Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz
starpeter #34913 üzenetére
Kicsit nagyonn önállóságot kérnék !
(sok a "felesleges" kérdés , mint felhasználó kéne tudnod alap dolgokat, hogy mit, hogy és miért... alap dolgok egy másolás / felűlírás esetén) főleg ha még a kezedbe is van adva a megoldás...Azért kell a patch csomagolt file tartalmát 2.-ik lépésként bemásolni, mert az egy "update/patch" és nem 3GB+ mint maga a Rage-s MOD vagy mi is az... !!! na.... érted ?
(#34915) starpeter: nekem tálcára vab helyezve a következő (elérési utat nézd, hogy megértsd!) a GTA4-et kell lényegében indítani !!!
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
starpeter #34907 üzenetére
Én is a Readme.txt szerint csináltam
First: Rage mappába lévő tartalmat bemásolod a GTA4 főkönyvtárába
Second: patch csomagolt file tartalmát átmásolod GTA4 főkönyvtárába
majd starting to gta4launcher.exe és mondjuk offline-be startolod !
ha gond lenne maga játék betöltés közbe akkor savedgames DIR-ból törölsz mindent (átmented, hogy azért meglegyen) érthető ?Megvan nekem az EFLC (meg telepítve is van) de sokat nem gameltem vele... (nemigenn jött be!)
Am én a sima GTA4-ről beszéltem mindeddig RAGE ügyilegL
-
MaxxDamage
félisten
válasz
starpeter #34896 üzenetére
Nekem DvD verzió van asszem a Social Club-ot külön a RockStar oldalról töltöttem le anno....
Valamelyik kolléga meg anno belinkelt frankó NoCD cracket amivel megy frankón lemez nélkül (Rage is!)
próbálgass azt csak lesz valami, de a nem lemezes verzió tuti más mint a lemezes
(remélem nem "tört" verziód van, mert az tiltott! /Beszélni is róla/ )L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
starpeter #34892 üzenetére
Itt megtalálod
(#34854) starpeter H.Sz.-be !
(letöltöd és Readme EN -be 2 pontba levan írva mit s hogyan... EASY)(#34893) mexel: színeket / mindent (ami grafikai) belehet külön állítani (jópár(száz H.Sz.-el vissza megtalálod a kérdésedre a választ !
(#34894) starpeter: szerintem neked nem a Dobozos / lemezes (DvD) verzió van meg nem !? (am. szerintem mind1, hogyan is van Startolva... lényeg, hogy megy szépen) SecuROMLauncher magyarul = LaunchGTAIV.exe (könyvtárba található)
L
-
MaxxDamage
félisten
-
Rendo84
senior tag
válasz
starpeter #34321 üzenetére
Kicsit drasztikus megoldás, de hátha segít:
Töröld le a játékot teljesen, majd lehetőleg a listából törölj mindent a gépedről és frissítsd a legújabbra.
Kivéve a Visual c++-okat ha már fent vannak az maradhat.Megoldás a hiba üzenetekre, illetve a GTA IV feltelepítése után ezeket kell el végezzünk! ; (Értelem szerűen, valamit telepítés előtt érdemesebb).
Adobe Flash player (legújabb) telepítése
1, Videokártya driver frissítése.
2, Net Framework 3.5 telepítése
3, NET Framework 4.0/4.5 telepítése
4, Visual C++ 2005, 2008, 2010, telepítése
5, GFWL telepítése
6, Games for Windows Client telepítése, ezt tartalmazza a GFWL.
8, Patch 1.0.7.0
9, ezt letöltjük be másoljuk C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\ ( rar. fájlban található windows live mappát másoljuk át a shared mappába, úgy-e ott alapból nincs windows live mappa )
Ezt után uninstall GFWL, és Games for Windows Client
Majd install GFWL.Pár órát igénybe vesz, de megéri.
-
djdaniel
senior tag
válasz
starpeter #34294 üzenetére
ami fent van , azt nem kell letörölnöd.
Microsoft .NET-keretrendszer 3.5
A Microsoft .NET-keretrendszer 3.5 Service Pack 1 szervizcsomagjaMicrosoft Visual C++ 2005 SP1 Redistributable Package (x86)
Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86)
Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86)C++ 64bites verzió nem jó a 32bites alkalmazásokhoz ha jól tudom, nálam ezért van fent mind2ő ( c++ 2012-es verzió biztos hogy nem kell, nálam azért van fent a 2012-es mert kellet a forza studiohoz )
-
djdaniel
senior tag
válasz
starpeter #34284 üzenetére
nem értem
nálam fent van a net framework 2.0 és 3.5-őt és Visual C++ ( 2005-2012-ig) és tökéletesen megy, semmi hiba kódot nem ír.Sajnos nincs több ötletem, max pakold fel ( net framework 2.0 és 3.5-őt és a képeken látható visual C++-et.
Rendo84 Ultimate Textures Pack-et nyugodtan felrakhatod
-
djdaniel
senior tag
válasz
starpeter #34277 üzenetére
net framework 3.5 fent van ?
Ha jól emlékszem régen nálam ez oldotta meg a problémát;
letöröltem Games For Windows Live Client-et, restart majd újra felraktam ezt a sz*r Games For Windows Live Client-et ( jól pofán tudnám vágni, aki kitalálta ezt sz*rt a microsoft-nál)Rendo84; erre gondolsz ? videó
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest