Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Aktív témák
-
Dani82
senior tag
-
KAMELOT
titán
válasz
Woodslave
üzenetére
Ez a arc egy nagy nulla.
1. edzés alapjait sem tudja
2. hájas malac
3. a micsodáját is csak tükörben látja...azt is csak alulról.
(#49925) philoxenia: Ezek is nagyon jó könyvek
Arnis
És ez. Kár, hogy csak csehül van azt meg ti nem értitek. Szépen le van írva klinikai tesztekre alapozva, hogy mi, hogyan használ. Buni ez mellett a könyv mellett elmehet a sunyiba. kb. 800 oldal. -
Ijk
nagyúr
válasz
Woodslave
üzenetére
Le kell írni ezerszer is, mert nem olvasnak utána. Igaz aki arra sem veszi a fáradtságot, az hamar belebukik.
Mondjuk én is szarul kezdtem és folyamatosan javítottam. De már nagyon közel vagyok ahhoz a ponthoz, amihez képest már nem tudok többet beletenni így több mint két év után. Úgyhogy marad az hogy igyekszem kihozni az edzésekből a maximumot. -
macikos
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Dehogy, ismerősök, haverok, de nem bírják a kiképzést. Nem buzizom őket, meg nem ilyenekre kell gondolni, el is menekülnének a teremből.
Lehet öreg vagyok LOL, régebbi teremben nem voltak ilyen érzékeny lelkek. Bár nem egyforma mindenki, de hogy az utóbbi időben mindenki besértődik.
Egyik haver például úgy köszön, hogy: "Szevasztok kurvák"

Aki egy ilyet komolyan vesz és besértődik...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Woodslave
üzenetére
Aszittem ez az alap....

-
Dani82
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
ja, de az tegnap meg tegnapelott volt

most kialudtam a hisztit, gondolkodom, hogy csak kéne valamit mozogni ma. Margitszigetre lenne jo kimenni futni, csak meg sose voltam es nem tudom hogy lehet parkolni

BB Gym: Azért kiváncsi vagyok a befektetők közül kinek esik le elősször, hogy lehet hogy az ügyfélszolgálati teendőket nem kellett volna az ideggyenge Bunnyra bízni

-
Jojo5
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
van a teremben egy gyerek, mindenki mondja, hogy nézzem hát ő mell-hátat egyben edz stb...
mondom oké, de nekem ne jöjjön avval senki se, hogy maximálisan leedzi a mellét bukásig és utána ugyanúgy maximálisan képes leedzeni a hátát vagy fordítva...
persze aki regenerálódik secc perc alatt a kémia miatt annál azt mondom lehetséges, de natur mezei dolgozó emberek között szerintem nem...
BTW: a sok f@xsággal amit itt öszehordanak\ökörködnek egyesek már kb. említésre sem méltó lassan a topik....

-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Woodslave
üzenetére
Úgy őszintén, Te barna is szeretnél lenni, nemcsak izmos?
Ez a sokadik néger fazon... 
Mondjuk úgy tudom, nem teljesen ugyanaz az általános izom- és csontrendszerük mint az európaiaknak, azért nincs szinte afrikai úszóbajnok, ellenben a 100m sprintbe meg nem jut európai a döntőbe... -
Woodslave
félisten
válasz
Woodslave
üzenetére
ja Molnár Péter sztem a legtutibb fizikum a magyar piacon, de sztem nemzetközi szinten is. Kiv. arabok.
Írta valaki, hogy az a különbség az amerikai szánalmas NPC versenyzők, meg az arabok közt, hogy ez utóbbiak gyógyszergyárak cuccait tolják, az amcsik meg underground laborok xarjait 
-
Manitou
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
Ez van. Így jártam. Még jó hogy nem 3kg-ot vettem, mert az is megfordult a fejemben. De mondom veszek egyet próbából. Viszont így az eladó simán félrevezetett, mert azt mondta 80%-os fehérjetartalma van. Gondoltam ilyen májprotkós téma lehet. A leírás ami rajta van egy rakás szar, ráadásul egy kis cetli van rátűzőgépezve amin magyarul van valami az összetételről. Nyílván ha látom rajta , hogy protein 12-13%, akkor nem veszem meg. Csak ez a 80 van rajta.
-
Pocok256
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
Igen komoly mert ha valamit csinálok akkor vagy normálisan vagy sehogy kóláról is leszokóbán vagyok direkt ezért, most már csak heti 2-4 liter megy le a napi 3 helyett.
Másik meg igen rossz a lelkiismeretem ha sz*rul csinálom mert undorodok a mostani kinézetemtől mert elvagyok hízva és kb zsírmalacnak lennék max jó... és ez ellen szeretnék megtenni mindent. -
Manitou
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
kogszmátyás
(jack3D
)Na megittam ezt az assault cuccost, így elsőre a superpumphoz hasonlít leginkább, oldódásra is, meg állagra is. Hatásra meg majd elválik, de lehet ma se lesz alvás
Ebből is fél adag elég lesz majd később úgy érzem. Most a biztonság kedvéért egy adaggal toltam be. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dani82
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Bár már félve teszem fel, mert nem esik jól, amiket írnak. Lehet szar forma a bodybuilderekhez képest, de attól elég távol van hogy "hébe-hóba edzegetés" és "lófasz kajálás"
Heti 6 napot vagyok teremben, direkt kb. szétbontva minden izomcsoportot, hogy a maximális edzést tudjam mindenre tolni, plussz egy nap 60 perc alfa-kardió.
Mellette napi 600g csirke és kb. 90g protein ( 2x 2,5 adag), omega 3- 30g, illetve Bcaa a kardió előtt és után.
Zabpehely 100g, barnarizs 200g C vitamin 1500mg, Kalcium és Mg.Ezt az étrendet tartom 2 hónapja. 2-3x zabáltam félre, egyszer egy pizzát egyszer voltam Mekibe illetve tegnap egy fél tábla milka
De ennyi.Nem tudom kinek mit jelent a kemény edzés, de én úgy gondolom elég sokat teszek érte. Van, ha nem úgy jön össze a napom a meló miatt, akkor reggel fél5kor ott püffedek a terembe, csak hogy ne maradjon ki edzés.
Szóval ezért vagyok elkeseredve, hogy nem jön az eredmény és nem csak picsogok "hébehóba edzegetéssel és szar kajával" -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Woodslave
üzenetére
Körülbelül... Azaz körül igen, de belül nem...

Gondolom arra gondolsz, hogy hetente egy guggolás és utána sprintelsz 5-6 kilométert, meg levezetésképp futsz másik ötöt egy meccs alatt...
A szép láb meg egyébként sem attól szép, hogy egy méter a kerülete, az izomzat akkor szép, ha kidolgozott. Szerintem.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Woodslave
üzenetére
Én szoktam almát enni, sőt szőlőt is. Még egy komoly diétában is mehet szerintem mértékkel gyümölcs, úgyse ezen szokták elbaszni, ezt mindenki tudja.
Az hogy versenyzők lemennek 6%-os testzsírra az meg ugye abnormális dolog, már rég nem az egészségről szól. Itt úgysincs olyan a topikban, sőt 10-12%-os se nagyon, abba pedig már lazán belefér némi csalás, nem csak gyümölcsökkel. -
deniro2
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Nem véletlenül cserélődik ebben a topikban kb. 2 évente a gárda 90%-a... Elkezdenek edzeni, hc arcok, versenyző táplálkozás, etc., aztán vagy kiégnek és abbahagyják az egészet, vagy rájönnek, hogy hosszútávon így ez fenntarthatatlan és kialakítanak egy élhető rutint...
Én már rájöttem, hogy igazán izmos soha nem leszek, de fonnyadt szar sem szeretnék lenni 40 éves koromra, ezért úgy csinálom az egészet, hogy mellette normális életet tudjak élni és 15 év múlva se okozzon problémát, hogy edzeni kell.
Ebbe nemhogy az alma, de a sültkolbász is simán belefér...
Persze mindent mértékkel. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
"akinek hobbistaként az a célja, hogy 12 hétig sanyargassa magát hogy csináljon egy képet, aztán ugyanúgy nézzen ki mint előtte, akkor ne egyen almát"
a versenyzőnek nem ez a célja?

de most komolyan.. hányan "bekészülnek" szuperbodyra, 9-10 hónapot végigkokszolnak minden évben, hogy 1-3 versenyen kiálljanak készül pár fénykép oszt cső.. és ezzel "legalizálva" van hogy jó az versenyző, a hobbigyúrós ne kokszoljon.. egy versenyző annyit magábatöm mint egy egész teremnyi hobbisata.. ugyanúgy pár képért.. akkor már inkább az a normális ha hobbistaként tol évente 1 vagy két 6-8 hetes kúrát.. töredéke adagokban..
de szerintem ugye még jobb ha naturál marad az ember
az abszolút élvonaltól eltekintve aki ebből megél, azaz magyarország top versenyzői esetleg indokolhatják azzal hogy a "hírnév" extra bevételt hoz a konyhára.. de mennyi személyi edző és teremtulaj van aki versenyzői múlt nélkül is megél.. szal ahhoz se szükséges feltétlen..
Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez valami retardált lehet.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De szívesen megiszom veled egy fehérjeturmixot , vagy bármit, bárhol és bármikor. Hátha utána nem lennél velem ilyen, amilyen most vagy, ha megismernél személyesen is.
Szerintem egy feka testére varrták rá a fejét. Simán megtörténhet. Tuti, hogy a bunni keze van benne ebben is.