- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #529 üzenetére
99%-ban egyet értek.
Showman volt nagyrészt, tudta hogyan bánjon az emberekkel és tudta mivel fogja meg őket.
Tudta hogy mit, hogyan és mikor használjon fel amit sok más nagy cég nem tudott megoldani (Pl.: Xerox). Azzal viszont nem értek egyet hogy ráerőltette az emberekre. Hozzám is véletlen folyamán kerültek az első apple cuccaim amiket később megszerettem.
Az tény hogy nem ő dolgozott egyedül a vállalatnál, de amint látszik jól irányítottaSzerk.: Azért dobtak is be új dolgokat. Tudsz mondani 2001 előtti dual core procis eszközt? Én csak a Mac-et....
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #526 üzenetére
koszonom
-
sagesz93
addikt
válasz
Speeedfire #524 üzenetére
ha a mindennapi életben, huzamosabb ideig használod azért érződik, hogy kicsit zökkenőmentesebben megy minden.
Nekem is megfelelt a ZTE blade, amíg nem jött az optimus 7, azóta mikor a kezembe kerül egy zte, nem tudom elképzelni hogy bírtam vele 6 hónapig..(pedig jó teló volt)
az elérhető árról meg annyit, hogy itt mindenki azt hiszi hogy a 199$-os ár az a kártyafüggetlen telefonra vonatkozik amcsiban. láttam is itt pár hirdetést ilyesmiről, azt kérték hogy segítsenek neki behozni 199$-ért egy iphone-t, nem értem az ilyen embereket komolyan...
mod: az iphone-hoz nincs köze a második bekezdésemnek, azt azért írtam hogy milyen érzés az amikor azt hiszi az ember hogy a saját telójánál nem létezik gyorsabb. (sok elvakult romoló, olcsóandroiddal rendelkező tag van, akiben felfedeztem hasonlót.) persze, egy drága android már nem lehet rossz, ott nem kell bütykölni, de hát nem mindenki engedheti meg magának. -
válasz
Speeedfire #518 üzenetére
De akkor is ő valósította meg. Ő érdeme a dicsőség
Bill meg fizetett régen jó sokat... Amúgy meg... tényleg hasonlíts majd össze egy iPhone 3 -at a te mobiloddal. Hasonló hardver. Ha nem vagy almagyűlölő akkor meglátod, hogy alapból "jobb".
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #518 üzenetére
+ tegyuk hozza, hogy nemregiben olvastam, hogy igen, bizony Steve ideje alatt (mar a kezdetektol!!) HR szempontbol elegge husdaralo volt az apple-nel dolgozni.
-
válasz
Speeedfire #516 üzenetére
De mégis. Kinek köszönhető, hogy elterjedt? Hatalmas innováció, amihez pedig kellet a Steve Jobs. Ennyi. Még ha az "elpusztítom az androidot" mondata elég undorító is akkor is. Ő kellet hozzá. Mellesleg hullagyalázol?
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #514 üzenetére
De ha nem ő akkor más kitalálja azt, hogy keverik a tapis kijelzőt a sima telóval.
javits ki, de azt Steve elott mar joval elobb kitalaltak. emlekezz csak a winmo-os erintos telokra.
Wiki szerint Pocket PC 2000 mar tudta az erintokijelzos dolgot a telefonnal kombinalni. de jobban utanaguglizva a HP OmniGo 100 mar '95-ben tudta a ceruzas erintokijelzot
az mas kerdes, hogy szelesebb korben ki, mikor es melyik modellel terjesztette el.
-
válasz
Speeedfire #511 üzenetére
Nem, csak az innováció elindított valamit. Tapiztam már ifon négyet és androidhoz képest jobb. Jobban el van rejtve a hardver, észre sem venni. Ez van akkor ha csak 1 konfiguráción fut egy féle os, és rendesen optimalizálva van.
-
válasz
Speeedfire #507 üzenetére
Valószínűleg mert megérdemelte? Ha nem lett volna Munkák István, nem hiszem, hogy Androdi futna a mobilodon. Gondolkozz el ezen.
-
sagesz93
addikt
válasz
Speeedfire #507 üzenetére
akkor neked még nem volt apple cuccod
Balinov: na, az már egy komoly cucc, érezted rajta a különbséget?
-
válasz
Speeedfire #505 üzenetére
Mert nem volt az a szakmában? Láttam.
-
válasz
Speeedfire #493 üzenetére
Ki hypeolta?
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #446 üzenetére
200perc mindig lemegy, sms-nek kb jo, ha a tizede, adatot meg meg nem sikerult tullepnem
-
válasz
Speeedfire #430 üzenetére
Emeszpés vagy?
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #439 üzenetére
nekem annyi(se) volt
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #437 üzenetére
ezt igy ilyen melysegben nem tudtam.
viszont egyre jobban tetszik, soot...Agi kolleganom szombaton kapott egy 4S-t, egymas melle tettuk es hiaba feher a 4S, a HTC veri magasan
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Speeedfire #425 üzenetére
Ez most valós kérdés?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
mert valamiből tankolni kell az 30millás Audikat
-
Balinov
titán
válasz
+1 sarc a sok kozul
-
válasz
Speeedfire #359 üzenetére
értelemszerűen a procival adnám
-
Jazzos
őstag
válasz
Speeedfire #339 üzenetére
Hideg? Tél? Az -5C-nál kezdődik. Ma nagyon frankó idő volt, de rövidítenem kellett. Eltört a szemüvegem, és 3 borággal a szememben vissza kellett fordulnom
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Speeedfire #336 üzenetére
egy játék alapból a single részre épül, a multi másodlagos (kivéve ahol csak multi van)
Na ez ma már nem így van, de nagyon nem.
-
ftc
nagyúr
válasz
Speeedfire #339 üzenetére
Hat 4 game CD volt
Eléggé meghosszabbítja az XP szerzés... de ha csak az alap kuldikre gondolsz akkor sztem 100 ora altt lenyomható...nekem sose sikerült
Gothic-al szórakoztam még sokat RPG világjából...
Bali mennyiért vetted a notebookot s milyet?
Gamera lehet nekem a net végett maradt ki a multis korszakom.. Elég sokáig 64K/64K volt a legjobb netem itt. Azt jött a DSL azzal megpróbáltunk multizni mohha-t de eléggé lagos voltam mindig. Azt volt a PH-n UT2004 partik mindig lelőttek mert 200-300-as pingem volt
Itt hagytam abba a multizást.
De ha game témában vagyunk...valami jo RPG-t keresek esetleg stratégia gamet ha unatkozok majd ha hazaértem melobol
RPG-ből megvolt Gothic 1,2,3... Risen nem kötött le vmi oknál fogva..esetleg Mafia-hoz hasonlo game is jöhet
GTA 4 elmegy szerintetek Ati 4550-en? -
válasz
grrr most egy rpg -t hasonlítasz egy fps -sel?
-
ftc
nagyúr
válasz
Én pl egy gamet csak single végett veszek meg
sose érdekelt a multi
jah s nálam grafika nem tudja eladni a gamet..azaz egy FF8 még mindig a szórakoztató kategória számomra...a maga 400 órájávkl simán
Mondjato kegy gamet amivel ma minimum 400 órát el tudtok lenni?
-
válasz
Speeedfire #331 üzenetére
Nem lehurrogtunk... csak saját magad alatt vágtad a fát
-
válasz
Speeedfire #323 üzenetére
Szingli részét is végig csapatban tolod. De az nem mérvadó. Tudod mit, játszál szimszt vagy netbínszt te
miller! -
válasz
Speeedfire #321 üzenetére
Másról szól. MW2 ben több hangsúly van pl az egyéni teljesíményen, Battleifeldben a csapatjáték inkább.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Speeedfire #312 üzenetére
nyomod multiba? Ha nem, nem tudhatod milyen. Meg persze lehet, hogy nem is szereted ezeket. Nekem rohadtul bejön.
Imádom. Nekem a BF2 és a BFBC2 is bejött. Én nekem a ma éjszaka lesz a 3. amit majdnem teljesen végigtolok reggelig. Most kicsit előbb abbahagyom mert reggel sulim lesz.
De tegnap és tegnapelőtt este 22.00-tól reggel 05.30ig ment a game szinte folyamatosan.
-
válasz
MW2 és a Battlefield összehasonlíthatalan. Mint mondtam más. Én tudom.
-
sagesz93
addikt
válasz
Speeedfire #314 üzenetére
A grafika inkább mint a játék, de a játék része is megfogott, jobban mint az Mw2-nél.
Bár a bf2-t toltam utoljára na az meg rohadtul nem jött be, lehet emiatt jön be most nagyon a 3. (mw2-t megjelenéskor kitoltam azt ennyi, halvány emlékeim vannak már csak)
-
sagesz93
addikt
válasz
Nekem jobban "átjön" mint az MW2.
Igaz, ez még inkább arra van hogy megnézze az ember mit tud a frostbite 2. Hát szerintem szépecske, főleg a fények.
A BF2 pl. nem tetszettEz a 3 viszont bejön, nagyon is.
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #300 üzenetére
foleg, hogy van hozza legfrisebb gingerbread (2.3.4 asszem), HTC Sense 3.0, es hivatalos,hogy jon ra az ICS Sense 4.0-val. Egyszeruen nem erzem meg kosza szuksegesseget se, hogy rootoljam.
-
válasz
Speeedfire #295 üzenetére
Tény, hogy sok a gyökér... de azért ez már nagyon nagyon fájdalmas.
-
ftc
nagyúr
válasz
Speeedfire #290 üzenetére
Kár hogy nem tudtuk meg terhes e lett vagy se
-
ftc
nagyúr
válasz
Speeedfire #288 üzenetére
nekem mondod?
-
ftc
nagyúr
válasz
Speeedfire #285 üzenetére
nem pl vehessük a diodakat is.. elöregedett ezért nagyobb feszt enged át s pl nem 6.3V-ot hanem 6,6-ot ez is okozhatja...fokozatos tönkretevés..nem véletlenül 6,3V-ra van a kondi..Kisebb feszre be lehet tenni de nagyobbra nem ajánlatos...
HP szerviz nalunk vicces
fogyasztó védelemmel kelett fenyegetni őket
-
ftc
nagyúr
válasz
Speeedfire #280 üzenetére
Mehet nagyobb kapacitású is de én másra gondolok ha egyszerre döglenek meg az jelentheti azt is, hogy más nem megfelelően működik azaz pl nagyobb feszt ad a kondira ezért fokozatosan megsül kémiai elváltozás jön létre a dielektrikumban s ez már hibásnak minősül ami előbb utóbb kipurcan...
Kondik tömeges kihalását rendszerint egy meghibásodott alkatrész okozza
Tényelg e-digitalra vmi infos email nincs? lenen egy kérdésem hozzájuk, hogy SK-ban lévő e-digitalon keresztül rendelve hova küldjem vagy vigyem a hibás UV filterem... mivel magyar számlát kaptam minden magyar
A szlovák HP szerviz után elment volna a kedved
-
EkSYS
senior tag
válasz
Speeedfire #280 üzenetére
sajna csak 12k volt, és ma kellett, a végén már azért izgultam hogy buzgómócsing közterületesek le ne láncolják a kisautómat néhány perc késésért
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Speeedfire #275 üzenetére
hülyeség lett volna kilépniük, mert a többiből nem "élnének" ilyen jól. Remélem a notik is maradnak.
-
Dryman
őstag
válasz
Speeedfire #241 üzenetére
A gyár, lásd "WD cikk az origón" nincs is víz alatt, meg nem is lesz, mert magasabban van....az a baj hogy az emberi munkaerő nem áll rendelkezésre, mert nem tudják megoldani a melósok logisztikáztatását a lakhely és a gyár között...ergo nincs aki dolgozzon, mert gátat építenek, és kínlódnak a helyiek ebben a cefetül xar helyzetben....
-
zsigee
aktív tag
válasz
Speeedfire #241 üzenetére
Értelek, de a marketing, ahogy már itt is írta valaki, mocskos egy dolog...Tudnék mesélni, de fórumon inkább nem...
-
Dryman
őstag
válasz
Speeedfire #237 üzenetére
Innen is látszik hogy mostanság a víz az Úr!....sajnos!
-
válasz
Speeedfire #191 üzenetére
"...nekem is lenne rá annyi pénzem, mint neked..."
Sok volt a Marihónalja?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Speeedfire #177 üzenetére
lehet, én csak 1680x1050be tolom, de nekem elég
-
boogie84
veterán
válasz
Speeedfire #191 üzenetére
4 mag, 580 sli.
-
válasz
Speeedfire #184 üzenetére
Vajon? Megveszem a monitort
millerjó drágán és 800x600 ban járatom? -
válasz
Speeedfire #177 üzenetére
Vagy biztos.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Speeedfire #172 üzenetére
nekem minden HIGH-on megy, neki is simán menne, persze nekem is csak single-be, nem multiba
-
válasz
Speeedfire #165 üzenetére
4 mag és utolsó két generációs vga ból valmelyik javasolt. Képregény nem érdekel. A gépe még megvan továbbra is eladó.
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #165 üzenetére
miert? milyen vas kell a BF3-hoz?
valakinek nincs mentese a BF2-hoz? megvolt anno viragbolti verzioban, csak sajna egy winreinstallt kovetoen elvesztek a mentesek (kb a felenel voltam a single-nek), most meg megvan steames origiban, de rohadtul nincs kedvem ujrakezdeni elorol....
-
ssolitude
őstag
válasz
Speeedfire #155 üzenetére
Meg-meg
Új skin...
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Speeedfire #147 üzenetére
Prog3 h sikerült?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Speeedfire #147 üzenetére
minek aaaaaaaaazzz?
-
Dryman
őstag
válasz
Speeedfire #140 üzenetére
A hirrens live XP-je sajnos nem sok mindenre való, akkor inkább egy Bart PE, vagy mini PE-t futtasson....
-
vlcsko82
senior tag
válasz
Speeedfire #101 üzenetére
Ez tettszik
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz
Speeedfire #97 üzenetére
Max 62-es!
-
G@ben
addikt
válasz
Speeedfire #94 üzenetére
Mindjárt csinálom!
Érdekes, ha a google fordítóba írom be a webcímet, akkor behozza. Mintha csak a kesportal.hu kezdetűeket nem akarná behozni.
-
vlcsko82
senior tag
válasz
Speeedfire #82 üzenetére
Ja,igaz
mostanába
-
ftc
nagyúr
válasz
Speeedfire #77 üzenetére
recovery -re programot vki? particiot vissazllitottam a file is megvan de nem rakja vissza...
vmi ötlet? getdataback van az meg se találja a filet
-
ftc
nagyúr
válasz
Speeedfire #75 üzenetére
Orthosal van egy gond mint a többi iylen progival nem dolgoztatják a CPU midnen egyes egységét 100%-ig...
amugy elég csak mindig egy 1 vagy 2ns-os csuszas a jelben s elég nagy galibát tud okozni
-
ftc
nagyúr
válasz
Speeedfire #73 üzenetére
Sajnos ez történt utánna megtanultam s volt is róla szó miért is ne tuningoljunk
áramkör tervezésnél...fel is rajzoltuk s meg is értettem
-
válasz
Speeedfire #64 üzenetére
Eclipse? Miután ahhoz van NORMÁLIS támogatottság?
-
válasz
Speeedfire #53 üzenetére
Ha összehozol egy működő netbeans -t a 14 es sdk -val kapsz egy sört hétfőn.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Speeedfire #53 üzenetére
Én is festettem, de nem volt rossz, sőt mivel tudtam milyen lesz elég jó volt a festés!
-
válasz
Speeedfire #48 üzenetére
NetBeans egy fos továbbra is. Csak GUI építéshez jó (Swing), de ha nem vagy hülye SWT -t használsz Javában. Eclipsenél van rendes támogatottság. Integrált emu satöbbi. NetBeans már eléggé out of date...
Festettem nyáron. Utáltam
-
válasz
Speeedfire #43 üzenetére
Akkor tanulmányozd át ezt: [link]
(de rájöhetnél magadtól, hogy nincs. vagyis van. de 0 support) -
válasz
Speeedfire #12 üzenetére
Android? Gondolkozz ember...
-
ftc
nagyúr
válasz
Speeedfire #22 üzenetére
lehet mert hogyismondjam win nem tekeri fel 55 fokon ez meg mint az őrült CPU használat közelít a 0-hoz...
kp.... utolso ajanlatom 54l-es Heinewken hordo
-
ftc
nagyúr
válasz
Speeedfire #17 üzenetére
uj KDE-e se jobb
pörgeti a ventiket notebookon
kp78 nekem megér 3 sört? mehet az üzlet?
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Speeedfire #14 üzenetére
Szerintem csak én vok a balfasz
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Speeedfire #12 üzenetére
új ubira az istenért nem bírom felrakni :$
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- MSI Z390-A PRO / Beszámítás OK!
- Gigabyte B550I Aorus PRO AX ITX / Beszámítás OK!
- Corsair Vengeance RGB Pro 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest