Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
nem a sport tehet róla.

-
Ijk
nagyúr
válasz
Woodslave
üzenetére
Csak rajtad van 10%-al több zsír, ami persze Janeszre nézve bók, nem rád nézve szégyen.
Mondjuk 2 hónap alatt szépen felhozta magát, ha előtte tényleg nem mozgott. Azért ilyenkor kijön a több éves edzésmúlt, izommemória, tapasztalat.Kaszanova: Honnan tudod hogy nem vesztett izmot?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
deniro2: Genetika nem olyan fontos.
-
Casanova*
veterán
szerintem ilyen szálkás, száraz izmot nem lehet elérni naturalba. ahogy mondta ljk,hogy 12-15 % tzs alá nem lehet menni naturalba izomveszteség nélkül,hiába a megadózis bcaa,glutamin. Vagy tévedek?
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
érdekes, hogy én is vagyok 173-74, meg 81-82 kg. Lehet így nézek ki én is, csak csal a tükör

Janesz nem nagy amúgy ruhában.
Megnyugodhattok 
nyomott methlydrol, szóval mostmár visszamenőlegesen nem tekinthető lifetime naturalnak.

-
deniro2
senior tag
válasz
Casanova*
üzenetére
Raktam már be, soha a közelébe sem fogok érni Janesznek, de nem ez a lényeg, hanem, hogy egy formát magasság súllyal nem leht leírni.
shteer rosszul gondolod... egy 45-46-os karra és 120 centi feletti mellbőségre készülj, 8-10%-os tzs-vel és 172 centivel...
Na, jóvvan, befejeztem Janesz fényezését, mert még azt hiszi jól néz ki...
-
-
natë
nagyúr
Rakok én is (tömegelés megy),
szartmisztikusat.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
Dexar007
veterán
Na én abbahagyom végleg a picsába...
-
Ijk
nagyúr
Milyen jó hogy nem ma raktam be magamról a képet.
Így soha nem fogok kinézni. -
spammer
veterán
Megkérdeztem Orbán Viktort, azt mondta, hogy Janesz nem rakhat be több képet!

-
Radnix
senior tag
Budapesten van a rokk

-
Janesz
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
94kg szokásos forma után most 81-82kg vagyok..
Tavaly szeptemberben elestem motorral, sérült a vállam (rotator köpeny) bokam, térdem tört.. Márciusig szenvedés, 20fekvotamasz alig ment annyira fájt.. Pedig szeptembertől nyomtam végig a porc és ízületvedoket.. (arthroxon, flexit, animal flex) de nem mozogtam semmit.. Majd március 1-én megelegeltem és egyből diétával (120g ch) elkezdtem edzeni.. 3-4nap alacsony ch után 1nap 300 g ch.. Eddig bejott.. Forma alakul.. Kb 5öd annyi odafigyelessel hozom a régi formát.. Ha 5-6oran keresztül nincs kaja nem stresszelek rajta..
Napi 1-2 adag zacsis 100%whey prof. Megy a többi tojás, túró, csirke.. Napi 2szem vitamin.. Ennyi!!
És ez a forma most :
Az ott a háttérben régi forumtarsunk Mizo

És a kép nem adja vissza, élöben sokkal élesebb, eresebb..
-
Casanova*
veterán
válasz
Nightmare
üzenetére
unalom van, regenerálódok
kifogytam a hülyeségekből
a textílöblítő szerint állandóan hülyeséget beszélünk,de legalább megmondta,hogy izmosak vagyunk
spammer,aki mindig okosakat mondd,de ő nem izmos
nem értem
még 10 napig tömegelek,aztán diéta van, szálkásítok
majd rakok fel képet. fejlődtem sokat. jó ez a tesztó kúra 
-
Casanova*
veterán
Volt egy srác, elkezdett koxolni és hirtelen nagyon erős lett. Első kúrája volt. Na szóval nagy súllyal fekvenyomott. Annyira erőlködött,meg rosszul vette a levegőt. Kinyomta, vissza rakta a súlyt és abba a pillanatba rosszul lett és elájult. Agyába megpattant az ér. Még jó,hogy kinyomta, nem esett rá a súly. Kórházba került, túlélte. Azóta nem emelhet súlyt., szar ügy!
-
kovsol
titán
-
Janesz
őstag
kicsit ráálltam a helyes kajálásra..
néha csalok,többnyire reggel első kajálásra
10 hete hellyel közzel odafigyelek,és az edzést is megcsinálom rendesen.. -
God Vazzeg
veterán
válasz
Lipton
üzenetére
Nagyon jó genetikátok lehet erőre, itt felénk nem sok ilyen erős ember van. Most diétázok, így gyenge is vagyok, pénteken becsípődött a derekam (gerincsérvem van), ma tudtam fekvenyomni úgy ahogy. Nem mertem hidalni se, lefekvés is elég nehézkes még. 110-be nyomogattam 12-15-ket, jelenlegi maxom 140-150 körül valahol, ha bekészülök, eddigi legjobbam volt 92 kilósan 160 raw, és 96 kilósan 172,5 bandázsban. Bár én gyengének számítok, de mégis kirívóan erős vagyok a környezetemben, nálam súlyosabb és nagyobb emberek is meglepődnek, szóval nem annyira testalkat mint inkább genetika ez, szerintem.
-
spammer
veterán
válasz
Lipton
üzenetére
Ezért kérdeztem, hogy mi a cél/módszer. Az más, hogy egy fekve nyomó versenyen belenyomsz egyet a 140-180-ba, meg más, hogy testépítő melledzést végzel és egy adott súllyal szériázol. Persze lehet mellezni 1RM-mel is, csak hát az...

A testépítő fekve nyomásnál az a lényeg, hogy minél inkább mellből nyomd, míg a fekve nyomó versenyzőknél a minél nagyobb súly kinyomása, amit minden lehetséges izommal nyomnak, kb. még a farizom is bedurran a nagy erőlködésben
Na most 7x kilósan 100-150 kilós nyomás elég meredek, ha a testépítő melledzésről van szó. Legalábbis nekem az Orbán Viktor azt mondta, és én elhiszem neki
-
Coccolino_O
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére

-
Lipton
őstag
válasz
spammer
üzenetére
Fiatalon tesom 62kg testsullyal 140kg nyomas versenyen szabalyosan, teremben kuszkodve 160kg. Nekem fiatalon 82 kilosan 180 kiment teremben (nem "szabalyos" verseny nyomas). Most 90+kg vagyok es 37 eves, 160 kimegy, tesomnak kb ugyanez es 80kg alatt van. Mindezek mellett nem mondanam, hogy hu de hogy nezunk/neztunk ki. Egy dolog az ero, meg egy dolog, hogy mennyire nezel ki gyurosnak. Nyilvan latszik, de szerintem ranezesre messze nem gondolna senki, hogy ennyi kimegy. Mindez ugy, hogy soha nem szedtunk es ettunk semmi "dobozosat" es nem volt rendes etrend meg csirkerizs. Mostanaban mar jobban odafigyeles van kajara meg megy valamennyi whey.
-
Zomb€€
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Szerencse, hogy komolyan gondolja, mert viccnek durva lenne.
-
Ha a rúd 8 kiló, és sztem annyi, akkor 94,5. Ez nagyon kevés, de a fekvenyomást pár hónapja kezdtem. Mindig tudok emelni kicsit a súlyokon, és az sem zavar, ha rajtam marad. Annyi a gond, hogy karácsonyfa lesz a súlyzómból, ha nem veszek időnként súlyt. Augusztusban tervezek egy 20 kilós tárcsát, és addigra sztem 100 kilóval fogok szériázni is -ami persze még mindig sehol sincs. Olvastam egy srác cikkét valahol, hogy 75 kilósan 150 kilóval nyomkod. Nem hiszem, hogy meg lehetne mondani előre, nekem meddig fog menni, de valahogy nem hiszem, hogy elérhetném a 150-et valaha is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de még nem válaszolt Janesz,hogy natural-e. 

Tetudod 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
van 2cm elonyom