Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giii
senior tag
A The Ballad of Rocco küldetés után csak Lester-es küldi van.Ez is tőszdés? Van egy zöld L és egy kék L.Elmegyek Franlinnel a kék L-hez utána váltok a többi karakterrel és elmegyek a zöld L-hez.Nem lehet ezt vhogy a végére hagyni?
-
asturel
őstag
Jo ideje nem inditottam el a jatekot, viszont most szerettem volna jatszani, elkezdte leszedni a patch-eket, majd a vegen kiirta, hogy 'Installation failed. Please exit and try again', ranyomtam a Cancel-re (mivel mast nem lehetett), viszont inditasnal most mar a jatek indul rogton es appcrash-el elszall meg a menu/intro elott, mi lehet a gond?
Safe Mode-ban pedig rogton ERR_GFX_D3D_INIT hibat kapok..
-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Insurgent a Human Labs Raid heist után jár.Én kétszer is unlockoltam,mert első unlock után a játék nem mentette el,és másnapra eltűnt minden amit előző este unlockoltam.Az achievment megmaradt,de az unlock nem.
-
Puma K
nagyúr
válasz
STC Speed
üzenetére
Session-t kell váltani ha kevesen vagytok egyben.
Az invet meg spamolni kell és akkor jönnek az emberek.Az tény, hogy van mikor eltart jó ideig néha... olyankor sima mission-t kell csinálni aztán ha összehaverkodsz idegenekkel akkor friends list-re fel kell venni (feltéve ha tud játszani is) majd lehet invelni heist-re.
-
STC Speed
őstag
Jó lenne ez az online,de ismerős nélkül semmit nem lehet összehozni, nálatok is így megy?

Vagy inaktiv valaki,vagy üres a szerver...stb
kár hogy nincs dedikált szerver, pl prohardver.hu és ott lenne minden magyar,ts se kellene. -
Freddycom
őstag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Gondolom tabot nyomod, egeret arra a fegyverosztályra viszed ami éppen kell és görgetsz, igaz? Így tudsz köztük váltani.
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Ja a tűzijáték lövő izére gondolsz ami az RPG-k között van. Nem lehet hogy csak váltanod kellene adott kategórián belül? ott van a minigun, a homing launmcher,a sima RPG meg ez a firework launcher.
Én az insurgetet a 3. heist után megvettem. (azthiszem a humane labs oldja fel )
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
üzenetére
Volt July 4th-s napon vagy mikor (ugye az az amerikai ünnep) hogy Fireworks rész volt az Invertory-ba. Aztán láttam hogy ahoz hogy használjam meg kell vennem a Fireworks-os rakétavetőt. Meg is vettem. Meg is van azóta is. De én a sima rakétavetőt tegnap meg akartam venni és azt jelezte megvan már. Mondom oké. Megvettem a lőszert hozzá de csak a Fireworks-os rakétavetőm van. nincs rá szükségem a sima rakétavető kéne. Azt hogy lehet lecserélni?
Mert kerestem Invertory-ba a Fireworks-os részt de nincs már ugye benne.
Illetve másik kérdésem. Az Insurgent kocsit akkor honnét tudom beszerezni ha nincs a Warstock-ba? Pedig a 4heist-ből 3 megvan. Amit haverral ketten meg tudtunk ugye csinálni. Illetve ő is megcsinálta őket úgy hogy ő indította a küldiket de neki pl Pirson Bus sincs a Warstock-ba...
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
molotovot ammo droppal is lehet szerezni. csak ammu nationban nincs.
A Flare Gunra gondolsz? azt nem tudod lecserélni, max eldobni. Ez is egy heistes küldetésből marad rajta az emberen, (vagy megveszi)
-
-
STC Speed
őstag
Valaki teamspeak/heist?
Metalcore-on leszünk ketten, egy órán belül. -
-
jossua
tag
fegyvereket el lehet valahogy dobni ??
-
jossua
tag
Srácok egyszer csak meglett nekem minden fegyver ami csak van töménytelen lőszerrel ... ez mi a fuck ????
-
Freddycom
őstag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Pegasusos járműveken, repülőkön nincs biztosítás, nem kell semmit fizetni ha megsemmisülnek/megsemmisítik. Illetve kell, 200$-t,h hívd az újat, de za meg nem tétel.
-
Freddycom
őstag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Felrobbantod a picsába.

-
MerLinh
senior tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
egy idő után hivnak hogy látják hogy nem kellett neked és elviszik. 5-10 perc volt nekem
-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Amíg az előző le van hívva nem enged másikat.
-
Wiz Khalifa
veterán
Ha lehívtam egy járművet a pegasus által akkor egy másikat hogy hívhatok le helyette? Telón mond valamit hogy mé nem lehet.
-
ha valakit érdekel, a R* support-tal való küzdelmem (nevetséges és hosszú):
https://www.reddit.com/r/rockstar/comments/3ek8n0/comic_nonsupport_conversation_with_r/
-
ToMM23
tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Az melyik jármű? Az Insurgent? Vagy mi a neve? Nekem megvan mindegyik Heist-es jármű a Warstockban megvehetőként
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
ToMM23
üzenetére
Én meg mást nem értek amúgy...
De ez "egyedi" gond.
A Pirson Break Heist-en kívül megvan mind. De a Warstock-ba nincs benne az a Marauder utánzat ami az Armored Kuruma félig meddig rokona a szememben. Ami nem golyóálló inkább elvileg hanem robbanásálló.
Nem tudom megvenni mert nincs sehol...
-
ToMM23
tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Igen, ezt mondom.. De annyira szánalmas,hogy képtelenek orvosolni..
A hülye semmitérő "dlc"-k helyett inkább ebbe fektetnének energiát meg jöhetnénk missionok is ha már adni akarnak valamit 
-
ToMM23
tag
Ma próbáltunk Merlinnel és Gregorij-al kicsit cruisolgatni invite onlyba, de megint elkezdett 60-29-32-54-60 fps ezni a game. Publicban is és sajátban is.. Előtte pár napig jó volt, de a patch után 2 nappal megint kezdte. Éppen úgy mint a "javító?" patch előtt...
Nem tudom ott fennt a R* mi a *** művel de ez már nevetséges..
Képtelenek megoldani hibákat, ezért még többet okoznak.. Szánalmas
Csalókkal is ugyan úgy tele van a public. Voltam 5 sessionba, abból 4 ben volt.. Egyik pénzt hányt az emberek fejére, a másik egy mozdonnyal repkedett, de volt amelyik szimplán állt az egyik darun és szórta le a taxikat egy puskából .. 
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
pzolika9512
üzenetére
Jah.
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
és csak akkor, ha az illetőnél volt készpénz !

-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
pzolika9512
üzenetére
Én is ennyit találtam eddig max.

-
Franklin
addikt
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Bérgyilkost a Merryweather tud küldeni.
Jó dolog egyébként, néha még a tankkal nyomuló játékost is kiszedik :-)
-
jossua
tag
válasz
pzolika9512
üzenetére
És ha player öl meg ? Öltem már meg playert de sose néztem meg hogy maradt-e ott pénz

-
jossua
tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
ha megölnek bukom azt a pénzt ami épp nálam van tehát nem a bankba ? ....
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
jossua
üzenetére
Na azt nem tudom. Egyszer haverra ráküldtem és 2perc múlva már mondta nekem hogy mekkora f... vagyok hogy ráküldtem és megölték.

De amúgy ezen kívül egyszer küldtem rá egy publikus szerón egy játékosra mert ez volt a napi feladat egyik pontja.
Ott is kb 2perc után ki volt írva hogy elintézte.
-
jossua
tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
A bérgyilkosok mindig sikerrel járnak ?

-
jossua
tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
köszi a tájékoztatást

-
-
jossua
tag
Sziasztok !
Szeretném megkérdezni ,hogy a térképen piros halálfejjel jelölt játékosokon vérdíj van ?
Illetve ebből következik a következő kérdésem ,hogyan lehet valakire vérdíjat tűzni vagy bérgyilkost küldeni? A kettő nem ugyan az igaz ?
-
S.Feri
őstag
Srácok a következő gondom lenne:
A játék random kilép... játszom egy órát, vagy 10 percet és ennyi... a hiba amit kiír max annyi, hogy váratlanul kilépet indítsam újra a játéko, illetve keressek megoldást a support oldalon...
Meg is tenném, de nem találtam ilyen gondot...mi lehet az oka, van valakinek tippje?
A gépem adatai:
★[DEFINE R4 BLACK PEARL]★[Asus Maximus V Gene]★[I7-3770]★[G.Skill F3-2133C10D-16GSR]★[ASUS R9290X DC2OC 4GD5 #248]★[Cooler Master Silent Pro Gold 600W]★[Noctua NH-D14]★[Samsung 830 sataIII 256GB SSD]★[DELL U2312HM]★[Logitech K360]★[Razer Lachesis + Razer Goliathus]★[Logitech Z623 & ATH-WS55]★[DELL E4300]★A játék természtesen eredeti...
-
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
A honlapjuk is halott.
-
Fang
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Szintén, de legalább az story mod megy

-
BigBlue69
őstag
válasz
pzolika9512
üzenetére
Dehogyis.. Ott mindenki csalt.

-
purechill
csendes tag
Sziasztok, 70%-nál járok a jatékban és elfogytak a küldetések. Mit kell vagy lehet csinálni?
-
pzolika9512
aktív tag
mért nem csinálja a rockstar azt amit a gta 4 nél ? aki bármiféle hack-et használt, azt alapból nem engedte olyan szobába ahol nincsenek hackerek
így volt vagy nem így volt ? lehet rosszul emlékszek, de ott külön voltunk szerintem

-
Beeerka
aktív tag
válasz
CtiveR
üzenetére
Én is belefutottam egy hekkerbe, aki dobálta rám a pénzt. 1.8milla esett rám, de én azonnal felmentem a socialclubra, leírtam magamnak hogy 141k-m volt, majd egy random autóval bementem a tuningműhelybe, és elkezdtem rá pakolni a tuningokat. Amint lement a pénzem az eredeti 141k közelébe, kimentem a tuningműhelyből, és miután nem volt az autón semmilyen biztosítás, kapott egy rakétát az oldalába. Számomra az a játék lényege, hogy minden egyes centért meg kell dolgozni.
-
CtiveR
tag
válasz
yozsee11
üzenetére
Ez még akkor volt amikor dupla RP/$ volt hétvégén. Volt olyan deathmatch ami 99999RP/99999$ valami ilyesmi a neve, valószínű láttátok már
Ott mindenki lövi halomra a másikat szemtől szembe egy kis térbe. Folyton haltam, és míg feküdtem addig is dobálta a fejem fölé. Siettem amint tudtam
(Ja meg előtte kerestem azt, hogy hol hagyhatom el a meccset, aztán jött az isteni szikra az új Session
) -
CtiveR
tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Nekem 6,1 millából maradt 200k
Ami tetszett megvettem/tuningoltam csak hogy költsem gyorsan. Bár egy luxusgépre még fájna a fogam
, de jó lenne azért tisztességesen megdolgozni 
-
CtiveR
tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Egyszer engem is megleptek hasonló módon. Azóta van hydrám és T20-am
nem történt semmi
kb 6 milliót kaptam tőle. Amerre mentem felettem spawnolt mindig a pénzeszsák és ki sem tudtam kerülni. Gyorsan Find new session-t nyomtam de azért 6 milla csak jött 
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
ThePoweR
üzenetére
Most voltam egy szerón. Kb percenként jött nekem is írva meg egy másik tagnak az hogy "PLS SPAWN MONEY!" meg " PLS GIVE MONEY" feliratok azért mert nekem 139-es szintem van neki meg 250-es volt. Nem értik meg hogy nem vagyok hekker.
Kiírtam németül, angolul meg magyarul. De nem vették a lapot. Erre mikor nem írtam vissza nekik a chat-be akkor írtak a másik srácnak. Mondom ez kész. 
-
Mike Farrel
tag
Hali, olyan gondom lenne, hogy az új patch óta bármilyen járműbe ha beszállok nem tudok belőle lőni sehogy. Másnak is van ilyen problémája vagy csak nekem?
Szerk.:
Közben látom hivatalos fórumon is sokan szenvednek vele. Gratulálok a fejlesztőknek.

-
Giii
senior tag
403 Mb-ás patchet nem tudja leszedni.Elkezdi,végig ér és újra kezdi de megszakad.Offline-ba tudok játszani de ez így eléggé... Mi lehet a probléma?
-
Fang
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Kb egy hónapja "véletlenül" megajándékozta "egy barátom" online magát egy kis pénzzel az általad leírt módszerrel és semmi nem történt. Igaz előtte utánaolvasott kicsit és el is költött mindent azonnal, az egész kb 10 percet vett igénybe. Szerintem ha kimész a préri közepére ahol más játékosok nem látnak, meg nem b@sztatsz másokat a csalásokkal és nem jelentenek, akkor szerintem nem igazán foglalkoznak a dologgal.
De én nem akarok itt semmi ilyesmit népszerűsíteni félre értés ne essék, az is lehet hogy csak szerencse volt

-
Mate
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Még a legelején bannoltak azt hiszem, de jó ideje nem láttam és hallottam, hogy bárkit is bannoltak volna.
-
G viktor
tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Én valahol azt olvastam, hogy 10millio alatt nem bannolnak.
-
cyberkind
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Semmit, elköltöd a pénzt és kész, nem kell beszarni.
-
Wiz Khalifa
veterán
SOS KÉRDÉS!!!
Egy publikus szerón voltam ahol volt egy ilyen tag.
És egyszer csak elkezdett rám pénzeszsákokat dobálni menet közbe. Mire betudtam menni a házamba addigra 1400000-ret rámdobott. Mit kell tennem hogy ne bannoljanak?

Az alatta lévő tag vagyok én amúgy. De nem biztos hogy ő volt. Mert aki mellettem ment menet közbe míg dobálódott a pénz az más névvel rendelkezett. De az is ebbe a Crew-be tartozott. Szóval lehet neki egy álneve volt vagy tököm tudja.
Teendőm mi lenne most?
-
nonsen5e
veterán
válasz
Puma K
üzenetére
Nem volt semmi bloatware, freedos járt a géphez, win 8 lemezről telepítés, az upgradelt 8.1-re, driver cd-ről sem telepítettem semmi programot. 1.1gb ram alapból, 0-1% között mozog a processzor idle.
Értek én a témához, csak kíváncsi voltam vajon a patch rontotta-e el a performanceot vagy a gép kevés. Majd meglátjuk. -
Puma K
nagyúr
válasz
nonsen5e
üzenetére
A legutóbbi patch vissza hozta azt a szintet mint ami 1 hónappal (kb) ez előtt volt mikor még nem akarták nagyon leblokkolni a netes csalókat és nem raktak bele egy olyan kódot ami még a 16 szálon dolgozó Intel 4 Ghz-en járó procis 128 GB RAM-os és 3way SLI-s GTX TItan X, PCI-E csatis SSD-s gépeket is megakasztott...
Amúgy még függ attól is, hogy hogyan fut egy játék mennyi minden fut a háttérben... és mik azok a programok amik tudják dolgoztatni-tekerni a vinyót.
Laptopoknál az a gond, hogy a gyártója telepakolja az előretelepített Windows-t mindenféle progival amik a háttérben futnak és nem feltétlen előny hogy fent vannak... sőt néha még feleslegesen is eszik a RAM-ot és tekergetik a procit is.
Nézd meg, hogy bekapcsolás után mennyi RAM-ot eszik a géped és mik pörgetik meg mennyire a procit. Ami nem kell azt zárd be, vagy tiltsd is le alapból, hogy ne induljanak a Windows indulásával.
Ezek ugyan apróságok, de tudnak bosszúságot okozni akadásokat produkálva játék közben. -
nonsen5e
veterán
válasz
Puma K
üzenetére
Hát ha tudok valakitől egy sticket próba erejéig kérni kölcsönben akkor majd megnézem.
Két otthoni gépen: egyik i3-4150 + gtx 750 + 4gb kingston hyperx 1600 cl10 időnként beakadt (semmi más játékkal nem volt gond). Ha a ramot kicseréltem corsair vengeance 1600 cl9 ramra akkor gond nélkül futott a játék.
A fő gépemben pedig még very high beállításon is futott a 4gb corsair rammal (alapból 8 van benne, i5-330 + r9 280x).
Hát majd pár nap múlva meglátom a patch-e a gond, addig meg játszok valami mást.
Azt mondjuk nem tudom kell-e a 16gb ram ha játék mellett nem futtatok böngészőt 150 nyitott tabbal, mert nekem gtav ette eddig a legtöbbet és az 6.5gb-t jelentett, semmi még csak a közelébe sem ment.
Hónapban a laptopba egy upgradet terveztem, majd meglátom mi lesz, ha kölcsön rammal futni fog a játék akkor a ram, ha nem akkor marad az ssd.
-
Puma K
nagyúr
válasz
nonsen5e
üzenetére
Azért akad mert kevés a 4 GB RAM.
Ha lenne benne minimum 8 GB akkor már jobb lenne a helyzet.
Nekem is 8 GB volt a gépben, és 10-16 órányi GTA után 7.9 GB-nál volt a RAM használatom végig míg futott a játék. "Bedobtam" még 8 GB RAM-ot, hogy 16 GB legyen és még simábban-egyenletesebben futott a játék.
Már 2-3 éve ajánlott a 8 GB RAM a gépbe, most meg már 16 GB alatt érdemes elgondolkodni még 8 GB RAM beszerzésén.
-
watador600
senior tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
...

Azelső kettőképen is mintha alacsonyabb lenne, mint nekem, ezért kérdeztem
Szerk.: rosszúl írtam, az első képen

-
nonsen5e
veterán
Üdv!
Szerintetek 800*600 minimumon mennie kéne a játéknak egy i3-5010u (2.1ghz) egy 950M 2gb ddr3 és 4gb ram társaságában? A kellő fps szám meglenne még high beállítások mellett 1600*900-on is, de közel 100%-on terheli a processzort beállítástól függetlenül és akad. Ez lehet még a múltkori patch eredménye, vagy semmi esélyem ezen a hardveren? Mobilnettel most nem tudom letölteni, de érdekelne, hogy érdemes-e próbálkozni vele, vagy esélytelen? -
Puma K
nagyúr
válasz
Puma K
üzenetére
Single player mérés.
Ez most jobban érdekelt mint a multi, mert a single-ben ugye az összes a játékban lévő autóval lehet találkozni az átlagosak közül az utcán, továbbá vannak állatok és a járókelők is többen vannak mint a multiban meg mintha korábban említették volna, hogy kicsit csúnyább a multis verzió úgy egészét tekintve.
2015-07-23 17:41:40 - GTA5
Frames: 53985 - Time: 957674ms (15.9612333 perc) - Avg: 56.371 - Min: 42 - Max: 188A grafikát feljebb vettem, de csak ezeket (a válasz hsz-ben lehet látni mi a többi beállítás és minden más infót):
Rámegyek a multira ott is méricskélek egy kicsit.
-
Giii
senior tag
Travorral megvettem a Ten House-t(aszem ez a neve) Állandóan kapok emailt.Hogy tudom felvenni a bevételt?Nem találom hol van

-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
watador600
üzenetére
Nézd meg az ucsó képet. A jobb hátsó kerék a padkán van. Ezáltal a bal első kerék sokkal lentebb van. Próbáld csak ki.

-
válasz
Puma K
üzenetére
Ez is egy nézőpont, engem meg már nem izgat az egérkezelés, meg tudom szokni bármelyiket, windows 8-hoz is volt registry fix, amivel elég jól eltűnt a rejtett egérgyorsítás. Amúgy meg nekem a játék csak szórakozás, ha egy két lövés mellémegy, nem dől össze a világ.
Windows 10-be nem tudom visszatértek-e bármihez is, de a windows 8-as registry fixxel nem vettem észre különbséget játékok alatt az eddigiekhez képest. Persze egy profi gamer tuti észrevesz valamit.
-
Flashke
tag
válasz
watador600
üzenetére
Elvileg ha a kerekek közepébe beleengedsz egy tárat még jobban látszik

Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- OnePlus 15 - van plusz energia
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Coca Cola Vanilla
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

40 szintű vagyok az meg csak 120-tól van ! Ám kiléptem és vissza és eltűnt a többsége hála az égnek

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A hülye semmitérő "dlc"-k helyett inkább ebbe fektetnének energiát meg jöhetnénk missionok is ha már adni akarnak valamit 
Nem tudom ott fennt a R* mi a *** művel de ez már nevetséges..
Képtelenek megoldani hibákat, ezért még többet okoznak.. Szánalmas

CactuS