Hirdetés
Aktív témák
-
R2D20208
addikt
válasz
papírzacsi
üzenetére
Padon fekve csinálta a képet . Tehát ha álló helyzetben lenne, másképp nézne ki a testfelépítése.
-
spammer
veterán
válasz
papírzacsi
üzenetére
Ez ki? A Woodslave fiatalkorában?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#49197) Ijk: azt nem mondtam, hogy izmos is lettem

-
papírzacsi
aktív tag
válasz
papírzacsi
üzenetére

nézzétek már ezt a fazont!gyúrósnak tartja magát

még a zsömletésztám is keményebb.
-
spammer
veterán
Simán lehet egyben edzeni, régebben én is úgy csináltam, persze nem bukásig, meg a mell nálam kicsit gyengébb volt mindig is, de attól még lehet, ha nem is 100%-osan. De talán nem is kell mindig 100%-on pörögni, sőt, szerintem nem is lehet. Naturálban. Merthogy itt mindenki (?) naturál

BTW: mintha régebben te is masszívan (oldalakon keresztül) offoltál volna a malév ügyekről stb., szóval nem tudom, most mitől másabb, ha offol valaki
El kell jutni az 50k-ig, aztán tiszta lappal indulhatunk neki az új topiknak, ami természetesen gyúrás only lesz ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
R2D20208
addikt
válasz
papírzacsi
üzenetére
Te is ide jársz a Fitnes World - be ? ( Békás, Hadrianus buszvégállomás )
-
papírzacsi
aktív tag
válasz
spammer
üzenetére
már túl vagyok ezen.

a kedvenc klippemet linkelted,amit minden nap megnézek.amióta megláttam lovagolva,meg kacsatánccal ropom az utcát a melóba menet.szerelembe is estem a jó kis vörös koreai buxa személyében.laza lettem mint a rigalánc.olyan selymes,feszes tésztát gyúrok a pogácsának mint a tyúkszemem.köszönöm,köszönöm hogy megleptetek ezzel a klippel.

gyúrós szavam adom hogy mostantól felnézek a zsömlékre.többet egyet sem fogok beégetni.
-
BÁ Nutrition
addikt
-
spammer
veterán
válasz
papírzacsi
üzenetére
Oké, de ahhoz, hogy a topik tagja lehess, ezt végig kell hallgatnod (szünet nélkül).
Sajnos BÁ ezt a szabályt találta ki, nem tehetünk róla

-
Jojo5
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
van a teremben egy gyerek, mindenki mondja, hogy nézzem hát ő mell-hátat egyben edz stb...
mondom oké, de nekem ne jöjjön avval senki se, hogy maximálisan leedzi a mellét bukásig és utána ugyanúgy maximálisan képes leedzeni a hátát vagy fordítva...
persze aki regenerálódik secc perc alatt a kémia miatt annál azt mondom lehetséges, de natur mezei dolgozó emberek között szerintem nem...
BTW: a sok f@xsággal amit itt öszehordanak\ökörködnek egyesek már kb. említésre sem méltó lassan a topik....

-
-
spammer
veterán
válasz
papírzacsi
üzenetére
Te meg ki vagy? Te gyúrsz? Hányas a csuklód? Nyújtani szoktál? Pulcsiban edzel? Rágózol-e? Utálod-e a bunnit? Boxernek van már nője?
-
papírzacsi
aktív tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
joint-x kell,neked.
különben én is megyek az utcán és ropog a bal térdem.de,csak 28 vagyok.nagyon zavaró.az avatarod alapján elég idős lehetsz,ne csodálkozz.
-
DonThomasino
veterán
válasz
papírzacsi
üzenetére
Kicsit ropognak a csontjaim ennyi a gond.
Nincs szorulásom és kiszáradva sem vagyok.
-
asuspc96
senior tag
eszembe jutott egy kis gondolkodtató, miközben mentem le a lépcsőn....aztán megcsináltam... kíváncsi vagyok ki jön rá...[link]
-
papírzacsi
aktív tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
jól van ,félreértettem. ja ,ki vagy száradva.igyál sok vizet. 
csípem én is a spagettit.
u.i:nem tudtok egy jó bejgli receptet?[link]
-
DonThomasino
veterán
válasz
papírzacsi
üzenetére
Ki beszélt itt szorulásról?
-
Manitou
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Az 5w40 az fullszintetikus pont

-
papírzacsi
aktív tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
a szorulás az gáz,nekem is volt.tejföl+paradicsom,az ütős.

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
DonThomasino
üzenetére
-
Pocok256
veterán
válasz
DonThomasino
üzenetére
Hogyne igyál reggelre egy feles étolajat megoldja hidd el

-
DonThomasino
veterán
Kattoghatok attól, hogy nem eszek elég zsíros ételt?
Elég száraz vagyok. -
Woodslave
félisten
jobb, gyorsabb regeneráció, erősebb vagy, keményebb edzések sb. (koxal) de érdekes, ha olvasol olyan oldalt, ahol az ún. klasszikus testépítésről (modern szteroidok nélküli világ) írnak, akkor azt olvashatod, hogy a sárga kapszulás osztott edzésterv kox elterjedésével kezdődött. A korábbi testépítők edzésterve heti 3 teljes testes edzés volt, gyakran ugyanaz a gyakisor (gondolom nem voltak gépeik sem csak egy súlyzó)...
Őszintén szólva nem tudok rájönni a logikai ellentmondás feloldására, csak ha pár őszinte koxosra, meg sértett naturálra hagyatkozom, akik szerint koxal tök mindegy hogy edzel, illetve a tápkieg gyártók által átvert tömegekre, akikre ráeröltették a profik tök hatástalan edzéstervét, de legalább sok kieget veszel, mert azt hiszed ez a baj...
-
Kassadin
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Péniszméretet, nyugalmi/félárboc/álló állapotban.
-
papírzacsi
aktív tag
olvasom jó téma van:vga

-
kovsol
titán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Kíváncsi vagyok én is, hogy miket gyűjtötök össze nála. Egyszer már kérdeztem tőle privátban, de gondolom elkerülte a figyelmét.
-
Sotho
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Még épp időben kérdezed.
[link] -
R2D20208
addikt
Szasztok ! Bocsi ha zavarok, és Offban írom .
Srácok ! Ha tudnátok hétfő helyett Keddre küldeni az adatokat jobb lenne nekem. Hétfő szemináriumom van.
Köszönet ! Üdv
-
Pocok256
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Lehet az is megteszi tényleg
és akkor marad kogszra is pénz 
-
Sotho
őstag
Van egy HD5850 karim akit érdekel 30k. Nagyobb kellene monnyuk 5870
De ez is zsír 158W max.Mai edzés is megvolt 45 perc alatt szétszedtem magam, de a láb már nem fért bele (szerencsére). Az külön lesz ahogy kell. Holnap

Valahogy rá kéne venni magam hogy a napi fél felülésnél - ami reggel az ágyból való legurulást jelenti- többet csináljak
Mani: jó pénzé minden eladó.

-
Manitou
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Milyen progit használsz?
-
Pocok256
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Tudom ajánlani

-
-
Yeffy
veterán
válasz
Pocok256
üzenetére

igen? az úgy komoly
nem tudom, h vmire hasonlít-e, v te találtad ki, de kurvanagy XDlapos nekem nem opció jelenleg, egyrészt a nehézkesebb/drágább bővíthetőség miatt, másrészt meg mert nem hurcolom. szal még maradok asztalin.
de egész jó cuccok
ja, terv az mindig van, csak épp kess nincs rá sosem... -.-"
na midnegy
-
Spyd
csendes tag
Hogy egy kicsit ON is legyen ( elvileg ez a Gyúrósok ide! topik ):
Kiváncsi vagyok hogy szerintetek ugyanúgy úgy kell - e edzenie egy naturál gyúrósnak, és egy kémiát használónak egyaránt ?
-
Zomb€€
őstag
Boldogság van, most látom, hogy van még egy év gari a kártyára. És elég nagy a valószínűsége, hogy nem lehet kapni...
Köszi a tippeket, nvidiában gondolkozok. -
spammer
veterán
Mivanitt, visszajött a bokszer, jé. Ittam pár sert bánatomban, mert nem lettem izmos, most még kevésbé leszek az. Milyen videókártyát? Csak a szájtek! Intel is szar, amd is szar, csak a szájtek! Na beoffoltam, me' haladni kell az 50 ezerig. Viszlát!
most nézem, elhagytuk a 49 ezret, na hajrá most már nem kell sok. Oppa gangnam style!
-
macikos
addikt
Ti is az X faktort nézitek Zámbó Krisztiánnal az élen?
-
asuspc96
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
hiszen ez csak természetes
-
Zomb€€
őstag
Tomicsnak elsősorban: [link]
Keret: Minél olcsóbb
Igény: Új generációban 460GTX-hez hasonló teljesítmény (vagy jobb) - ismétlem - olcsóért!
deniro
De félek, hogy az alaplap nem csipázná -
Zomb€€
őstag
Kocka gyúrósok!
Úgy tűnik meghalt a videokarim, viszont abszolút nem vagyok képben a jelenlegi kínálattal. Mondana valaki egy hasonló - vagy jobb - teljesítményű, új generációs karit, occsóért?
Dánke! -
Jojo5
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
szerintem nincs, vagy immunis vagyok ra...

Boxer001: meg tobb mint fel dobozzal van, de egy ideje nem is fogy...

ON: votam', a heten masodjara, de nem tudom, hogy atta'-e...

-
Sotho
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Mindezt a börtönben kancigányokkal a háta mögött...
-
Boxer001
veterán
Csak azért jöttem, mert Manitou barátom leadta a drótot, hogy majom barátunk elég szépet írt neked, és gratulálni akartam neki...kár, hogy valószínűleg nem olvastad.
Egyébként maga a topic iszonyatosan unalmas, szarfosch. Jó most király, mert itt vagyok. De kérdem én: váj olvéjz mí?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tomics
Jaja, eligazítottam a háremem. -
Boxer001
veterán
válasz
wertigo1984
üzenetére
Apropó...Jack3D valakinek?

-
Boxer001
veterán
Ez az, toljad neki king kong, adjad az ívet a sok gyökérnek.
Aktív témák
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

El kell jutni az 50k-ig, aztán tiszta lappal indulhatunk neki az új topiknak, ami természetesen gyúrás only lesz

csak mert lehet kifelejtettem valamit a múltkor

Ennek sosem lesz vége?