- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rwin5
őstag
-
rwin5
őstag
még a csuklyát megértem.. de a bicepszt.. főleg azért mert nálunk nagyon sok rúd van a teremben, de vannak olyan császárok akik a fekvenyomó padnál is szokták nyomni.
ha rá volna szorulva oké, de én egy jó terembe járok, nem egy világbajnok gépezetek de kézi súlyzó, rudak, és egyebek vannak dögivel.. Meg ugye vannak azok a császárok akiknek muszáj 20-as rúdon nyomni bicót, hogy lássa a nép milyen szabálytalanul képes vagyok 50 kilóval karozni
(#46344) stickrs, csuklya, evezés, felhúzás, guggolás, húzódzkodás, ha van ott pad akkor katonai nyomás, egyéb mell gyakorlat, vagy vállazás.. szerintem ezeknek van helye ott.. pl nálunk nagyon jó a fény a keret előtt és ott szoktak pózolni, meg hasazni, egyéb oda nem illő gyakorlatokat végezni ahol inkább a látvány és a gyönyörködés a fontos...
-
szőröscica
addikt
Én tini koromban minden szar kenőcsöt végigjártam, de semmi nem vált be igazán. Most már jó ideje abban a korban vagyok, amikor elvileg nem kellene pattanások legyenek az arcbőrön, de sajnos még most is előfordulnak, főleg stresszesebb időszakokban.
Tablettás kezelést sosem próbáltam, csak szedem a vitaminokat és antioxidánsokat.
-
-
stickrs
senior tag
felhúzásnál kb saját súlytól már fennvan, de militarinal,evezéseknél meg már 50körül (ami kb 70%a a testsúlyomnak) felteszem, guggolásnál is saját súly felett teszem fel,szval 70 fölött. Guggolni meg nem szoktam nagy súllyal,max 100,de inkább 85,és többeket,ugyh térdbandázst nem használok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- One mobilszolgáltatások
- Steam Deck
- Autóhifi
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- 3D nyomtatás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Linux kezdőknek
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged