- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz
Dark Wander #36395 üzenetére
Köszi a tippeket, egy is a kedvencek közé a hsz.
--------------
A galambokért jár valami extra mint a régi részekben, hogy fegyvert kapok a safehouse elé vagy bármi?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Dark Wander #36322 üzenetére
Sajnos nem éri meg eladni a lemezes változatot, mert már 2.5k-ból lehet venni Complete Editiont Steamen és anno én a lemezes díszdobozos valtozatot jóval többért vettem...igy most csak aprópénzt kapnék érte.
Lényeg, hogy azért használható és online mód is játékban mobilról.L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Dark Wander #36317 üzenetére
Sikeresen telepítve minden és aktíválva...
Magyarítás is felrakva , fut szépen!
Play tényleg nem "kattintható" de Offline Módba indítva bejelentkezhető /Windows Live/ (de Online gondolom így nem játszható!?)Van valami amit nem értek:
"lesz 1 kód amit meg kell jegyezni, (írd be txt-be majd mert a kód vissza igényléshez kell)" --->> ez mi is pontosan, vagy mire jó? (Activate Serial -ra gondolsz gondolom)/ez csak 1x kell, mikor beírom/
Hisz a game aktiválva van, ha meg törlöm a gépről akkor "Revoke" és újbóli telepítéskor megint aktiválom majd... (akár)(#36319) csaba951: Úgy-Úgy !
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Dark Wander #36317 üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Dark Wander #36312 üzenetére
Megint felraktam a játékot és aktiválni akarnám, de a Manuális aktiváció -ra kattintok és nem jön be az ablak aminek kellene...
(most nem törlöm le, kiváncsi leszek a megoldásra, ha van...)
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Dark Wander #36312 üzenetére
Ezt mind végigcsináltam azzal a különbséggel, hogy azt a "zip" fájlt akkor másoltam be mikor már minden patch telepítve volt.(Game indításnál WS10 error ablak jött be...) Akkor megpróbáljam úgy is, ahogy írtad, vagy marad a Steames vásárlás ?(5-t is meg kell szereznem és az Steames lesz) Ezt a "CD Key" -t nem lehet valahogy Steamhez adni? Wolfenstein The New Order (meg a Mortal Kombat - Komplete Edition) is lemezesként van meg, de Steam-be letölthető...lemez nem is kell hozzá
L
-
törölt tag
válasz
Dark Wander #36259 üzenetére
Az az acsi nekem is meglett, de nem emlkszem mennyi ideig tartott. Viszont egyhuzamban azthiszem 9 órát toltam. Meg kepet is tettem ide róla
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Dark Wander #36259 üzenetére
Egyszer, mikor nagyon nyomtam csináltam egy sorrendet a gyorsabb haladás miatt. 21 vagy 22 óra lett a vége és szinte megállás nélkül tolva.
De azt is hozzá kell tenni hogy előtte háromszor kinyomtam hogy tudjam mi mikor jön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cipő topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Baldur's Gate 3
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 1 / 2
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- iMac 24" M1 8C CPU / 8C GPU / 8GB RAM / 512 GB SSD / Silver / garancia
- Apple Macbook Pro 16 M1 2021 32GB/1TB, akku 87%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest