- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
válasz
kennystyle #160048 üzenetére
Igen sajnos a vállam elég ramaty. Bár a bal vállam mobilitása elég jó,ilyen yoga gyakorlatok hogy a hátam mögé viszem a karom imátkozos meg gerinc vonalba behajlitani az alkarom az simán megy ugyanez a jobb karommal eléggé fáj vállból de még is a bal könyökömbe erősebb ez a pattogó érzés. Sajna nem igazan tudom milyen szakorvos tudna segíteni feleslegesen meg nem dobálnék 10ezreket konzultációnként. De akkor erre a manual akármire rákeresek,ha esetleg tud bárki jót budapesten az nyugodtan megirhatná!
-
Zola007
veterán
válasz
kennystyle #93579 üzenetére
Érthető a kérdés
Leírás alapján lehet korrekt teszt, de ha arra gyanakszol, hogy valami rosszul emésztesz, akkor kérj beutalót belgyógyra és azon belül gasztroenterológiára, ott elvégzik a szükséges vér, vizelet, széklet vizsgálatot, mert 55 ezret tuti nem fizetnék érte. ez egy sima ELISA teszt, jól keresnek rajtaKomodói sárkány húsára lehet, hogy nem vagy allergiás, de vigyáznék vele, mert ő sem a tiédre!
[link]
-
Woodslave
félisten
válasz
kennystyle #86397 üzenetére
Hát az Olymposz elég messze van innen
-
aelod
veterán
válasz
kennystyle #86052 üzenetére
(#86050) tutis
Igen pont ez a baj. Mint az éden hoteles kiscsávó. Aki a hermina gildában volt pultos de a neve alatt ott virított a személyi edző mint foglalkozás. Nem okozott osztatlan sikert a személyetnél
Kontárokból van elég amúgy is mindenhol.Persze lehet, hogy a nagyja már ismert dolog lesz a részemről. Viszont az is lehet, hogy tudnak újat mutatni. Szeretnék a későbbiekben ezzel foglalkozni hosszabb távon ahhoz viszont kell egy pépör.
-
aelod
veterán
válasz
kennystyle #86046 üzenetére
Igen ez lenne az egyik amit kinéztem. Ez ugye OKJ-s képzés.
Viszont van Magyarországon akkreditált képzése az IFBB-nek is. (Nem utolsó sorban 50.000-el olcsóbb is mint az IWI) És mégiscsak az IFBB. -
Apollyon
Korrektor
válasz
kennystyle #83940 üzenetére
Szerintem ez is nagy probléma, hogy mindenki másokhoz hasonlítja magát, meg azzal foglalkozik ki hogy néz ki és milyen nagy, bezzeg én meg miért nem...
Én világéletemben húsz kiló voltam vasággyal, amióta meg edzem >magamhoz képest< már sokkal jobban nézek ki. Az, hogy más hogy néz ki, magasról teszek rá, legalábbis nem fáj a fejem miatta. (Tudom, kéne ;D) Persze motivál az ha valaki sokkal nagyobb és mondjuk még így is szálkásabb, de ennek nem tőle kellene függenie, hanem magamtól.
Aki meg csal, az csinálja, majd 40 évesen elviszi a szíve. Ennyit viszont abszolút nem ér az egész.(#83943): A multi pro-t sokkal olcsóbban is össze lehet hozni egy kis guglizással
-
Ijk
nagyúr
válasz
kennystyle #83940 üzenetére
Cucc nélkül is lehet jó formát elérni. Vagy irreálisak az elvárásaid.
-
válasz
kennystyle #83168 üzenetére
(#83175) Dani82
Most ez rendes, hivatalos magyar MP oldal lesz? És mi lesz akkor az enproteinem.hu-val? -
szuszinho
őstag
válasz
kennystyle #83165 üzenetére
Megmutattam asszonynak. Mondja, hogy neki kellene álljon ilyennek. Erősen bólogattam
-
KoVee84
senior tag
válasz
kennystyle #83162 üzenetére
Asstanga, csak valszeg elírtad. Nagyon bevág? Ebayről van?
-
_NCT
addikt
válasz
Szúrni kell vagy tablettás? Nagyon vizesít? Mehet mellé wini propi?
Ez odabassza a tesztót vigyázz vele.
-
dunc
nagyúr
válasz
kennystyle #83165 üzenetére
"Népek, nagyon jó hírem van !
Elkezdtem jógázni, ashtanga"Érdekes tevékenység, férfiba is van?
-
Zola007
veterán
válasz
Ezért kár volt a Zumbat otthagyni
-
válasz
Milyen tanga?
-
Woodslave
félisten
válasz
kennystyle #83037 üzenetére
ja ezzel az infoval mondjuk télen nem sokra mész amikor választani kell
De tényleg így van.
-
Zola007
veterán
válasz
kennystyle #81659 üzenetére
Fekve nyomni csak falembernek és linebackereknek kell, de azért olyan gyorsasági időeredményeket láthatunk a 120 kilós állatoktól is a combine-on, hogy néha csak pislogok.
pl. Aaron Donald
egy 130 kilós tight end és 4,68-at futott 40 yardon (36,5 méter) tavaly, ami nem sz.r tekintve, hogy én nem futok annyit 83 kilósan és ahogy kolosanyi írta, TEK-es felvételi szint is 6,20, ami még 36,5 méterre vonatkozatatva is lenne legalább 5,8-6 mp
Közben meg ezt egy 130 kilós állat megfutjaÉn nem állnék elébe, ha megindult
-
Zola007
veterán
válasz
kennystyle #81645 üzenetére
Koksz ide vagy oda, bàrmelyik NCAA fősulis 80 kilós linebacker lenyomnà a topik 90%-àt.
-
Zola007
veterán
válasz
kennystyle #81581 üzenetére
nem találom amit küldeni akartam, de a lényeg, hogy amerikai focisokat 15-25% zsíron tartják egyenletesen elosztva a nap során, első étkezésbe 1,5x szorzóval, utolsóba 0,5x.
Mivel szerintem az egyik leguniverzálisabb állóképességi és erősport, másrészt pénz nem számít alapon nevelik őket, ezért érdemes figyelembe venni, amit ott vallanak.Meglátásom szerint a kiegyensúlyozott zsírbevitel fontos, egyrészt szabályozza az ételek emésztési sebességét, másrészt arányosan terheli a májat és epehólyagot, illetve az output-ot.
Minden 1000 kcal-ra jusson 25-30g zsír és rendben vagy.
Ez 3000 kcal mellett 75-90g
Ezt nem kell semmikor variálni, se tömegeléskor, se diétában, mert a telítetlen zsírokra mindig szükség van.
Tömegeléskor azért nem mert a fölös CH-ból úgyis zsír lesz, diétában meg azért nem mert szerintem 0,5g/zsírmentes ttkg alá menni nem érdemes, azon a mínusz 10-20g zsíron meg többet vesztesz mint nyersz. Inkább akkor a CH-t vágd meg egy kevéssel vagy tegyél be heti +1 kardiót és kompenzálva is van az a napi 100-200 kcal -
Zola007
veterán
válasz
kennystyle #81434 üzenetére
Hányszor eszel?
Mennyi a fehérje?Ha kómázol a CH-tól, akkor ne erőltesd, helyettesítsd nyugodtan zsírral. Nem működik mindenkinek.
450g körül már én is át tudnám aludni a fél napot, mert 5x eszem egy nap és ez minimum 90g CH lenne étkezésenként.A fehérje és a zsírbevitel legyen meg, ezt kivonod a tervezett kalóriákból, a maradék a CH.
Ha ez soknak bizonyul, akkor lecserélsz 50 CH-t zsírra az edzés előtti kajákból.Az egy dolog, hogy zabálás után álmos mindenki és el is alszik, de az alvással töltött idő és az alvás minősége 2 különböző dolog.
Szerintem azért alvás előtt 1-1,5 órával már nem kellene nagyot zabálni és attól is függ mit.
Nem ugyanaz, aha csirkepörköltet eszel tésztával és savanyúsággal vagy ha eszel egy almát, fél doboz túrót és egy pár db kekszet. CH-ra lehet mindkettő ugyanannyi, de a másodikat megemészted 1-1,5 óra alatt.van róla irodalom, ha hazaértem, küldök hozzá linket.
-
Zola007
veterán
válasz
kennystyle #80997 üzenetére
én úgy 5 év múlva mondom ugyanezt
(#81002) userxy: azt azért ugye tudja haverod, hogy az 1 kiló zöldbabjában lévő 70g CH--nak jó ha a fele bejut a vérkeringésébe
Szóval azt a matematikai 400g CH-t meg lehet szorozni úgy 2/3-al
nem ugyanaz a 400g szénhidrát 70 deka zabpehelyből, illetve 1kg mexikói + 2kg brokkoliból -
userxy
őstag
válasz
Jönne is az, ha annyi időt és pénzt és energiát beleölnétek mint ő
Ez a fentebb tárgyalt futós esete. Ha beleteszed van eredménye ha nem, nincs.
Célok kellenek.
Hiába látom rajta, hogy mit lehet elérni ugyanúgy edzünk az év nagy részébe. Mégis teljesen mások az eredmények mert engem nem motival a színpad, ha buliba vagyok berugok és cigizek, és nincs az az isten hogy ne egyek meg egy jó kis husit.(#80994) HussarF ha rákeresel a nevemre találsz rólam fent képet. kb az vagyok most is.
-
gianni85
veterán
válasz
Lehet én is alábecsültem
-
Woodslave
félisten
válasz
kennystyle #80840 üzenetére
ennek ellenére van szexuális életem
-
_NCT
addikt
válasz
kennystyle #80585 üzenetére
Excel táblát nézegetve is ez van, pedig nem gerjedek rá....
-
Woodslave
félisten
válasz
kennystyle #80573 üzenetére
full naturál vagyok
(még port se)
-
Woodslave
félisten
válasz
kennystyle #80553 üzenetére
jó a struktúra erre lehet még pakolni. De mint mondtam már az a lényeg hogy 4-5 év múlva hogy néz ki. Ez a első éves történet nem sokat mond.
-
Dani82
senior tag
válasz
kennystyle #80476 üzenetére
-
Zola007
veterán
válasz
kennystyle #80075 üzenetére
Nem, csak ha mondjuk éjszaka felkelsz pisilni, igyál meg egy pohár vizet.
Reggelre is legyen odakészítve, tehát mielőtt felkelsz és megvakarod a tökeidet, szintén igyál 2-3 decit.
Majd miután egy hangos f!ngás és kaján röhögést követően megállapítottad a fürdőszoba tükörben, hogy még mindig fosul nézel ki, ennek ünnepére is igyál meg 2-3 decit.
Esetleg mikor fél órával később mikor rájössz, hogy késésben vagy melóból, akkor is igyál meg 2-3 decit.
Mindezt természetesen vízből**
**kőműves végzettségűek bármilyen más dobozos vagy kannás itallal helyettesíthetik
-
Zola007
veterán
válasz
kennystyle #80062 üzenetére
ne egyszerre idd meg a fél litert, mert akkor még a tested azzal küzd, hogy ami vízszintesen eloszlott, azt a gravitáció újra szétterítse.
Folyamatosan ~1 óra alatt kellene meginni 0,5-1 litert, ami 3-5 pohár víz.
A reggeli kótyagosság okai is ez. Minimum minden 2. ember elhagyhatná a reggeli kávét, ha inna reggel eleget.
Tanulta mindenki a vérnyomást, hogy működik. Nappal mikor pl. állsz, akkor a szív magasságában 110-120 Hgmm a szisztolés vérnyomás.
A fej magasságában ugyanekkor ~60-70 Hgmm.
Az alsó lábszárban viszont 180 Hgmm.Mikor este lefekszel, akkor az artériákon lévő nyomásérzékelő központok ezt érzékelik és a szív, a vérnyomás és az egyes erek konstrikcióján (egyes részeken összehúzódás, máshol elernyedés) keresztül igyekszik fekvő emberben kiegyenlíteni a vérnyomást az egész testben ~ 100 Hgmm szisztolés értékre.
Ezért van az, hogy idősebbeknél estefelé ha valakinek feszül a vádlija mert meg van püffedve, akkor reggelre lelohad. Mert a nappali 180 Hgmm-es nyomás az érből ► sejtek, sejtközti tér felé ható préselő ereje csökken 100 Hgmm-re és a sejtek víztartalma és a szövetek közötti nyirok egy része vissza tud áramlani a nyirok és kapilláris rendszeren keresztül a vérkeringésbe, így újra eloszlásra kerül. Az emiatt megnövekvő vízmennyiséget érzékeli a vese és a felesleget kiválasztja. Ezért kelünk fel legtöbben éjszaka is 1-2x pisilni.
Reggel mikor felkelsz, akkor pont fordítva történik.
A 100 Hgmm-es nyomás megnő, mert a folyadéktérfogat azonos, de már nem fekve, hanem állva, fölötte helyezkedik el, ezért a gravitációnak köszönhetően a fejből elkezd a vér a lábak felé gyülemleni és részleges tápanyaghiány és hipoxia lép fel az agyban, ha nem növeljük a folyadéktérfogatot.
Ez olyan mint mikor egy nem teljesen teli üveget felállítasz. Előtte a nyakánál, kupaknál is volt folyadék, álló helyzetben viszont ott csak levegő van.Ez történik velünk is, csak reggel egy kicsit lassabban. Ezt viszont sokan kávéval orvosolják
Ugyanez történik egyébként, ha valaki hosszabb ülés után hirtelen áll fel, az erek ki vannak tágulva és a vér gyakorlatilag "leesik" a fejből a test erei felé és megszédül, esetenként ún. "black out" jelenség is tapasztalható, amikor elsötétül a kép.
Ez az ortosztatikus hipotónia jelensége, csak van akinél a szabályozás nem tökéletes és a szív túlkompenzál, ezért gyorsan kezd el verni, hogy fenn tudja tartani a normális keringést az agyban. Ilyenkor kisebb-nagyobb fokú tachykardia léphet fel, ami lehet egészen kóros is, de az már betegség (POTS) -
Woodslave
félisten
válasz
kennystyle #80062 üzenetére
csak válasznál, de köszi most már tudjuk
-
Cassidey
senior tag
válasz
kennystyle #80042 üzenetére
-research has shown no difference in total fat loss between subjects doing fasted cardio and those doing cardio after eating.
-fat burning consists of 1) liberating fatty acids from adipose tissue through lipolysis and then transport of those fatty acids to other tissues like muscle, liver, heart where they are then 2) oxidized for energy. When you eat before cardio you reduce lipolysis but it ends up not making a difference because lipolysis is NOT the rate limiting step of fat loss when it comes to cardio, it is oxidation that is rate limiting so you end up oxidizing the same amount
-you may burn MORE fat over a 24 hour period when you eat beforehand because there is a GREATER thermogenic response to cardio as opposed to eating fasted
-
toxicdog21
csendes tag
válasz
kennystyle #79406 üzenetére
Első kép előtt is hasonlóan kajáltam, viszont gyúrás ritkán és egyhuzamban kevés ideig volt, inkább bicajozás, magasabb távokkal, országúton.
+30g magokkal megpróbálkozok. Hántolt, sós napraforgómagot tol valaki?Két bicepszben tényleg van különbség, erőben nem annyira érzem, tükörben is kicsit látom csak, képen viszont mindig kijön. Nem okoz akkora problémát hogy aszimmetrikusan edzem a karomat, majd később meglátjuk.
Köszönöm hogy ennyien foglalkoztatok velem, már hetek óta olvasom az összes új hozzászólást, örülök, hogy ilyen jó, és segítőkész társaság jött itt össze.
-
mayday00
őstag
válasz
kennystyle #79340 üzenetére
myproteines az zabliszt, a natura meg zabpehelyliszt.
Nem egyforma mindkettő. Zabliszt. Ha jól tudom itt a egész zabszem van leőrölve, másiknál meg a zabpehely..
Ezért van eltérés.
Zabliszt - zabpehelyliszt=Nem ugyan az
Szerintem, de nem biztos
-
szőröscica
addikt
válasz
kennystyle #79340 üzenetére
-
madle
őstag
válasz
kennystyle #79296 üzenetére
Zablisztet nagyon adom! Jó cucc! Reggeli fehérje mellé illetve az edzés utániba szoktam tenni.
-
válasz
kennystyle #79138 üzenetére
130 körül megy a széria fekve, szűken nem nyomok, mert kitekeri a csuklóm, 45 fokon 105, néha 110, de nekem relatíve erős a vállam, majdnem ugyanannyival nyomok nyak mögül, mint 45 fokon.
A melled gyenge valszeg (mármint a stab izmokhoz képest nyilván), azért megy ugyanannyival a szűk meg a normál fekvenyomás, mert annyit bír a tricepszed. Fogástávolsággal célszerű játszani, plusz erőltetett ismétlések, bukásig nyomni - segítővel persze, esetleg ha van vmi értelmes gép, akkor koncentrált gyaksikat végezni mellre.#79139: vazzeg, 12 évesen voltam utoljára 80 kiló.
#79144: ezek marha unalmasak mindig.
-
Eagl3
veterán
válasz
kennystyle #79138 üzenetére
Szűk nyomásnál a tricepsz sokkal többet dolgozik mint normál fekve nyomásnál, olyannyira, hogy én például tricepsz gyakorlatnak rakom be hát edzés után a szűk nyomást.
Én is majdnem annyival nyomok szűken mint normál fogásba, olyan 5-10 kilóval kevesebbel kb., persze ha 8-as szériáról van szó. Ha csak 2-3-at nyomok bele akkor normál fogással behúzott könyökökkel nyilván nagyobb súlyt tudok kinyomni.
Egyébként 77 kilósan nem rossz 80-al szériázni szerintem.
-
Woodslave
félisten
válasz
kennystyle #79140 üzenetére
Hát ez a 3 közel nem egy kategória. A mandulát én mandulát 3k körül látom. Mogyorót hagyjuk. Tökmag tökölős
-
Cassidey
senior tag
válasz
kennystyle #78708 üzenetére
Most lehet, de franc tudja, ha ennyire befogynék mi lenne. Egyébként nem volt jó a női mezőny összességében, rengeteg ilyen Kata forma csaj volt, én baromi csalódott voltam egyébként. Lapos löttyedt seggek, kis poci, narancsbőr, volt minden.
El is játszottam a gondolattal, hogy bekészülök egyszer, csak hogy legyen valami cél, ami felé lehet menni, mert hajlamos vagyok bepunnyadni. Annyira nem vagyok hiú, hogy napi szinten ezzel foglalkozzak, "csak úgy". Annak örülök kicsit, ha tudok emelni valamit a súlyokon, gondolkodtam crossfiten de nem az én stílusom szerintem.. Viszont hiányzik a teljesítménycentrikusság azon kívül, hogy néha lecsekkolom magam a tükörben és konstatálom az aktuális helyzetet. Kellene valami határidő, vagy edzőtárs, vagy új sport, nem is tudom.
madle, egyre gondoltunk
A fizik srácok szerintem picik élőben. Még a klasszikus bodybuilder kategóriában is voltak olyanok egyébként, akiket nem mondanék nagynak.. Barátnőmmel voltam kint, csalódott is, mert ő ilyen hatalmas embereket akart látni mint a tévében.
És hát azok nem nagyon voltak..
-
válasz
kennystyle #78629 üzenetére
Pedig adja. De ja, azért egy spagettipántos felsőben büntet a válla meg a karja az utcán, nem egy átlagos darab.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
kennystyle #78081 üzenetére
Nekem olymp ingjeim vannak. Bodyfit
-
_NCT
addikt
válasz
kennystyle #77267 üzenetére
Ráadásul van barcode scan, telefonnal pl nekem eddig mindent felismert.
-
kolosanyi
veterán
válasz
kennystyle #77156 üzenetére
Az indiánok is megették a vadállatok szívét, hogy nagyok és erősek legyenek, ez nem lehet véletlen!
-
Woodslave
félisten
válasz
kennystyle #76917 üzenetére
ja kb. ennyi maradt nekem is a filozofálgatásból
Radnix: ja szégyenszemre tárcsát kell rakni a sarkam alá amikor olyan qrva büszke vagyok hogy tudok tele talppal guggolni
-
Woodslave
félisten
válasz
kennystyle #76905 üzenetére
ja elég hihető. Mondjuk folyton az járt a fejemben, hogy nézett ki anno és most és valahogy az az érzés kerülgetett, hogy a guggolás kivitelezési módjának volt a legkisebb jelentősége..
edzésprogramról meg egyébről nem nagyon. Képek dögivel, volt vmi versenye egy erőemelővel arról van videó az elején. max guggolás és x kg-val max ismétlés (ezt nyerte simán)
-
KoVee84
senior tag
válasz
kennystyle #76060 üzenetére
Nézd, kb 5 éves korom óta rendszeresen sportolok, mozgok. Nem cigizek, egy átlagos magyar embernél sokkal normálisabban táplálkozom. Az egyetlen ami problémás lehetne, az a pálinka meg a 2 év coronita még 2008 környékén. Voltam kardiológusnál, az ultrahang alapján a szívem tankönyvbe való, vérképem teljesen rendben (1 vmi volt határérték környékén) aztán kaptam 24 órás mérőt, és mikor alszom, akkor a vérnyomásom teljesen rendben van, így maradt a stressz. Jövő hét csütörtökön megyek kineziológushoz, adok neki egy esélyt
-
Woodslave
félisten
válasz
kennystyle #75890 üzenetére
ki tudja...
Ettől függetlenül még erősebb bennem hogy enni kell ch-t edzés után, aztán lehet csak a tápkieg cégek és broscientist oldalak félelemkeltő aknamunkájának eredménye.
Én nagyrészt este edzem, vasárnap szoktam reggelente (bár akkor túl magas a kortizol szintem az asszony méltatlankodása miatt hogy miért megyek el edzeni...)
De szerintem tök ugyanígy néznék ki ha nem ennék edzés után ch. Vagy semmit. Vagy soha semmit
A zabkása most nekem is bejött érdekes módon. Van mondjuk benne reszelt alma meg mazsola, felöntöm fehérjével. Eléggé érzem hogy betölt
-
bbuffy
senior tag
válasz
kennystyle #75887 üzenetére
Kell a ch. Nyomjál zabkásás fehérjét edzés után, nálam bevált, és nincs az a durva éhség hirtelen ha kimegy a turmix hatása. A zab meg amúgy is Kell és kész
-
brownus
veterán
válasz
kennystyle #75825 üzenetére
pacsi
-
Tenken
őstag
válasz
kennystyle #75591 üzenetére
Király, köszi!
-
válasz
kennystyle #74324 üzenetére
Én is erről beszélek. Egyébként linkelhetnél róla képet, kíváncsi lennék
(#74323) Zola007
Superbodyn beszárítva, lekenve messziről látni nem ugyanaz, mint testközelben.
Ha 165 centi alatt van, akkor egy olyan izomgolyó a csaj, hogy egy pitbull jut róla egyből eszedbe. -
Unsign
tag
válasz
kennystyle #33659 üzenetére
A Prima jo, kulturalt - mert en oa oda jarok
Delelotti 12 alkalmas berlet 10e alatt van es akkor nincsenek sokan.
-
S e t h
nagyúr
válasz
kennystyle #30086 üzenetére
A bal karom konkrétan úgy néz ki mintha nem is lenne bicepszem...
1 centi differencia alapján a jobb kezed akkor hogy néz ki ha a bal úgy néz mintha nem lenne bicepszed?Ne foglalkozz ezzel annyit, ha több energiát fordítasz rá, akkor azt máshonnan vonod el. -
baluka26
veterán
válasz
kennystyle #30086 üzenetére
Ez szerintem teljesen normális dolog. Nekem, az írást leszámítva, majdnem minden bal kézre áll kényelmesen, mégis ugyanígy vagyok, mint te.
-
Ijk
nagyúr
válasz
kennystyle #29337 üzenetére
Én egész adagot szoktam tolni, és sokszor nem bírok elaludni. Nyilván én is ráállok a fél adagra, ha nem tudom kialudni magam, akkor a hajamra kenhetem az egészet.
Most csapatták a reptérnél a Szu-27-esek, gyakorolnak hétvégére. Brutális gépek ezek, kétszer akkorák mint a 29-esek, félelmetes látvány. Lehet csak miattuk kimegyek hétvégén a repnapra.
-
Dani82
senior tag
válasz
kennystyle #29337 üzenetére
hol vettétek az Assaultot, mert ahol jó áron van, az webshop és csak rendelni lehet, pedig ma akartam venni
-
paye
tag
válasz
kennystyle #29330 üzenetére
...Independent clinical trials have demonstrated statistically strong improvements in bench press 1-rep max (44%), peak muscle power (600%), average muscle power (223%), and muscle endurance (250%) with 50 days of supplementation (Journal of the International Society of Sports Nutrition. (1)S1-S29, 2006)...
Ekkora parasztvakítást már rég olvastam...
-
Woodslave
félisten
válasz
kennystyle #29088 üzenetére
nem volt kedvem a 30 percet végignézni annyira nem érdekel
-
korcsillio
addikt
válasz
kennystyle #29028 üzenetére
Ezek a tanult emberek...akkor melyenek a tanulatlanok?
-
GyurosAki
tag
válasz
Én ezért nem járok hozzá. A nevét se tudom
Mindig furán néznek rám ha megtudják, hogy soha nem voltam még nála.
-
baluka26
veterán
válasz
Azért azt hozzátenném, hogy amikor először találkoztam belgyógyásszal a tüneteimmel, az volt az első kérdése, hogy ugye nem szedek ilyesmit, mert ezek rengeteg problémát okoznak. Ezt egy hematológus főorvos mondta.
kukinyo: Ha diéta sem segít, akkor lehet genetika a magas koleszterin. De ha belegondolsz, a tápkieg sem feltétlenül kizárható.
-
kukinyo
addikt
válasz
Ha "normálisan" táplálkozol (csirke, rizs, zöccség, stb), akkor mitől magas a koleszterined?
-
shteer
titán
válasz
jó tudni. nem is kell teszto-fokozó a májprotkó mellé
-
Morris
veterán
válasz
Tessék nyomni az omega3-at magas koleszterinre! Nekem nagyon bevált!
-
_NCT
addikt
válasz
Hány éves volt? 60-65 körül?
-
Radnix
senior tag
válasz
kennystyle #28331 üzenetére
Felejtsd el az egészet. Ha jön a tömeg valamennyi zsír is jön vele, ez természetes, óvatosan kell csinálni és akkor nem hízol be, csak ennyi a trükk, nem kell ide semmi extra. Türelem és kitartás, még Arnold sem 1 év alatt lett izmos
(#28330) Ijk: Orbán Viktor pedig azt mondta beszélhetünk róla
-
Radnix
senior tag
válasz
kennystyle #28273 üzenetére
Először is szerintem hülyeség a prohormon dolog, ha már belenyúlsz a természetes hormonháztartásba, akkor azt rendes gyógyszerekkel csináld... (természetesen így, ilyen hiányos tudással leginkább sehogy se csináld!)
PCT levezetés pedig eleve képzavaros. A PCT annyit jelent hogy post cycle therapy, azaz kúra utáni terápia, vagyis a normális hormonális működés rendbetétele, azaz a levezetés szinonimája, olyan mintha azt mondanád: bacon szalonna
Ebből már kiderülhet számodra, hogy a PCT nem arra való, hogy "csökkentse a saját ösztrogén termelésedet". Eleve az ösztrogénnel nem kúra után kell elkezdeni foglalkozni, az már rég rossz.
Abba már bele se menjünk, hogy igazából nem ösztrogén termelés zajlik, hanem ha magas a tesztoszteron szint, akkor arra a test úgy reagál, hogy elkezdi átalakítani egy részét ösztrogénné, ezt nevezik aromatizációnak.Azt már végképp nem értem, hogy: "a PCT termékek önmagukban, a megelőző kúra nélkül is vannak-e ilyen hatással ? Vagy nagyon nagy baromság ez így ?"
Miért akarnál PCT-t ha eleve nem toltál semmit? Rendbe teszed a természetes egyensúlyi állapotot? Azt már nem lehet "rendebbre" tenni.
-
Woodslave
félisten
válasz
persze, szoktak magaban is
-
törölt tag
válasz
Ösztrogénblokkolót akarsz kúra nélkül?
-
törölt tag
válasz
kennystyle #26907 üzenetére
pont rizsbol a legegyszerubb megenni a szukseges mennyiseget.
-
törölt tag
válasz
kennystyle #26894 üzenetére
"Visszatöltésnek leginkább mindenféle szemét süti, keksz, gofri, pizza megy."
Igazabol visszatoltesnel kerulni kene a fruktozt. Mivel a kristalycukor fele fruktoz, es az edessegek, sutik nagy resze azzal van keszitve, ezzel ovatosnak kene lenni.
A visszatoltesre a kemenyitofelek meg a szolocukor a megfelelo, mert abbol tudja a szervezet az izomglikogent feltolteni. Fruktozbol csak majgiklogen lesz, amit szinten fel kell tolteni, de az izmok toltese prioritast kellene hogy elvezzen.
Ha a kilok zsirbol mentek le, akkor az egy nagyon jo eredmeny szerintem. Hogy latod, csokkent a testzsirod?
Ha izmot akarsz novelni allando testzsir mellett, akkor neked az Density Bulking protokollt kell kovetned. Akkor viszont minden nap visszatoltes van
Alacsony GI-ju ch-t elvileg kerulni kene.
-
Woodslave
félisten
válasz
kennystyle #26894 üzenetére
mi az oka a zabpehelynek? Nem megy az edzés, vagy csak kalória kell még?
-
Eagl3
veterán
válasz
kennystyle #24615 üzenetére
Attól még, hogy valaki nem számolja bele az étrendjébe a zöldségekben levő CH-t, még nem jelenti azt, hogy 0CH-n van. Nagy divat lett ebben a topicban ez a 0CH-zás, holott nem sok valóságalapja van.
-
drogery
tag
válasz
kennystyle #24431 üzenetére
én eprest vettem, de akár csoki is lehetne ráírva
beteszed a szádba és lenyeled. leucin is lemegy kis vízzel meg a kreatin is. ez legalább folyik. -
Dani82
senior tag
válasz
kennystyle #24431 üzenetére
fúú 1-2x vettem ilyet, de egy idő után az egész hűtő, annak a környéke és minden amihez közel rakod a palackot a konyhában olajos lesz és olajos narancs illatú
inkább a kapszula, az kevésbé macera
-
Woodslave
félisten
válasz
kennystyle #23010 üzenetére
a cbl-be nem fér bele. Csak a palacsinta meg a kókuszgolyó meg a kakaóscsiga
(természetesen csak este
)
-
meroly
veterán
válasz
kennystyle #22494 üzenetére
Nincs bajom a teszto szintemmel, köszönöm az érdeklődést, de amúgy ki mondta hogy nincs porno
Én guggolástól csak a combfeszítőt szoktam igazán érezni, de azt nagyon. Seggre és combhajlítóra ott a lábhajlító.
-
Yeffy
veterán
válasz
kennystyle #22488 üzenetére
-
meroly
veterán
válasz
kennystyle #22488 üzenetére
Ha pornót kell keresned az már régen rossz
Egyébként meg ha túl lemész guggolásban az sem jó a térdnek pl, legalábbis így olvastam. De majd valaki okos biztos megcáfol. Én comb vízszintig csinálom.
shteer: eszem ágában sincs mr o lenni. Csak unom kicsit hogy minden szarér belém köttök és még hetekig előjön a téma...
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
kennystyle #21765 üzenetére
arra figyelj hogy egyszer nehogy megdugj majd egy nőt, mert elkezded élvezni, és egyre többször akarod
észre se veszed és folyton rájársz
ne legyél ilyen függő semmitől -
törölt tag
válasz
kennystyle #21756 üzenetére
nemtom, nekem ez a kave-cigi-pia-fu eletvezetesi vonal mindig is idegen volt. egyszeruen idegenkedem attol hogy fuggo legyek, hogy egy kulso anyag nelkul ne legyek kepes normalisan letezni.
nezem a kollegaimat, reggel kaveval inditanak, 10 korul toljak a kovetkezot, ebed utan meg egyet, delutan megint... nem birnak mar az anyag nelkul mukodni...
nyilvan van kivetel, van akinek gyarilag alacsony a vernyomasa, neki jot tesz., de a tobbiek...
erdekes egyebkent, hogy a tarsadalom milyen kulonbozoen torelalja az anyagozast. Volt olyan utcabelink anno, aki reggel a feldecije nelkul meg a keze remegeset sem tudta csillapitani, csont alkesz volt, le is nezte a tarsadalom. Lassan a dohanyosok is a tarsadalom peremere szolulnek, amit egyebkent nagyon helyeslek. A fuveseket, heroinistakat is lenezik, de a kave az valahogy mas, az a kultura resze, iszol egy kapuccsínót, inkabb egy latte machiatot ha lehet, koszike...., aztan miben kulonbozik ez a kezremego alkesztol? Lenyegeben semmiben....
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
kennystyle #21756 üzenetére
te gyúrsz amúgy?
-
törölt tag
válasz
kennystyle #21749 üzenetére
"róbáltam már hogy 2 hétig nem kávéztam, nem változott megint semmi"
akkor meg minek kavezol egyaltalan?
A kave/koffein egyetlen haszna hogy faszaul fuggo lesz tole az ember.
egyebkent a magas vernyomas + kave + sulyzos edzes tenyleg nem a hosszu elet titka.
-
drogery
tag
válasz
kennystyle #21655 üzenetére
Azért nem részletezi nagyon mert egyéni tolerancia. Sok dolog befolyásolhatja.
Ahogy az is, hogy a back loadban mennyi zsírt tudsz fogyasztani. Ráadásul az idő múlásával ez is változik.
Szóval kísérletezni kell vele. -
Radnix
senior tag
válasz
kennystyle #21626 üzenetére
Na igen egy helyen írja, hogy nem kell számolni, de azért vannak úgymond irányadó számok a végén a táblázatban. azt mondjuk nem tudom hogy annyi szénhidrátot kellene e betölteni minden nap, vagy az amolyan ennyi ch van a testedben összesen dolog... nem írja le számomra világosan, hogy akkor az most mi a 600g kibekúrt sok még oreos milkából is
ja igen a reggeli trutyi egész finom, de beleragad a shakerbe némi kókuszzsír
kicsit kiöblítem utána mosószerrel, hogy ne kössön bele
jó lesz az esti CH áradat, hányat edzel egy héten? szerintem azért ehhez a rendszerhez nem árt heti 5-ször edzeni, 3 edzésnél nagyon sok a null CH-s nap
-
Nightmare
senior tag
válasz
kennystyle #21632 üzenetére
Akkor vedd semminek amit mondtam. Csak olvasgattam, hogy edzés után így, meg úgy ch. Gondoltam hasznát veszed.
Akkó nem.
-
Nightmare
senior tag
válasz
kennystyle #21626 üzenetére
(#21625) Casanova* : nem nagyon pörög a topic.
Lehet fel kéne hoznom a huggyantás témát.
-
drogery
tag
válasz
kennystyle #21352 üzenetére
Azóta bw(kg)*0,3= kreatin (g) ajánlja. Mindennap.
Milyen kibaszás, hogy 3* annyi a sciteces mint az mp-s mono. -
Nightmare
senior tag
válasz
kennystyle #21016 üzenetére
Jesszus. Jó kis összesítés.
Én maradok a 10-15 gramm tejsavó, 50 gr ch(carbox). Lehet a szőlőcukor lesz továbbiakban, nem bohóckodok már ilyen marhaságokkal, vagy veszek vitargot.Hadd hízzon a Scitec, meg bunnyi.
(#21011) Casanova*
látom unod már a számolgatást. -
God Vazzeg
veterán
válasz
kennystyle #20822 üzenetére
Ez is olyan mint a dhea, egy bizonyos kor felett működik jól. Egy ismerősöm szedte a peak ilyen termékét, 42 éves, és el volt tőle ájulva, kox kúrához hasonlította. Majd ha idősebb leszek kipróbálom
-
deniro2
senior tag
válasz
300 mg-osat próbáltam, nálam semmi hatása nem volt, pedig ment mellé leucin is.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Ozzy vett ilyen popeyekieget ha jól emlékszek. Majd megerősíti. Még itt van, nem lett tőle rohadt izmos.
-
meroly
veterán
válasz
kennystyle #20382 üzenetére
Én meg azt hittem nem lesz már izomlázam a tegnapi lábazástól, de megérkezett a rohadék
(#20383) MikE008: nekem ami bevált bicepszre az a ferde padon forgatós, az nagyon adja. Meg a scott is jó volt múltkor egy kis segítséggel bukás utánig, ja és a kalapács kifulladásig. Tricre jók, amiket írtál.
-
shteer
titán
válasz
kennystyle #20349 üzenetére
úgy látom most a dedózás van épp soron
-
God Vazzeg
veterán
válasz
kennystyle #20349 üzenetére
Éljük az életünket, és szerencsére nem csak a sport teszi ki a nap 24 óráját
Itt nyugodtan meg lehet beszélni mást is, nem szigorúan szakmai a topik (ezt még leírni is vicces volt
)
-
Zomb€€
őstag
válasz
kennystyle #16592 üzenetére
"még nincs akkora izomtömegem illetve nem vagyok olyan szálkás hogy ezek az apróságok kijöjjenek"
"184cm/82kg úgy 12% körüli tzs"
Itt kicsi ellentmondás van. Vagy izomdiszmorfiád van, vagy mérlegen nézed a tzs%-od
-
Coccolino_O
őstag
válasz
kennystyle #14345 üzenetére
Ezt az étrendet te raktad össze?
Reggelre meg ebédre nem tudom, hogy minek kell túró, az kazeint tartalmaz, aka lassan felszívódó fehérjét, fölösleges, másrészt a túró sajnos nem valami költséghatékony termék, de ha ennyire szereted, akkor inkább egyed este, annak legalább lesz valami értelme is.
-
siti
őstag
válasz
kennystyle #14435 üzenetére
én nem mondtam hogy elhiszed
linkeltél egy olyat hogy fél kilótól sárga leszel, én meg hogy teljes legyen a világkép, egy olyat ahol csak több kilótól írnak ilyet és kiemelnek más mellékhatásokat is. -
siti
őstag
válasz
kennystyle #14408 üzenetére
és a netről azt hiszel amit akarsz... állítólag nem sárgul be az ember. állítólag több kilótól besárgul. van itt olyan aki naponta eszik fél kilót. sárga?
-
Ijk
nagyúr
válasz
kennystyle #14416 üzenetére
Biztos tapossák egymást hogy bespájzoljanak belőle 10 évre.
Zomb€€: Azt mondták sok zöldség kell. Ezt legalább szeretem, az uborkát is csak az drága.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- 3D nyomtatás
- Linux kezdőknek
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mortal Kombat 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- SEIKO NEO SPORTS CHRONOGRAPH SSB303P1
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Karcos Amazfit GTS 4 okosóra dobozában
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest