Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Saabe te odavagy az ugratásokért.
Ezt a videót nézd meg. -
Plata
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ma sem volt pénz sok eladásnál akár meth akár kokó.
Még akkor sem ha 50025 pénz járt volna.
Transaiction failed.
Egész eddig fent voltam azért is nem írtam eddig,rengeteg nullás eladás volt.
Vagyis inkább minuszos mert ha másnak segítek akkor is vonja le a lóvét a játék a gyárak után.(#59596) MrYoniko
Mivel MC bónuszos a mostani hét a következő meg lehet CEO bónuszos,talán az új DLC valami új fajta épület vagy biznisz lesz.Valami bunkerhez hasonló ami CEO és MC-ből is indítható. -
MrYoniko
aktív tag
Hát skacok, agyalok ezerrel, hogy mit hozhat egy új DLC.
100%-ra merem állítani, hogy új biznisz nem lesz, legalábbis olyan passzív mint az MC gyárak és a bunker, mert a R* nem saját maga ellensége ezt lássuk be.
Ha mégis biznisz, akkor a ceo-hoz hasonló melós, amit nem sokan akarnak majd csinálni...Inkább új heist-re tippelék, mégtöbb fegyóval és bunki fejlesztéssel...
Esetleg a Doomsday-el behozott orbital canon-hoz hasonlóan lehetne atom siló, és akkor már nem egy célpontra veri rá, hanem területre, amit vagy lóvéból sütsz el, vagy suply-zod hozzá az izotópot...

No meg egy rakás új harci kocsi/repülő/fegyver a sok vérpistike örömére...
... mondjuk egy lángszórónak én is örülnék, vagy láncfűrésznek...

-
xanaxtic
csendes tag
Sziasztok akadt egy kis problémám így nem tudtam aktív lenni és elfogadni a szabályzatotokat, SC-n újra jelentkeztem
. Mostantól újra aktív tudok lenni végre. SC nevem Xanaxtic.
Szép estét! -
Plata
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Igen kiírja hogy megkaptad,de azt is hogy transaction failed és a pénzed ugyanannyi mint előtte.
Legalább is én ezt tapasztaltam.
Én kedd óta nem kaptam fizetést ha 500k felett volt az eladás,csak transaction failed-et sőt egyszer -56k volt.
Ezért én mindig félkészen adom el methet és kokót,cc az akkor lesz majd 500k felett ha dupla bónusz lesz rajta.
-
Anulu79
addikt
Mire újra játékban leszek addigra vége lesz az akciónak.
Akkor a nagy eladást olyannal kell intézni akit kevésbé kedvel az eladó. 
(#59586) Segal
Egyszer majdnem bele estem én is ebbe a hibába de szerencsére nem engedtem a kísértésnek.
Most már nem is bánom, hogy akkor nem vettem. -
olddirtyB
tag
Tessék Sabee, írtam

-
Anulu79
addikt
válasz
martin0297
üzenetére
Csatlakozz be heistekhez, dupla RP-s küldikhez meg csinálj missionöket. Ezek elég változatosak meg a lóvé is csordogál. Nem kell türelmetlennek lenni.

-
Ideg
aktív tag
válasz
martin0297
üzenetére
Én ilyenkor szoktam kilépni, valami FPS-ben kitombolni magam, aztán egy nap múlva újra nekiugrok.

-
Puma K
nagyúr
válasz
martin0297
üzenetére

Ezért jó ha vannak ismerősök akikkel lehet játszani vagy csak valami véletlen folytán ráakadsz pár normális játszótársra...
"Nyomtam versenyeket.. Dögunalom. 10-15percig nyomni a W-t. Mégis miért?"
Hát... lehet még nyomni A-t, S-t és D-t is ám! Sőt néha a space-t is érdemes megnyomkodni

Ha nagyon nem megy vegyél fel pár PH!-s arcot aztán majd ők megmutatják a tutit és te sem szenvedsz tovább idegenekkel.
-
martin0297
tag
Ez a játék hatalmas totál unalom tud lenni. Full boring. Bármit csinálok a pénz nem jön. Az összes cucc túlértékelt benne, szerezni kb egyenlő a lehetetlenséggel.
Heisteket nem lehet nyomni mert 4 játékos kell hozzá, 4 játékosból valaki biztos hogy egy barom lesz, ha nem barom senki akkor fél óra után kilép random az egyik, mert miért ne- mint ahogy történt ez.
Nyomtam versenyeket.. Dögunalom. 10-15percig nyomni a W-t. Mégis miért? Se pénz, se élvezet. Inkább idegesítő az is, mert hiába próbálnál te normálisan haladni az első helyen, hátulról a büdösbunkó biztos rajtad fékezteti meg magát a kanyarban, első helyről hatodik.. Komolyan mondom... -
Puma K
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Elakartad adni a PC-t és átmenni konzolra mint játékos platform?
-
Wiz Khalifa
veterán
Akkor elvetem a leendő tervem...

-
törölt tag
Dehogy!
Volt karakter transzfer, amikor a régebbi konzolokról lehetett PC-re ONE-ra vagy PS4-re vinni. De ez megszűnt és már sehová sem lehet transzferálni a karaktert.
Én 360-ról hoztam át PC-re, de mire ONE-t vettem a transzfer szolgáltatás megszűnt, így ONE-on újat kezdtem.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Így van, nem tudsz velük játszani.
-
Wiz Khalifa
veterán
Akkor szíjanak le...
És úgy tudom PC-s ismerősökkel sem tudom tolni konzolon.
-
ucli
senior tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Karaktert transzferálni csak pc-re lehet konzolról, visszafelé már nem működik.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Nem.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
#nemvalószínű
-
Wiz Khalifa
veterán
Egy hülye kérdés.
Ha vennék egy Nextgen konzolt akkor azon a GTA V-be beléphetnék a PC-s online profilommal? Tehát a már meglévőt tudnám folytatni ott?
-
hegyipapa
senior tag
válasz
FurryFreddy
üzenetére
Látom már sc-n jelentkeztél a crewba. Olvasd el a szabályzatunkat !
-
R1200GS
aktív tag
Belefutottam ma egy hibába.
Los santos customsben próbáltam kocsit eladni, és nem kaptam meg az árát. Ma már harmadszor.
Nem folyamatosan játszottam, az eladások között voltak nagyobb szünetek.
Néha néha nem zavar a dolog, de egy napon ennyiszer már picit bosszantó.
Egyébként az összeg felvillan mikor kilépek a műhelyből, de a pénztárcában már nem jelenik meg.
Összesen 4-szer adtam el ma, és ebből csak egyet kaptam meg.
Lehet ezzel kezdeni valamit, vagy le kell nyelni?
Ez bármilyen tranzakciónál előfordulhat?A fentebb említett művelet ezen is segíthet?
-
FurryFreddy
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Szeretnék csatlakozni hozzátok ha lehet, sajnos eléggé megkeserítik az életemet a public sessionok, a modderekről meg már nem is teszek említést. Sajnos már eléggé elmúltam 18, jó volna ha nem de ez van
Jó látni, hogy vannak olyan csoportok, ahol segítenek egymásnak és nem pedig keresztbe tesznek egymásnak.
Régóta megvan a játék, de csak most kezdtem el online játszani, viszont eléggé beszippantott. 51-es szinten járok jelenleg. Jó lenne egyszer úgy játszani, hogy másfél percre kiszaladhatok a konyhába anélkül, hogy agyon lőnének, felrobbantanának, rács közé dugnának vagy esetleg vízcsapot varázsolnának belőlem. -
Met
nagyúr
Tegnap hogy csinálta valaki hogy a Deluxoja rakéta gyorsaságú volt az enyémhez képest?
Minden upgrade maxos a kocsimon. -
hacseki30
tag
Kicsit utánaolvastam a doku.forgerynek. 90K supplyból lesz tele 3 óra alatt. Messzebbre126K-ért lehet eladni. Ez elég soványka haszon
Mivel most olcsóbb a supply és drágábban lehet eladni, 90K profitot hoz, +valamennyi bonus ha sok mc/ceo van a sessionben. Hát még ez sem túl vitézes azért XD -
Plata
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Egyébként gőzöm sincs mennyi az amiért még kapnak,300 felett már nem kapnak,azt hiszem 242 vagy 245 ezernél még kaptak.Nem emlékszem pontosan mennyi volt,de vagy 242 vagy 245.

Vegyél egy hamis papír gyárat,az nagyon muris belülről.
És eladhatod fullosan mert akkor is csak 250 ezer körül hoz.Ha jól emlékszem Hacseki annyit mondott,ha jól emlékszem az övében voltam,állati klassz belülről. -
Ybron
senior tag
Egyébként ha MC-t adok el és bedob 4 motort, akkor van olyan jármű amivel el tudom szállítani őket a kijelölt pontokra(pl Avengerrel?)
-
Plata
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Te lehet hogy tudod,de sokan nem tudták.
PH sessionban jó páran nem tudták az este. -
Bjørgersson
félisten
Tudja valaki, mennyi az a koko amiert meg a rabszolgak is kapnak fizut?

@Plata tudom, hogy 50k folott transaction failed, konyorgom ne ird le.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hegyipapa
senior tag
Lentorn, R1200GS, jelentkezéseteket elfogadtam.
-
-
R1200GS
aktív tag
Szintén szeretnék a crew-ba jelentkezni.
Jelenleg 47-es szinten állok, 18 elmúltam.
Túl sok mindent még nem tudok felmutatni, még csak ismerkedem a játékkal.
Egy ismerőssel játszogatunk, eddig javarészt neki segítettem cargozni, de nem igazán díjazza a játék.
Szinte minden nap játszok, van hogy 6-8 órát is. Ezen azért szeretnék csökkenteni.
A szabályzatot elolvastam és elfogadom.
Bízom benne beférek a crew-ba. Nem mondanám magam túl ügyes játékosnak, csak szeretnék kikapcsolódni, jól érezni magam, nem 10-15 percenként sessint váltogatni. -
Plata
félisten
Ma megvettem az új repülő járművemet,és szeretem,Avenger után ez a második olyan repülő taliga amit nagyon szeretek.
A legjobb hogy be tehetem Avengerbe és kóricálhatok velük együtt,sajna ahhoz béna vagyok hogy beszálljak az Avengerbe ha az az égen áll.Olyankor is be lehet szálni de nehéz eltalálni az ajtót egy olyan béna pilótának mint amilyen én vagyok.
Jah és ha még nem tudnátok,az MC-s akció miatt minden MC-s eladás bugos,ha az eladott cucc 500 ezer felett van akkor a segítők nem kapnak semmi fizetséget.Ki írja hogy 52-56 ezer dolcsi,de le is vonja,ha figyelitek a pénzeteket láthatjátok hogy 0 dollárral lesz több.Amikor megvártam hogy tele legyen gyáram és 500 ezer felett volt a bevétel a segítők csak frászt kaptak.És én is ugyanígy jártam másoknak segítve.De aztán mindig félig tele adtam el a gyáraim,így a többiek kapták a lóvét.
Volt még egy érdekesség,csodás zöld 811-et loptam,be vittem 0 kárral,erre kidobott a raktár a kocsi meg sehol.
Lophattam újra,de akkor már nem adott olyan szépet sajna.
Néha ritkán de előfordul hogy 500 ezer feletti eladásnál Mc segítőnek le vonja a pénzt nem 0-t kap.
Nekem 56k pénzt vont le mert segítettem eladni. -
Puma K
nagyúr
Tegnap toljuk ahogy szoktuk, egyszer csak megjelenik ahányan voltunk 1 fegyver a karakterünk körül... majd hirtelen egy csomó mint a képen is látszik...
Gyorsan új szerver és mehet tovább minden...
Ma szintén megy amihez éppen kedvünk van, erre az égen feltűnik baromi sok repülő... mi a fene...? Robbanáshangok a távolból... majd egyre több repülő jelenik meg az égen különböző színben és fajtában... majd jön a robbanás... a közelben... szerencsére nem talált el, mert lassú volt ahhoz amivel repült... csak nem tudom melyikkel repült a jómadár...
Sajnos olyan képet nem sikerült lőnöm a sietség közepette amin látszik mennyire sűrű volt az ég... mindegyik repülő úgy manőverezett mintha játékos irányította volna... ívesen jobbra-balra le-fel vagy éppen szépen ívet leírva...
Közel 3 év alatt ilyen csalást-mod-ot nem láttam eddig... ezek nekem újak voltak, de nem örülök, hogy egyre változatosabb a gyökerek lehetőségei...
-
hegyipapa
senior tag
válasz
lentorn
üzenetére
Helló !
Olvasd el a szabályzatunkat. Látom már sc-n jelentkeztél.
-
Anulu79
addikt
Na srácok. Úgy néz ki, hogy lassan újra összeáll a GTA számomra. Ma már felkerült a win a gépre. A játék mehet majd ugyan úgy a C meghajtóra a programok mappába az ssd-re?
-
lentorn
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék a crewba jelentkezni, jelenleg 146-os szinten vagyok, bunkerral és 4 motoros biznisszel rendelkezem. Majdnem minden nap fent vagyok a játékban leginkább CEO autókat lopok eladok, illetve CEO ládákat lopok raktárba illetve a bizniszeket töltöm és adom el. Nevem lentorn ha felvesztek azt nagyon megköszönöm
-
PsycHo88
senior tag
Meg van köszönöm ! töröltem a filest, de nem oldódott meg :S .
-
PsycHo88
senior tag
Nem találom a settings fájlt

-
-
PsycHo88
senior tag
Sziasztok !
Ma feltelepítettem a Gta V újra ! de van egy olyan gondom hogy nem tudom módosítani a beállításokat !!
800*600 ról nem tudom fel vinni , nem menti el !
Tud nekem valami segíteni ebben ?

-
Met
nagyúr
MOC-ban hogy lehet fegyvert fejleszteni?
Deluxo-ra kellene. -
Plata
félisten
válasz
freeknight
üzenetére
Na akkor pöpec,kell egy emelet a CEO garázsban mert tegnap Bluuzia autójával tele lett.
Vagy a szemét emeletről kidobok 1-2 kocsit.
Boltban úgysem adnak értük semmit,mind utcáról lopott fos. -
Plata
félisten
válasz
freeknight
üzenetére
Még valami,ez sima autó és berakhatom garázsba vagy lekérős?
Bocs ha sok a kérdés. -
CactuS
Arcképgyáros
válasz
MrYoniko
üzenetére
Sajnos a transaction failed szerintem szerver/netkód és nem user oldali hiba, így ez csak azért orvosolja a problémát, mert lehet, hogy mire megcsinálod már megszűnik a terhelés.
Inventory or price data are invalid hibát volt, hogy az okozott, hogy egy olyan autót akartál eladni, amit anno teljes áron vettél és most akciós volt. Illetve volt még egyéb oka is, de a legnagyobb gond az az, hogy a hibaüzenetek közel sem relevánsak.
-
Plata
félisten
válasz
freeknight
üzenetére
Ok,köszi a válaszokat.
És a deluxonak mennyi az upgrade?
Tegnap állati jó hecc volt,valaki ki akart halászni helivel a vízből,mert kidbott asszem mc-s jármű,de elkapta a tenger a helit és ő is csobbant.
Jah és pont a fejemre.
-
freeknight
őstag
Szerintem a deluxo jobb. Lassú, de azzal garantáltan nem zuhansz le, bármilyen magasról csapod le, nem robban fel.
Én vízről deluxóval szedem a ládákat, hover módban egy hirtelen hullám se süllyeszti el. Igazi fool proof kocsi

Jetpack szerintem nem olyan jó, lassú (a deluxo is, de az autó üzemben elég jól megy).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tudományos Pandémia Klub
- Tőzsde és gazdaság
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Bittorrent topik
- VR topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, hanem a rakéta módon száguldó másik kocsit. Mi meg cammogtunk mint a repülő csiga.