel nem tömeget növelsz, hanem diétázol, ezért 3 grammnál több szénhidrátot ne vigyél be. De igazából majd látod, hogy hogyan indul el a súlyod lefelé. Az első pár hétben biztos gyorsabb lesz, de ilyenkor még sok víz ürül a szervezetedből, nem csak zsír megy le. Heti 0.5-1 kg közé lődd be a súlycsökkenést. Ha lassul/gyorsul, játssz a kajával, a teste mindenkinek másképp működik.
Recepteket találsz pl. a body.builder.hu gasztro rovatában. Szerintem napi fél kiló csirke elég lesz, az máris 100 gramm fehérje. Mellé egy turmix reggel zabbal, azonnal 130-nál tartasz. Kis túrót betolsz, 150-160 gramm megvan. Bőven elég.
-
szőröscica
addikt
válasz
batai15 #86125 üzenetére
Kalóriát annyira felesleges számolnod. Aerob edzés ÉS súlyzós edzés kell a fogyáshoz. Állj be 2-3 gramm/tskg szénhidrátra, és 2g/tskg fehérjére, a zsírt pedig tartsd alacsonyan, amennyire tudod.
Egyébként ha nagyon akarsz kalóriát számolni, akkor 1gramm szénhidrát 4kcal, 1gramm fehérje szintén 4kcal, míg 1 gramm zsír kb. 9kcal. Ez egyébként megtevésztő, mert a legnagyobb ellenséged a szénhidrát, nem pedig a zsírbevitel.
Látod, ha egyből így kezdtél volna, akkor én sem fasz módon válaszoltam volna.
-
sutyesz96
őstag
válasz
batai15 #85462 üzenetére
Szoktál használni valami mérőappot? Én Endomondo-t használok, jelenleg 8km-nél tartok, e fölé nem nagyon szoktam menni, de ősszel megcélzom a 10-et. Ha következőnek mész, lemérhetnéd az eredményed és feldobhatnád ide a topicba ha gondolod. Aztán rádkontráznék egyet, csak hogy meglegyen a motivésün'.
mod: milyen cipőt használsz futáshoz, illetve milyen felületen futsz?
-
troller
senior tag
válasz
batai15 #85410 üzenetére
Csak hogy én is írjak valami
jól bezavarótsegítőt, szerintem legegyszerűbb valamelyik átmeneti böjtös módszer használatával lefogynod. -
törölt tag
válasz
batai15 #85408 üzenetére
Ha most kezded a fogyás részt, az 2 hónap alatt összejön. Hetente 3x éhgyomorra kocogás.
Elhagyod a cukrot meg a lisztet. Nem eszel sokkal több szénhidrátot mint napi 150-200gramm.
Nem eszel kenyeret. Megiszol legalább 3-4 liter vízet egy nap. Esetleg 1 zöldteát is megiszol naponta.
Meg az edzésedet koncentráld a has és törzsgyakorlatokra.Én mondjuk normális hasat akarok, és az sem zavar ha a többi testrész 2 hónap alatt keveset fejlődik, ezért minden edzésemet a hasazással kezdem, ne hogy ellógjam edzés végén,mert elfáradtam stb...
-
batai15
félisten
válasz
batai15 #85403 üzenetére
www.biotechusashop.hu/your-body/2012/10/19/Diéta_egyszerűen/
Ezt olvasgattam. Innen amit be tudok szerezni nagy anyagi érvágás nélkül : paprika paradicsom uborka ,natúr joghurt ásvány víz ,tojás csirke mell de nem minden nap ,natúr müzli (ez tejjel ? ) borso magvas kenyér . Illetve be lehet illeszteni a puffasztott rizset is ? Cukor meg vonásnak következménye nincs ? -
Alpachino
veterán
válasz
batai15 #85398 üzenetére
Ez így nem fog menni
vagy is, konyhai/menzás koszton.
A fehérje, CH, zsír helyes arányát, ezzel az étrenddel nem tudod kiszámolni, nem beszélve arról, hogy hiába lennél kalóriadeficitben, tápértéke ezeknek a kajáknak nem sok van, egy izomépítő, de egyáltalán egy megtartó fázisban is.Tehát, ha komolyan veszed a diétát, az étrendedet sürgősen tedd helyre, a többi csak utána jön
-
-Mike-
addikt
válasz
batai15 #85398 üzenetére
Ne koplalj hanem diétázz.
Számolgathatod, hogy egy km gyaloglás/futás hány kcal vagy elliptikus tréneren 10perc x ellenállással mennyi kcal ha nincs megfelelő étrended. Azt kell faszán összeállítani és tartani magad hozzá hónapokon keresztül hogy láss valami pozitív irányú változást.
Tudod van az az idézet, hogy minden hülye tud egy órát futni/edzeni, de a legtöbben a maradék 23órában véreznek el. Hiába edzel te is minden másnap mondjuk ha utána tarhonyás húst eszel vagy marhapörit, akkor inkább el se kezd,de tényleg. Vagy kezd el de akkor nem kell majd mutogatni másra vagy kifogásokat keresni hogy miért nem megy vagy az ultimate érv, hogy szar a genetikád, mikor a kajád a rossz. -
Fandango
veterán
válasz
batai15 #85385 üzenetére
Ha elfogadsz tolem is mint kezdotol tanacsot, akkor javaslom, hogy keress egy kezdo teljes testet atmozgato tervet, 2-3 honapig csinald ezt. A gyakorlatok helyes vegrehajtasarol ezer+1 videot talalsz a neten. A kajalas reszre is talalsz boven infot a neten, azt probald tartani, az elejen a szamolgatas meg annyira talan nem is fontos. Elobb szokj hozza az edzeshez, menjenek a gyakorlatok normalisan, kozbe meg van mit olvasgatni piheno napokon, es megtalalod hogyan tovabb.
Gratula a sikeres teszthez!
-
gorje
senior tag
válasz
batai15 #85383 üzenetére
Sok sikert es dunc tanacsat fogadd meg. Szerintem konyv utan sokkal okosabb leszel. Majd egy edzo vagy tapasztalt hozzaerto gyurma a gyakorlatok helyes elsajatitasahoz es stb... Taplalkozas a legfontosabb. Ja nem is.. Jo egeszseget ne baszd szet magad!
(Szerintem)
Na
dunc megirta a valot.
-
dunc
nagyúr
válasz
batai15 #85383 üzenetére
A legtöbbet ér egy haver, barát akin látszik is valami
Együtt lejártok megmutatja, hogy dolgozz sérülésmentesen, elmondja az alapokat. (pl ne csapd ki a könyököd, melegítsd be az izmaid (helyét
) stb)
Pár hét után elindulhatsz az önállóság ősvényén.jelenleg 9. hete edzek egy srácot. (túlsúly, pocak stb) Maximális tiszteletem fegyelmezett, nem rinyál dolgozik, jelenleg már saját testsúllyal húzódzkodik széles fogásba mellre, hátra!
-
dunc
nagyúr
válasz
batai15 #85379 üzenetére
Szia bunkómentesebben!
Tanács : ha full kezdő vagy legalább az elején járj le egy hozzáértő régebben edző sráccal, ha megteheted az első időbe ameddig nem áll össze a kép fogadj személyi edzőt! Ha beálltál az edzésre, és elsajátítottad az alapokat mehet az önálló edzés.
-
szőröscica
addikt
válasz
batai15 #85377 üzenetére
Mindent leírtak már százszor. Könyvek és linkek vannak segítségként összegyűjtve, ami a hozzád hasonló pokémonoknak tökéletes iránymutatást adnak a kezdéshez. Szarsz bele, nem olvasod el, és még pattogsz. Minden elismerésem.
Mivel a gondolkodás nem az erősséged, ezért gondolok egyet helyetted: szerinted ez a topik nem neked való, ezért úgy döntesz, nem jössz ide többet. Viszlát
-
-
kolosanyi
veterán
válasz
batai15 #84120 üzenetére
Akkor neked se fog sokat érni.
(#84121) Dicker
Hú ez a jelenet, mindenki ezzel csesztet, én meg emiatt utálom a filmet.(#84122) MMA87
Jaja, növényi és állati is.Meg egyébként most járok 4007 bevitt kcal-nál, abból azért nem nehéz ennyit összehozni (280-nál járok, mondjuk a mait kicsit túltoltam). Ha csak az állatit számolom, akkor nálam is 201, de szerintem hülyeség, hogy a növényi nem számít. Tekintsünk el a növények kombinálásától, ha nem csak önmagmában a növényeket eszed, hanem állatival keverve, teljesen más lesz az a bizonyos aminosav profil a nap során. Meg pl Scooby oldalán van aminosav táblázat, azalapján pl a bab és a csirkemell nagyon hasonló arányban tartalmazzák az összes esszenciális aminosavat.
-
Dicker
őstag
válasz
batai15 #84100 üzenetére
Te ne egyél csirkemellet meg puffasztott rizst. Egyél hamburgert, és pizzát, tortával. Nem kockás hassal lesz könnyebb fekvenyomni, hanem megfelelő energiával, és erővel, a cukor meg pont elég erre a rövid időre.
Ha meg eredményt akarsz edzésre, vegyél négy-öt kis tasak edzés előttit aztán egyszer próbáld ki, hogy reagálsz egy adagra, és kettőre, majd a felmérő előtt is mehet közvetlen. Lehetőleg ne a 2000 méter előtt.De bizonyos összegért cserébe bemegyek én helyetted, csináltatok élethű maszkot az egyik lány ismerősömmel, aki filmes maszkokat alkot külföldön, csak nincs olyan bonyolult fejed. Az árba még belefér az is, hogy egy kézzel nyomom ki az ötvenszer, a másikkal meg számolom, akkor egyből bevesznek a TÖK-be.
-
userxy
őstag
válasz
batai15 #84096 üzenetére
Eredményt akarsz akkor edd kétpofára arra a pár napra a kapszulát.
Nem azon kell megrökönyödni, hogy azt írtam napi 10 az egy lófasz mennyiség. Annak tükrében, hogy határidőre kell bekészülj. Napi 1- 2- 3 darabot eszel az kb pontosan annyit jelent mintha megennél egy kockacukrot.
Edzések előtt tolj be inkább egy dupla presso kávét többet ér. És még finom is.
-
userxy
őstag
válasz
batai15 #84086 üzenetére
Őszintén mondd meg nekem, mégis mi a kékeres f*szt vársz 120 db crea kapszulától ?
Rohadjak meg komolyan kíváncsi vagyok, hogy mi volt az eredeti elképzelésed !
Vegyél 4 ezerér kilós monohidrátot napi 10g grammot toljál be belőle azt egyed míg el nem fogy.
Úgyse fog meglátszódni de még mindig több értelme van mint 120 tablettától várni a csodát.
120 tabletta még 10mg-os stanából sem ér lófaszt se nem, hogy kreatinból.
(#84093) madle
ŐSzintén remélem csak viccelődsz te is
Basszus most komolyan a 1,5 %os tej szerinted mibe különbözik a víztől?
Mert ha nagyon boncolgatni akarjuk 2 lényeges pontba fehér és van benne 1,5% zsír. Ez szerinted mit befolyásol a multivitamin felszívódásába ?
-
aleister
veterán
válasz
batai15 #84083 üzenetére
Egyébként sima monohidrátból elvileg 30 grammot kéne bevenned 5-10 grammos adagokban. A feltöltési idő alatt. Ezt követően a felét.
Ez a tablettás megoldás viszont pillanatok alatt elfogyna ekkora adagokkal.Szerintem az a legtisztább, ha a terméknél felteszed kérdésként mielőtt elkezded szedni. Abból baj nem lehet.
-
Ribi
nagyúr
válasz
batai15 #83572 üzenetére
Szerintem szép lassan kezd, mert ha elején jól megtolod, lesz egy masszív izomláz, az kitart 3-4 napig.
Szerintem ha nem vagy igen durván túlsúlyos, akkor a 60 kilónak simán mennie kell. Első 2-3 napban inkább kb bemelegítésen túl ne is nagyon csinálj semmit. Nem tudom mit jelent a letettél róla, azóta egyáltalán nem is nagyon mozogtál, vagy voltál mondjuk futni, vagy bármi testmozgás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest