- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
MaxxDamage #36654 üzenetére
Igen
-
Core2duo6600
veterán
válasz
MaxxDamage #36644 üzenetére
A fent leírt módon sikerült feltelepíteni.
-
Core2duo6600
veterán
Tudtok magyarítást ami műkődik a megvásárolt verziókkal ?
A 3 astól az összes megvan PC re, ami megjelent . -
Core2duo6600
veterán
No, hát nagy nehezen sikerült elindítanom a GTA 4 est Win 10 en.
Minden elött telepítettem a .net frame work 3.5 ös változatát, ami a 2.0 -t is tartalmazza.
Az alábbi paranccsal rendszergazdaként :dism.exe /online /enable-feature /featurename:NetFx3 /All /Source:e:\sources\sxs
Ahol E: a pendrive (DVD) betűjele, amiről a win 10 et feltettem, nyilván ha más, akkor annak megfelelően kell beírni
(online nem mindig találja meg a win 10, így a biztos)A következőt csináltam :
A 2 gyári lemezről feltelepítettem, elösször a disk 1 majd disk 2 és utána újra a disk 1 et kérte.
Igen ám, de az aktíválásnál elakadt, mondván hiba, nem tud kapcsolódni stbEgy friss telepítésű rendszernél manuáls aktiválás elindult ugyan, de a játék nem vett róla tudomást annak ellenére sem, hogy kiírta, hogy sikeres volt.
Ha indítani akartam, mindig az online ellenörzés jött be, kiadási dátum ellenőrzés vagy valami ilyesmi.
Majd gondoltam egyet, a sokadik kudarc után, és visszaállítottam a gép dátumát 2010 re, és láss csodát beaktiválva, és el is indult.
Az öröm nem volt teljes, mert nem engedte feljebb vinni a felbontást 800*600 nál.
Majd némi google után a következőt találtam:
commandline.txt - filet kell létrehozni a játék mappájában a következő tartalommal.
-availablevidmem 8000.0
-norestrictions
-nomemrestrictAz első szám a video kártya ram mérete megabyte ban, nekem Nvidia RTX 2070 es kártyám van és ezen 8 GB ram van.
Nyilván ha valakinek más a méret annak megfelelően kell módosítani.A játékot indító parancsikon végére is betettem ezeket
-availablevidmem 8000.0 -norestrictions -nomemrestrict sorrendben,A leírás az egyiket a steam -eshez, a másikat a lemezeshez írta ugyan, de nem egyértelmű, hogy melyiket veszi figyelembe, így mind a 2 öt megcsináltam.
A telepítés közben felrakott egy Windows live game -t, amire a win 10 rögtön mondta, hogy elavult frissíteni kell, ezt hagytam neki.
Majd letöltöttem a rockstar games oldaláról a játékhoz a patch et.
Telepítettem, ezután közölte, hogy a social klub már nem kell a játékhoz, így uninstalálta, majd jött a reboot.
(A játék által feltelepített social klub amúgy sem tudott belépni)Majd a játék többszöri indítása után még néhányat frissített a Windows live games en, ezeket hagytam neki, majd amikor már nem szövegelt a frissítsekről, akkor már be tudtam lépni a korábban létrehozott azonosítóval és a hozzávaló jelszóval.
Ez ahhoz kell, hogy el lehessen menteni a játékállást.Aktiválás után, miután elindult a játék, már vissza lehet a dátumot az aktuálisra állítani.
Elöny, hogy működik a játék Windows To Go -n is, így akár hordozhatóvá is vállik, de a revoke (liszensz törlése az adott gépről, avagy deaktiválás), és az ismételt aktiválást szükséges megtenni, dátum vissza állítássalÉn manuálisan aktiváltam be, de ha eleve visszaállított dátummal telepítem, lehet ment volna az online aktiválás is, kérő kód, a gyári cd kulcs, segítségével a weboldal, ami a manuális aktiválásnél megad a játék, generál egy kódot és ezt kell megadni neki, ez a kód géptől függ, így akárhányszor fel lehet használni, ha nem volt hw változás.
-
Core2duo6600
veterán
Hello,
Most probálom a GTA 4 est feltenni, Win 10 re , 1809 -es 64 bites, és az aktiválásnál elakad.
Mit lehet csinálni, hogy működjön, eredeti játékról van szó. -
Core2duo6600
veterán
Mennyiért tudjátok a game et legolcsobban beszerezni ?
Mivel nincs egy normális crack sem tudtommal.
Egyéb lehetőségeimből nem tudom leezedni
Így nem marad más minthogy megvegyemÉs hogy futna a gépemen ?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest