- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
privacy99
senior tag
válasz
MrRL19 #33705 üzenetére
Hát valami történt nálam, mert nem hajlandó menni a játék. Elindítom, ellenőrzi a lemezt, nagy feketeség, és indulás helyett kidob az asztalra..ha rányomok a tálcán, akkor megismétli. Viszont a procit azt pörgeti 35-36%-on folyamatosan.
Amint sikerül, írom a beállításokat. Egyszer sikerült belépnem, de akkor kiléptem az asztalra, és vissza már nem ment, azóta csinálja ezt. Amire emlékszem, hogy a felbontást ne maxra rakd, hanem 1024x768-ra. Ez nem rontja a képminőséget (nálam valamiért még jobban is néz ki így), és valamennyit segít. Minden mehet medium-ra, de a shadow vagy mi az offon van.
-
icons
addikt
válasz
MrRL19 #33705 üzenetére
Ha jól értem, akkor a korábbi virágboltin GTA IV futott mediumon, a mostani pedig szaggat rajta.
A legújabb patchek lassulást okoznak, nem lehet a virágbolti verzió nem volt felpeccselve, és ezért futott jobban?Illetve ha megtennéd ha write-only üzemmódból átállnál olyanba, ahol nem csak fosod a szót, hanem el is olvasod a válaszokat, akkor láthatnád, hogy a (#33702)-es kommentben írtam, hogy hol van egy relatíve jó segédlet! (és akkor nem kellene másoktól várni a megoldást, ha ennyire fontos)
Továbbá privacy írta, hogy ma még megírja neki milyen beállítások vannak. Remélem sikerülni fog kivárni!Illetve: "megköszönném" és "leszedtem" a két szó, amit írni szerettél volna! Plusz "leírnád" a harmadik...Remélem mobilról írtál.
-
privacy99
senior tag
válasz
MrRL19 #33701 üzenetére
Ugyanilyen hardverű gépem van(notebook(i3 2.4Ghz, 635M 2GB), délután megnézem nekem hogy van beállítva, mert nálam azért elég jól megy. Bár nekem 8GB RAM van, de ez nem számít. Nem megy mellette valami torrent program vagy ilyesmi?
Egyébként biztos, hogy az nvidia-val megy, én is azt hittem hogy az integrálttal, de nem, mert ennyire azért nem hülye, hogy egy hatalmas teljesítményt igénylő alkalmazásnak az integráltat adja. Csak a programok azt látják, mert az az alapértelmezett.
Egyébként, ha biztos akarsz lenni benne, akkor tálca(vagy vezérlőpult) - nvidia vezérlőpult és ezen belül be tudod állítani, hogy mik mivel induljanak. A gta 4 is ott lesz, automatikusan is az nvidia-t választja, alatta a beállításokban 1-2-t átállítottam maximális teljesítmény-re, nem tudom ez számít-e.
Egyébként kipróbáltam ,elindítottam a játékot az integrálttal, hát ne próbáld ki
ír neki kb. 20mb memóriát, minden low, minden 0. És semmit nem enged feljebb.
-
icons
addikt
válasz
MrRL19 #33700 üzenetére
A csúszkák? (detailed distance, view distance (or what), és a harmadik)
Szerintem ez reálisnak tűnik, biztosan nem HD3000ről fut a játék. Nekem GTX660M-em van, és kb minden medium-mal van 25-30fpsem. Nemrég pont VoidXSt idéztem, aki nemrég írta, mit érdemes beállítani. Olvass vissza, hamar meglesz!
-
privacy99
senior tag
válasz
MrRL19 #33694 üzenetére
Ilyenkor csak a várakozás marad, mert tudjuk, hogy sok embernél van. Bár ilyenkor illik valami tájékoztató üzenetet kirakni, vagy e-mailben írni, ha ilyen hosszú idejű a leállás (bár még nem néztem az emaileket, lehet hogy van tőlük).
Holnapra szerintem már megoldódik. Lehet, hogy a GTA 5 miatt van, valamit variálnak.
Az a vicces, hogy hónapok óta nem játszottam vele PC-n, csak PS3-on, és ma, amikor kitalálom hogy játszani akarok vele PC-n, akkor van leállás
Szerk.: E-mail nincs, lehet hogy valami hirtelen leállás, ami őket is meglepte.
-
icons
addikt
válasz
MrRL19 #33649 üzenetére
"milyen bealitas lenne a jo gta 4
lenovo g580 vga:gt635 2gb 4gb ram proci i3 2348"
Nem is igazán értem, mire vagy kíváncsi. Olyannal, amivel elfut.
A felbontás legyen natív (esetedben ez 1376*768as, ha jól gondolom). Legyen valami alap élsimítás biztosan, és utána szépen játszogass a beállításokkal, és amelyik a legjobban tetszik, azt használd. Ha neked a "sima" élek jönnek be, akkor az élsimítást állítsd magasabbra, ha a nagyobb látótávolság, akkor azt nyomd fel. De a legfontosabb, hogy ne akadjon. Inkább vegyél belőle le párat (a látótávolság/kidolgozottsági szintből pl), csak legyen folyamatos!
Régebben én is a minél szebb grafikára törekedtem, de egy idő múlva úgyis hozzászoksz ahhoz, amivel játszol. (én még az fps laghoz is hozzászoktam anno, de ég és föld a különbség egy folyamatos és egy szaggató játék között!)Nézz körül GTA modos oldalakon, biztosan találsz valamit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest