Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
Ádám16
addikt
Sziasztok!
Lenne egy olyan "problémám", hogy edzés mellett drasztikusan elkezdett nőni a pocakom, amit szeretnék teljesen átváltoztatni (időintervallum nem számít) kockára, mivel most kezdett el zavarni. 183 cm vagyok- 85 kg, szóval a testsúlyommal meg vagyok elégedve, persze még jöhetne fel, csak nem hasra
de a hasamról le szeretném égetni a zsírréteget. Persze tudom, hogy koncentráltan nem fogom tudni leadni csak hasról, így tisztában vagyok vele, hogy más részekről is "fogyni" fogok. 1 hete kb. már csak teljes kiörlésű kenyereket eszek, illetve a rizs, burgonya, stb. teljesen ki lett zárva, köretként csak (fagyasztott) brokkolit, és spárgát eszek, a húsokból pedig sajnos nem tudok válogatni, mivel nem én főzök itthon, így azt eszem, ami van, de próbálok a szárnyasokra, halakra orientálódni, és 6 után már semmit sem eszek.
Tudom, hogy ez egy nehéz folyamat lesz, ezért a segítségeteket szeretném kérni abban, hogy mikkel érdemes kiegészíteni az étrendemet, illetve az érdekelne még, hogy sport szempontjából miket, mennyi ideig, milyen intenzitással csináljak. (futás, felülés...)
Volumass 35 Prof.-t ittam, de ezt már régen abbahagytam, és ahhoz kaptam ajándékba egy Scitec terméket, Tea-X a neve. Elvileg arra jó, amire nekem lenne szükségem. Használta ezt már valaki?
Illetve még egy teljesen eltérő kérdésem lenne. Melyik vitamint érdemes inkább szedni, a Jumbo Pak-ot, vagy a Monster 100-at?
Először írok ebbe a topic-ba, remélem, tudtok választ adni a kérdéseimre, mert a neten nem nagyon találtam más, értelmes fórumot ezzel kapcsolatban
-
Pocok256
veterán
Hmm, a túróval nem igazán szimpatizál a gyomrom viszont a savósajt tetszik neki meg nekem is

Azt lelkiismeret furdalás nélkül zabálhatok túró helyett ?
-
spammer
veterán
"(...)A sajtgyártás folyamatában a túrótól elváló savó jellemzői még messze nem ideálisak ekkor a savó 92 % vizet, 0,9 % fehérjét, 6,5 % laktózt és 0,2 % vitamint, ásványi-anyagot és egyéb zsíroldékony tápanyagféleséget tartalmaz. A kellő fehérje tartalom eléréséhez így további feldolgozásra van szükség. Ennek nyomán elkezdtek olyan eljárásokat kifejleszteni mellyel a keletkező nem épp ideális összetételű savó fehérje része leválasztható a nem kívánatos hordozóktól, így a zsiradéktól, laktóztól, nátriumtól.
A tejsavó fehérjék e feldolgozási folyamat jellemzői alapján három csoportba sorolhatók: tejsavó fehérje koncentrátumok, -izolátumok és –hidrolizátumok." - [link]"A tejsavó, sajt és túrógyártás során nagy mennyiségben keletkező „melléktermék", amely folyadék formájában, magas tejcukor tartalma miatt csak hőkezeléssel, illetve tovább feldolgozással tartható el. Nagyüzemi körülmények között porításra kerül, mert így akár egy évig is megőrzi minőségét." - [link]
Sima tejsavóport árulnak gondolom

-
Sotho
őstag
Ez már jobb de előbb utóbb úgyis kikötsz majd a koncentrátum+zab kombónál.

Aza baj ezekkel a cukros szarokkal hogy nagy terhet rónak a hasnyálmirigyre ami nem egészséges. Az inzulin növesztő hatását akarják kihasználni, de a sportolás amúgy is növeli az inzulinérzékenységet (egy határig nyilván) tehát kevesebb is elég lesz belőle, akkor meg minek a sok cukor?
Lassú cukornak meg beírják a maltodextrint, hát ez egy akkora fail hogy az nem igaz. Azért teszik bele a tömcsinövcsibe mert ízetlen és kilószámra tudod lapátolni. rosszabb mint a dextróz mert attól megundorodnál.Mani: sweet whey
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
adam_
senior tag
-
Möhe
addikt
Ez nem Nutrend márka. Ha vékony alkat vagy (ektomorf) akkor jók ezek a cukrosak,mert nehezen hízol. Nézzél inkább májprotkós fehérjét vagy wpc-s keverd össze maltodextrinnel ha ezekre hajtasz. Olcsóbban kijössz.
Vagy fehérje ugyan az, hozzákeverve Waxy Maize-t oszt csá. Én ezt teszem,nem a gyári tömegnövelőt iszom. -
adam_
senior tag
[link] De ez már szimpibb egy fokkal!

-
adam_
senior tag
[link] Erről a termékről mit gondoltok? Meg úgy általában a pro nutrition termékeiről.

-
törölt tag
válasz
Kassadin
üzenetére
Híradó

Újabb megszorítások amik rajtunk csapódnak le, na meg az árakban. Ok, hogy mondjuk lesz a vitamin 300 Ft-al több, nem basz földhöz, de én úgy gondolkodom, hogy sok kicsiből lesz egy szép összeg, ami mehetne másra.
Ja, amúgy azt hallani, hogy a gabona és a tej áremelkedése miatt megint lesz a fehérjék árában egy kerekítés. Én mindenesetre még december előtt bevásárolok, mielőtt elfogy minden.
-
törölt tag
válasz
Kassadin
üzenetére
California Fitness
HARDCORE TRAINING PACK(30 tasak)Ezt találtam ami kb. ugyanaz. Kicsit olcsóbb is. 3-at berendelek holnap (januártól kemény áremelés lesz)
spammer
wood ja, hogy ez most nekünk, értünk jó ugye?
-
Kassadin
addikt
válasz
üzenetére
Nem hallottam, láttam sb-n, akartam rendelni. Ne basszák már meg, szerintem a mpk jó termék, függetlenül attól, hogy szájtek.

Alternatívát nekem is írjál/írjon valaki, nézegettem a többit, de igazából a monster pakkon kívül mást nem láttam, ami jó lenne. Viszont az 10 ezer... Ami számomra már abszolút drága.
-
BÁ Nutrition
addikt
Az öregek otthonában két öreg bácsi beszélget:
- Tegnap éjjel megdughattam volna Pamela Andersont!
- Miért, itt volt?
- Nem, felállt!
-
törölt tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Úgy meglepett, hogy köpni-nyelni nem tudtam, kb. mint a teremben söröző arc.
Amúgy azt hallotátok, hogy állítólag levették a polcokról a M*lti-Pro, Pow3r*d(?), H*t Blood termékeket. Azért az MP meglepő, pont most fogyott el. Valami alternatíva esetleg?
-
Sotho
őstag
Megvan a német wpc80-am (a tejpor.hu-ról) simán iható zabbal nagyon adja.
Vettem mellé 40dkg cvitamint is. Tegnap este kezdtem el nyomatni magamba a cuccot ma olyan brutkót edzettem hogy se kreatint meg egyáltalán semmilyen más tápkieget nem veszek mellé az fix. Edzés előtt egy órával toltam egy zabos turmixot utána semmit, csak kaja, este leküldök még egy adagot meg korán reggel oszt jóvan. 
macikos : ismerem

-
macikos
addikt
FIGYELEM!!!
Egyre gyakrabban választják az alábbi módszert a "trükkös" tolvajok. Két feltűnően csinos, fiatal nő odajön az autódhoz amikor leparkolsz éppen egy szupermarket parkolójában. Lehajtod az ablakot, a csaj melle majd' kiesik a pólójából , megkérdezi, hogy lemoshatják-e a szélvédődet? Miután ez megtörtént, megkérdezik, hogy kidobnád-e őket a közelben lévő benzinkútnál. Ha beleegyezel, beszállnak a hátsó ülésre és rövid idő múltán vadul szeretkezni kezdenek, alig mersz a tükörbe nézni. Ekkor az egyik előrehajol és megkérdezi, beszállnál-e. Az aktus után elfáradva ismét megkérdezi, hogy mit szólnál egy jó szakszihoz? Mivel a jó szívvel adott dolgokat az ember nem szívesen utasítja vissza, nehezen, de beleegyezel. A másik pedig közben megkönnyíti a pénztárcádat.
Vigyázat, ez egyre gyakoribb módszer! A múlt héten már kétszer történt meg velem. Ma is odamegyek...
-
törölt tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nem százzal, de hátgépen tricepszezek én is, rámszólt a teremedző, hogy rossz helyen vagyok, úgy nem fog erősödni a hátam

-
Tamoo
nagyúr
Én egyedül a syngextől fostam eddig. Ráadásul ízre is borzalmas(an édes) volt. Nem szoktam ilyet tenni, de az utolsó ~1kg-ot odaadtam öcsémnek megsemmisítésre.
Ő ízesítetlen myprotkóhoz keverte ~4:1 arányban.De volt szó most a power proteinről is. Na olyat se innék ha ingyen adnák se.... borzalmas szójás szar. Szagától is rosszul vagyok.
-
tween
őstag
na mutáns fehérje beszerezve ( remélem ez is megfosat
) .. a következő a vpx syngex lesz .. ő milyen? -
brownus
veterán
válasz
Kassadin
üzenetére
meg akkor nevezzétek át a topikot testépítő topiknak, mert szerintem a gyúrás nem egyenlő testépítéssel! pl: gyúrók, mert erős akarok lenni, azért gyúrók lent a teremben mert vékonyak a lábaim, stb...
ha úgy vesszük, most én is gyúrni fogok kb. félévig, mert kicsit meguntam a fegyencedzést, kell a változatosság. de nem kurva nagy akarok lenni! hanem erősebb, kitartóbb, mások a céljaim, de attól még gyúrók.
azt hiszem ezt egy kicsit tútótam

béke

-
brownus
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
hehe, csak semmi trükközés

(#48838) Kassadin, menjél fussál két kört hátha attól lenyugodsz, és akkor nem kell rögtön a fejed a falba verni. Te sport embernek vallod magad, de a türelemnek igencsak híján vagy!!
ez gyúrós topik, és ne mond már, hogy egy ilyen kép egy ilyen kérdéssel nem fér el itt?? de a sok hülyeség elfér amivel tele szemetelitek néha a topikat?
meg nagy csöcsök, és seggek... -
brownus
veterán
-
brownus
veterán
aztakurva
ha jól látom, az ott 3*20kg a lába között... nem rossz!
tolódzkodás -
brownus
veterán
válasz
Dani82
üzenetére
jajj, ezek a csúnya előítéletek

emlékszem, mikor megnyitott a life1 wellness ahová nem járok mert túl olcsó
mesélték, meg láttam is, hogy a kisebb, 20 fő alatti cigány családok jártak oda "gyúrni", meg fürdeni az uszoda részbe... ugye az első hónap ott is szinte ingyen volt....ez lesz itt is, tehát az első hónapban nem szabad lemenni
meg nagyon kicsi az alapterület, nem tudom, milyen lesz, milyen gépek férnek be!? mert gondolom lesz külön öltöző, tusoló, wc, meg szauna is -
brownus
veterán
nyitás nov 16.
bár nagyon nem úgy néz ki a terem, hogy elkészülnek addigra... -
Manitou
veterán
Mi edzés volt a mai mell-kar
Atyaég
Nagyon durván adta 
Hát ez k@rvajó.
Megtaláltam a szent grált 
Remélem nem reggel fogok elaludni
8-ra be kell mennem melóba reggel.Bicepszezésnél kb 0,8-1 centis ér jött elő a nem túl eres karomon , ennyire durván még nem eresedett a karom edzés közben.
-
Yeffy
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
evidens
-
Yeffy
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
hogyne

-
adam_
senior tag
Edzés után vagy közben közvetlen valaki csak szénhidrátot fogyaszt, pl ezt [link], az elegendő, ha amúgy kajából megtudja oldani a napi fehérjebevitelt? Vagy esetleg a banán mennyire jó / rossz edzés után? Főként tömegnövelési periódusról van szó.
-
Yeffy
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
tényleg, ezzel a
fogyatékossalcsávóval mi van?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
már v egy hónapja nem fáraszt minket, azt közben meg itt jár...HEE BOXXIIIIII!! told már ide azt az idegesítő fejedet! szinte "hiányzik"

elmebeteg mell bic gyakorlatokkal zártam a napot...
-
Manitou
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
kogszmátyás
(jack3D
)Na megittam ezt az assault cuccost, így elsőre a superpumphoz hasonlít leginkább, oldódásra is, meg állagra is. Hatásra meg majd elválik, de lehet ma se lesz alvás
Ebből is fél adag elég lesz majd később úgy érzem. Most a biztonság kedvéért egy adaggal toltam be. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Pocok256
veterán
Na majd kaptok a fejetekre 3 hónap múlva after - before képeket xd
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vatera, Teszvesz topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robogó, kismotor
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kuponkunyeráló
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de a hasamról le szeretném égetni a zsírréteget. Persze tudom, hogy koncentráltan nem fogom tudni leadni csak hasról, így tisztában vagyok vele, hogy más részekről is "fogyni" fogok. 1 hete kb. már csak teljes kiörlésű kenyereket eszek, illetve a rizs, burgonya, stb. teljesen ki lett zárva, köretként csak (fagyasztott) brokkolit, és spárgát eszek, a húsokból pedig sajnos nem tudok válogatni, mivel nem én főzök itthon, így azt eszem, ami van, de próbálok a szárnyasokra, halakra orientálódni, és 6 után már semmit sem eszek.
ja egy Asuspc-től még elnéznénk, de a veterán Manitu
Életed legdrágább fehérjéjét iszod valszeg, mert a tejsavópor fehérjetartalmát felszorozva, kapsz egy gyenge 16k/kg-os wp-t... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

meg nagy csöcsök, és seggek...

ez már a naturál változat