Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Ha rafutsz egy aknara akkor kiirja hogy ki olt meg tehat konnyen beazonosithato hogy ki nem bir magaval...
Akkor meg lehet kerni hogy ne tegye ha meg ellenall akkor demokraaciat erdemes alkalmazni[ Szerkesztve ]
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Met
nagyúr
Valamelyik nap már volt probléma hogy valaki teleszórta aknákkal az utakat, tegnap arra mentem be a session-be hogy megint valaki aknázott.
Erről le lehetne szokni? Vagy ha már elérte a célját akkor session-t vált az illető, feltéve ha akkor az aknák is eltűnnek.
Nem lenne őszinte a mosolyom ha küldetés közben egy ilyen miatt robbannák fel..és ennek hangot is adnék...és az nem jó..."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
ucli
senior tag
válasz Mr.Csizmás #58993 üzenetére
Májkival?
-
Mr.Csizmás
titán
nagyon off kérdés: kivel beszéltem a hajóvezetőiről? valamelyik crew tag volt, tudom.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Plata
félisten
válasz Mr.Csizmás #58990 üzenetére
Én négyre emlékszem.De majd legközelebb megszámolom ha nem fejlesztek.
-
ucli
senior tag
válasz Mr.Csizmás #58990 üzenetére
Nekem is 5 rémlik.
-
hegyipapa
senior tag
válasz Gery1337 #58985 üzenetére
Ezt olvasd el, és csatlakozz itt a crewhoz.
-
MrYoniko
aktív tag
Nu, mára összejött a bunki költöztetésre a stex, szal meg is csinálom, úgyis kong az ürességtől...
Aztán mehet bele az upgrade, ha az megvan akkor kb hányszor kell televennem suply-val, hogy full stock-on legyen?Igen, akkor is a bunkiba euházok be upgrade-el, mert utána kifarmolom az alap kokó gyár árát, a bunkiban már ott lesz (remélhetőleg) a full stock, és abból mehet is a fejlesztése.
Már bánom hogy a ceo-ba beruháztam, csak az ideg van vele, MC gyárak jobban hozzák a lóvét.
[ Szerkesztve ]
Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko
-
Gery1337
újonc
Sziasztok a crew ba szeretnék jelentkezni Ingame név : Geryy1337 1 hete játszok a ph sessionben és még nem volt rám panasz. invet/választ előlre köszönöm.
-
Anulu79
addikt
válasz Mr.Csizmás #58981 üzenetére
Ez nem volt valami szép.
-
Reaper
őstag
Oké, akkor nem aggódok ezen, valami ajas random generátor csinálja, amit talán csak a R* ért meg.
-
Puma K
nagyúr
válasz Reaper #58976 üzenetére
Az MC-ben be lehet állítani adott rangokat a csatlakozott tagoknak.
Meglehet ennek megfelelő számú személy fog több pénzt kapni csak és kizárólag. A többiek akik az "izomerőt" képviselik és nincs rangjuk azoknak kevesebb kifizetés jár.
Meglehet a játék automatikusan osztja ki, hogy kinek mennyi adható.
MC-nél bőven elég +3 fő rajtad kívül ha csatlakozik, de már 2 is meg tudja csinálni bármelyik feladatot.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Kiskokó
veterán
válasz Majkee84 #58973 üzenetére
+1
Pont most néztem a napokban, a Kokó fullos gyáram volt meg a legelejétől. Most van benne 60 Millió körül a Total.
A Bunker legalább 3-4 hónapra rá jött ha nem később és hiába tűnik lassúnak jobban hoz mint a Kokós (picivle) de Methtől pláne.
A bunkerben fele ennyi idő alatt 40Milla a totál.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Puma K
nagyúr
válasz anorche1 #58972 üzenetére
Ebben a sorrendben ajánlott a gyárakat venni: Cocaine Lockup, Methamphetamine Lab, Counterfeit Cash Factory avagy coke, meth, cash.
Az MC bizniszek azért jobbak, mert gyorsabban termelnek a bunkerhez képest. A bunker lassabb, viszont az hozza a legtöbbet egyszeri eladásnál.
Szerintem a coke a legajánlottabb először megvenni, mert könnyebb feladat a töltése komolyabb felszerelés nélkül is.
Viszont a bunkernél nem ritkán katonákat kell lőni akik nem kevesen vannak, komolyabb fegyverzetük és járműveik vannak mint a mezei bűnözőknek akiktől az utánpótlást kell megszerezni a fentebb felsorolt üzletekhez.
A játékban elérhető M menüt használd, ott tudod ölteni az armor-t és az életedet snack-el.
A snack-et érdemes Q-val a falnak támaszkodva benyomni, mert akkor instant eszi a karakter és nincs animáció és végig tudod csapkodni a kaját az életed meg gyorsan feltöltődik. Harcok közben jól tud jönni...[ Szerkesztve ]
-
anorche1
őstag
Köszi szépen a válaszokat
Szerintetek 2.5millóból meth gyárat vegyek, vagy bunkert vegyek?
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
MrYoniko
aktív tag
válasz Puma K #58969 üzenetére
Szerk:
Elképzelhető akart lenni, csak még nem ébredtem fel buksiban...Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko
-
MrYoniko
aktív tag
válasz ProgenXL #58965 üzenetére
Elvipeg Hulk moddal lehet, de az illegális.
Viszont Storyban elvileg 12db stickyvel már epitézhető, vagyis csak felrobban, de nem siklik ki...
Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko
-
Anulu79
addikt
A vontot úgy sem lehet kisiklatni, hogy pl. oda megy az egész session egy adott pontra egy helyet telepakol stickyvel és a vont alatt robbant?
-
Bjørgersson
félisten
dirty mi tortent az utolso eladasnal, hogy csak 3/4 lett a fu?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Plata
félisten
válasz Mr.Csizmás #58960 üzenetére
Nekem már nem kell.
Van Avengerem.
Saabe zuhant le helivel nem én.
Tényleg tegnap volt eladás,azt hiszem kokó,hívtam annihilatort hogy ugye abban pont beleférünk hatan,erre ezek nem hitték el hogy hatszemélyes és két buzzardal mentünk.
Mondtam nekik ott az annihilator az hat fős,pont beférünk,de nem az csak 4 személyes,utána nézték meg hogy tényleg 6.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz VincentVG #58958 üzenetére
Az az igazság hogy az online egyedül és public sessionban rakás szar.
Hamar megunnád a sok retardált nyomorékot akinek másból sem áll az élete minthogy shark cardból vagy modolt pénzből felfegyverkezve öli a kezdőket meg egyéb szerencsétleneket a városban.
De más az élet PH sessionban,ott nyugi van és béke,max egymás szívatása esetleg szekálása,de az is csak poén és nem ölünk senkit.
Tegnap például azzal poénkodtam hogy a többieknek azt mondtam hogy aláaknáztam az autópályát,holott nem,de bevették és jó morcisak lettek mikor mondtam hogy csak poén.
Igazából sosem aknáznám le direkt az utat ahol ők is járnak,mikor még az aknás járgány új volt és dudálni akartam így véletlen aknáztam,de az más volt,akkor gőzöm sem volt hogy a duda akna.
PH-s sessionban nyugisan elvagyunk,ott lehet mindenfélét csinálni,tegnap például fent voltam szerintem kb 5-6 órától este fél tizenegyig,semmi komolyat nem csináltam,volt egy kokó és pénzgyár eladásom,de ezenkívül csak mókázás volt.
Egyébként tegnap volt ölés is,de asszem véletlen,sügér Saabe rám zuhant helivel.
Mert épp vezetés közben eszik.
Utána meg én mentem Avengerrel már nem emlékszem kit felhívtam rá és véletlen lelőtt ágyúval egy másik PH-st,meg eladás közben valaki kikapcsolta Friendly firet és szintén az én insurgentemről ágyúval lelőtte a másikat.De szerintem egyik sem volt szándékos.[ Szerkesztve ]
-
VincentVG
senior tag
-
MrYoniko
aktív tag
Te úgy kapsz többet, ha minnél több rivális van.
A többieknek asszem fix 35k, vagy az MC-vel a létszám bónusz.
Aki 5k-t kapott, az nem volt a közelben se.De lehet hülyeséget mondok
-
Reaper
őstag
Valami nem tiszta itt nekem, nemrég elvittünk nekem egy full bunkert, elég sokan voltunk rá majdnem az egész sessiont behívtam, érdekes de szivatós monster truckos volt, aminek a végén én ugye kaptam kb 1 millát, de volt aki 35k-t és volt aki 5k-t kapott. Ez mi alapján van számolva? Nem akarok kitolni másokkal, hogy 5kt kapnak. Esetleg kevesebben csináljuk a küldetést? Adjak mindenkinek rangot? Vagy ez full random? Igazából én nem szoktam figyelni a kifizetést amikor segítő vagyok, az inkább fun úgyhogy nem vettem még észre, hogy mondjuk csak 5kt kapok.
MrYoniko: Természetesen MC-ben voltunk mindannyian, ráadásul elég sokan, majdnem minden truckban többen, plusz 1 vagy 2 heli is volt velünk.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Hááát,először esett az eső,aztán nem,de aztán megint aztán megint nem.
Aztán párszor este is lett,de aztán meg reggel.
Eladtunk ezt is azt is,de néha amazt is.
PP is volt.
Jah meg egy csomó elcseszett eladás is volt,ma este sok volt a bug.
Jah és még egy jah,páran azt hitték ma este van az autós tali.
De nem ma volt.
Jé és tényleg,Saabe ma nem rákostésztát evett.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Nem tom te fent voltál?
Mintha nem láttalak volna,vagy csak ma nem jöttél a hülyeségeiddel?
Igazán jól szórakoztunk.
Tettem Insurgent-re aknát,poénból azt mondtam hogy aláaknáztam az autópályát,erre a többiek elhitték és nem mertek arra menni,mikor mondtam hogy csak poén majdnem meglincseltek.
Igazából a vasutat aknáztam alá a facility mellett,de a vonat összeszedte.[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz MrYoniko #58943 üzenetére
Minél kevesebben vannak a sessionben, annál több spawnol a 6 óra alatt. Legalábbis én ezt tapasztaltam. Az előbb pl. egyetlen eggyel találkoztam, a sessionben meg voltunk olyan 20 körül.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Mr.Csizmás
titán
válasz MrYoniko #58943 üzenetére
én is így kezdtem, aztán rájöttem hogy a weed +ilyen kujtorgós aprópénzek nem kifizetődő, megvettem a kokót, inaskodtak egy délutánt, hogy legalább a staff upgrade meglegyen, az első pár kört loptam még, onnantól önfenntartó lett a rendszer, és a másik kettő (CC, meth) is kitermelte a saját árát.
[ Szerkesztve ]
-
MrYoniko
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #58941 üzenetére
Sentinel farmot lehet hogy redukálták, mindig nézem 22-4 közt, van amikir 1 max 2 spawnol, de volt hogy 5 ment a garázsba egy meg eladásra...
Sokkal jobb lenne, ha ott lenne házam, mert akkor kb a számba lenne, 1x feltöltöm a garázst, aztán 8 óra játékkal meg el is adogatom...
Ha csak a sárgával számolok is 147k bizos folyamatos jövedelem.
Igen az autólopáshoz viszonyítva semmi jövedelem, de míg nincs se kokó, meth, pénzhamisító és bunker fullosan a bírtokomban, addig figyelek rá...Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko
-
Bjørgersson
félisten
válasz Mr.Csizmás #58941 üzenetére
Ott vannak még a daily challenge-ek meg minden nap egy autó Simeonnak. Esetleg a lila / zöld Sentinel a belvárosban 22:00 - 4:00 között.
szerk.: 48 percenként $14.970 vagy $17.420, tavalyelőtt is ennyi volt.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Reaper #58940 üzenetére
ezres körül ad, na meg achit, 23 db bolt van a mapon. ki lehet pörgetni még a stunt jumpokat, gang attack, előbbiből 48-50 körül van, (van amit kivettek), gangból meg olyan 30-40 körül, az meg háromféle időszakban jelennek meg.
(#58942) svensson a sentinel farmot sztem nerfelték már.
[ Szerkesztve ]
-
Reaper
őstag
válasz Mr.Csizmás #58939 üzenetére
Az is ad plusz zsét? Én csak poénból, ahol éppen útbaesett és még nem volt, azokat raboltam ki, nem sok lehet már hátra
-
Mr.Csizmás
titán
válasz anorche1 #58932 üzenetére
ne akarj mindent megvenni rögtön. ja meg spórolj anno végigraboltam az üzleteket, az is ad achit, meg zsét, és sokáig csak egy Virgo-val jártam, amit nem tuningoltam, csak átfestettem, és mindenkihez mentem segíteni eladni.
-
Kiskokó
veterán
válasz VincentVG #58937 üzenetére
Akkor azok a megoldások amiket mondtak.
Amúgy az Online pedig jó. Ne metudom mikor próbáltad. De ha van 1-2 ember akivel tolod meg ha nem rögtön akarsz megvenni mindent csak játszani, akkor hatalmas változatosság vár!
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Plata
félisten
Nekem most van 2 gyáram,kokó és pénzhamisító,fullra upgradelve,hála istennek még sosem támadták be egyiket sem,van bunkerem ami most felesbe termel,közben kocsikat lopok és adok el.
Van ezen kívül hangárom facilitym és két ládás raktáram.De ezekkel nem foglalkozom.Pár este alatt kerestem olyan hat misit,de el is vertem,maradt kb félmilla.Vettem Avengert amit tuningoltam,csak nincs benne wehicle és weapon workshop,mert a MOC-ban van akkor minek még egy,de fullra van tuningolva át festve fegyverezve.Csináltam egy garázsban tartható Insurgent pick Up-ot is.Tegnap este szinte semmit sem csináltam,még a gyárakat is elfelejtettem feltölteni,másoknak segítettem eladni és közben repkedtem meg ökörködtem Avengerrel. -
Puma K
nagyúr
Ne matekolj... játssz!
Én heist, mission, survival stb-stb-re menve amit bead a telefon szereztem 1-2 nap alatt 1 milliót úgy hogy nem néztem éppen mennyi pénzem van. Csupán azt vettem észre, hogy a korábbi 300 ezer helyett lett 1.3 millióm.
Ráadásul akkor még nem volt a heist-en kívül semmi olyan pénzszerzési mód mint most az MC és CEO adta lehetőségek amik azért könnyebbek mint egy heist-et végig darálni. Főleg ha szenvedősen van meg...
2015-ben egyedül toltam leginkább. Voltak ismerősök akikkel néha-néha végigcsináltunk ezt-azt, de az elenyésző számban volt.
Akkor szereztem milliókat rövid időn belül, mikor állandóan heist-et toló 3 arcra ráakadtam és felvettük egymást friends list-re. Tanultam a technikákat és jött a pénz, de unalmas lett a játék. Plusz nem is nagyon volt amire el lehetett volna költeni... csak később jöttek a frissítések amik olyan tartalmakat hoztak amiket szívesen megszereztem. Míg ezek a tartalmak nem jöttek a játékot pihentettem 8 hónapig, mert már annyira ráuntam.
Most van coke, weed és meth gyáram, amik ha tele vannak és eladom őket minimum másod magammal akkor van alsó hangom 1 millióm 30-40 perc alatt ha egymás után csinálom őket. A bunker szintén másod magammal 1 milliót hoz. Pár napja pár száz ezerrel rohangáltam most meg van 4.2 millióm, és a gyáraim már töltődnek és ma már lehet megint lesznek eladások így újabb 1 millió fog bejönni csak a gyárakból, a bunker meg termel.
Csináld azt, hogy veszel coke, meth és forgery gyárakat úgy hogy mindig egyből tudd is fejleszteni őket a lehető legmagasabb szintre. Ezeket a játék belépésekor ellenőrizd, hogyan állnak, ha kell töltsd fel vagy add el. Ha töltést csinálsz és befejezted avagy kész akkor menj mission, survival vagy heist valamelyikre esetleg amit szeretsz még csinálni a játékban aztán addig ezek meg termelnek neked.
Ha van annyi pénzed akkor meg vegyél bunkert azt is fejleszd maximum szintre és állítsd át termelésre. Ezeket töltögetve-eladogatva lesz olyan bevételi forrásod amik miután vissza hozzák az árukat csak pluszt termelnek.
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
Egy gyár lóf*sz, 2-3 plusz egy bunker folyamatosan pörgetve (persze ezek mind maxra fejlesztve) már szépen hozza a lóvét. Ezek mellett autólopások. Egyik pillanatról a másikra nem mleszel milliomos, hol van a akkor a kihívás?
Ezt beindítani pedig a criminal mastermindot ajánlom, egyszeri pénzügyi transzfúzió, de annak nagyon jó, 10 millió egy össszegben.
Ha már itt tartunk a heistok is jó pénzt hoznak, legfóképp a pacific standard. -
anorche1
őstag
Már van egy felfejlesztett kokain gyáram (a securtiy update nincs meg, nem tudom, hogy megéri e), de még így sem értem, hogy lehet ebben a játékban milliomossá válni.
2 milliót 25db top range -es autó eladásával lehet szerezni (mínusz a sérülés). Ez több mint 8 óra játékot jelent. És ez még csak 2 millió, aprópénz. Ha 8 óra alatt 2 óránként eladom a kokót, akkor az 4*168k=672k. Ez összesen 2 672 000 (mínusz sérülés+esetleg supplies vásárlás), vagyis 334k óránként.
26 720 000 dollárért 80 órát kell folyamatosan játszanom 2óránként kokót eladva, 20percenként autót leszállítva. Ez több mint 3 nap folyamatos játék. Így sem haladok, hogy üres public session -ben játszok.
Néztem az xbox storet is, de 4ezer forint 1.25 millió, szerintem abszolút nem éri meg."It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Kiskokó
veterán
válasz Bjørgersson #58915 üzenetére
Ez számomra olyan igazi "oltás" féle
Family Guyban volt mikor beszélnek a kanapén és Peter valami kurva nagy faszságot mondott, Brian a kutya meg nyugisan ülve, újságot olvasva megszólal : Talált, mellé!
-
Plata
félisten
válasz Anulu79 #58917 üzenetére
Nekem van Insurgent,Pegazus féle Insurgent Pick Up és most már van egy személyes Insurgent Pick Up-om is,rengeteg tuning van rá.Végre nem kell többé Pegazus-tól lekérni géppuskás Insurgentet,bármikor lehívhatom magamhoz a garázsból,rengeteg tuning van rá,fegyvereket is lehet tenni rá jobbat,de nekem még locked.Nincs kifejlesztve,rengeteg camo van hozzá,nekem a naval camo kéne azért nem is vettem rá camot csak az alapot,majd ha kifejlesztem a naval-t akkor teszek rá.
Igazából ha Avengerben van wehicle workshop akkor ott is tuningolhatod,de én azt kihagytam a repcsiből,minek ha már MOC-ban is van?
Ha lesz még fölöslegem másfél millám az Avengerbe is veszek workshopot.
Annyira megszerettem az Avengert.
Igazából még egy dolog kellene,Akula,de szerintem azzal úgysem tudok jól boldogulni.
Azért kellene Akula mert 6 személyes,eladásoknál jól jönne.
Másik 6 személyes heliről ami ilyen kicsi nem tudok.[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
Te jó ég! Ennyi macerát a tuningért.... Amúgy most, hogy néz ki így a fél tuninggal? Már egy ideje agyalok én is egy Insurgent beszerzésén de még nem szántam rá magam. De mivel nekem nincs se MOC se semmi fegyver kifejlesztve így lehet, hogy majd mégiscsak beruházok egy simára.
-
Plata
félisten
válasz Kiskokó #58914 üzenetére
Én is 1-es szinten kezdtem.
(#58912) Anulu79
Nem tudom mivel ütköztünk,én hátul ültem és néztem a tájat egyszer csak bumm.
És kinyiffant mindenki,a cucc amit vittünk eladni meg oda.
Igen egy Insurgent és Insurgent Pick Up.
A ha a Pegazus Insurgent-et beteszed MOC vagy Avengerbe módosítani 202 vagy 205 ezerért kapsz egy új Insurgent Pick Up-ot ami personal vehicle.Ezután még minimum félmilla a tunigolása,már ha tudod tuningolni,mert először a tuningot ki kell fejleszteni,tehetsz rá bazi nagy páncélt meg gépágyút meg a rosseb tudja mit.Csak ki kell fejleszteni.
Tegnap lekértem város szélén az insurgentet pegazus-tól,hova tette?
Fort Zancudo fölé.
Lekértem Avengert azzal odarepültem betettem a repcsibe repcsivel tipli a bunkerhez bunkerbe be az Insurgentet ott MOC-ban módosítottam.Nem sok mindent tettem rá,majd ha ki lesz fejlesztve fel cuccolom rendesen,addig fölös.[ Szerkesztve ]
-
-
Kiskokó
veterán
Ezt most te se gondolod komolyan?!
Felmegy Online lvl 1-esen 0 pénzel... mit és hol tudna kipróbálni amit akar????Bár ez nem jelenti azt hogy biztos eredeti van a kollégának, de attól még ez az érvelés nem jött be.
Mondhatnám azt is : Talált! Mellé!![ Szerkesztve ]
-
Daw93
senior tag
válasz VincentVG #58903 üzenetére
De elő lehet varázsolni, igaz nem tiszta módszerrel (bár offline senkit nem érdekel ki milyen módszert alkalmaz)
Kb bármelyik trainerrel le lehet kérni az összes autót storyban is. De vigyázz mert online ban jár érte, tehát ha felraksz egy trainert vagy bármit módosítasz, akkor mielőtt online mennél takarítsd ki a gta mappáját.[ Szerkesztve ]
GTA Online: Daweee93
-
MrYoniko
aktív tag
Skacok, ha napi küldiket csinálom, de egy napot kihagyok, akkor a 28 napos ciklust előről kezdi?
-
Plata
félisten
Fejlesztenem kéne az irodámban a garázst.
Vagy ki kéne dobnom egy szintnyi szemetet.
De most megint nincs lóvém.
Tegnap vettem még egy insurgentet kicsit tuningoltam,nem nagyon mert egy csomó cucc még zárva.
Tuningoltam egy Dubsta-t a pályázat kedvéért,meglepően drága volt.
Tényleg insurgent,ugye az Insurgent bemehet az Avengerbe,be is tettem és elvittem a bunkerhez,ahol eszembe jutott mi van akkor ha Insurgenttel kiugrom az Avengerből,mindig ilyen hülyeségeken jár az agyam.
Meg kérdeztem többiektől,nem tudták,mondták próbáljam ki,jó,a bunker előtt kimentem az Avengerből,nem ám hogy kidobott a gépből és mögé esek,francot vagy 2-300 méterrel odébb letett az útra.Pont jött crew tag Mtamas és majdnem rá tett az Insurgenttel.
Asszem ő is meglepődött ahogy a semmiből pont majdnem a kocsijára tett.
Ma még megpróbálom azt hogy nagyon magasra megyek és úgy ugrom ki kocsival,hátha akkor nem csak le pakol az útra.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Anulu79 #58905 üzenetére
Már vagy két éve is volt hasonló,azt hiszem valaki rakott is be róla gif-et a fórumba.
Gáz ha megint így elkanászodnak a modderek.Mondjuk tegnap este kb 7 órától úgy éjfélig milyen jól meg voltunk.Nem zavart minket a kutya sem,bár én nagyrészt lófingot sem csináltam csak lébecoltam,volt két autóeladásom oszt semmi más.
De attól függetlenül hogy csak a pénzt költöttem én jól szórakoztam,mókás eladások voltak.
Az amikor lezuhant az egész banda helivel és meghalt mekkora poén volt.
Nem én vezettem.
Az irodámba viszont bekerült még két kocsi.
Gondolom úgy két év és ki is lesz fejlesztve hozzá minden a bunkerben,folyton hülyeséget fejleszt,először ballistic cuccot most valami aknát.[ Szerkesztve ]
-
VincentVG
senior tag
sziasztok, online update-ekkel erkezo autokat/egyebeket elo lehet valahogy varazsolni story (offline) modban?
-
Puma K
nagyúr
Az Orbitron és a megaharcosok ([link]):
Lépek be a játékba, a felhők után mutatja a Tinsel Tower-t szemből erre ez a "drágaság" is kirajzolódott az épület előtt... na mondom itt nem lesz nyugi.
Én bent a házban, kint meg valami elkezdődött... olyannyira elkezdődött hogy nekem bent a kamerám képe brutál módon remegett a kinti robbanásoktól.
Ilyet vagy hasonlót már régen is láttam 2015-ben... utána jött az, hogy az összes játékos a szerveren meghalt, újjáéledt majd mindenki a levegőben egy helyen... és jött az óriáskerék mindenkire, kalitka, fenyőfa, hűtő vagy bármi egyéb...
Gyorsba toltam egy saját szervert, de ez meg rajta maradt... a karjai vadászrepülők, a teste tankok... kb instant lövi a rakétákat a másodperc tört része alatt
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
- Eladó Haibike Sduro 6.0 ebike
- Eladó ASUS VG249Q3A 24" FHD Gaming monitor 180Hz - 2024.10. hóban vásárolt (36 hó garancia)
- Új Red Dead Redemption 2 gamer egárpad eladó 30 X 60 cm
- Új Samsung Galaxy S23 5G 128GB/8GB telefont 3év garival 2év Full biztositással Foxpost az árban !!!
- Samsung A55 5g 256gb eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest