Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
Aktív témák
-
Möhe
addikt
válasz
headhunter
üzenetére
az 5. csajszit megboltolták rendesen,homályos is kicsit,az eredetin asszem nem fázik ennyire

és nálunk is nyakig beöltöznek a sunák

-
Woodslave
félisten
palacsintát sütök, kér valaki?

-
Dani82
senior tag
válasz
headhunter
üzenetére
érdekes, hogy nálunk soha senki nem edz ilyen ruhában. A csajok 90% hosszú tréning póló vagy ujjatlan trikó azt' csá

-
headhunter
addikt
-
Jojo5
őstag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
korrektul nezel ki...

-
törölt tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Nekem csak egy kérdésem van, remélem valaki tud válaszolni: De miért fogja a seggét?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
God Vazzeg
veterán
válasz
spammer
üzenetére
Az új szabályrendszer alapján másik fajta barnítót kell használniuk mint eddig, ez nem fog, cserébe napokkal előtte el kell kezdeni felvinni, és napokig fent is marad, gondolom beszívódik a bőrbe. Nyilván verseny után készült a kép civilbe, megkérték hogy kapja le a pólót, és nyilván nem vetkőzött gatyára..

-
Kassadin
addikt
Tépjétek szét egymást, ez az. Ezeréves barátságok mennek tönkre.

-
spammer
veterán
Ha nyakig barnítózva van, akkor miért van rajta farmer?
Hol készült a kép? -
akos86
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Hallottam a hangodat és nagyon feltudsz spannolni ami nekem fontos. Megmondom őszintén hogy ha nem ösztönzöl akkor lehet nem ment volna
A hangulat pedig fantasztikus volt 
-
God Vazzeg
veterán
válasz
akos86
üzenetére
Azért remélem a hangomat is hallottad, csináltuk a hangulatot
Nagyon ügyes voltál, megküzdöttél érte, jogosan nyertél! Nagy gratula, és csak így tovább, Tamás kezében jó helyen vagy úgy látszik 
Jahh kár volt, 1 hét alatt letoltam 4kg-ot a verseny kedvéért, jó lapos is lettem
Lehet erő is ment el..
Mindegy már..Egy félig megfogott póz:
-
akos86
aktív tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Bizony ha nem diétázol biztosan kiment volna a 180 kg, így sem sok hiányzott hozzá. Grat a 3.helyhez
Legközelebb már megvered Tibit, ami azért már nem lenne gyenge.Nekem is csak azért sikerült jól teljesíteni, mert azt mondtad hogy kivágsz a fórumról ha nem nyomom ki a 145 kg-t na ezt már nem mertem megkockáztatni

-
Bálint85
senior tag
Hali
mi a rotált fekve nyomás?

-
Tipo16V
aktív tag
Nemtudom merre gondoltátok a termet, de valami pesti kéne nem? vagy ki hol lakik?
én a 17.kerben, Jojo valahol kőbánya környékén, a többieket nemtudom. -
Snoop-y
veterán
válasz
brownus
üzenetére
Ahh lenduletbol nem huzodzkodokok.
Aki ugy csinalja sosem tudja megcsinalni a muscle up-ot.
Jelenleg 71 kg es 182cm vagyok ami azt jelenti hogy fogytam megint (74-rol) Sajnos napi 20 km-t kellett bringaznom es e mellett ohatatlanul fogyni kezdtem :-(
Csucs sulyom az kereken 80kg volt.
Szep lassan megint "hizasnak" indultam.A kitartas meghozza a gyumolcset en komolyan heti 3x edzettem azert masfel evig hogy a kibebaszott muscle up meglegyen ( nem rangatva meg felugrasbol stb hanem szepen egyenletesen felhuzodzkodas mellig ott kifele eltolas a rudtol atforditas es tolodzkodassal feltolas a rudon )
Most 12 a rekord. ( szeretnek 20-ig eljutni egyszer )
Multkor egy faszi megkerdezte mit szedek ( siman huzodzkodos edzesem volt szeriaban abbol 35-t is megcsinalok jo napokon ) igen tudom konnyu vagyok de masnak meg 50-es keze van :-) -
philoxenia
MODERÁTOR
Nem leszáradni más fog....

Igazából szerintem csak annyi a lényeg, hogy legyen tisztában valaki, mi is van a teljes tejben...
"Igazi házi tej", az nem szabvány, függ a tehén fajtájától a tehén táplálásától erősen. Mi hordtunk olyan tejet háztól nagyjából 18 évvel ezelőtt, amikor a fiunk kicsi volt, aminek negyedrésze föl volt, de van olyan is, amin egy-két milliméter csak a föl... -
Spyd
csendes tag
válasz
philoxenia
üzenetére
akkor most leszárad a bicepszem, vagy karcsúbb lesz a derekam esetleg mindkettő

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
90es évek óta van kb +2 milliárd ember..
durva mennyi kaja kell ehhez.. és még így is fokozódott a fogyasztás. -
Spyd
csendes tag
Én kipróbáltam ma : megittam 1,5 liter házi tejet ( igazi tejet ) és nem lett semmi bajom !!!!!!!
GOD : gratulálok !
-
macikos
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére

Amúgy gratulálok!
-
deniro2
senior tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Olyan vékonyka vagy, eszel te rendesen?

Gratula!
Yeffy DJ: túlvitatkoztuk, van ez így néha, sry, hogy leanalfabétáztalak...
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
gratula

-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg
üzenetére
séró pipa, izom pipa, tökre úgy nézel ki mint én

ja egy "kicsit" erősebb vagy ennyi

-
God Vazzeg
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Az igazsághoz hozzátartozik hogy még sose próbáltam 180-at, szóval egyéni csúcs lett volna
De szerintem ha nem diétázok be, 90% esélyt adok neki hogy kiment volna, akkor 1. lettem volna 100+-ban 
Dopeman
Nanemááá 
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ugye, hogy nem érdemes koplalni....

Biztos ment volna a 180 , ha rendesen eszel...Főleg tejet...
-
spammer
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Körszakállal/borostával kajak dopeman hasonmás is lehetnél

Grat nektek!

Az avatarodnak meg túl sok a haja

-
Yeffy
veterán
válasz
deniro2
üzenetére
jogos, félreérthetően írtam... sry
igyekszem, csak nehezen megy... ilyen a természetem...
nem a legjobb, de sztem még mindig inkább igyon valaki tejet, minthogy ne egyen semmit. ill, ahogy írtam feljebb, akinek bírja a gyomra, annak sztem beleférhet, ha nem hízékony.
monyuk itt valóban nem innen indultunk, szal tényleg ökörség volt bírnom, illetve így beírnom...
-
-
törölt tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Grat mindkettőtöknek!
Ruha nélkül nem szar. -
Ijk
nagyúr
válasz
üzenetére
Életemben nem szívtam el öt szálnál többet, azok is ilyen társaságban részegen történtek, nem mintha büszke lennék rá. Tehát akkor sem bírtam, de amióta kivontam magam teljesen az éjszakai életből és edzek, azóta tömény méregnek érzem. Van hogy napokig nem szabadul az orromból a szaga.
God Vazzeg: Gratulálok!
-
-
Yeffy
veterán
válasz
deniro2
üzenetére
hinni tudod hol kell...
nem, én a saját gyerekkori falusi "modellről" beszéltem, gondoltam, ha már ennyire expert vagy, rájössz...
személyeskedj csak nyugodtan, különösebben nem hat meg

szerk.: valóan, de még mindig nem csak gyerekekről beszéltem...
amúgy valóban, elsőre nem jól értelmeztem azt a mondatot. ez van, ha hirtelenkedik az ember... -
Ijk
nagyúr
Ti hogy viselitek a dohányfüstöt?
Kint voltunk meccsen, és ott páran rágyújtanak ugyebár. Már órák óta nem megy ki az orromból a szaga, és a fejem is fáj. És szinte mindig így vagyok vele ha megcsap, de ez szerintem már nem normális. -
deniro2
senior tag
Azt hittem, hogy a "korabeli" falusi modellel példálózol, de így még kevesebb értelme van annak amit írtál...

Eddig nem tünt fel, hogy te is funkcionális analfabéta vagy, de hát mindig érik az embert meglepetések...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Segítek: ...de, ha mégis, akkor sem irodai munka, kocsikázás, meg liftezés mellé...
Tehát, a falusi gyerekek tejivása irreleváns a mai átlagember szempontjából... -
Yeffy
veterán
válasz
deniro2
üzenetére
nem tudom, honnan veszed, hogy egy falusi család 10 gyerekes... bizonyos csoportnál elég gyakori, de én nem róluk beszéltem.
és már leírtam 1x-2x, h nem non-stop csak tejivásról beszéltem, és nem mindenkinél...
ahogy azt is, h én se haltam bele, meg jópár ember sem, akit ismerek...falun biztos irodai munka, kocsikázás, meg főleg liftezés van...
anyáám...
hagyjuk inkább, ti vagytok a szakértők... -
-
macikos
addikt

-
-
deniro2
senior tag
Semmi sárgakapszula nincs abban, amit írtam, ha szerinted frankó napi 120g tejzsírt benyomni (valszeg ezzel a hozzáállással az egyéb figyelembe nem vett zsírok mellé), akkor nosza...
A 10 gyerekes falusi családokban meg erősen kétlem, hogy napi 2 liter tejet letolt mindenki, de, ha mégis, akkor sem irodai munka, kocsikázás, meg liftezés mellé... -
macikos
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére

-
törölt tag
Első lendületedben nem olvastad végig mit írtam, nem írtam én hogy a tej rossz, nyugodtan igya aki akarja.
De ugye te is érzed, hogy amit Kamelot tanácsolt a srácnak, hogy 2 liter tej segítségével vigye be a fehérjét kicsit ... És igen, van aki ezt a tanácsot be is tartja. Akkor igyon inkább szar koncentátumot, vagy egyen sok tojást.
-
Yeffy
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
rendkívül értelmes példa...

csúsztass már még nagyobbat...
talán van egy hangyafasznyi különbség a tej és a pia nagyobb mennyiségben szervezetre gyakorolt hatása között, nem?sóhaj...

majdnem írtam valamit, de halottról jót v semmit... -
törölt tag
válasz
Dr.House88
üzenetére
Akkor inkább vegyél nagykiszereléses Póverproteint.
Tej: 300 Ft / liter x2 = 600 Ft / nap (60 g protein állítólag
)
PP: 9.890 / 4 kiló = 25g protein / adag az 2 adag 50g protein = 123 Ft / 2 adagPóverprotein (szar de a tejnél jobb)
Yeffy Ok, én vagyok a hülye.
Amikor ajánlottam itt egy srácnak hogy egyen tésztát hogy legyen egy kis tömege, majdnem keresztre lettem feszítve, de a tej az fasza. Mi lesz legközelebb kolbász, pörkölt 
-
Yeffy
veterán
válasz
deniro2
üzenetére
és? régen biztos ezrével hullottak a falusi emberek/gyerekek...
ja, bocs, énkérekelnézést, h nem vagyok sárgakapszula-komform...

Aydan: ööööö.. most már nem, de kb 5-8 évig ment. nem hinném, h aki nem laktózérzékeny, belehal, v bármi baja lesz, főleg, ha mellette végez fizikai munkát...
-
KAMELOT
titán
válasz
üzenetére
Igen. A laktóz érékenység az más. Án 20 éve iszom rendszeresen tejet. 13 éve meg napi 2 litert.
A legjobb erőforrás lenne a sima tehéntej (kár hogy nem lakom ausztriában)
Vagy ami ennél is jobb az a anyatej. Attól lehetne fejlődni mint a rakéta.
Aki nem bírja a tejet ne igyon és aki laktózérzékeny. Akinél viszont nem lép fel semmi, nyugodtan ihat napi1-2 litert.
Ha megnézed a nagyokat ott is ez megy
0,5 liter tej
1 banán
50g fehérje
Mellé valami vitamin tabik(#49607) deniro2: Kár hogy drága a 3,5%-os tej. Pedig az a legjobb.
-
macikos
addikt
Ebben is van tej:

-
törölt tag
válasz
KAMELOT
üzenetére
A tejsavó a tejfeldolgozás során maradt melléktermék, aminek igen hasznos tulajdonságai vannak. A mi szempontunkból úgy kell felfogni, hogy a tejsavóprotein tejből készült, de a gyártás során megszabadult a tej rossz tulajdonságaitól.
A tej egy állat tejéből készül, nem alkalmas ember táplálására!
Az ember csecsemőkorban iszik tejet, amikor nincsenek fogai és emésztő rendszere nem képes még szilárd táplálékot feldogozni. Ekkor olyan enzimek működnek amelyek az emberi anyatejet fel tudják dolgozni. Később ezen enzimek működése megszűnik, ez okozza pl. sokaknál a laktóz érzékenységet, a hasmenést, amit a tej vált ki.
És igen, Bani bérelt fel
(de akkor is igaza van EBBEN). Ja és nem azt mondom, hogy baj meginni 2 deci tejet vagy 1 turmixot tejjel, de azért 2 liter megivására ne bíztassunk senkit. Te mint tápkieg"gyáros" tudhatod. -
Jim-Y
veterán
üdv
van valakinek személyes tapasztalata ezen tipusú rizsfőzővel? [link]
Az érdekelne, hogy az automatikus lekapcsolás tényleg működik-e, ugyanis lehet olyat olvasni, hogy az olcsóbb modelleknél nem mindig kapcsol le időben. Ha ezzel is így lenne, akkor vennék inkább most egy drágábbat, mintsem szart
Vagy nyugodtan ajánlhattok másikat is, a lényeg, hogy jó legyen..
-
akos86
aktív tag
A mai fekve nyomó versenyen végre sikerült begyűjtenem az első arany érmemet.5 évnek kellet ehhez eltelnie de máig azt mondom hogy megérte

Aktív témák
Hirdetés
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Bowers & Wilkins 702 Signature Datuk Gloss Karcmentes, hazai darab
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A hangulat pedig fantasztikus volt 
élettől elmegy a kedvem, annyira qrva jó MP. Asszem már a gyno se rontja a képet