- Nem nyílnak a Foldok?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CtiveR
tag
Tudtommal nem lehet fegyvereket eladni
Az autós kérdésre, van egy limit összeg ami feletti értékű autók nem rakhatóak el a garázsba (csak hogy ne legyen olyan egyszerű drága kocsikat szerezni
), valamint ezek az autók nem tuningolhatók számodra, csak akkor válnak ezek elérhetővé ha megveszed őket a Shopban.
ha pl szerzel egy Obex 9F-et (Audi R8) és odamész a műhely elé, akkor kapsz egy szöveget hogy ez túl hot.
Amit még fogad a műhely és a garázsod és tudtommal a legnagyobb értékű az a Übermacht Oracle. Javítsatok ki, ha tévedek.
-
Dyno
veterán
Sziasztok ugyan ez a gondom van.... írtam hiba jegyet még tegnap este semmi nem történt az ügyben és a vicc az, hogy éjfél körül megint betudtam lépni online.
És a lényeg lényege, ma beléptem délután ment is jól az online egész mostanáig játszottam, aztán kiléptem fél órára, most vissza akartam lépni megint nem megy, és ezt írja ki pontosan.
Van valakinek ötlete, másnál is van hasonló gond?
-
kigyi_23
addikt
Azért azt vegyétek figyelembe, hogy nem véletlenül került bele a tiltás. Tehát, ha kikapcsolod azt a funkciót azzal olyan grafikai anomáliákba futhatsz bele ami a játékélmény rovására mehet. Továbbá esetleges indokolatlannak tűnő extra fps droppok és lassulások is előjöhetnek mivel a vram mennyisége amire szüksége van attól még ugyanannyi lesz csak nem fér el a vga memóriájában arról nem a játék tehet. Rettenetes mennyiségű textúrát kell kezelnie a rendszernek ennél a játéknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Fujifilm X
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asztalos klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- 2018 MacBook Pro i7 16/256
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest