- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGaben
tag
válasz
Chereiose #32612 üzenetére
Nálam ugyan ez a helyzet. A modok nem megfelő használata miatt újra akartam telepiteni. (korábbi hozászólásaimnál írtam a mod problémáról) 3-ból - 3x a live telepítésnél/frissítésnél akad ki.
A patch-elésig, és a modok másolásáig el sem jutok. A microsoft az msn-el együtt a live-ot is megszünteti vagy mi? F1-et még nem próbáltam. Kellett nekem hozzányúlni.
Előtte legalább működött, csak random kilépett exe hibával. (mert 2 különböző mod volt fent). A sima alap játékkal sem tudok játszani. EFCL-t még nem néztem, de biztos,h nem a játék telepítőjével van a gond. A regisztriből is töröltem minden újratelepítés előtt, + "revokoltam az accot". Lehet, h ennek ellenére a live "hagy fent valamit"?
-
TGaben
tag
válasz
djdaniel #32588 üzenetére
Szia!
Köszönöm a részletes, mindenre kiterjedő választ!
Akkor meg is van a probléma (le egyszerűsítve): túl sok a mod, illetve "ütközik" az egyik a másikkal. Amiért a "Vulgadrop ENB 2.1c"-t is "telepítettem" (valójában ugye, csak át kell másolni, legalábbis ezt a verziót) az az, h előtte nem cserélte le az autókat.Ha csak a "ICEnhancer v2. 0 + iCEnhancer 2.1 final" volt fent akkor a grafika pazar lett, de csak az alap autókkal. (valószínű én csináltam rosszul valamit, illetve korábban írtam,h miért másoltam át mind2 "ICEnhancer"-t) Azt szerettem volna, h ha már sokadszora "kell" újra kezdenem, (egyszerüen nem tudom működésre bírni a régi mentésemet, pedig a patch verzió is simmel, de hiába másolom be, /jó helyre másolom/ mindig előről kezdi.
) legalább az autók liszenszeltek legyenek. De akkor ha újratelepítem, - ami elkerülhetetlen lesz - csak a 2 "ICEnhancer" másolom be.
-
TGaben
tag
válasz
JoolsNOS #32576 üzenetére
Köszönöm a választ!
Ha újra telepítem, akkor megpróbálom csak azokat felrakni, hátha... Csak akkor kezdhetem megint előről, mert azt a fránya mentést nem sikerül megetetnem vele,h működjön, pedig az egészet kimásoltam annó - majdnem 100%-nál - máshova, zenéstül, mindenestül. Én nem használtam progit az "autók berakására" , szóval cserélgetni nem tudom, hogy kell, csak bemásoltam a modokat. Az icenhancer 2.1 nekem "kicsinek" tünt, mert 16MB a rar, kitömörítve 42 asszem, az iCEnhancer2_0Standard meg 326MB. Gondoltam abban biztos benne vannak a kocsik. Nem voltak. A grafikán viszont nagyon sokat javított. Aztán 2.1 + Vulgadrop ENB 2.1c. Ez utóbbi után jelentek meg a liszenszelt kocsik.
Melyik küldi az? Nem lehet lopni előtte más fajta kocsit?(#32578) ittakary: Live-ot fel telepítetted/frissítetted? Multihoz kell, bár nekem nem steames változat van.
-
TGaben
tag
válasz
JoolsNOS #32571 üzenetére
Szia GTA IV mod mester!
Olyan kérdésem lenne,h neked stabilan fut a játék a modokkal? Nekem majdnem minden küldetés/feladat után vagy már előtte kilép "exe" hibával.
Amúgy is mentek minden küldi után, de így egy picit élvezhetetlen. Természetesen a játék eredeti, aktivált, de pl a live-ot már nem is futtatom, mert a multi úgyse nagyon szereti a modokat, offline-ban játszom. Ujratelpítésen gondolkodom, de a modok müködnek (grafika+autók) nagyon szép, és nagyon jó kocsik vannak benne, csak idegesítő ez a "gta4.exe hibát észlet ezért leállt" dolog.
Ezeket használom:
iCEnhancer v2. 0 + iCEnhancer 2.1 final + Vulgadrop ENB 2.1c + magyarítás -
TGaben
tag
Sziasztok!
Mod-al kapcsolatos kérdésem lenne. Az eredeti, aktivált alap gta 4-re felraktam ezeket a modokat: iCEnhancer v2. 0 + iCEnhancer 2.1 final + Vulgadrop ENB 2.1c + magyarítás, és működik rendesen, nagyon szépen néz ki. Szeintem az "iCEnhancer 2.1 final" szebb, ugyhogy az maradt végül. (ugye, ilyenkor felülírja a másik mod-ot) Csak az autókat nem cserélte le, pedig a képeken/videókon "liszenszelt kinézetük van"
Lenne erre valami megoldás, esetleg használja úgy valaki? Illetve multizni lehet ezzel? Nem számít csalásnak? Persze laggolna mint állat, - gondolom - de ki próbálnám, ha ezzel nem veszélyeztetem az acc-om. -
TGaben
tag
válasz
Mariann294 #19265 üzenetére
milyen 11:52-nél? az orosz adón vagy hol?
megvan az egész zenéje...
-
TGaben
tag
Sziasztok!
Olvasgattam a topicot visszafele, de nem nagyon találtam konkrét választ.
Tudja valaki,h a 2 kiegészítő meg fog jelenni PC-re? Ha igen, akinek eredeti, csak letölti a social klubbal,és kész? Mert X-boxon valahogy igy van (DLC) Vagy megint súllyos pénzeket kell rá áldozni? -
TGaben
tag
No?? Semmi a gamepad problémára??
Várom ám.....
-
TGaben
tag
Akkor esetleg lenne valami megoldás erre a gamepad problémára?????????
-
TGaben
tag
Sziasztok!
Valaki tapasztalt már olyat, h az új patch felrakása után, nem ismeri fel a gamepadot?? (Logitech Rumbel 2)
Eddig ment minden faszán,mert ugye annó kiadtak 1 tapaszt (1.01) amivel már támogatta a játék a többi gamepadot is, nemcsak az Xbox szabványuakat. Végig is vittem vele a játékot, de a mostani patch után ugyan az a helyzet,mint az legelején,h nem támogatja a gamepadomat.
Help pls!!!! -
TGaben
tag
azt mondom! Igen beenged oda is. Akkor nem enged be, mikor játékban rányomsz, h multiplayer,és kiválasztod,h play live ( lan a másik lehetőség) ilyen van valakinek??
Még úgy se, h a játék alatt mindhárom oldal meg van nyitva,és be vagyok jelentkezve. ( Social Club, Games for Windows (Live), Windows Live ID)
??? -
TGaben
tag
-
TGaben
tag
Elméletileg az MSN accot is elfogadja... (az a live...) de haa nem akkor: [link]
Ez mondjuk a LIVE ID , ami viszont problémás, mert nincsen magyarországi támogatás, de ha átálítod a lakhelyed meg mindent más országra elm. elfogadja.
Nekem nem fogadta el. És ha nem segít valaki kettétöröm minkét lemezt , és letöltöm
Minek az eredeti,ha a multi SZARASZIK!!!! -
TGaben
tag
A regelés elég szívás. Én úgy csnáltam, ahogy itt le volt írva, - (többen is írták
) - de semmi, lóf@sz. Pedig már az SC-ba is be van linkelve.
A Live ID-nél (játékba, nem a honlapon) ígyis azt írja,h nem megfelelő.
Fasza,mert ez az egyik oka,h megvettem.
a Multi. Kis ország vagyunk...
-
TGaben
tag
asszem addig mojoltam míg sikerült
-
TGaben
tag
Sziasztok!
A MULTI része hogy működik? Regeltem már a Social Clubba, a Live-ba, meg a Live ID-be is. Mégis az írja ki,h a Live ID,nem megfelelő. Aki játszott már multiba, írja le pls! Gondolom,h le lett már írva többször is ,de nem nagyon szeretném végigolvasni a több ezer hozzászólást. (már olvasgattam,de nem találom.)
Help pls!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen videókártyát?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest