Hirdetés
Aktív témák
-
adam_
senior tag
[link] Erről esetleg vélemény, tapasztalat?
-
Jojo5
őstag
válasz
wertigo1984
üzenetére

amúgy, elvileg ebben a hónapban fog megjelenni valami másféle\fajta hot blood

dAnky: az, hogy a DMA-val vergődtek az nem érint minden terméket...

-
szőröscica
addikt
A héten két úszásom volt, többre egyszerűen nincs időm. Hullafáradtan nem szeretek gyúrni, inkább úszok, az felfrissít. Holnap már edzek azért egy rendeset.
-
spammer
veterán
válasz
Blackhole13
üzenetére
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Pocok256
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Hmm adja neki minden elismerésem

-
Ádám16
addikt
válasz
shteer
üzenetére
Rendben, ezt megfogadom. Egyébként sem vagyok nagy kenyeres, már csak "a megszokás" miatt eszem néhány ételhez.
(#48912) Sotho:: Ez a humor nem jött be :SS
(#48913) macikos: Én is erre tudok gondolni, hogy a "jó világból", vagyis nyári szünetből, amikor naponta 5-6X ettem, mindig megfelelő mennyiséget, hirtelen belecsöppentem a suliba, ami újabban délután van, és napi 3X ettem szeptembertől, de akkor irdatlan mennyiségeket.. Emellett a 3. opció van a soroltak közül érvényben, mert azért rakódott le zsír is szépen. A tartásommal nincs gond (már), gyógyúszás nagyon szépen kiküszöbölte a hanyag tartásomat, de amiket ajánlottál, betartom/kipróbálom mindenképpen!
(#48916) spammer: A kenyérről már elmondta shteer kolléga a tutit, így az is csukva.
Eddig olyan 30-35 percet kocogtam, de gondoltam, hogy kevés. Kösz a tippet! (+ átolvasom)Egyéb tippeket is szívesen is olvasok erre a hsz-re

-
Blackhole13
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Teljesen egyértelmű, hogy a scitec érdeme mindez.

Ennyiért nem rossz, kár hogy van itthon még 2 zsákkal.
-
spammer
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Tisztán látszik, hogy műerek vannak beépítve a felfújt műbőre alá

-
Ijk
nagyúr
Úgylátom kipukkadt a lifetilt lufi is.
(Egyszer Misi linkelt erről a blogról valamit, aztán néha ránéztem kíváncsiságból)Radnix: Egyébként nem lenne azzal semmi gond hogy ha valaki belefárad egy nehezebben fenntartható életmódba, de amikor ilyen megmondó emberek köpik szembe magukat, az már szinte bájos.

-
Woodslave
félisten
válasz
wertigo1984
üzenetére
csak hülyültem, persze hogy a farkasember (gyerek)

-
Woodslave
félisten
válasz
wertigo1984
üzenetére
qrva jó megfigyelő vagy 
-
wertigo1984
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Kiscsávó hasonlít az Alkonyat című nyálas vámpíros filmben szereplő indián gyerekre [link], aki majd a későbbi részekben átváltozik farkassá. Ya és izmos.

Wood: 1000xer láttam már.
Za már megfigyelték előttem... ufff -
Woodslave
félisten
válasz
Woodslave
üzenetére
ja Molnár Péter sztem a legtutibb fizikum a magyar piacon, de sztem nemzetközi szinten is. Kiv. arabok.
Írta valaki, hogy az a különbség az amerikai szánalmas NPC versenyzők, meg az arabok közt, hogy ez utóbbiak gyógyszergyárak cuccait tolják, az amcsik meg underground laborok xarjait 
-
spammer
veterán
Nem vagyok orvos és nem értek a szoptatáshoz sem (
), így nem szívesen ajánlgatok termékeket. De valami általános multivitaminnal [link] szerintem nem lehet gond, amiben nincsenek "extrák" vagy a szükséges napi dózis (esetleg picit több). De tényleg inkább a dokival egyeztessetek ilyen témában. 
Bár Woodslave-nek vannak gyerekei, ő hátha vágja ezt a témát
-
Pocee
senior tag
-
Pocok256
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Ha ismered az alanyt akkor oké, de így árnyékok és színátmenetek miatt 100% -ban azt mondanám, hogy fotobolt...
Nem az izmosság miatt hanem mert annak néz ki... persze lehet, hogy csak szar szög

-
spammer
veterán
Ha nem
tea párod kérdezted akkor is:"Kérdés (2012. 05. 23.)
Szia!Az érdekelne, hogy alkalmazható-e ez a készítmény csecsemőt szoptató anyáknak?
Kati
Válasz (2012. 05. 24.)
Szi. Nem javaslom az extra hatóanyagok miatt. Egy sima "mezei" vitamin viszont mehet, és kell is! Akár egy terhesvitamin is jó, de extra halolajat mindenképp szedj, nagyon jót tesz a kicsinek."Én megkérdezném a dokit is a helyetekben, de szerintem sem jó ez a vitamin ebben az esetben.
-
Pocee
senior tag
Páromnak vettem ilyet,az lenne a kérdésem,szedheti e ha közben a kisfiunk még szopik,ergo szoptatós anyák szedhetik e????
-
kovsol
titán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
formás, erős és még milyen hajlékony is
a végén az a szaltózás igen durva volt -
Zomb€€
őstag
-
Möhe
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
micsoda macsek

őt még feleségül is venném
formás a kicsike wOOw
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Blackhole13
üzenetére
pl.:
[link] -
Breki
veterán
igen én pedig ezt írtam

"kiszorítja az izzadtságot a pulóver külső részére, ahonnan az elpárolog"
természetesen nem csont szárazra, de sima pullóvernél sokkal szárazabb pont az a lényege, hogy a külső részen elpárologjon, másrészt ha Polipropilén akkor gyorsan szárad
nekem a nyári kánikulában szinte teljesen száraz volt míg a rendesből csavarni lehetett szinte a vizetgondolom te úgy bringázol, hogy felette nem ilyen anyagú felső van és akkor azon nem tud kifelé menni már
de már ezt is írtam -
-
Möhe
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
és némmáá ....ott a hokedli

-
Ijk
nagyúr
válasz
Kassadin
üzenetére
Pont ma váltottam pár szót egy versenyzővel a teremben. Elsorolta milyen kúrákat csinált, és azt is hozzátette hogy az már jó ha évente jön 2-3 kiló tiszta izom. Nyilván egy bizonyos szint után működik így.
Nagyon jók ezek a cikkek, mert szerencsétlen tinikkel elhitetik hogy gyorsan lehet nagyot fejlődni. Aztán a legtöbb ott bohóckodik a nagy súlyokkal, étrend nélkül és természetesen egy minimál szinten nem jutnak túl. Persze tudni kell azt is hogyan kell az internetes cikkeket szelektálni, habár nem vagyok meggyőződve arról hogy 16 évesen ne kajáltam volna be sok baromságot. -
adam_
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére

-
Sickboy25
addikt
parancsoljatok, így kell 15 kiló
tisztaizmot egy év alatt felpakolni [link]

-
-
Breki
veterán
válasz
macikos
üzenetére
alkalmazkodik a kinti hőmérséklethez, hiszen a test izzadtságát elvezeti az aláöltöző külső felületére, ahonnan gyorsan elpárolog tehát nem agyonátizzadt ruhában kell edzeni, védi a derekat stb.
van ilyen anyagú trikóm nyáron a kánikulában mikor másik trikó teljesen átizzadt ez tök jó volt tiszta száraz maradt és nem volt melegem benne
nálunk a teremben most többen használják
Tamoo: Akkor másról beszélünk, ez kiszorítja az izzadtságot kiszorítja a pulóver külső részére, ahonnan az elpárolog, tehát pont, hogy nem nagyon ázik át.
Illetve akkor ha felette olyan kabát vagy dzseki van ami nem ilyen és akkor olyan mint a dunsztosüveg.
Én kerékpározom is ott akkor van értelme ha a felső is ilyen.brownus: köszi a linket, meg tudnád mutatni melyiket nézted ki?
-
Jojo5
őstag
válasz
Blackhole13
üzenetére
No-Xplode 2.0
Superpump 250
Dymatize Xpand Xtreme Pump -
Ijk
nagyúr
Jó ha így dél körül el tudok jutni a terembe, szinte üres. Ilyenkor tudok a legjobbakat edzeni, ma is sikerült alaposan elpusztítani a combjaimat.

-
brownus
veterán
ehhez hasonlót keresek én is, nekem bringázáshoz kellene, innen rendelek: http://hu.sportsdirect.com/ jó oldal, és minden meg is érkezik, mert dhl-el küldik ki, nincs más opció
-
adam_
senior tag
válasz
macikos
üzenetére
Szerintem semmire. Focistákon láttam utoljára ilyet.
Vagyis rám nagyon nem kéne ilyen nyomorgató ruha, amikor edzek.. bár a biológia előnyeivel nem vagyok tisztában, de az tény, hogy összetartja az embert, mert hasonló ruhában már edzettem én is, de fociban is alig vártam már, hogy levegyem magamról. -
Breki
veterán
Használ valaki ilyesmi aláöltözős ruhát edzéshez?
Most gondolkozom hasonló beszerzésén azért kérdem

-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Van most valaki myproteindealer a topikban? Laci mostanában nem rendel ahogy érzem.
-
spammer
veterán
válasz
Ádám16
üzenetére
Miért zárod ki a rizst a kenyérrel szemben? A "6 után nem eszek" népi hülyeséget felejtsd el! Gondolom nem este 8-kor fekszel le aludni. Alvás előtt 2 órával nyugodtan ehetsz szilárd kaját, főleg fehérjét.
Aerobozás segíthet: egyenletes, monoton tempóban 30-60 perc séta/kocogás/futás, de még jobb a szobabicaj. Súlyzós edzés után, vagy pihenőnapokon.
Alapismereteket olvasd át!
-
macikos
addikt
válasz
Ádám16
üzenetére
Hasnál 3 dolog lehet:
1. A hasad nagy
2. A hasadon lévő zsírréteg nagy
3. MindkettőAz első azért alakul ki, mert a beleid+sokszor a beleid közötti ún. zsigeri zsír kinyomják a hasizmodat, ami valószínűleg nem túl erős. Ne egyél egyszerre sokat, naponta kétszer is dobhatsz egy barnát, ezek mind elősegítik, hogy minél kevésbé legyenek tele a beleid+a diéta sem árt, ha tényleg zsír is van bent. Bár sok embernél egyszerűen csak az van, hogy majd szét esnek, olyan lazák, aztán a hasuk is ki van engedve, a válluk is lóg, a hátuk is görbe, aztán csodálkoznak, ha nincs tartása a testüknek. Továbbá hasazz minél többet + szokj hozzá, hogy feszesen tartod a hasizmod, hogy ne legyen lazán elengedve, mert akkor a gravitáció miatt folyamatosan terhelve van. Csinálhatsz olyat is, hogy amikor ülsz, akkor beszívod néha a hasad.
-
-
Manitou
veterán
válasz
Blackhole13
üzenetére
Hot Blood
Shock Therapy
Superpump 250
BSN Hyper FX
MP Assault (nálam ez visz mindent) -
Blackhole13
senior tag
Tudtok ajánlani valami bevált edzés előtti élénkítőt?
-
Manitou
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
Ez van. Így jártam. Még jó hogy nem 3kg-ot vettem, mert az is megfordult a fejemben. De mondom veszek egyet próbából. Viszont így az eladó simán félrevezetett, mert azt mondta 80%-os fehérjetartalma van. Gondoltam ilyen májprotkós téma lehet. A leírás ami rajta van egy rakás szar, ráadásul egy kis cetli van rátűzőgépezve amin magyarul van valami az összetételről. Nyílván ha látom rajta , hogy protein 12-13%, akkor nem veszem meg. Csak ez a 80 van rajta.
-
Pocok256
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
Igen komoly mert ha valamit csinálok akkor vagy normálisan vagy sehogy kóláról is leszokóbán vagyok direkt ezért, most már csak heti 2-4 liter megy le a napi 3 helyett.
Másik meg igen rossz a lelkiismeretem ha sz*rul csinálom mert undorodok a mostani kinézetemtől mert elvagyok hízva és kb zsírmalacnak lennék max jó... és ez ellen szeretnék megtenni mindent.
Aktív témák
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Még jó hogy van 8 tasakom belőle 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Eddig olyan 30-35 percet kocogtam, de gondoltam, hogy kevés. Kösz a tippet! (+ átolvasom)