- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
barisj #55407 üzenetére
Ebbe a növényit beleszàmoljuk nem szàmoljuk vitàba nem menn3k itt bele
Maradjunk annyiban, hogy nem mindegy hogy csak növenyit vagy növényit àllarival egyszerre fogyaszt valaki. Én beleszàmolom amelyiket fondolom, mert vàlogatott kombinàciòban és mennyiségben fogyasztomBuilder-es cikkre is ràf3rne egy revìziò, mert szakmai szempontbòl eléggé sarkìt. Akit érdekel, vessen egy pillantást a tényleges aminosav profilokra, ne csak a kiragadott szélsöségekre
-
barisj
aktív tag
válasz
barisj #55394 üzenetére
Lemaradt,hogy nem most kezdtem,csak újrakezdő vagyok.
Bá: Mivel diák vagyok és szegény család sarja,korlátozottak a lehetőségeim
Kaja nem valami olcsó,főleg hogy sokat kell zabálnom.
kolosanyi: nem a kondibérlettel van a baj,mert az 5k lenne havonta,hanem a kajával. De eddig mindig egyszerre fogyott el a kajám,pénzem és járt le a kondibérletem
-
-
-
válasz
barisj #55343 üzenetére
Ez mennyi kalória... mert barmi kevésnek tűnik még hobbi gyúrogatáshoz is.
(#55342) ludsimon
Régebben linkeltem azt hiszem hogy a pozitív nitrogén egyensúlyhoz szükséges fehérjebeviteli mennyiség kell.
Amugymeg a növényekben is van fehérje, némelyikben relative egész sok... attól még hogy valaki nem eszik állati eredetűt, vihet be növényiből is jó sokat. Csak ott max a testnek kell összekombinálni az aminósavakat a többféle növényből nem egybe lesz, vagy valamelyik hiányozni fog épp ha túl egyoldaló és arra visz be kisebb mennyiségű tápkieget.Amugy azt akartam írni a fehérje nem csak azért jó ha picit magasabb a beviteled a makrón belül, mert annyi fehérje kell feltétlen, hanem azért is mert lassú energiaforrás. Ugye mire fehérjéből pl a májban bármiféle energiahordozó lesz az sok idő.
A lassú ch-t is azért eszed hogy ne hirtelen legyen egy cukor/energia löket... na a fehére ilyen szempontból is jó kiegészítés plussz kalóriában. Energia tartalma azonos a szénhidráttal kb csak sokkal lassabb.Azért sikeresek a magas protein-alacsony ch bevitelű fogyasztó diéták is. De segít a "zsírmentesebb" tömegnövelésben is ugyanúgy.
-
válasz
barisj #54584 üzenetére
Ez egy ilyen "tudomány" (a kondi meg fitness meg az egész hóbelevanc)... mindenre van ellentmondó válasz és tanulmány.
Én személy szerint azért nem nyújtok max kicsit dinamikusan, mert előtte feleslegesnek tartom, utána meg "sérülésveszélyesnek". Szerintem a "meleg" izmokat izületeket nagyon könnyű ilyenkor túlfeszíteni úgy hogy nem is feltétlen érzed, csak majd másnap. Persze nem mondom ez feltétlen így lesz, főleg ha valaki ésszel meg óvatosan csinálja, de az esély mindig ott lesz és nagyobb.
Akinek pl focizás közben ment már ki a bokája vagy bármi hasonló, az tudja hogy közben meg utána amíg meleg lehet nem is érzi... aztán másnap vagy már aznap később hajjajj.
Ezért én ha nyújtok statikusan normálisan azt egy teljesen külön napon csinálom.
De ez én vagyok... más meg megint máshogy a harmadik ember meg harmadik féleképp.
És egyikre sincs igazán komoly tanulmány hogy akkor mi merre hatásos e és mennyire mit ér. Max amit linkeltem meg hasonlókat találsz.Edzés után egyetlen dolog lenne hasznos szerintem, egy jó masszázs... ami ellazítja az izmokat és a nyirkokat és frissíti a keringést, kimossa meg kipaszírozza a salakanyagokat, tejsavat stb. Na annak lenne értelme... nyilván közben nem.
-
válasz
barisj #54555 üzenetére
Közben szerintem felesleges... én azt vallom nyújtásnak egy külön napot szánni a legjobb.
Amolyan lazítós-nyújtós nap.Egyes újabb tanulmányok szerint egyenesen rontja a teljesítményt, ha előtte-közben nyújtassz.
-
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
barisj #53983 üzenetére
Ha elolvasol egy tömegnövelőt, legyen ez jumbo v kutyafasz :-D mindben ugyanaz a ch van, lényegében a márkát fizetjük meg, meg ezeket a titkos hozzá adott szarokat. Ittam én 25 ezres port is és az sem hozott többet. Kaja legyen rendben és ahhoz egy tejsavó oszt csókolom. Kaján múlik 70%, ezt tapasztaltam évek során. Habár nem vagyunk ugyanolyanok. Viszont a scitec tank pora is elég jó, csak szar az íze
-
válasz
barisj #53477 üzenetére
Shadowbull-nak is megfelelő, tudományos alapossággal és formátumban nem nagyon szokták meghatározni, bár laborkörülmények között biztosan megoldható. Általánosságban nem, magasság, tömeg, életkor alapján adható egy közelítő becslést az BMR-re. Itt egy kalkulátor például.
-
válasz
barisj #53477 üzenetére
Pl:http://www.egeszsegkalauz.hu/kalkulatorok/alapanyagcsere/
https://body.builder.hu/prg_bmr.htm4
Amugy keress rá hogy alapanyagcsere, vagy BMR és biztos megtalálod az elméleti részt hozzá.
-
kolosanyi
veterán
válasz
barisj #48122 üzenetére
A széntabletta nem ér semmit, csak feketét szarik tőle az ember, nem is nagyon kapni már ha jól tudom. Nekem a Smecta bevált. Érdekes, hogy normál kajától hánysz, a keksztől meg nem. Szerintem ha már stabilan bent marad a keksz, akkor próbálkozz meg valami könnyebb kajával.
Mondjuk körömpörkölttel.Mindenesetre a háziorvosom és a saját tapasztalatom szerint teljesen mindegy, hogy mit eszik ilyenkor az ember, ha kijön, akkor a keksz, répa, főtt krumpli is ki fog. -
kolosanyi
veterán
válasz
barisj #48118 üzenetére
Azért egy vírusos hasmenésnél nem kell pánikba esni. Igyál Smectát, vigyél be sok folyadékot (esetleg valami izotóniás italt) és várj. Ha vírus, úgyis csak az immunrendszered dolgozza ki magából, túl sok mindent nem lehet vele kezdeni, antibiotikum csak bakteriális fertőzésekre jó. Amit ilyenkor leadsz, az meg szénhidrát és víz, mint ahogy pár nap alatt nem fogsz izmot se felszedni, úgyhogy emiatt ne aggódj.
-
rwin5
őstag
válasz
barisj #47114 üzenetére
Azt meg nem mondom neked, jópár éve láttam már kerestem volna magamnak is de nem találtam meg.. ez viszont egy jó összeállítás, hogy mire mit érdemes venni (szerintem)
Gold Standard 100% Whey - amerikában dolgozó haverjaim mind ezt veszik
[kattints] -
glok
csendes tag
válasz
barisj #47114 üzenetére
Tényleg na haragudjatok már, de a Szedrik Mekmillen most lett harmadik az Arnold Classicon és ő is csak scitec terméket használt, evidens, hogy ha csak scitec tápkieget használsz te is olyan izmos lehetsz és semmi más nem kell hozzá abszolút, csakis kitartás (meg scitec).
Konklúzió: -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
barisj #47079 üzenetére
vegyél a lidibe multivitaminos pezsgőtabit, vagy egyél gyümölcsöt. ne dőlj be annak hogy a scitec multivitamintól leszel izmos. meg hogy az az első számú kiegészítő...
persze a nyúl nyilván ezt mondja:
1, első a kaja(egyértelmű hogy 95% nem tartja be, de lehet keveset mondtam)2,utánna jönnek amiket lehet szedni.
ojjé dejó
- első a multivitamin, meg az omega 3 mert hát az milyen fontos az edzéshez, a Vörös Zoli se volt náthás azóta mióta napi 3 g C vitamint szed a buni meg kigyógyult a rákból napi 10 g-tól
- utánna jöjjön a fehérje, mert hát abból lesz az izom(csak nem neked)
-aztán esetleg valami kreatin, de csak szupermátrix csoda etil észter, meg a szkitek 10 féle kreatint rak bele mert az milyen jó lesz neked tripla áron, és a bicepszed legfelső vékony rétege se puhulannyirafel
- nagyon fontos hogy aminosavakat is szedj, mert egyrészt ha külön van bontva akkor az minimum 4x annyiba kerül, másrészt az nagyon fontos ám, alaphangon 1 mm-el nagyobb lesz a bicepszed 2 év alatt
- jön a többi sok baromság utánna, b12 vitamint ha nem szedsz akkor meghalsz, omega 3 nélkül rákos leszel..
stb3. kokszot ne szedj mert egyrészt az tilos, másrészt nem leszel izmos, mert úgyis a buni haverjai által pincékben gyártott hamis verziókhoz juthatsz csak hozzá, ill te nem akarsz olyan izmos lenni mert az fúj, és versenyző se vagy, mert azt csak nekik lehet használni.
egyértelmű hogy minden versenyző úgy lesz az hogy eldönti hogy na én versenyző vagyok mától, nekem mindent lehet használni, és másnap elindul egy ifbb pro versenyen4, a genetika nem számít semmit, csak túllihegik ezt a témát, ha sok scitec kieget veszel te is úgy nézel ki mint a Tóth Dani meg a Kormány Misi stb(az most mindegy hogy ő más céget reklámoz)
szal egy a lényeg menj és vegyé meg mindent havi 100k-ért, mert láthatod a bbtvben is hogy minden izmos embernek naturálba persze tele van a konyhakredence 600 féle tápkieggel(80 %a nincs megbontva, a buni előtte rakosgatta nekik tele reklám célból de ez titok)-> mindegy mit csinálsz, elég a gyümölcs, a szomszéd pistabá se evett omega3at mégis 102 éves volt a szomszéd lajosnak meg 34 éves korában kilyukadt a bele a sok szesztől..
komolyra véve ne kergesd bele magad téveszmékbe, döntsd el mit szeretnél ha egy átlagosnál izmosabb(mr rik) szintet akkor tök mindegy mit eszel ha a napi kalóriát belövöd megehetsz tábla csokit is.
ha 50es karokat akkor meg valszeg koksz kő hozzá, hiába csinálod 10 évet úgy se lesz naturálba annyi max 50% tzs mellett
persze fogalmam sincs hány éves vagy, hogy nézel ki, mennyire fontos ez neked, de felelsleges azon rinyálni honnan veszed a c vitamint. ha élvezed hogy szedsz valamit akkor szedjél hangyát -
Kidus
őstag
válasz
barisj #40846 üzenetére
Tudom semmi koze a topichoz de akkor mar ezt is.
Ez az ember szerintem foleg abbol el meg, hogy ilyen szerencsetlen, komolyan mondom mar parades pedig en sosem neztem sem oket sem mounikat meg balazs es tarsai agyremeket, de Gyozike annyira fejfogos, hogy nem lehet rajta nem szorakozni neha -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
barisj #40468 üzenetére
lehet csinálni képeket havonta is, de akkor van értelme ha tudatosan csinálnád a dolgaid. ha egy lassú fokozatos minőségi fejlődést szeretnél mint Ijk akkor nincs értelme. ha mondjuk 3-4 hónapos tömegelős, diétás ciklusokat csinálsz akkor valszeg láthatóak lesznek a különbségek
bár az elején inkább 6 hónap kontra 10 hét lehet jobb...régen volt belinkelve egy faszinak a fotósorozata, asszem ő havonta frissítette a képeit és elég komoly változásokon ment keresztül az évek során, szal nála működött a havi szintű fotós történet
valamelyik linkpatesz lehet majd berakja, bár már nem annyira aktívak mint régen -
GyurosAki
tag
válasz
barisj #40296 üzenetére
Azért nincs értelme, mert nem fogsz változást látni. Egyik képen valamid nagyobbnak látszik mint egy hónapja, valamid meg épp kisebbnek. Fél évente bőven elég...
(#40350) Sztbeni: Ez az egész gyógyszeripari dolog egészen az 1900as évek elején kezdődött. Amerikában az egészségügy a csőd szélén állt és jöttek a róccsáldok, hogy nembaj srácok adunk sok pénzt, de persze semmi sincs ingyen. És itt kezdődött az egész lobbi dolog, először az orvosképzés megváltoztatásával, majd a "kezelésekkel" stb stb. Utána olvashatsz, elég szép kis történet...
Peddy789: Nekem a Peak BCAA TNT a doboz végére kicsit megzavarta a vérem alvadását, de mindenki máshogy reagál ezekre. -
deniro2
senior tag
válasz
barisj #40387 üzenetére
Jaja, akkora kibaszott sportemberek vagyunk heti 3 edzéssel, meg kis futkosással, hogy már kívül esünk a humán kisérletek tartományán...
Én is szedek minden szart, de nem gondolom, hogy a hatalmas sportteljesítményem miatt az ajánlott mennyiség csilliószorosára lenne szükségem... Ja, és semmit nem érzek semmitől, ugyanúgy megfázok, ha szabadtéren sörözök télen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged