Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
HussarF
üzenetére
Abszolút király volt.
Jól kiteregették a szovjetek disznóságait. Én mondjuk jobban örültem volna ha kicsit többet látunk az előző részben a "terepből", pl. amikor volt a lapátolós jelenet, és lehetett hallani a g-m számláló erősödő hangját az elég hangulatos volt (nyomasztó), az ilyenekből néztem volna többet.Közben olvasom a könyvet is amit linkeltél. Még csak a felénél vagyok, bár szeretem a fizikát és nem vagyok közel se fizikus, de teljesen érthetően le van írva hogy mi hogy kb. hogy működik, meg mit cseszerintettek el már a tervezés során stb. Elképesztő.
Van kis pontatlanság is, ugyanis azt írja a szerző, hogy Legaszov fejbe lőtte magát, holott akasztással vetett véget életének. Persze amikor írta a könyvet akkor még lehet nem tudták az igazságot.Ami ellenben nem tetszik, hogy kicsit olyan érzésem van (a mellé linkelt összefoglaló blogból hatványozottan így éreztem) hogy kicsit elbagatellizálja az emberáldozatok jelentőségét. Bár azt írja, hogy természetesen már egy emberáldozat is túl sok, de szembeállítja a kísérleti, légköri atomrobbantások által a légkörbe került radioaktív szennyezéssel, vagyis azzal, hogy ezzel bezzeg senki nem foglalkozott, holott ezeknek maradványát is ki lehet szinte bárhol mutatni.
Persze van benne racionalitás, de olyan érzésem van a szövegkörnyezet miatt, mintha ezzel az atomfegyveres témával szeretné kicsit mosdatni a Szovjetunió által okozott károk egy részét. Azonban még csak félig olvastam, lehet a végére lesz erre is jó magyarázat.
-
Na, mindenki megnézte már az HBOGO-n a Csernobilt?

Jól sikerült szerintem. -
aelod
veterán
válasz
bigmasterg
üzenetére
Az ártatlanság vélelme mindenkit megillet. Az ilyen: "teremben beszélik" dolgot...hagyjuk is. Rólam is "tudják" mit tolok
.
Mindenesetre állat a formája.
-
bigmasterg
addikt
válasz
Zola007
üzenetére
Amúgy Bartha Zsolt is lehet necces szvsz.
Ott személyi edzősködik az egyik teremben, ahova járok.
Simán rávágtam volna, hogy nem natural. Ha viszont tényleg az, akkor respect neki.
Hasonló kaliberű csávótól hallottam, ahogy beszélték a teremben, hogy mit hogy szúr. Persze ez még semmit sem jelent.
Gyakorlatilag egész évben hoz egy ilyen formát. + verseny után -
Zola007
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
beleférne az, ha akarnád
-
benfolds
őstag
lehet, hogy nem kellett volna, de ma egy kicsit meglepődtem, amikor összehasonlítottam az lidliben a sovány ás a félzsíros túró fehérje tartalmát, és azt láttam, hogy a félzsírosban több van. 14 vs 16 gramm, ha jól emlékszem.
-
aelod
veterán
válasz
bigmasterg
üzenetére
Velem miért szedették volna le? A KRS Press Team-nek szóltak, hogy távolítsa el gondolom azért mert a Dunavölgyi volt a hivatalos fotós. Amit nem értek mert egy ilyen rendezvényen ha váltasz ( és persze adnak is) ki média belépőket akkor lehet fotózni.
-
aelod
veterán
válasz
bigmasterg
üzenetére
-
aelod
veterán
válasz
bigmasterg
üzenetére
Jó akkor az. Te tudod.
-
Speeedfire
félisten
válasz
bigmasterg
üzenetére
Elég valid lehet, főleg ha megnézed a fb site logóját is. Gondolom nincs karban tartva.
-
aelod
veterán
válasz
bigmasterg
üzenetére
Nem.
-
bigmasterg
addikt
válasz
aelod
üzenetére
Tényleg ez az inba hivatalos weblapja?
http://naturalbodybuilding.hu/ -
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Facebookon az INBA hivatalos oldalán.
-
aelod
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Elengedtem már akkor, miután telezabáltam magam a mekiben
Azért itt most nagyon kilógott a lóláb egyik másik kategóriában.
Főleg az abszolútnál. Az letaglózó.... -
-
attiati
veterán
Bontott tojásfehérje port hol kell tárolni?
Hűtőben vagy szobahőmérsékleten száraz helyen? -
Zola007
veterán
válasz
Pfiucska
üzenetére
"Mivel tartjátok fent a motivációt hosszu tavon?"
Azzal, hogy szeretek edzeni az eredményétől függetlenül és nem nézem a többieket.Egyébként egyszerű :
it should be funAlapvető hogy szeresd, amit csinálsz. Ha teherkent éled meg, akkor keresni kell benne valami más célt vagy más sportot.
Lehet, hogy sokkal több örömet okozna a taekwondo, crossfit, baseball, akarmi.Tul rövid az élet ahhoz hogy olyasmire pazaroljuk az időt, ami nem megy, nem szeretjük vagy nem hoz eredményt
-
Pfiucska
aktív tag
válasz
Radnix
üzenetére
+ Zola
Az biztos,hogy fejben mindenképpen jobban oda kene tennem magamat. Mivel tartjátok fent a motivációt hosszu tavon? Lassan 5 eve edzek a fejlodesem nagyon belassult az elso 1-2 evhez kepest es az is frusztral,hogy latom a tobbieket 1,5-2 ev alatt cuccolva dupla olyan eredmenyeket elerni.

-
Radnix
senior tag
-
Pfiucska
aktív tag
Nektek mennyire ingadozó a teljesitmenyetek? Marmint tok szarul elem meg,hogy egyik heten mondjuk x súllyal csinálok 10-12 ismetlest masik heten meg 0,8x-xel 10 ismetlessel szenvedek
illetve a mentalis állapot titeket mennyire befolyásol? Régebben a fizikai melo utan jobbakat edzettem mint a szellemi munka es vagy egyetem utan.Szerk.: mondjuk az teny,hogy a motivaciom is óriásit zuhant.
-
Zola007
veterán
válasz
Jim-X
üzenetére
Azt még hozzátenném , hogy ha valakinek mégse olyan ideális a kiválasztás / reabszorpció aránya, ahogyan azt a tankönyvben leírták és magas vérnyomás, vesebetegség, ödéma, stb. gondja van, akkor azért figyeljen a sóbevitelre, mert a tankönyvi adatok egészséges emberre érvényesek.
Illetve ne az elemi nátriumtartalommal számoljon, hanem sótartalmat. Mert a limiteket erre adják meg (sóegyenérték, a korábban említett 2,5x nátrium-tartalom) -
Speeedfire
félisten
Hogy lehet, hogy itt a táblázat szerint 20-27 között napi 2000kcal mellett 1 kg ment le, míg a 27-3 között napi 1800kcal mellett meg 2kg? Pedig az első héten az edzéssel csak -5000 kcal deficit volt, a 2. héten meg -7000kcal volt. Heti 3-4 edzést csinálok, kiegészítőnek elkezdtem aerob, meg törzs edzést külön.
A héten vissza megyek 2000kcal-ra, de megtartom a heti 3 kiegészítő edzést (aerob, törzs).
Meglátom, hogy mi lesz belőle.F: ~140g, Sz: ~180g, Zs: ~60g
-
bigmasterg
addikt
válasz
pruzsi
üzenetére
Tesztoszteront írt, nem fokozót.
De gyanítom, hogy nem ezt akarta kérdezni. Ha igen, akkor van baj.
-
pruzsi
őstag
válasz
adamsauvage
üzenetére
Jó lenne tudni mi a célod egyáltalán?
Tesztoszteron fokozó készítmények
ha 40 évesnél több vagy -
Azért ezeket az ízeket megkóstolnám

BTW, megkóstoltam a 100%WPP + ISO ízmintákat.
Rich chocolate: Standard csoki, semmi pluszt nem éreztem rajta. Finom.
Almond coconut: Leginkább a 100% Milk Complex pisztácia fehércsoki ízére hasonlít. Az is full marcipános, meg ez is. Ezeket a mandula/pisztácia ízeket mindig marcipánízűre csinálják. Nekem annyira nem jön be, kicsit el is rontotta a gyomrom.
White chocolate-coconut: Ez leginkább a Raffaello-ra emlékeztetett. Szerintem nagyon finom, nekem bejött. -
D3W1L3
tag
válasz
adamsauvage
üzenetére
mindenki azt keresi...
-
Macka
veterán
válasz
adamsauvage
üzenetére
Egyél BCAA-t, más nem kell.

-
pruzsi
őstag
válasz
bigmasterg
üzenetére
Van már fekve nyomó padom weider pro, már 10 éves,súlyok,egykezes,kétkezes,francia,húzodzkodó falba fúrva stb. 6 év kihagyással most kezdtem újra kis súlyokkal van egy krónikus vastag bél gyulladásom ezért nem terhelhetem magam,és szar a térdem combhajlítót tudok csak az a gép tönkrement.
Ezért gondoltam egy fitness centert azon ott a hátlehúzó,evező,combra, stb amit csak gépen lehet csinálni.
Sajnos 30km en belül nincs edzőterem,és még sose edzettem gépeken de azok a felsorolt gyakorlatok pont kellenének úgy gondolom a teljes értékű edzéshez. 196cm és 104kg vagyok 29éves Férfi. -
bigmasterg
addikt
válasz
pruzsi
üzenetére
Egy erőkeret (with safety) + húzókodóval, állítható pad, rúd, tárcsák és egykezes súlyzók.
Korábban volt itt linkelve egy oldal, ahol otthon gyárt valaki erőkereteket, úgy kicsit olcsóbb volt, mint boltból.
Erőkeretnél tudsz guggolni, felhúzni, fekvenyomni, húzózkodni, vállból nyomni, döntött törzsű evezni stb stb(#158013) adamsauvage
Indokolt esetben orvos tud felírni.
a b) opció pedig illegális -
adamsauvage
aktív tag
tud valaki jo tesztoszteront ajanlani?
-
pruzsi
őstag
válasz
marked one94
üzenetére
Remek

Más egyéb ami a legolcsóbban beszerezhető? Amúgy mi a legfőbb baj azokkal amit linkeltem?
-
pruzsi
őstag
Szép napot!
Melyik lenne a legjobb választás a három termék közül?
https://www.emag.hu/vidaxl-multifunkcios-edzogep-kondigep-90485/pd/D3HKYLBBM/
https://www.vital-force.hu/spartan-pro-gym-i-fitnesz-center-sp-1164/
https://shopon.hu/sportszerek/testmozgas-and-fitness/sulyemeles/sulyemelo-szerkezetek-and-allvanyok/multifunkcios-edzogep-kondigep.html
-
Zola007
veterán
válasz
attiati
üzenetére
Az emberi test 0.4%-a NaCl
80 kilós felnőttben ~320 gramm NaCl
Ennek 40%-a nátrium, ami ~130 gramm elemi nátrium / attiati.Mindenkinek ismerős fogalom az izotóniás sóoldat (infúzió)
1 liter vízben 0.9% NaCl oldva, ami 9g NaCl / liter infúzió
Ennek 40%-a elemi nátrium (3.5 g/L), pont mint a vérben, ettől izotóniás.A vesében a vérből naponta ~200 liter elsődleges szűrlet keletkezik.
Mivel a víz és nátrium szinte teljesen átszűrődik, a szűrlet sótartalma is közel 3.5g/L, ez összesen 200*3.5g=750g nátrium.130 gramm / 750 gramm = 0.18 nap
Tehát 4 óra 10 perc alatt elvesztenéd a testedből az összes nátriumot, ha nem szívódna vissza.
Ezzel szemben még élsz, mert a vese visszaszívási hatásfoka kiváló, s a tényleges napi veszteség ~1 gramm.750 grammot választ ki és 749 grammot szív vissza
Nem igazán izgatja a testedet, hogy 5 vagy 10 gramm sót viszel be naponta, mert nem az jelenti neki a gondot, hogy kiválassza, hanem hogy ki NE válassza.
-
Angel2014
addikt
válasz
MATEO6600
üzenetére
Aham..te jobban hiszel egy olyannak aki hat éves kora óta szúrja a növit..mellesleg pont ő az akin biztosan nem hat a tápkieg ipar.
Arnold nyers tojás és sportrobin nőtt fel, jó volt ott bőven más is de nem folyamatosan volt pihenőidő a kokszban.. még akkoriban volt jó koksz és jól nézett ki.
-
kicsiogre
tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Na igen az embernek fejben rendet kell rakni és beismeri bizony a zabálástol lettem ilyen, vagy folytatom és hizok tovább, vagy életem végéig olyan diétát tartok hogy le tudjak fogyni és ne hizzak visza . dagadtaknak ( mint én)ez a két választás van mindenki eldöntheti melyiket akarja. Ja hát sok ember már huzza a száját mikor le kénne mérni mindent meg normális étrendet tartani( szélsőség nélkül) no meg mozogni se ártanna ha ez megvan akkor pár év és meglesz a normális suly ( pl. 165- röl 90 kilóra) . Tölem is kérdezik mit szedek hogy fogytam a válasz : a lábamat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![[L:https://scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/61363847_1606098606197094_3798365344532267008_o.png?_nc_cat=104&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=92eebc0f084e9df40b8d074e8c101c9d&oe=5D89A4FD][link][/L] [L:https://scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/61363847_1606098606197094_3798365344532267008_o.png?_nc_cat=104&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=92eebc0f084e9df40b8d074e8c101c9d&oe=5D89A4FD][link][/L]](https://scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/61363847_1606098606197094_3798365344532267008_o.png?_nc_cat=104&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=92eebc0f084e9df40b8d074e8c101c9d&oe=5D89A4FD)