- iPhone topik
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper
őstag
Azért durva volt a tegnap, kemény lag, majd meghülyült a mapom, nem tudtam semmit kijelölni, mert hiába kattintottam bárhova, mindig egy random fix helyre mutatott csak, de minden meló alatt máshova.
Relog után amikor az első sessionbe beértem, frankó szökőkutak voltak az apartmanomban, meg ugye ott volt halhatatlan barátunk is.
Próbálkoztam vagy 10 percig, végül hagytam, és solo sessionben toltam a maradékot, nem nagyon sikerült ismét tiszta PH sessiont találni.
Viszont legalább mostmár megvan a full fejlesztés a bunkerbe végre, bár jópár vasat le kellett ehhez szállítani. Megvettem a supplyt is bele, akkor mostmár remélem dőlni fog a lé, mert megint maradt kb 180km
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
- PowerColor Red Devil RX 6900 XT Ultimate (XTXH chip) - Full dobozos, gyári kártyatámasszal
- Bomba áron GIGABYTE G5 /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- ASUS ROG Swift PG32UCDM QD-OLED 4K 240Hz gamer monitor eladó / BOLTI ÁR 500E+
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

CactuS