Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
válasz
geckowize
üzenetére
Közben beléptem megnézni, mert nem nagyon reagált semmi és az events page-en se volt nagyon update és esik már a hó a játékban. Mióta van ez? Meddig lesz?
-
Horcza
csendes tag
válasz
geckowize
üzenetére
https://socialclub.rockstargames.com/events
Ez egy új oldal, szerintem itt majd ki fogják írni, amikor újra bekerül a hó.
Ha pedig GTA-s youtube csatorna, én mrbosst egyáltalán nem ajánlom. Tele vannak a videói kamu dolgokkal, alaptalan spekulációk, lopott dolgok, clickbait stb. Inkább CGH vagy Gtamen (illetve ha érdekelnek a versenyek, autós tesztek, akkor Broughy)
-
Kiskokó
veterán
válasz
geckowize
üzenetére
Ritkán vannak ilyen szerver összeomlások amúgy de ja ezt most pont kifogtad.
Dtomka :
Abba a sessionbe csatlakoztam be ott volt Joker haverunk váltottunk is rögtön pár "kedves" szót.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aztán csináltam ürest átjöttetek, bár nem sértődnék meg ha beköszönnél ha bejössz a sessionbe

Delikém : azóta megint nem jó! Egy 20 percet voltam fent lenyomtam egy PP-t de a végén már saving failed volt. Sehol senki így leléptem.
-
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
geckowize
üzenetére
i5-6402P, RX470/4GB, 16gb ddr4:
emlékezetből: kb. minden high-very high, tesselation normal, vsync half, vagy off, élsimítás 4x.
dobozos RSC van, steamból futtatva (beépített fps mérő), 95%-ban 50-60 fps megvan, ritkán beesik 40 környékére (város felett repülés sötétedéskor/hajnalban)
-
Plata
félisten
válasz
geckowize
üzenetére
Jah megmaradt minden,elindítottam GTA-t kérte a lemezeket,nem mindet,csak asszem 1.5.7. lemez kellett,de szinte egyiket beraktam már kérte is másikat,nem is volt időm elpakolni az előzőket már következőt kérte.Sztori mentések meg nem érdekeltek úgysem,nem nagyon játszom sztori résszel.Jah meg frissítette a Social clubot valami 54 megás vacakkal.Nagyon könnyen megúsztam.
-
drachoHUN
senior tag
válasz
geckowize
üzenetére
Hajón még nem vártam meg amíg lőnek, elengedtem a kormányt aztán ment a rakéta neki.
Első próbálkozásomra a Cubant viszonylag gyorsan leszedték. Másodikra már csak beültem a Cubanba, megkaptam a Drop Zone-kat a térképre, átszálltam Buzzardba, végigrepkedtem a drop zone-okon, lekaptam őket. Vissza a reptérre, és aztán biztonságban végigrepkedtem a Cubannal. Egyáltalán nem voltak veszélyesek eddig. Lehet több láda esetén keményebbek, lehet most majd fullra töltöm a közepes raktárat. -
Plata
félisten
válasz
geckowize
üzenetére
De időre megy,elindultam kurva kurumával,asszem 6 percről számolt vissza,kb 4 perc volt hátra mire elértem hegyeken át rohadt reptérre ahol gyorsan lehívtam a helit és így sikerült 2 ládát bevinni a 3-ból.
Elmehet a jó édes anyjába az aki kitalálta hogy időre kell bevinni a halálból azt a 3 kurva ládát,biztos ha lett volna 2 segítőm meg lett volna,de egyedül szar volt. -
ProgenXL
őstag
válasz
geckowize
üzenetére
Nagyon is időre megy a láda vétel. Viszont csak akkor jelzi a visszaszámlálást ha már csak 5 perc van hátra. Ma is jártam úgy hogy 3 ládát dobott nekem ki a nyílt tengerre. Azt kellett egyesével begyűjtenem. Sikerült megcsinálni de már csak 2 perc volt hátra hogy mindet megszerezzem.
Más. Nem tudom volt e már megoldás vagy valaki rájött hogyan kell de.
Nézegettem hogyan lehet a segítőknek fizetni. Egy videó alapján úgy néz ki hogy a ládák eladása után x összeget lehet adni a másiknak. -
drachoHUN
senior tag
válasz
geckowize
üzenetére
Jöttek már nekem is buzzarddal, eddig a max 21 láda volt amit eladtam egyszerre.
Jöttek már akkor is amikor hajóval szállítottam és jöttek már akkor is amikor azzal a Cuban repülővel. Utóbbit is meglehet egyedül csinálni, csak először a drop pontokon végig kell repkedni mondjuk buzzarddal és lelőni az ott kempelő heliket.
Nagyobb tételről nekem nincs infóm, hogy akkor mivel jönnek ellenünk, de eddig az NPCk rakétával még Buzzardból sem lőttek rám. -
Plata
félisten
válasz
geckowize
üzenetére
Na most tudok rendesen írni.
Ha nagyobb tételben próbálod eladni a cuccaidat mindenképp kell harci heli,a segítőid harci helivel meg tankkal támogatnak akkor nincs gond.
De kell az NPC-k ellen a tűzerő,és a heli,mert ha nagy tételben szállítasz akkor már ők is buzzardal meg hasonló szarságokkal jönnek.Valamelyiknap nyugis sessionban segítettem asszem Asuskanak mert üldözték helik,én meg utána eredtem savage-el és leszedtem az üldözőit,igaz őt is majdnem lelőttem,mert nem voltunk egy cégben és alapból ellenség volt,hiába haver.Sőt később mikor engem üldöztek harci helik és mentem ládáért véletlen rá is lőttem a repülőjére mert azt hittem hirtelen hogy ő is támadó NPC.
-
Plata
félisten
válasz
geckowize
üzenetére
Olvasd el amit írtam,nem azt írtam 30 misi kell hozzá,hanem ha mindent meg akar venni akkor kb.
Ami azt illeti nekem nincs házam Del pierrón,Eclipse toronyban van 2 meg Weazel plázában és van még bankrablós meg a külvárosi.De a Yachton lakom.
Meg kifelejted hogy az iroda szebbé tevése még 1 misi.Már ha megveszed. -
CactuS
Arcképgyáros
válasz
geckowize
üzenetére
Összefoglalóban van egy F&F insmertető, oda beleírtam, hogy mik a módszerek. Én a port letiltást használom, így a következő keresésnél már soloban leszek és nem jön be se hacker, se olyan, akinek nem volt gyerekszobája. Ha utána kiveszed a tiltást, akkor be tudsz hívni embereket, de idővel beszesnek kéretlen emberek is sajnos.
Ha lesz infóm a külön termékekről meg a többiről, akkor azt is bedobálom oda.
VIP Assassination egy munka. Ha Ceo vagy, akkor egyben VIP is. Azt elindítva 4 célpontot kell megölni 15 percen belül. Nem nehéz, kb. csak 1 kuruma kell hozzá és 22k környékén hoz.
VIPről leírás nincsen. Lényegében annyi, hogy ha van egy milliód a bankban - vagy CEO épületed -, akkor lehetsz VIP. Ilyenkor le tudsz hívni speciális járműveket és hozzáférhettek különböző küldetésekhez, amikhez amúgy nem. Nagy pénz nincsen benne, de én néha csinálom, mert szórakoztatóbb, mint a 88. PS heist és elég sok solo-ban is megoldható.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
geckowize
üzenetére
Növekszik az ár is és a tét is. Amit nem tudok, hogyha egyszerre mondjuk 3-4 raktár tele van, akkor az is tovább növeli vajon az értékét? Illetve írták redditen, hogy egy raktárba érdemes 1 félét tenni. A másik, hogy mindegyik csomag azonos mennyiség mellett ugyanannyit ér?
Én amúgy próbálgatom solo-openben, így nyugis, mellette tolom a VIP assassinationt. Nem unalmas, szórakoztató.
Puma K: Ticketet írtam, meg egy tweetet, de nem válaszoltak rá.
(Meglepő módon.) -
-
törölt tag
válasz
geckowize
üzenetére
a második linken vannak összeszedve a programok kategorizálva.
a teamspeak még a kérdőjeles (esélyes) halmazban van.
a napokban fejeztem be d3 szezont, és jöttem volna gta-zni, de akkor egyelőre várok ezzel. 60€ bukta egy diagnosztikai program miatt erős lenne, de rockstar eddigi hozzáállása miatt nem lepődnék meg. -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
geckowize
üzenetére
Nekem is Win7 x64 van. És tökéletes a game. A VGA driverem az 15.7.1 Ezzel atomstabil. És ha gondolod akkor a beállításaim is el tudom neked küldeni PM-be. Adatlapomon láthatod a gépezetem. Ezzl a géppel fix 60FPS van Story-ba és Online is High/Very High beállításokkal.
-
Puma K
nagyúr
válasz
geckowize
üzenetére
Helló!
Vagy a VGA driver a ludas: kérdezd meg a kártyád topikjában hogy játszik-e valaki GTA V/Online-al és ha igen milyen verziójú R9 280X-e van, melyik driver-el.
Vagy a VGA VRAM-ja döglődik: milyen korú a kártya, és a hőfokok milyenek több óra játék után?
Javaslom a GPU-Z VGA monitorozó programot, vagy a HWiNFO-t ami mindent kiír a gépről (sensors only indítással) ami fontos. Rakd fel valamelyik programot és kezdj el játszani órákig, aztán nézd meg a kapott maximum értékeket a hőfokoknál.Üdv
Puma -
-
Plata
félisten
válasz
geckowize
üzenetére
A trükk az hogy amikor a bensonokba beültök ugye akkor autómatikusan jön egy vonat,de az nem jó mert mire odaértek a sinekhez el tököltök vagy egy percet.
Meg kell várni a köv vonatot elmegy akkor tipli,mikor kijuttok az alagutakból át a hídon akkor félreállni mert jön a köv utána mehetünk tovább.
Egyébként ott a leg könnyeb az autópálya,tojtok rá mit mutat a térkép tök ellentétes irányba mentek rá a közeli autópályára és azon végig menni,pont Trevor raktárához megy az az autópálya.autópályán meg tök könnyű leszedni azt a pár kocsit ami arra jön. -
CactuS
Arcképgyáros
válasz
geckowize
üzenetére
Az ötlet jó, de az már csak valami külön linkesített hsz.-be fog beleférni, mint pl.: a routeres topikban. Szerintem már most is baromi hosszú, hideg élelem nélkül szerintem esélytelen, hogy valaki végigolvassa egyszerre.

(Hamarosan belinkelem szétszedésre, de még nem készültem el vele teljesen.)
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
geckowize
üzenetére
Gratulálok hozzá!
Én majd kicsit később, vagy ha lesz egyszerre több időm, mondjuk szabi alatt, akkor nekifutok megint a CM-nek.Gumiknál a magyarázat szerint a terepgumi abban számít, hogy jobban elnyeli az úthibákat, később kezd el megpattanni (A gumi külső széle és a felni pereme közti távolsággal számol a program, ezért a magasabb peremű offroad abroncs ilyen tekintetben jobb).
Benny-s Sabre Turbo, Banshee, de még a Schaffer V12 is gyorsabb végsebességre a T20-nál. A T20 előnye abban van, hogy elég agilis és baromi jól irányítható az előbb felsorolt háromhoz képest.
Mike: Szülinapja lesz, vagy mi ez a kedveskedés?
Amúgy nekem sincs semmi bajom vele, elvégre valamilyen szinten mind gyerekek maradtunk, ha felnőttként is videojátékokkal játszunk, de nincs ezzel semmi baj, sőt. Néha talán túltol 1-1 témát, meg néha mások helyett is válaszol 1-1 kérdésre, de hát no, ez legyen a legnagyobb gond. 
#36949 De, ha troll vagy. Bár a tegnapi mutatványomat is értékelted volna, sikerült úgy a dinghy-vel megpattanni, hogy zátonyra futott. Az azért elég ütős poén lett volna CM közben.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Plata
félisten
válasz
geckowize
üzenetére
Jah utólag jutott eszembe és már nem lehet szerkeszteni,ha a karaktered elég izmos és van heist ruhád akkor 0 armorral le megy PS.
Nekem legalább is rohadt ritkán kell armort elővenni.Sima PS-en megszoktam magam ölni hogy le rövidítsük a dolgokat,ha jó helyen jókor ölöd meg magad az egész csapat a kuruma mellett spawnol.
Na most a karimnak jelenleg 1 rpg nem elég az öngyilkossághoz,armor nélkül 2 rpg-t kell belenyomni hogy meghaljon.Vagyis tegnap felgyújtottam magam és 2 rpg kellett még hozzá. -
Plata
félisten
válasz
geckowize
üzenetére
Hát nem tom de nekünk lazán meg volt.
Nem gondoltam volna soha hogy ilyen könnyen és gyorsan megcsináljuk,de összejött.
Signal melónál hagyjatok egy kurumát a parton és azzal menekülhet a negyedik.
Convoynál ne kövesd a térképet,hanem pont ellenkezőleg haladj és laza lesz.
Fináléban meg kurumával menjetek végig a hegyre és ugrassatok le,de ne a térképet kövessétek hanem a rövidebb úton menjetek,fele idő alatt odaértek. -
CactuS
Arcképgyáros
válasz
geckowize
üzenetére
Megvolt a #36827-ben.

A Pegassi reaper ígéretesnek tűnik, remélem a seggét nem rontják el. Illetve az is, hogy azt írják, hogy az egyik autó, így akkor minimum 2 legalább lesz.
Ez a rész ígéretesen hangzik, remélem tényleg több lesz, mint a VIP volt:
"Acquire a high-rise office and special warehouse properties to begin buying and selling a range of contraband across the city, all the while fighting the LSPD and the rest of the southern San Andreas criminal underworld for access to the rarest items and the biggest profits. "
-
CactuS
Arcképgyáros
-
törölt tag
válasz
geckowize
üzenetére
Jól van. Igazad van, ezek fontos dolgok. Én eddig más irányból közelítettem meg az első hsz-t. úgy voltam vele egy "game guide " irányt követtem. Amit ti irtok azok inkább praktikák, trükkök , okosságok, de teljes mértékben illik a leírásba. ma-holnap beleszerkesztem. sqpp csinálja a névsort, frankón, modernizálva, képpel mindennel.
-
Kiskokó
veterán
válasz
geckowize
üzenetére
Na hát ez nekem is elég hasznos volt. Illetve lesz, pont te vettél fel tegnap Friendsnek na majd legközelebb online még kifaggatlak

Hát igen ez a belépés mód szörnyen lassú... énis észrevettem hogy Join friendsnél előbb bedob storyba stb... rakás fos az egész.
Hogy lehet amúgy Privat sessiont indítani ?
Ezt a golyóállóbb felszerelést is kifejthetnétek majd pontosabban.
most ennyi hirtelen de tuti lenne még kérdésem
-
Plata
félisten
válasz
geckowize
üzenetére
Az insurgent alja szerintem nem nagyon védett,nekünk mindkétszer a kamiont lőtte ki.

De ugye akkor is bukta,csak mi nem mentünk CM-re.Egyébként ha figyeled látni fogod hogy a heli a térképen messze van,valszeg egy helyben áll a térképen,de ha szemfüles vagy látod ahogy jön a heli majd be megy a szikla alá.utána csak annyit látsz hogy felrobban a kamion vagy ha mellélő a talajból jön ki rakéta.A heli általában az éles kanyarnál megy be a szikla alá. -
CactuS
Arcképgyáros
válasz
geckowize
üzenetére
Humanre Raidnél ott felnyílik az ajtó és vagy 10 méter mély a garázs, azzal nincsen gond, csak ugye az is idő, amíg felnyílik. Legalábbis 4-5 napja csináltam utoljára, akkor felnyílt.
PS: az, ha nem enged be a kurumás garázsba, hiába lövöd le a helikoptereket. Nekünk volt, hogy 2-3 percig tökölt, mire sikerült bemenni. Hiába nem láttak minket a rendőrök.
-
Plata
félisten
válasz
geckowize
üzenetére
Meg kell venni azt a házat ami a motoroknál van,a garázsában elhelyezni egy kurumát,és be enged.
De nem szabad felülni a motorokra,akkor bebugolhat.
Egyből felrobbantod a motorokat felülés nélkül és átugrasz a falon a házhoz ott meg az ajtón be.Beinvitálod a többieket vagy beülsz kocsiba és felszeded őket. -
CactuS
Arcképgyáros
válasz
geckowize
üzenetére
Mi úgy csináltuk eddig,hogy akik lent voltak, azok befutottak a garázsba jobbra és a fentiek RPG/Minigunnal adták az ívet az FIB-nak. Lent ugye kb. minden irányból kaphatod az ívet, de ha a garázsban vagy, akkor azért szűkül a kör. Itt talán látszik, hogy a tetővel szemben futnak be a garázsba.
Pacificnál annyi, hogy 3-an mennek a kurumáért. Nem kell meghalni, 1 beviszi az embereket a garázsba (itt néha szokott tökölni, hogy nem enged be), utána felvesszük a bankos embert és teszünk egy kört (mintha a motorokhoz futnánk, hogy meglegyen neki is a checkpoint, különben restart lesz), aztán irány a motorcsónak. Kicsit szűkös az idő reset nélkül, de megoldható.
Én kicsit fosok folyamatosan, hogy ez a karakter egyszer elborul, olyan rohadt kevés HPja van kis szinten. Ha más elrontja az nem zavar, csak én nem akarom más játékát.
TS vagy mumble vagy valami jól jönne, mert így süketen nem az igaz. -
pokers
senior tag
válasz
geckowize
üzenetére
Nincs tuti útvonal.
Ha a belvárosi LSC-nél nem spawnol, akkor menj ki a reptér melletti LSC-hez. Nekem már többször spawnolt oda, mint a belvárosihoz.
Én is rengeteget köröztem, de már beleuntam a gyűjtögetésébe. Inkább marad a tuti Sentinel XS az Eclipsetől két saroknyira.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Hálózati / IP kamera
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingatlanos topic!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

öteltek?

CactuS