Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ohcard
tag
válasz
kisza25
üzenetére
Ha valóban csak annyit olvastam volna vissza, akkor nem találkoztam volna hasonlóval, hiszen én nem mikro szaggatásról beszélek...
Illetve a kérdésemre, jó pár oldalt visszaolvasva sem találtam választ, kedves uram...
Ugyanis az oké, hogy másnak is vannak ilyen gondjai, de nem ez volt a kérdésem.Mindenesetre talán várok pár napot, hátha valamit alkot a Rockstar, bár sok bizodalmam nincs.
-
kisza25
félisten
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
itt senkinek nincs ilyen jellegű problémája úgyhogy nem tudjuk

olvass vissza 1db hsz-t a tiedhez képest
-
ohcard
tag
Valakinek tapasztalat, hogy a játék és a social club újratelepítése segít-e az INDOKOTLAN laggoláson, fps droppon?
Ill gotten gains part 1 dlc után kezdett laggolni, a part 2 után pedig még rosszabb lett a helyzet... Így már kedvem sincs hozzá...A grafikai beállítások visszafogása gyakorlatilag semmit sem segít...
Igen gépigény bőven megvan(ha azt nézem az ajánlott is, és mégis min. grafikán, nevetséges 1366x768-on ugyanúgy szar, mint FullHD-én)
Legfrissebb VGA driver, és tökéletesen futott a dlc-ék előtt... Kivéve a Self Radio okozta lagot, de azt emiatt nem is használom... -
BigBlue69
őstag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
write only üzemmód.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Van más is akinek mikro szaggat a játék? fix 60fps-sel megy a játék mégis amikor nézelődők mikro szaggat..
Van valami ötletetek, hogy mit tudnék csinálni hogy abba maradjon?
-
feka007
veterán
Legutóbbi patch óta be-beakad néha a játék, előtte tükörsima volt... Megoldották, hogy ne legyen elég a 8 giga ram?

-
Plata
félisten
válasz
INMOTEP
üzenetére
Igen,ha beállítod célpontnak elmehetsz és megnézheted.
Megmondom őszintén a 205 ezres apartman nekem jobban tetszik mint az 500 ezres.Hiába van felújított belső,a 205 ezres szebb,és jobb a kilátás.
Del Perro Heights, Apt. 20 és az 500 ezres Eclipse Towers van meg.
Most akarok nézni valami szép tengeri vagy tavi kilátásút,de ma még nem tudtam felmenni. -
INMOTEP
őstag
Énis ház vásárlás előtt állok és valahol a tengerparton szeretnék venni valamit, ahol van elég hely a kocsiknak is .Ha sikerült találni olyat ami jó helyen van légysziles oszd meg , Egy kérdésem volna ezzel kapcsolatban .Nézegettem telefonon hogy kb hol helyezkednek el a lakások amiket meglehet venni online .Ezeket a házakat meglehet keresni rendesen vagy belehet jelölni térképen hogy megtudjam nézni ?
-
INMOTEP
őstag
válasz
Dtomka
üzenetére
Hát nem tudom még 30 órát nemigern nyomtam le ,lehet nálam is várható lessz akkor .
Más egyéb ,nem tudom ki próbálta ki de ez az új kocsi amit kaptunk "Progen T20" úgy megy fel a nagy hegyre mintha majdhogynem vizszintes talajon haladnánk
Ha megállunk a felénél felfele úton szinte kise kapar és megy tovább ,szerintem a fizikát ennél a kocsinál kicsit túlzásba vitték -
demmer123
őstag
Singleplayerbe hogyan lehet pénzt szerezni?
-
Plata
félisten
válasz
JackFeryll
üzenetére
Hát a dombokra kíváncsi a fene.Valami szép tóparti vagy tengerparti kilátással rendelkező kéró kellene,de ha jól látom az a ház ami vízparton van és 155 ezerbe kerül,annak nincs is ablaka,vagyis be van függönyözve,hiába van félsziget szerű helyen.
-
törölt tag
-
Freddycom
őstag
válasz
JackFeryll
üzenetére
Ha a 'dzs' gombot megnyomod a billentyűzeten,akkor elhúzza a függönyt.
-
JackFeryll
őstag
Nézd meg őket youtube-on. Eclipse towers-nek pl csak akkor jó a kilátása ha maxon van a látótáv, különben csak gagyi textúrákkal lesz tele a domb.
Én azért szeretem a legdrágább helyeket mert új belsőt kaptak és egy szint van. Szerintem kényelmesebb, jobb elrendezés.4 Hangman Ave (csak 6-os garázzsal) is tök jó hely lenne, erre kiderül hogy be van húzva az összes függőny és nincs kilátása.

-
Plata
félisten
Nekem is lenne egy kérdésem,melyik lakásnak van a legszebb kilátása GTA online-ban?
Azt már tudom hogy a legdrágábbnak nem túl szép,sőt a legolcsóbb high end apartman belseje és kilátása jobb mint a legdrágább-é. -
válasz
Kaci84
üzenetére
Belépsz a Social Cluba, amire korábban már regisztráltál. A jobb felső sarokban a neved mellett ott a beálításokat jelző fogaskerék ikon. Lenyitod, és ott van a letöltési menü, azt is megnyitod, beírod a kódot, és onnan elvileg menni kell a letöltésnek. Én speciel lemezes verziót raktam fel.

-
Kaci84
őstag
Segítsetek már légyszi! Honnan lehet letölteni ezt a fránya játékot? Már mint ha megvan a kódóm...
Kezdek haragudni a kicseszett Rockstarra. Már egy ideje lépek ide lépek oda, de nem tudom honnan kell letölteni. Egy online játéknál miért nem lehet egy DOWNLOAD felirat egyszerűen a főoldal közepén???
Szétbasz az ideg!! -
Saccco
nagyúr
válasz
spanglee001
üzenetére
Hasonlóra gondoltam, de nem mertem ismeretlenekkel letesztelni.

-
INMOTEP
őstag
válasz
petyusz851
üzenetére
Nálam érdekes minden rendben van ,nem vettem észre laggot sem
-
Freddycom
őstag
válasz
petyusz851
üzenetére
Telefonon fel kell hívni a Mors Mutual Insurance kontaktot.
-
Dtomka
veterán
válasz
petyusz851
üzenetére
Előszór a Moir--t kell felhívni utána a mechanicot., ha totálkáros lesz a kocsid.
-
petyusz851
tag
válasz
Dtomka
üzenetére
Köszi, ezt még nem olvastam, de azt nem írtam úgyanez van a Michaelnél is mert ott is az egyik kocsinak csak a kerekei látszanak, tegnap felrobbantottam az egyik kocsit
érdekes módon az alkatrészei megjelentek, aztán ugyanúgy visszakerült a garázsba a négy kerekével ( Story módba ).... LOL
Lehet blöd a kérdés, de ki a játékbeli biztosító hol lehet megtalálni?

-
Dtomka
veterán
válasz
petyusz851
üzenetére
-
petyusz851
tag
Nekem ez az új patch nagyon el****ta a játékot igaz csak normál beállítások mellett tolom a játékot de pl az autó ami a garázsomba áll annak csak a négy kereke látszik
és bele se tudok ülni Franklinnel szóval Rockstar köszi... Remélem mielőbb kiadnak valami javítást mert eddig simán futott, de most még laggol is valamit nagyon elnéztek a fiúk...

-
CJ3
senior tag
Ha majd egyszer újra telepítem a gépet ill a GTA V öt akkor előtte kell Revoke-olni mint a IV-nél,
vagy a Social club tárolja a kódot?
Vagy hogy működik ez a dolog valaki aki már csinálta leírhatná köszi
-
SRII
őstag
Hi!
Valaki be tudta állítani a konzolt a játékban? sajna nekem össze vissza állítja a játék, nem tudom egyénileg beállítani mely gombot mire szeretném használni. -
yozsee11
aktív tag
válasz
spanglee001
üzenetére
-
spanglee001
addikt
válasz
Malibutomi
üzenetére
na mentem 1 órát kb, 10-15 fps plusszom van, és volt egy 4 másodperces iszonyatos laggolás közben. ezt okozhatta akár más is mindegy. megvettem a 2,2 millás autóspojleres csodát, nem sok értelme volt
elvileg a 25%át visszautalják majd 19, éig? az uj duda az tetszik
az eklipsztóverba minden a helyén volt, a másik két garázsnál viszont már összevolt buzizva a járműpark, de mindegyik megvolt -
Malibutomi
nagyúr
gondoltam megosztom mert most vettem eszre, hogy az AMD CHS arnyek es a jatek sajat Softest beallitasa kozott nekem 10FPS kulonbseg van a Softest javara, ami meg jobban is nez ki.
Szoval ezzel lehet nyerni egy kis fps-t. -
törölt tag
válasz
leximester
üzenetére
tegnap jött ki új patch a játékhoz, és az is okozhatja a problémát.
-
leximester
tag
Sziasztok!
7850 2Gb-l Win10-n játszom, a beta driverekkel nem volt gondom, ma felraktam az új 15.7-t és akad az egész. Valaki tapasztalt hasonlót? Drivert már újraraktam, de semmi. GTA-ba visszaállitottam mindent alapra, de ez sem segitett. Valakinek ötlete?
-
Erdei88
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Neked mióta van 7950ed? Mi lett a 290X-el?
-
Malibutomi
nagyúr
HD 7950 Catalyst 15.7 1440P (VSR) FXAA gameplay
Sajnos at kellett konvertelnom, es a minoseg megsinylette kicsit. De a lenyeg latszik.
Valamit tuti csinaltak a regebbi driverekhez kepest, mert zavarni szokott ha beesik 60 ala az fps, de ez szuper folyamatos 40-60 kozott -
peter9228
aktív tag
Valakinek van kedve versenyeket grindelni?
-
Malibutomi
nagyúr
Nekem 15.7-el gyonyoruen fut most. Sehol egy roccenes, most csinaltam 1440p-ben videot, mindjart fel is toltom.
-
htc07
addikt
csatlakozok a panaszkodókhoz, fix 70 fps körül voltam egy hónapja, most jó, ha van 45-50, és brutális mikrolaggok vannak, van hogy fél másodpercre megáll a kép, gtx960.
-
odorgg
addikt
válasz
csabi0805
üzenetére
Nézz rá a AMD Catalyst™ 15.7-re. Hátha javít rajt.
-
csabi0805
senior tag
-
mlinus
őstag
válasz
pendre54
üzenetére
Szia!
Elismerte a Rockstar a hibát szóval reméljük jön hamarosan egy hotfix!
alacsonyabb a gpu használat illetve valószínűleg a frametime-okat is elkefélték valahogy.. NV-n jobban jelentkezik úgy látszik, az új AMD driverrel az AMD-seknek nagyjából rendben van.
-
Üdv!
Sajnos csatlakozom azokhoz, aki panaszkodtak, hogy a kiadott "javítás" valamit nagyon elkúrt. Nálam átlagban mínusz 10-15 fps a hozomány, brutális laggokkal, rosszabb mint amikor ezt megelőzően a saját zene hallgatása okozott laggolást. Ott ahol eddig símán volt 45-50 körüli fps, most sokszor még a negyvenet se éri el, ráadásul most már óránként minimum egyszer kifagy a játék.
Egy dolog még feltünt, hogy valamelyest kevesebb VGA memóriát eszik a játék. Nálam egy 4 gigás 960-as kártya van, eddig onlineban átlag 3,3-3,4 GB volt a max memóriahasználat, ez most olyan 0,2-0,3 GB-al lett kevesebb, de ha az volt az egyik cél ezzel a javítással, akkor ezért kár volt belekezdeni.
Ezen a képen is nagyjából látszik amiről írtam.
-
yozsee11
aktív tag
válasz
prokxy
üzenetére
Nekem az is elég lenne, hogy ha a mission-ök nem lennének ennyire szkriptelve, hanem random jelenne meg az ellenfél, random számban, nem mindig ugyanott és ugyanannyian és a cél is ne mindig ugyanott lenne, hisz végülis tökmindegy hogy Madradzo-hoz kell vinned vagy mondjuk a tópartra vagy belvárosba, vagy reptérre... És így lehetne variáció, ha hosszabb az útvonal több ellenfél jönne közben pl.
-
prokxy
veterán
válasz
INMOTEP
üzenetére
Mivel hajószállító sincs, ezt gondoltam
, de reméltem, h van vmi mód rá...pl. megvettem egy vitorlást anno, az sem kell, de a pénz meg jól jönne most vissza...Spanglee! Pár új mission is jöhetne, meg Heist is, sokakat visszacsábítana! Heisthez kell történet, főleg, h a mostanihoz passzolnia kellene, de pl. a Mission-öknél aztán tényleg lehetne bármit összedobni! Most azt nem értem, h ezt miért nem csinálják meg?!

-
spanglee001
addikt
válasz
mlinus
üzenetére
nekem jobban fut 7970el
, kb 10 percet játszottam vele, míg megnéztem mivolt ez patch. egyből feltűnt hogy jobban fut a game. de hiába ha nem játszom vele
jöhetne valami valóban új is hozzá, ha már kocsikat dobálnak akkor pl: 1200s,trabi, lovas szekér, valami hasonló is jöhetne, de heistek kellenének a legjobban bele az visszahozná a játék kedvem. -
prokxy
veterán
válasz
kisza25
üzenetére
"én jönnék, de szétszednek, örülök, ha enni-inni van időm" => ha a csajok szednek szét, akkor szólj, csak a Zasszony meg ne tudja!
Pedig jó lenne, ha tudnál velünk Heistelni. 
(#26629) gali777: :C Akkor már csak 1 fix ember kell, de sztem Cyber tud egyet!
Ma akár kezdhetnénk is!#26631) mlinus: 980Ti, ejj, de vágyok egy ilyenre!
Nekem is volt tegnap FPS drop párszor, de most, hogy patch előtt volt-e több FPS-em vagy nem, fogalmam sincs... -
csaabz
őstag
Ezzel az új patchel tapasztalt valaki lassulást? Néha beránt egyet-egyet a játék és mintha az átlag fps is csökkent volna. A patch előtt semmi problémám nem volt.
AMD videókártyám van...
-
prokxy
veterán
válasz
cyberkind
üzenetére
Hallgatod a szexi hangom, nem is értem minek Neked saját zene!

Kösz a tegnapit, Gali Neked is, király volt! Ma akkor mehet újra!
Ha Gali benne lenne, akkor csinálhatnánk a Heisteket, de még kéne fix egy 4. ember!Más:
A GameStar is megírta, h dupla$/RP lesz a hétvégén, szóval úgy néz ki, h van esély végre a minigunra!
-
cyberkind
félisten
Itt van ez az új update, de a saját zenék még mindig szarok.

Nem akarna egy jó/jobb angolos írni nekik hogy ezzel óhajtanak-e kezdeni valamit?Legalább kiderülne hogy "le van szarva oszt jóvan az zúgy".
-
prokxy
veterán
PCGuru 8-ai cikk: "a Rockstar az update-hez kapcsolódva most is megtartja az immár szokásos dupla dollár / dupla RP hétvégét" link
Ezek szerint pár nap múlva újra, de csak Mission-öknél? Olvastatok vmit erről?
-
ricsi8800gt
addikt
Sziasztok
Ennek a missionak a végén mikor a kukás autót fel kell robbantani és el hagyni a helyszint akkor átt vált a Franklinröl Michaelre akkor folyton kifagyok rendszeressen,
Mi lehet az oka?
Radeonos vagyok[link] esetleg ötlet ?
-
törölt tag
Egy csíter vagy nem tudom ki folyamatosan betesz vagy egy szélkereket vagy két konténert az eclipse tower bejáratába.
Ennek a jelenetnek lehetünk tanúi.Ez xbox 360-on történt a felvétel is kamerás de azért megosztom veletek, hogy mostanság itt is megjelentek a csalók
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
wolf13
őstag
A július 4-re kiadott GL (Tűzijáték) más sem tud lőszert vásárolni ?
Nálam lekerült a polcról. -
cyberkind
félisten
válasz
Malibutomi
üzenetére
Én a saját zenének örülnék, de szarnak bele.
-
Malibutomi
nagyúr
uj kocsik helyett jobban orulnek ha olyasmiket csinalnanak meg, hogy be lehessen menni kajalni a kajaldaba meg hasonlok.
-
prokxy
veterán
válasz
kisza25
üzenetére
Azzal PC-n már nem játszik senki.

Vmi jobban mondj!
SW battlefront egyelőre BF4 SW skin, meg a film is 1x nézős, szóval nem élek majd vele.#26612) spanglee001: megveheted később is szerintem, ugyanígy volt az előző "DLC"-nél
#26613) ToMM23: este leszel? Már csak 1 ember kéne mission-re!
-
ToMM23
tag
válasz
csabi0805
üzenetére
Mi is fent voltunk Blue-val online és akadozott szépen. 60ról le 48 meg 39fps-re.. Eleve alig tudott rámcsatlakozni invite onlyba a maintenance miatt.. (remélhetőleg valamit bütyköltek a szerveren azért volt az akadozás) Az új kocsik közül egyedül talán a terepjáró? vagy jobbanmondva terepjárósított kocsi az említésre méltó. A supersport kocsi pl semmi extra. Ugyan az mint az eddigiek. A muscle kocsik ***ok ahogy vannak. A motor kinézete meg
A boxer poénos
A pisztoly az megint csak
A ruhák között van amelyik egészen vállalható. De ezek amiket kaptunk kicsit kevesek szerintem.. Semmi új verseny vagy mission... Legalábbis eddig nem találtunk.. -
spanglee001
addikt
most akkor meg kell venni az uj járműveket? vagy megvehetőek lesznek később is bármikor?
a járművökön kivül jött más is ami emlitésre méltó? -
Freddycom
őstag
-
-
Freddycom
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 26
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha megállunk a felénél felfele úton szinte kise kapar és megy tovább ,szerintem a fizikát ennél a kocsinál kicsit túlzásba vitték

és bele se tudok ülni Franklinnel szóval Rockstar köszi... Remélem mielőbb kiadnak valami javítást mert eddig simán futott, de most még laggol is valamit nagyon elnéztek a fiúk... 

elvileg a 25%át visszautalják majd 19, éig? az uj duda az tetszik
az eklipsztóverba minden a helyén volt, a másik két garázsnál viszont már összevolt buzizva a járműpark, de mindegyik megvolt

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

CactuS