- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
BlackSoft #34710 üzenetére
Na ezt már öröm nézni, amúgy ez az autó kurva jó.
A Chavos-szal drifteltem annó, az egy jó hátsókerekes gép, ez a lexus meg összkerekes.
Ez a mod amúgy megy az 1.0.4.0-s patchcsel is?szerk.: miért most hány kártyád van?
Nekem egy asus 280x-em van, az említett patchcsel szinte végig megvan a 60 fps. Az 1.0.7.0-sal meg 20-40.
Amúgy én is raktam fel a youtube-ra videókat és azoknak a minősége nem volt ennyire rossz.
Az 5 meg először jöjjön ki gépre, aztán majd meglássuk. -
Burt1793
veterán
válasz
MaxxDamage #34600 üzenetére
Amúgy nem veszélyes ez a feszültségingadozás? Néha kiírja, hogy alacsony ez meg az a ref. feszültség (pl az 5V-os).
500 W-os fsp táp van a gépben, gondolkozom most egy cooler master v700-ason, mert már hangos is a mostani (nincs szabad csatlakozója.) .
A kép készítése alatt futott a gta4 is. -
Burt1793
veterán
válasz
MaxxDamage #34598 üzenetére
Jaja, ez az.
Hogy értetted ezt az Inteles mondatot?
Látótávolság miért nincs maxon?Nálam még a járműsűrűség is maxon van, így pont jó, mert lehet manőverezni a kocsik között.
Amúgy a játékban most semmi mod nincs.
szerk.: egy kurta nagy cooler master hűtő van rajta, nem melegszik sokat, amúgy meg magától tolja fel az órajelet. Alapból (most is) 1,6 ghz-en ketyeg, de 4,5 ghz-ig bárhol lehet az órajel.
-
Burt1793
veterán
válasz
MaxxDamage #34590 üzenetére
A procit én is kényelmesen fel tudom 4,5 ghz-re (i7 2600k), azt nem tudom, hogy az asus radeon 280x-et mennyire lehet húzni, de 1.0.4.0-s patchcsel így is megvan a 60 fps, ami a maximum, mivel a Vsync be van kapcsolva (anélkül csúnyább a grafika).
-
Burt1793
veterán
válasz
JoolsNOS #34569 üzenetére
i7 2600k, asus radeon 280x, asus p8p67 pro, 8 gb corsair 1833-as ram, 120gb samsung ssd+merevlemezek. A gép 2,5 éves, egyedül a vga új. Eddig gtx 560 ti 2Gb volt benne, kb 2 hónapja lett lecserélve. Egy új tápon gondolkozom most, fsp van most bent, a teljesítményével nincs gond, csak a hangjával. Sajnos terhelés nélkül is egyre hangosabb. Pedig szinte semmit nem játszottam a 2,5 év alatt, a gta4 az egyetlen játék, amit összvissz 4-5x végigvittem.
Netezésre, emailezésre használom a gépet. Erre a tápra gondoltam. A procihűtő egy cooler master állat, tehát az nem hangos (800as fordulaton pörög), a videókártya is csendes 1100-as fordulaton megy a két ventije, a hűzhűtők (3db van) 500-600-as fordulaton mennek. A szoba hőmérséklete 21 fok, a házban 22 fok van.
Így kizárásos alapon a táp hangos. Lehet, hogy nem bírja, ezt nem tudom. Néha kiírja az alaplap szoftvere, hogy alacsony az 5V-os referenciafeszültség vagy a 12 V-os, de kb 4-5 ezreddel ír kisebb értéket a normálnál...
És az a baj, hogy a tápventi sebességét nem tudom megnézni.Lehet, hogy nagyon le van terhelve, üres csatlakozója már nincs.
Az is gond lehet, hogy tele van HDD-vel...
-
Burt1793
veterán
válasz
Woodslave #34523 üzenetére
A telefonban újra tudod "kérni" az összes lejátszott küldit.
Amúgy abból látszik, hogy az egyik legjobb játék a gta4, hogy egy küldetést direkt nem úgy csináltam ,ahogy kérték, de ahhoz is alkalmazkodott a játék ,arra is volt alternatíva.
konkrétan, amikor Roman házát és taxis műhelyét felgyújtják. Láttam, hogy már a műhely is ég (és ugye először a házhoz irányít a gps), ezért odamentem a műhelyhez. A szöveg is helyes volt, ráadásul így most a házánál siránkozott, tehát minden helyes volt. -
Burt1793
veterán
válasz
MaxxDamage #34520 üzenetére
Sorry!
Amúgy hülye voltam, nekem is azt kellett volna vennem, én is asust vettem, csak radon r9 280x-et...
Mindkettő 90 ezer környékén van, de a gtx 770 elvileg erősebb, bár kevesebb a vram-ja és csak 256 bites. (emiatt csapódtam be). Amúgy nem tudom, hogy ezt mennyire lehet húzni ezzel a jó kis hűtéssel, de egyelőre elég lesz.
Az NFS most wanted valamiért amúgy egy kicsit darabos volt (nem tudom, hogy van e benne valami korlát vagy valami), az előző kártyámmal (gtx 560) jobb volt maxon. -
Burt1793
veterán
válasz
Rasiel #34505 üzenetére
Igen, folyamatosan 59-61 az fps-szám. Ez gondolom a monitorom miatt, de a V-Sync-et nem is akarom, meg nem is fogom kikapcsolni.
Nagyon ritkán, ha este autókázom, úgy hogy szép az idő és felnyomom a refit, akkor egy-egy kanyarban be tud döccenni, de ez csak az elején fordul elő. Amint bemelegszik a game, minden olajozott lesz.Igazából arra használom a gta-t, hogy, néha-néha kikapcsolódjak és a saját zenéimet hallgassam, miközben 6os körözésem van.
Erre tökéletes, imádom. De persze várom az 5öst.
-
Burt1793
veterán
válasz
cyberkind #34496 üzenetére
1.0.4.0-s patch-csel használod? Nekem 1.0.7.0-sal 20-60 között volt az fps.
Nem mondtam, hogy szar a játék, sőt, ez a kedvencem, igazából csak ezt játszottam végig.
Csak az indokolatlan belassulások zavarnak, miközben a gépet csak félig használja ki.
Szerencsére működik legalább.Na Rasiel ezt egyszerre írtuk.
Amúgy az árnyékokkal minden rendben van. Igazából az élekkel is. Egy-kettő olyan helyzet van, ahol nagyon "darabosak" az élek.
Nem rakom fel az 1.0.7.0-s patchet még egyszer, az már biztos. A rockstar social hub nem zavar. -
Burt1793
veterán
válasz
cyberkind #34489 üzenetére
Hát figyu, semmit se használ a játék, viszont szar a grafika, mert néha megakad, úgy, hogy állandó 60 fps-sel megy a játék.
Minden maxon (árnyékok, látótáv) van 1.0.4.0-s patchet használom, a lenti 3 képen láthatod, hogy mit mennyire használ, illetve, hogy mennyire melegszik.
Annyit tudok mondani, hogy 19,5-ről 20,8 celsius fokra emelkedett a szobában a hőmérséklet.
A gép egy i7 2600k-t és egy radon asus x9 280x-t tartalmaz. Sok a hűtő rajta, de nem hangos.
kép1, kép2, kép3.
Nem szoktam figyelni az fps-t, meg ez a zavaró benchmark se szokott futni amúgy (bár nem változtat semmit).Szerk.: Az első képen látszik igazán, hogy milyen csúnyák az élek, pedig minden very high-en van.
-
Burt1793
veterán
válasz
MaxxDamage #34486 üzenetére
Hehe, ahhoz képest, hogy milyen videókártyát ír nagyon jók az eredményeö. :-D
Nekem asszem felismerte az r9 280xet. De én 100asra raktam mindent. Szerintem a peocesszort se használja... -
Burt1793
veterán
válasz
Burt1793 #34463 üzenetére
Ezt is megoldottam, viszont sajnos a C-re települt az a mappa, amiben a mentések és a saját zenék vannak, így most rakhatom az ssd-re a 2-3 giga zenét.
A játék nagyon jó lett, minden maxon van, 1600 megát használ a videókártya memóriából, a távok is maxon vannak, szerencsére csak ritkán van olyan, hogy megyek kocsival az egyenes úton és a semmiből előtűnik a távolban valami...
Az árnyékok és a víz gyönyörű, nem fogom elrontani semmi mod-dal, most tisztán hagyom az egészet. -
Burt1793
veterán
Ezaz!
Minden maxon van, semmi sincs húzva és megvan a stabil 60 fps (gondolom vsync miatt nem is lehet több).
Nagyon állat, mindössze az 1.0.4.0-s patch kellett. Viszont még olyan trainert, amivel nem áll le rögtön a game nem találtam (sajnos csak 1.0.7.0-s patchhez jók az eddigiek...Most, hogy visszaemlékeztem és láttam ezeket a szép árnyékokat eszembe jutott, hogy a gtx 560-nal kikapcsolt árnyékkal volt meg a stabil 60fps ugyanezzel a patch-csel.
-
Burt1793
veterán
válasz
MaxxDamage #34452 üzenetére
Nem tudom, hogy képzelték, mert ez nagyon gáz... egy friss és elég erős vga se tudja normálisan vinni ezt az amúgy szuper játékot.
Most elkezdhetném húzni, de felesleges. Inkább újrarakom és csak az 1.0.4.0-s patchet rakom fel. -
Burt1793
veterán
válasz
MaxxDamage #34450 üzenetére
Ráadásul 70% a kártya terhelés, a proci még kevesebb...
Ezért vettem meg ezt a szart?
Remélem az 5 jobb lesz.
Felraktam ezt az icenchancher-t ultra ronda lett minden. Minden csillog-villog.
Egy szarabb kártyával (igaz, az nvidia volt) ugyanilyen max grafikán végigjátszottam anno a játékot, akkor meg volt a 40 fps állandóan.igaz, az 1.0.4.0-s patchcsel, ami jobb volt már akkor is, mint ez az 1.0.7.0-s.
-
Burt1793
veterán
válasz
Burt1793 #34448 üzenetére
Kipróbáltam, ha lejjebb veszem a grafikát, akkor folyamatos 60 fps van, de akkor meg rondán tűnnek fel a szemétdarabok az utcán, csúnyán jelennek meg a házak... így maxon meg ingadozik, sajnos van, hogy 25-30-ra lesüllyed, ami nem lenne baj, de annyira szaggatósnak tűnik, hogy ihaj-csuhaj.
-
Burt1793
veterán
válasz
Redneck #34447 üzenetére
40 alá sose esik, megpróbálom.
De azért gáz, hogy ennyit tud ezzel a konfiggal.
Ami vicces, hogy ugyanezekkel a beállításokkal a házban (tehát kis térben) 280 fps-t mutatott a fraps.
Viszont a látótávolságot nem akarom lecsökkenteni, mert akkor a 3046 mb memóriából az 1200-nál is kevesebbet használna... én meg kínozni akarom a gépet! -
Burt1793
veterán
Hát, nem túl nagy az fps szám, 40-50 között van úgy, hogy minden maxon van, 1.0.7.0-s patch-csel. :-/
Sajnos rondák az élek és van, hogy nem elég ez az fps szám. Remélem az 5 jobb lesz. -
Burt1793
veterán
Üdv mindenkinek!
ÁÁÁÁÁÁ!
Nincs semmi hibaüzim, 1.0.7.0-s patch fent van, régebben már végigvittem a game-et, a videókártya és az oprendszer volt csak más.
Mostani config:
i7 2600k
Asus R9 280X directcu 3GB
8 giga corsair ram
alaplap..
Mit kell tennem? Köszi a helpet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest