- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
negyven2 #36523 üzenetére
Egyedül a multi miatt van értelme külön topiknak. Story mode kérdések miatt elhajtani valakit valóban túlzás, bár én még sosem láttam ilyet...
Az V topik se szól már semmi másról csak az online-ról. Én egyébként már rég leszoktam a story módos kérdéseimmel fórumra jönni, akármilyen játékról legyen is szó. Google sokkal hamarabb megoldást kínál ilyen esetekre. -
törölt tag
válasz
negyven2 #36519 üzenetére
Külön jeleztem modker topicba, hogy az új RDR topicot szépen tegyék át konzol játékok topicba, mivel csak arra van bejelentve a játék, aztán az a hsz majd visszakereshető lesz. Ugye emlékszel GTA V topicból hogy lettünk kirakva 2ev után. Nameg az is érdekes hogy kettő de van amelyik játék 4 konzolra is megjelenik, emellett 1 pc verzió van, mégis "pc játékok " köze kerül. Mondjuk ez nem zavar, ha nincs diszkriminálva a másik. De az nevetséges hogy story mode kérdést konzolos nem tehet fel a pc-s V topicba, mert ha jelzi hogy konzol, akkor már el is van zavarva.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
negyven2 #35516 üzenetére
Azt vágom, hogy csíterllend
Olyat láttam a multkor hogy becsövezett, neon világításos rally subaruval jött a gyerek a repülőtérem. Mondom oké
Azért szoktam multizni, mert kb 0% a GTA IV mentésem, és így le vannak zárva a szigetek. Nekem meg a középső a kedvencem, néha beugrok kocsikázni free mode-ban
-
Dany007
veterán
válasz
negyven2 #34805 üzenetére
Ha hiszed ha nem, ez is megfordult a fejemben.
Az egész művelet közel 130k-ba fájt. Ebből meg már egy ps4 is majdnem kijött volna.
A gond az volt, hogy az eredeti probléma a jelenlegi TV-m input-lag-je. Valami brutális és fps-t jóformán játszhatatlan játszani rajta. 2011-es a tévé és hiába próbáltam bármilyen beállítást, játékmódot, pc módot mindig durván nagy volt a lag. Néztem hasonló típusról youtube input lag tesztet és valami 130ms!
És akkor jutott eszembe, hogy rendben van, inkább veszek egy PS4-et és nem kell agyalnom a hardveren se semmin... de gyorsan elszállt az ötlet, mivel a TV-m input lagjén ez semmit nem fog javítani. Ugyanolyan szopás lesz mint most.Na és ezért maradtam inkább a PC-nél meg a monitornál. És durva. Mert kipróbáltam úgy, hogy mindkét kijelző ment egyszerre. És szabad szemmel is látni mennyit késik a TV a monitorhoz képest. Pedig VA paneles, nem is TN.
@kovy29: Valahogy megbarátkozom vele. Reméljük a következő rész már inkább amd párti lesz.
Ismerve az új konzolokat, hátha.
-
privacy99
senior tag
-
BlackSoft
addikt
válasz
negyven2 #34696 üzenetére
Hát ha nem lenne eredeti (minden GTA megvan dobozzal) akkor hogyan tudnék belépni multizni?
Nekem csak annyi van, mondom, hogy GFWL-ba ha csinálok vagy belépek meglévő online account-ba, akkor onnantól kezdve online vagyok azzal a névvel, amit Live-on regisztráltam, és tudok multizni. -
BlackSoft
addikt
válasz
negyven2 #34674 üzenetére
Nem, nekem nem ez jön fel, egyből indul ahogy elindítom. Tehát nincs fent a SC, azt törli az 1.0.7.0-es patch...
Telepítés után kéri a kulcsot, de a kulcs kérésnek semmi köze a SC-hoz. 1.0.7.0 patch után szoktam beírni neki a kulcsot, első indítás alkalmával, amikor a SecuROM kéri.
Ingame pedig első indításnál felugrik a GFWL, ahol létrehozhatok Live accountot, vagy beléphetek meglévővel, esetleg "local"-t csinálok, ha nem akarok online lenni. Ha ott be vagyok jelentkezve online, akkor tudok multizni, és a mentéseket is a GFWL felhőjében fogja tárolni.
-
BlackSoft
addikt
válasz
negyven2 #34670 üzenetére
Hát pedig nem kell SC a multihoz, soha nem használtam, soha nem volt fent, accountom sincs. 1.0.7.0 patch azonnal le is törli telepítéskor. Steam-es verziónál ez lehet másképp van, de a dobozosnál csak a GFWL-ba kell bejelentkezni játékon belül, és lehet multizni.
(#34668) kovy29: Azt írja hogy "...Social Club no longer supported..."
-
MaxxDamage
félisten
válasz
negyven2 #34401 üzenetére
" par GB-os DLC " --> 16+GB
Am. Patch feltéve ,(hegti
) SocialClub -ba belogolva, majd elkezdte az auto updatet az EFLC -hez (super) ebből lesz valami
Holnap jelentkezem, s kiváncsi leszek, hogy ha updateli magát / minden... akkor a GTA 4 főképernyőn kiválasztott Liberty -n keresztűl elindítható -e , mert ha nem akkor kérdem én, hogy minek van így megcsinálva !?
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
negyven2 #34393 üzenetére
Nézegettem / keresgéltem és arra jutottam, hogy ez az EFLC nem megy ha a sima 4 is telepítve van ! (mind1, hogy külön) - ahogy elnéztem ezt az EFLC -t is Patchelni kell... csak akkor indul !? (ez a Fatal Error ezért van, mert csak az alap telepítés van feltéve... hiányzik a patch !)
Hozzáértő kérem erősítse meg vagy cáfolja ezen állításom !
L
-
-
JoolsNOS
veterán
-
Redneck
nagyúr
válasz
negyven2 #33388 üzenetére
Hát annak fényében hogy milyen boxon és most volt potom pénzért az összes GTA Steamen, szerintem nem. Pc-n is van XboX controller, vezeték nélkül. csak venni kell egy vevőt hozzá. 5 ezer lett volna ha csak a vevőt veszed meg és tolod PC-n jobb grafikával, Xbox irányítással. Kis pupák.
-
törölt tag
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
negyven2 #30201 üzenetére
Szia/Sziasztok
Miből lehet azt látni ha valaki csal? Mert nekem ez max abban merül ki hogy csak úgy a semmiből leszednek de más jelét nem tapasztalom,legutóbb egyik haverom fal mögött védekezett és falon keresztül szedték ki valahogy.
Szervereken semmi védelem nincs erre vonatkozólag??
-
proof88
addikt
válasz
negyven2 #27778 üzenetére
áhh bocsi.
Szóval WinXP az 32 bites. Hát kb 3 giga ramot kezel, de az még mindig 1-gyel több, mintha 2 giga lenne, ezért van 4 giga ram. Meg azért, mert van Win7 is a gépen, ami 64 bites, csak az nemrég került fel. A lapozófájlt azt lehet állítani 4 gigánál nagyobbra ez tuti.
De a lényeg az, hogy a lassabb gépen jól megy a gta, mert még a 19-20 fps is legalább stabilan annyi és nem kezd el szaggatni, mint a nagyobbik gépen. Ahol szintén jól megy csak most valamiért nem megy jól.Itt valami nem keres most, csak nem tudom hogy mi. Már eleve a játék eleje is érdekes, amikor mutatja a sárga még kék rockstar logókat, már azok is kicsit szaggatva mozognak.
sőt szerintem már a játék elindításakor nem normális hogy tököl valami 15-20 mp-ig. Elindítom, teljes képernyőre vált de a tálca még látszik és várni kell míg mire tényleg elindul és mutatja a szöveget.
-
fsb1000
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
válasz
negyven2 #26825 üzenetére
Új platform mindig rizikós az elején, mint ahogy ez a mai hír is igazolja. Szerintem fölösleges SB-t vennie. Egy jól kiforrott x58-as lap és egy 4Ghz fölé húzott i7 920 jobb választás.
-
gabor85
őstag
válasz
negyven2 #26801 üzenetére
Az egy dolog hogy elavult a 775, de a 45nm-es Q9650 pl használtan 50.000, újan meg 80.000 körül van. Ez a proci megcibálva vígan vinné a játékot mondjuk egy GTX 560-nal...
Igazából bőven elég neki... és sok átlagjúzernek is, nem tudom mire fel az 'i' proci...Én magam részéről egy VGA-t fogok most beújítani...
Viszont hogy állapítsam meg hogy az 500-as táp elég e az új rendszernek?
-
Kassadin
addikt
válasz
negyven2 #26767 üzenetére
Ha jól tudom amíg nincsen felrakva a 1.0.7-es patch, addíg csak social clubbal indul el a gamma.
Totyak: amikor én raktam fel, nekem is csak harmadjára sikerült normálisan elindítani. Felrakod a játékot és persze közben a social clubot meg csinálsz games for windows live fiókot is. Ha felrakta a játékot, utána elvileg automatikusan lefrissíti a játékot, meg ha hiányoznak programok, azt is felrakja. Ha a social club fiókod meg a games live fiókod össze van kötve, elvileg amikor elindítod a gta4-et, ott betudod írni az email címed meg a jelszavad. Így láthatatlanban elég bonyolult ezt leírni. Vagy próbáld meg ahogy le van írva a legelső oldalon. Nincs jobb ötletem.
-
@matthew@
őstag
-
Roxbury
őstag
válasz
negyven2 #26337 üzenetére
Hali!
Engem is nagyon idegesített, így találtam megoldást rá. Le lehet tölteni a netről direkt az EFLC-hez való mini image fájlt, ami 20 mega, bemountolva új daemon toolsal (advanced emulationt bekapcsolva) tökéletesen müködik.
De a Te magoldásod jobb, így le is töltöttem a fájlt.
Csak azért írtam, hogy ha valaki ugyenebben a cipőben jár, akkor legyenek megoldások a dologra.Ugyanúgy megy a steames-exe-vel a multi, meg minden? Egy szót se szól?
Mert akkor azt fogom használni én is, bár így is "gondozásmentes" a dolog már.Az alsó írásodra nem tudom a megoldást, nekem is csinálta 4 alatt, viszont EFLC alatt tényleg nem. Az a kérdésem, hogy Neked is szebbnek tűnik azonos beállítások mellett az EFLC, mint a 4? Mert nekem nagyon feltűnően.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest