Hirdetés
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
chatran #30133 üzenetére
Ha cheatelsz akkor is megadja a 100%-ot vagy akkor csak 99-et mint a többi GTA?
Én bevallom szoktam cheatelni, de csak mert először annyira hajt a történet hogy nem szeretek küldetést ismételni.
Nálam úgy működik a dolog, hogy először a főszálat végig nyomom fegyver kóddal, aztán újrakezdem tisztán és megpróbálom 100%ra kijátszani(kód nélkül). Eddig sikerült. de minden GTAban 100 volt ha jól emlékszem a rejtet csomagok és a graffitik száma. Itt viszont 200 és nagyon nehéz. Én is tuti nézném térképről. ÉS azért azt tegyük hozzá hogy attól mert megnézed hogy hol van, még nem biztos hogy könnyű és még így is van benne élmény.. én meg nem másnak játszok, hanem magamnak.... szóval még segítséggel is dicséretes a 100%
mert sokan csak végig nyomják a fő küldetéseket ( ami kb 60 % ) és azt mondják: kijátszottam a GTA-t !
pedig az még nem végig játszás !
-
Murder3
addikt
válasz
chatran #30137 üzenetére
akkor meg nem mond, hogy nem nagy dolog mikor te se játszottad tisztességesen 100-ra..am ezek pont ezért vannak, mert segítséggel sajnos nem nagy dolog, persze nem azt mondom, h mindet magad, de legalább 150-170-et minimum h magadtól találj meg, mert máskülönben értelmtelen.
Nem mazoknak és időmilliomosoknak van hanem annak, hogy elmondhasd h kijátszottad 100-ra vagyis megtaláltad egy ekkora városba az összes galambot.
ja hogy sok órába telik meg ekkora területen ilyen kis dolgokat megtalálni nehéz, pont ez a lényeg.
Keményen megszenvedni a 100-ért.Amúgy, hiába, 2 perc vagy 10 óra..ugyan az.
nem magad találtad meg, ne te szenvedtél azzal, hogy hol voltál már hol nem és ilyenek...
most ki lehet egy bankot rabolni 200órás előkészülettel, h ne legyen felesleges áldozat meg úgy is h bemész megölsz mindenkit felveszed a lóvét oszt futsz, eredmény ugyan az, de egyikbe egy lelketlen gyilkos pszichopata leszel míg a másikba egy rafinált,ravasz okos rabló azért nem ugyan az.meg szerinted mért vannak olyan helyekre eldugva, ha nem azért, hogy nehéz legyen őket megtalálni?
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
chatran #29860 üzenetére
Köszönöm válaszod, sajnos elég bizonytalan vagyok a frame laggokat illetően.Sokat olvasgattam hivatalos fórumokon és nem épp rózsás a helyzet.Multiplayer gameplay videóknál is GTX 570 nél ugyan az a frame lagg jelenség..nem értem így hogyan tudnak játszani mintha ott sem lenne.
Az eredeti hivatalos fórumán a játéknak is ennyit írnak: "Bad optimized Game"
Szóval lehet itt sokan majd flamelésnek veszik ezt de egy videót vagy információt sem találtam amin az eredeti játékról olyat írnak, hogy patchelés után szépen fut.
(Mert a rosszul optimalizáltság tényét sehol sem vitatják)Én most szerettem volna megvenni nem volt még soha GTA-m, így lehet nem is lesz.
-
CJ3
senior tag
válasz
chatran #29337 üzenetére
Jah értem.....Azért a sima alap játék mellé teszem nekem ég és föld, és más ha kifényképezgetsz a játékból.......Hiába világos én az időjárást is naposra állítom mindig benne amúgy is........az utak is főleg esőben nagyon szépek....
A sima alapjáték ehhez képest egy ...........A Beállításokban amúgy ott van ez a képélesség kikapcsolása akkor lesz ilyen mosott, szerintem titeket az zavar be, hogy mért ilyen éles a kép stb.....
Én már nem is tudnék úgy játszani de meglesem milyen a Real móddal az hátha jó lesz -
CJ3
senior tag
-
CJ3
senior tag
válasz
chatran #28882 üzenetére
"Mert túl sokba kerülne lecserélni a lapot/proct/mem-t. Olcsóbb lenne a jelenlegi 775-ös lapba egy C2Quad."
Hát pont azt akarok venni a Q9400 szerinted mi?
Szóval nem értem te miről beszélsz?
Ezt alarok 4 mag 6mb L2 stb
néztem tesztet átlagban közel 50% al gyorsabb egy E 8xxx es nél......Szóval csak megéri akkor 8K t ráforditani nem?
-
Kassadin
addikt
válasz
chatran #28882 üzenetére
Rövid távon mindenképp, de hosszabb távon csak pénzpazarlás. Alaplapból mondjuk nem a legdrágábbat kell venni, és akkor olcsóbban kijön, és természetesen használtan, úgy lehet igazán faragni az árakból, rengeteg ember horribilisen drágán árulja a core 2 quad procikat, szóval annyira nem mondanám olcsónak.
A másik az hogy biztos nem egy játék miatt vennék új procit/fél gépet.
-
-
-
hajbel
addikt
válasz
chatran #28606 üzenetére
100% szempontjából nincs jelentősége, és ha jól tudom, nem is lesz több küldetésed náluk. Viszont az egyikük a későbbi küldetések során segíteni tud, a másik pedig nem. Remélem, hogy ez még nem spoiler kategória... Bár ha nem mentettél, és döntöttél már, akkor úgyis mindegy
-
@matthew@
őstag
válasz
chatran #28218 üzenetére
Ja igen ezt is akartam írni de lemaradt, mind1 más írta
Szal a 64bit tényleg jobb nekem is az van, mivel 4GB RAM-om van és csak a 64bit-es látja a 4GB-t ezért azt tettem föl, tényleg jobb lenne a + RAM aminek örülne a GTA, nekem volt olyan h GTA IV alatt a RAM-ból 3,5GB fogyott és más progi nem is ment a gépen
-
toldy
őstag
válasz
chatran #28218 üzenetére
Pedig kéne az a 64bit.
A GTA 4 meg egyenesen imádja minnél több mag/ram/vram-ot*. Biztos vagyok benne hogy vennél észre változást, ha fps-t nem is de betöltés/textura hasonlókban biztosan. Mindenki túl misztifikálja ezt a 32 vs 64 dolgot. Vista óta csak 64 bites os-t használok, 4gb ram mellé meg kötelezőnek tartom. Egyedül az van hogy ha egy progiból van kimondottan 64 bit akkor azt azt szerzem be, egyébként még soha nem tapasztaltam semmi gondot csak azért mert 64bit.
benjemin1994: így elsőre szoftver gondot mondok. Mikori telepítések? Friss windowson friss játék legújabb driverrel is ezt produkálja? Bár az is tudott hogy gta nem nagyon szereti az amd kártyákat, az 5xxxán meg mégtöbb panaszt olvastam.
-
@matthew@
őstag
válasz
chatran #28214 üzenetére
Az jó is 1GB-vel lehet játszani vele szépen. Max kicsit húzod és még jobb lesz, de az a VGA alapból sem gyenge
Azt nemtom h az oprendszer számít-e vmit, nekem 64bit-es win7 van és hibátlanul megy majdnem minden maxon az adataimnál lévő géppel a VGA-m kicsivel gyengébb a tiednél és szépen viszi. Am az eredeti dobozon hátul van egy olyan rész h "Továbbfejlesztve": 64 bites, többmagos--> gondolom itt a 64bit-es kompatibilitásról beszél.
-
@matthew@
őstag
válasz
chatran #28208 üzenetére
Szerintem legtöbbet a CPU cseréje hozna, mivel neked socket 775-ös a platformod és abba 4 magos közül csak a Q-s széria megy bele, ami nem mai gyerek de attól még jó, így azt rakhatsz bele, de a platform váltás a jövőre nézve jobb lenne végképp mivel most akarsz/kell vmit cserélned most megveszel 30-40e ért egy Q-s procit és utána 1-2 évvel később vehetsz új platformot, procit, így ezt most tennéd meg akkor a mostani Q-s proci árát megspórolod így sztem azzal jobban jársz. AM a többi kütyü megfelel neki sztem, am a VGA-don mennyi memória van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- No Voice in the Galaxy
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Lenovo Legion 5 (16IRX9) Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (3 év Prémium Lenovo Garancia)
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest