- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
válasz
Burt1793 #34711 üzenetére
Nem tudom, nekem 1.0.7.0 van fent. Én ezzel drifteltem régen: [link] Itt nem szép a videó, és grafika sem, mert egy fos i5-öm volt, meg egy 6850-es vga....
Most egy darab 780-am van, de kell még egy, mert nem elég mindenhova. Vagy azért, mert 200%-os resolution scale-el szeretnék játszani (BF4), vagy mert optimalizálatlan, mint a GTA IV
A youtube sokat változott az elmúlt pár hónap során, és a megengedett maximum minőséget is csökkentették.
Tök mindegy, hogy 10,000 vagy 30,000 kbps targettel renderelem le a videót, ilyen lesz, tehát valahol 8-10ezer körül van neki a maximum 1080p-nél. Muszáj leszek lassan 4K-ban játszani, amikor videót csinálok, hogy normális legyen annál akinek 1080p-s monitor van -
MaxxDamage
félisten
válasz
Burt1793 #34599 üzenetére
am. ezek a beáll. az NV Experience által "Optimális" beáll. így ezt használom /minden támogatott gamenél/ (csak a kocsik számát toltam le 40-re)
"Amúgy a játékban most semmi mod nincs" --> peddig az akkor jó ha van !
nálam az 5GHz is szépen ment, de prime95 -t nem engedném rá(mert szétsülne a lap kb...) oda már komoly 70-80 ezres víz cucc kéne...
L
-
MaxxDamage
félisten
-
Burt1793
veterán
válasz
Burt1793 #34463 üzenetére
Ezt is megoldottam, viszont sajnos a C-re települt az a mappa, amiben a mentések és a saját zenék vannak, így most rakhatom az ssd-re a 2-3 giga zenét.
A játék nagyon jó lett, minden maxon van, 1600 megát használ a videókártya memóriából, a távok is maxon vannak, szerencsére csak ritkán van olyan, hogy megyek kocsival az egyenes úton és a semmiből előtűnik a távolban valami...
Az árnyékok és a víz gyönyörű, nem fogom elrontani semmi mod-dal, most tisztán hagyom az egészet. -
Redneck
nagyúr
válasz
Burt1793 #34448 üzenetére
A Rage engine GTA IV alatt egy optimalizálatlan dolog. A dinamikussága sajnos a veszte úgy érzem. Komoly vason sem láttam min 60 fps-sel maxon még
Mivel erősen konzolra készült így bőven jó ha 40 fps-re fixálod a játékot, vagy maximum kicsit fölé hogy az ingadozás ne legyen látványos és brutálisan érezhető. Én mondjuk gamepaddel tolom szóval az egeres feelingről nem tudok mesélni. -
MaxxDamage
félisten
-
Burt1793
veterán
válasz
Burt1793 #34448 üzenetére
Kipróbáltam, ha lejjebb veszem a grafikát, akkor folyamatos 60 fps van, de akkor meg rondán tűnnek fel a szemétdarabok az utcán, csúnyán jelennek meg a házak... így maxon meg ingadozik, sajnos van, hogy 25-30-ra lesüllyed, ami nem lenne baj, de annyira szaggatósnak tűnik, hogy ihaj-csuhaj.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Burt1793 #34445 üzenetére
Ne kapcsold ki a v-syncet. MSI Afterburnerben bekapcsolod a framerate monitorozást. A felugró ablakos kis program beállításaiban megadhatsz bármilyen fps értéket. Ha nem tudod a minimumod, monitorozással meg tudod nézni. Nálam 35 ez az érték high/very-high beállítással, nálam hozzá van rendelve a játékhoz egy profil a TV-men így szebb képet érek el mint monitoron.
-
Rendo84
senior tag
válasz
Burt1793 #34435 üzenetére
A leírás:
Hozz létre az asztalon egy parancsikont, amely a LaunchGTAIV.exe fájlra mutat!
Kattints rá jobb egérgombbal, válaszd a Tulajdonságok menüpontot, és a Cél mezőben lévő elérési út után egy szóközzel elválasztva írd be: -norestrictions, majd nyomj OK-t. Például: "C:/Program Files/Rockstar Games/Grand Theft Auto IV/LaunchGTAIV.exe" -norestrictions
Ezek után már átállíthatod a grafikát. Azonban vedd figyelembe, hogy gyengébb gépeken felléphet a fentebb említett RESC10 kódnevű hiba.Egyébként mi a kérdésed, mit szeretnél konkrétan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest