- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
válasz
cyberkind #34745 üzenetére
Magyarítás nekem nem kell GTA-ba
Amit meg kell értenem azt megértem, a menü magyar nyelve csak zavaró tényező számomra minden játékban.
(#34746) kovy29: Én nem bánnám, sőt örülnék is neki. Amit mondtam időpontot azt egy nagy üzlettől származik. Hogy mennyire valós azt nem tudom, de elképzelhetőnek tűnik...
-
BlackSoft
addikt
válasz
zsírsámán #34743 üzenetére
Hát szerintem ez is sokáig fenn marad majd
GTA III-al már rég nem játszottam, de a Vice City-vel igen. Nekem mind megvan dobozosan
Most meg GTA V várás van 1000-rel
Remélem jól optimalizált lesz, és szét lehet majd moddolni az amúgy sem csúnya grafikát valami igazán élethűre
Titkos hadi-információim szerint márciusban érkezhet a GTA V pc-re. Ezt ne vegye senki készpénznek, azért is írom off-ba. Pontosabb idő, talán március 18-19.
-
BlackSoft
addikt
válasz
zsírsámán #34740 üzenetére
Szerintem nem a grafikával van a gond... A várost nézem 80fps-em van, belátok mindent. X idő után ha épp meghülyül a játék, akkor a betont nézem, és lemegy az fps 30-ra, de a város meg 80-al megy...
Itt a különböző modellekkel lesz a gond, és a vram használattal szerintem. Olyanokat csinál, aminek semmi értelme. Ki tudja, hogy milyen dolgokat tárol el teljesen feleslegesen, meg jó eséllyel ha bugul a játék, akkor valamilyen modellt folyamatosan elkezd újrarajzolni, amit te nem látsz, de -50fps-t okoz azon a helyen, ahol a bug van.Crysis 3 stabilabban megy 60fps-el kimaxolva (FXAA) mint ez a szar
-
BlackSoft
addikt
Nekem egy Sony Vaio laptopon, amiben C2D 2,5Ghz van, meg egy ATI HD4650-es grafika, és 2GB ram, egész korrektül fut 1.0.7.0-es verzióval 1280x720-ban mediumon, olyan 24-30fps között átlagosan. Ez nekem bőven nem a játszható kategória, de viszonylag a hardverhez képest jó eredmény.
Nekem ahol nagyon szaggatott, az ott volt, amikor megvettem a játékot, akkor egy MSI laptopom volt, amiben 1,8Ghz-es C2D volt, és 256MB-os NV kártya. Ott low-on volt minden, amennyire lehetett, és alig volt 18fps-em
Mostani konfigomon (adatlapomon megtalálod) minden maxon van, és szét van moddolva, ami mégjobban húzza a grafikát, és valahol 80fps-em van (1080p-ben), de van ahol leesik 30-ra, mert olyan kedve van a játéknak. Tehát szar maga a játék is, egy nagyon fos port.
-
BlackSoft
addikt
válasz
MaxxDamage #34732 üzenetére
Emlékszem még 2008-ban amikor megvettem dobozban.... És 800x400-on játszottam minimumon volt minden, 18fps, tökéletes volt
Senkinek nem volt olyan SLI-s gépe amin elment volna maxon! 1080p-ben még annyira, arról még fórumon sem lehetett hallani
-
BlackSoft
addikt
válasz
AthlonXP #34729 üzenetére
Az én gépemmel (adatlapomon láthatod) is olyan fps droppok vannak néha hogy az hihetetlen... De ez azért van mert ez a GTA IV
Néha bekapok 27fps-t is ha épp olyan kedve van a játéknak, és akkor azon a helyszínen onnantól kezdve 27-30fps-em lesz. Ha újraindítom a játékot, akkor meg ugyan ott 80-120 is van
-
BlackSoft
addikt
válasz
AthlonXP #34727 üzenetére
Az XLiveLess az egy dll file, és arra kell, hogy ne kelljen GFWL-ot telepíteni, meg a gépeden lesznek a mentések, mert nem kell játékon belül még Live-ra is regisztrálni, meg bejelentkezni. Tudsz alapból olyat választani, hogy local account, és nem vagy live, de akkor is eszi a gépet, mert Microsoft
és az mindíg olyat csinál, amiről nem tudsz...folyamatosan húzza a netet/hdd-t, mert tudja a fene mit csinál a háttérben...
-
BlackSoft
addikt
válasz
AthlonXP #34725 üzenetére
Ha nem kell a multi része, csak a single player, akkor a crack mellé ajánlott egy XLiveLess-t is betenni, és akkor a GFWL sem kell bele, mert multi nélkül úgysem használod, és nem okoz esetlegesen felesleges laggot, amikor kommunikálna a szerverrel, meg a mentések a dokumentumokba kerülnek...
Amíg megvan eredetibe, addig a carck úgy sem számít hozzá wareznek -
BlackSoft
addikt
-
BlackSoft
addikt
válasz
Burt1793 #34711 üzenetére
Nem tudom, nekem 1.0.7.0 van fent. Én ezzel drifteltem régen: [link] Itt nem szép a videó, és grafika sem, mert egy fos i5-öm volt, meg egy 6850-es vga....
Most egy darab 780-am van, de kell még egy, mert nem elég mindenhova. Vagy azért, mert 200%-os resolution scale-el szeretnék játszani (BF4), vagy mert optimalizálatlan, mint a GTA IV
A youtube sokat változott az elmúlt pár hónap során, és a megengedett maximum minőséget is csökkentették.
Tök mindegy, hogy 10,000 vagy 30,000 kbps targettel renderelem le a videót, ilyen lesz, tehát valahol 8-10ezer körül van neki a maximum 1080p-nél. Muszáj leszek lassan 4K-ban játszani, amikor videót csinálok, hogy normális legyen annál akinek 1080p-s monitor van -
BlackSoft
addikt
válasz
homeless09 #34709 üzenetére
És még valamennyit a *.jpg tömörítés is ront a valódi minőségen
Csak az zavar, hogy ilyen szépség mellett nincs folyamatos (gta iv-nél ilyen szó nem létezik) 60fps-em, inkább 40-50, persze helyszíntől függően 80-90 is. Tehát majd kell még egy 780-as, és akkor lesz a tuti
Komolyan mondom szebbre meg lehet csinálni, mint a GTA V-t amilyen alapból. Kíváncsi vagyok azzal majd mit lehet kezdeni
-
BlackSoft
addikt
Na akit érdekel, itt egy kis cinematikus GTA IV akció videó
A játékban van icenhancer, út textúrák, map textúrák, custom hud, sziréna mod, és még pár grafikai szépítő effekt mod. Minden maxon van természetesen, a videó 24FPS-el fut a filmes hatások miatt, egyébként 40-90fps körül megy a játék.
-
BlackSoft
addikt
válasz
MaxxDamage #34704 üzenetére
Ha valakinek megvan egy játék, onnantól nyugodtan letöltheti azt akár honnan szerintem, mert a licensz a kezében van, így jogosult a copy-k használatára
-
BlackSoft
addikt
válasz
negyven2 #34696 üzenetére
Hát ha nem lenne eredeti (minden GTA megvan dobozzal) akkor hogyan tudnék belépni multizni?
Nekem csak annyi van, mondom, hogy GFWL-ba ha csinálok vagy belépek meglévő online account-ba, akkor onnantól kezdve online vagyok azzal a névvel, amit Live-on regisztráltam, és tudok multizni. -
BlackSoft
addikt
válasz
negyven2 #34674 üzenetére
Nem, nekem nem ez jön fel, egyből indul ahogy elindítom. Tehát nincs fent a SC, azt törli az 1.0.7.0-es patch...
Telepítés után kéri a kulcsot, de a kulcs kérésnek semmi köze a SC-hoz. 1.0.7.0 patch után szoktam beírni neki a kulcsot, első indítás alkalmával, amikor a SecuROM kéri.
Ingame pedig első indításnál felugrik a GFWL, ahol létrehozhatok Live accountot, vagy beléphetek meglévővel, esetleg "local"-t csinálok, ha nem akarok online lenni. Ha ott be vagyok jelentkezve online, akkor tudok multizni, és a mentéseket is a GFWL felhőjében fogja tárolni.
-
BlackSoft
addikt
válasz
negyven2 #34670 üzenetére
Hát pedig nem kell SC a multihoz, soha nem használtam, soha nem volt fent, accountom sincs. 1.0.7.0 patch azonnal le is törli telepítéskor. Steam-es verziónál ez lehet másképp van, de a dobozosnál csak a GFWL-ba kell bejelentkezni játékon belül, és lehet multizni.
(#34668) kovy29: Azt írja hogy "...Social Club no longer supported..."
-
BlackSoft
addikt
Emberek a Social Club nem kell semmire, nem létezik, megszűnt a fenébe, semmi köze már a GTA IV-hez. 1.0.7.0 Patch azonnal le is törli telepítéskor... GFWL kell csak, azon keresztül megy a multi, bár szerintem egy nagy 0 a multija, és ezért használok xliveless-t, hogy a GFWL ne is legyen telepítve
-
BlackSoft
addikt
válasz
energy4ever #34585 üzenetére
2db 780 elég is lesz rá szerintem
Amúgy gyerekek, mi okozza azt a jól ismert bugot, ami most random előjött nekem, hogy betöltéskor a küldetés feliratok vibrálnak? (technikailag a 8594189416516 FPS miatt van, ami eddig lockolva volt, és most feloldotta magát)
-
BlackSoft
addikt
SLI támogatás van a GTA-ban? Mert akkor megnézem majd, veszek még egy 780-at, az már csak elég lesz neki. Most így vagy taxik mindenütt vagy textúratöltögetés
-
BlackSoft
addikt
válasz
BigBlackDog #34575 üzenetére
Standalone dobozos verzió van meg. Valami ultimate vehicle pack, nem tudom pontosan de minden le van cserélve. Meg van részletes térkép, speciális HUD, rádióváltás úgy megy, mint a GTA V-ben a fegyverváltás.
-
BlackSoft
addikt
válasz
JoolsNOS #34567 üzenetére
Hát ha nem unlockolok, akkor 0mb-t lesz, és full low-ra engedi csak tenni
1080p-ben játszom, minden maxon természetesen.Nekem sem használ többet 1200-1300-nál, de ENB + minden kocsi ki van cserélve + HD textúrák. Ez ígí jó is, de egy scriptet be kellett tenni, mert a berakott kocsik mérete sokkal nagyobb, mint az eredetieké, ezért kb taxi van a városban. A kis script megoldja, mert a lényege, hogy betölt azonnal minden járművet, így véletlen lesz a spawnolás, viszont az azonnali full betöltés miatt 1450mb vrammal kezd a játék, ahogy kijövök a házból
Ha ezt kiveszem, akkor nincs gond, mert nem éri el az 1500-at sehogy sem, viszont ha úgy felteszem 4K-ba a játékot, akkor 1700-at eszik, és ugyan az előjön. Tehát 1,5GB vram a bűvös száma neki.
(#34571) JoolsNOS: Hát nem hiszem, hogy van egy GPU-s kártya, ami fix 60-al vinné
Nekem 80-90 körüli fps-em van általában, de olyan jó a játék, hogy sosem tudhatod mikor jön el a pillanat, amikor onnantól kezdve egyik irányba nézve csak 35-öd lesz, mert épp olyanja van a játéknak
(#34574) Burt1793:
-
BlackSoft
addikt
válasz
JoolsNOS #34565 üzenetére
Hát nekem van elég vram-om, de ahogy eléri az 1500-at egyből elkezd brutálisan töltögetni. Arra gondoltam, hogy hiába a memory unlock (mert kell, különben 0mb-nak látja az összes mai vga-t
) a játéknak meg lett adva valahol a motorban gyárilag, hogy 1,5GB vram-ig minden oké, és ha ezt túllépi, akkor megbolondul. 2008-ban még nem nagyon volt 3GB vram, úgyhogy nem is volt szükséges a támogatás.
-
BlackSoft
addikt
Sziasztok!
Van egy gondom. Ha a GTA eléri az 1500Mb vram-ot, akkor belekezd undorítóan látványos textúratöltögetésekbe
2GB-nál "out of memory" (bár 2GB-ot csak 100 kocsi lespawnolásával érhető el) Erre van valami megoldás? Vagy szar maga a motor és ez van?
-
BlackSoft
addikt
válasz
AthlonXP #34034 üzenetére
Dobozossal én is szívok
Telepítés után az első amit csinálok az egy crack hozzá, hogy ne kérje a DVD-t játék közben...Vagyis technikailag értelmetlen, mert le is tölthetném...
És úgy érzem így hogy kifizettem pár éve a játékot, jogom van ilyeneket csinálni, mert nem számít wareznek XD -
BlackSoft
addikt
Feltettem a GTA IV-et az új vasra. Első gondom azzal volt, hogy 3GB vramom van
Azt megoldottam. Viszont ennyire optimalizálatlan lenne a játék? Van ahol belátom a fél várost, és 90fps-em van, van ahol csak egy nagyon kis teret látok felülről, és alig szaggat 35fps-el
Természetesen minden maxon van. Az én konfigommal nem kellene ilyen frame zuhanásoknak lenniük, főleg ott ahol másik játékban felfele szaladna XD
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest