Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    Akkor leírom részletesebben, hogy hogyan kell "könnyen" akár másfél milliárdot összeszedni.
    Amúgy SPOILER-es leszek!

    A legfontosabb, hogy ha már végigjátszottátok, akkor sajnos előröl, kell kezdeni az egész játékot! Pontos százalékokat, hogy az egyes cégek mennyit emelkednek, nem írom, mert ez változó, de egy két játékbeli nap alatt elérik a maximumot, és ott marad egy két napig is. Lehetőség szerint fölösleges dolgokra nem érdemes költeni, mert majd a játék végén úgyis annyi pénzetek lesz amennyit elkölteni is nehéz lesz. Ha maximalizálni akarjátok, még akkor lehet mellékküldetéseket, boltrablásokat is megcsinálni a tőzsde előtt. Ne vegyétek fel a Chumash-ban található random eventben megjelenő stopost, mert az is add tőzsdetippet.

    Tehát akkor, amikor megcsináltátok az első közös rablást (ékszerbolt kirámolása), azután kapjuk meg Trevor-t. Ekkor ugye nem válthatunk más karakterre egy ideig. A sztori folyamán azután megérkezik ö is Los Santos-ba, és ekkor újra elehetőek lesznek, és ekkor Franklinek megjelenik egy L-betű a térképen, amik a Lester által adott Assassination küldetések. Ezekkel lehet majd könnyen meggazdagodni, és ezek közül az első küldetést kötelező megcsinálni, mert sztori elem (ezután kapjuk meg Franklin új házát). Ezzel a küldetéssel is lehet már sok pénzt keresni.

    Az első Assassination küldetés, a Hotel Assasination. Mielőtt felvennéd Franklin-el a küldetést, mindhárom karakterrel fektess be a BAWSAQ (ehhez internetkapcsolt szükséges!) Tőzsdén lévő [BET] (BettaPharmaceuticals)-ba. A küldetés után a befektetet pénz akár 80-90% hasznot hoz!
    Ezután az összes többi Lesteres Assassination küldtetést (Térképen zöld L betű, és ha rávisszük a jelölőt, akkor ki is írja, hogy Assassination) hanyagoljuk a játék végére!

    Közben meg lehet csinálni Micheal-el a „Kifflom!” küldetéseteket (az Epsilon program küldetések, amiket úgy lehet felvenni, hogy a játékbeli interneten kitöltjük az Epsilon programnak a tesztjét, és utána átutalunk $500-t, vagy akár $5000-et), aminek a végén azt válaszuk, hogy ellopjuk a 2,1 millió dollárt.
    Az utolsó nagy közös rablásnál az amikor (The Big One) a 4 tonna aranyrudat kell ellopni, ott lehetőleg azt a változatott kell választani, amikor az alagútfúrót kell ellopni. Ehhez érdemes a legjobb csapatagokat választani. Ha lehet akkor minél hamarabb érdemes Patrick "Packie" McReary és Taliana Martinez-t beszervezni., és őket használni a legtöbbször! Ehhez még érdemes még Chef-et és a női hackert is választani!

    Ha minden jól ment, akkor, ha vége az utolsó Heistnek akkor minimum ~30 millónak kell lenni karakterenként (lehetőleg mindhárom karakter érje túl a játék végét), miután vége a fő sztorinak és lement a stáblista.
    Ezután nincs mit tenni, mint megcsinálni a maradék 4 Lesteres Assassination küldetést és a Chumasban található stoppos elszállítását, aki tippet add, hogy mibe érdemes befektetni.
    Tehát a küldetések:

    #Lester 2. küldetése a The Multi Target Assassination:
    A küldetés előtt fektess be az LCN tőzsdén lévő [DEB] (Debonaire)-be mielőtt felveszed a küldetést. Ez is olyan 80-905 hasznot hoz. Viszont! Ha eléri a maximum értékét, akkor add el és gyorsan vegyél belőle a szintén LCN-en lévő [RWC] Redwood-ból. Ez minimum akár 300-500% hasznot is hozhat!

    #Lester 3. küldetése a The Vice Assassination:
    A küldetés előtt fektess be a BAWSAQ tőzsdén lévő [FRT] (Fruit)-ba 60-70% haszon!

    #Lester 4. küldetése a The Bus Assassination:
    A küldetés UTÁN!!! fektess be a BAWSAQ tőzsdén lévő [VAP] (Vapid)-ba. Akár 100-150% haszon!

    #Lester 5. és egyben utolsó küldetése a The Construction Assassination:
    A küldetés előtt fektess be az LCN tőzsdén lévő [GCD] (GoldCoast)-ba! 80-120% közti haszon!

    És utoljára a Chumasban található stoppos kell elszállítani, aki a megérkezése után tippet add, hogy érdemes lesz befektetni a BAWSAQ tőzsdén lévő [TNK] Tinkle-be. ez olyan 30-50% hasznot hozhat!

    Ennyi, ha mindet jól csináltatok, akkor, mindhárom akkor karakternek bőven egy milliárd feleleti pénze lesz és így már megtudod venni az összes épületet San Andreasban!

    [ Szerkesztve ]

    "Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

Új hozzászólás Aktív témák