- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mariann294
őstag
válasz
sunny84 #23506 üzenetére
amúgy nekem a késesek jelentettek problémát...
Nekem is.
De én képtelen vagyok megcsinálni.Már eljutottam a 6. menetbe,de tuti hogy a késes kinyirt...akárhogy nyomom a space-t baszik védekezni...de én föladtam,csak idegesitem magam rajta...pedig nem vagyok az a föladós tipus,de ez kifogott rajtam.
Szivi,és grat!
-
Celebrinator
csendes tag
-
JanR
addikt
válasz
sunny84 #23444 üzenetére
Sikerult! Koszonom!
Van meg 1 problemam! Szeretnek sajat zeneket betenni, de hiaba masolom be a shortcut-jat az mp3-aknak, ha ramegyek, hogy complete scan 1 zeneszamot sem talal. Probaltam ugy is, hogy bemasoltam magat az mp3-at, de akkor sem volt jo. Quick es Complete scan-el sem mukodik sajnos. Valakinek otlete?
Esetleg nem multizik valaki? Mert nagyon szivesen kiprobalnam. De kozben a kerdesem a kovi: a jatek cd kulcsat hova kell beirni? Mert a steam mindig feldobja, de eddig meg semmi nem kerte.
-
-
JanR
addikt
válasz
sunny84 #23436 üzenetére
Pl en az SHQ-t nem tudom a HIGH-rol elallitani, se low-ra, se mediumra, se off-ra.
Amugy a tobbit beallitottam ugy, ahogy a kepen van, ma nem huzza egyaltalan, csak nagyon tomegben, de engem meg az is idegesit, mert eddig nem igy ment.Akkor ezt, hogy milyen verzioju a jatekom hol tudom megnezni? Mar mint, hogy melyik patch van fennt?
Meg azt hiszem itt az ideje megcsinalnom a live-omat, hogy multizhassak is
-
fsb1000
nagyúr
válasz
sunny84 #23436 üzenetére
Pont ilyet akartam linkelni 1680x-vel csak a Shadow Q = LOW.
////
Kiakasztottam a GTA4-et: elinditottam az EFLC.... dolgozik de semmi... aztán rájöttem, hogy nincs benne a DVD. Kilépek a Rockstáros képernyőből és indítom a GTA4-et.
Az már csak fekete képernyő... na mondom összefagytak.
Csak reset segített: Win7 ujraindítása után nem megy a GTA4 -> fekete képernyő.
meglesz a délutáni elfoglaltságom.Egyébként tegnap TLAD-dal multiztunk (kettesben) és egész jó volt.
Rankedben Club Biznisszel gyűjtöttük a pontokat, persze 1-2 marháskodás belefért:
Video: [link] -
fsb1000
nagyúr
válasz
sunny84 #22693 üzenetére
GTX260-at akartam írni. BOCS!
Igen 10-15%-val erősebb, mint a GTS250, de csak 896 MB ramja van
(ami nem feltétlen hátrány)A GTX-ek erősebbek, GT200 lapkára épülnek a GTS-ek G92b-re a 8800 és 9800 meg G92-re és alacsonyabb órajelekkel mennek.
Az árak nagyjából belövik a teljesítményt.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
sunny84 #22688 üzenetére
Nálunk C2D@3,2GHz-vel (2GB ram!! XP alatt) a 9800GT/1GB jól megy.
Én ezt ajánlanám 9600GT helyett,Fel lehet vele váltani High-ba és ez a lényeg - kell az 1GB.
Az fps nem túl magas, de játszható. Kb 18K egy ilyen kártya az apróban,A következő lépcső az a GTS250, de azok 25-28K-ba kerülnek használtan.
Utána a GTS260 32-28K-ért de az már túl sok lenne a procidnak.
Baj nem lesz belőle, sőt kicsit gyorsabb is lesz, de hiába a ++pénz, alig lesz játszhatóbb a CPU limit miatt.
Az irányíthatóságot nem csak az fps, hanem a CPU erőssége is meghatározza.
persze ez leginkább race-ban számit.
Freeben lehet igy is jól ökörködni. -
fsb1000
nagyúr
válasz
sunny84 #22653 üzenetére
A bench egy optimalizált pálya. Játékban sokkal változóbb a környezet és kb 30-40%-val kevesebb az fps
Régebben azt írtam, hogy a konfigok összehasolítására jó bench.
Sajnos ez csak addig igaz amig a 60fps-t át nem lépi, mert felette korlátozva van.
Kb. 67 a max.Ma már azt gondolom, hogy a bench csak támpontnak jó, meghogy megnézzük mennyire akad a játék a leglájtosabb részén. Az adott fps csak 60 alatt mérvadó, és tudni kell, hogy valós jéátékhoznem sok köze van.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
sunny84 #22646 üzenetére
Nagyon szük a proci és nagyon szük a VGA ram erőforrásod.
(RAm miatt, csak "M" beállítással tudsz játszani!!!)Ehhez a konfighoz 1440x900 M,H,H,H,H VD=25 DD=15 passzolna. Kb 25-30fps-vel.
Úgyhogy a beállításod teljesen korrekt.De még mindig nem értem mit értesz szarozáson, meghogy nem normálisan megy.
Texturák előtünedeznek? nagyon akad, kifagy?Ha a gépedben volt ATI, akkor ki kell pucolni a drivereit.
Ha a GTA4 nem steames, akkor érdemes kilőni a steamet,
Továbbá letiltani a csevegő izéket, törrentletöltéseket és még az indexelést is.
Ha bátor vagy akkor vedd 0-ra a pagefilet-tÉrdemes futtatni a benchmarkot, mert ha már ott is akad, akkor valami nagy gáz van.
Legegyszerübb orvosság egy WIN7 reinstall, de a procilimiten az sem segít majd.
Nézd meg ezt a tesztet: [link] nagyon sok CPU erőforrás kell a GTA4-nek. -
fsb1000
nagyúr
válasz
sunny84 #22640 üzenetére
A GTA4 nagyon-nagyon erőforrás igényes.
A legtöbb fórumon, vagy "szak" cikkben az olvasható, hogy ennek oka az hogy rosszul portolt illetve nem optimalizált. De konkrétumnot még senki sem írt.Ugyanezek a kritikák mégjobban elmondhatok lennének a Crysis, Stalker Cop, Metro2033, stb programokra is ha csak az fps-t vagy a gépigényt nézzük.
Én nem isemerek olyan játékot, amelyben a GTA4-nél részletesebben van megjelenítve a környezet, és itt nem finom texturákra gondolok beltérben (azért az lehetne jobb, meg a fák is, meg nincs élsímitás se), hanem mikor egy utcán ezerrel autózol, akkor másodpercek alatt változó környezetben egészen távoli texturák is megjelenítésre kerülnek mikörzben autók vagy animált emberek akár tizesével is mászkálhatnak.
Pl a Dirt2 vagy az NFS a csillogó autóival és a paraván szerű környezetável ehhez képest smafú, persze hogy 2-3-szor akkora fps-vel futnak. (ettől mnég lehet jó játék)
A Crysis-t is mindenki leszarozza, de elég ha a fákat megnézzük, nem stilizált zöld pamacsok, kell oda a számítási teljesítmény. -
rup1u5
nagyúr
válasz
sunny84 #22634 üzenetére
Talán ha nem kimaxolva és nem commandline-al agyoncsapva próbálnád meg futtatni és megkeresnéd azokat a beállításokat amik öszhangban vannak a hardvereid képességével.
GTX 275 nagyon jó alap a játékhoz 1680*1050-re a 3.4Ghz-es C2D meg minden csak nem "csúcsgép" bár egész szépen elszaladgál már egy ilyen procival is ha ésszerűen bánik az ember a grafikus menü beállításaival.
Viszonyítás képpen itt vannnak az én beállításaim amiket GTX 260-al és 3.7Ghz-re húzott Q9550-el használtam. Néha itt is beesett 30fps alá játék közben.
Ugyanezekkel a beállításokkal most GTS 250-el is egész élvezhetően fut. -
artiny
őstag
válasz
sunny84 #22634 üzenetére
hat nekem nincs csucsgepem ,de megy rendessen 1280/1024 felbontason /ennyit tud a monitor/ legmagasabb beallitasok,csak a wiev d. 30 a tobbi max es akad mentessen megy. 1,04 pach kell csak hozza.
Patch nelkul volt meg az a helyzet h nagyon nem optimalizaltak de azota mar nincs ez a problema szerintem. -
Davidof92
senior tag
válasz
sunny84 #22405 üzenetére
Jó, de a helit nem lehet irányítani egérrel, megy mindenfele. Elferném a kezét rózsaszárral annak, aki kitalálta a rockstarsnál. Hogy lehet ilyet kitalálni, egérrel helit iirányítani
. Meeg olyan lassú a válaszreakció a helinél, elhúzóm hogy forduljon, de csak előrefele megy. Aztán elkezd fordulni de csatt az épületnek, mire fordult már mind1.
Mi lesz olyankor, hogyha nem húzom fel magam, hanem ott csüngök? -
rup1u5
nagyúr
válasz
sunny84 #22311 üzenetére
Mondom, hogy Prime95-öt használj stabilitás kitesztelésére! Everest szart sem ér stabilitás tesztre.
Max hőmérséklet, feszültség monitorozásra jó. Futtasd a blend teszt-et és ha legalább egy órán át hiba nélkül fut akkor már nagy valószínüséggel stabil lesz a procid. Közben menjen a Realtemp is és figyeld a hőfokokat. Egyébként ez a te topikod ha most ismerkedsz a tuningal!
(#22312) BR4D:
Ez már nekem túl sok. Nem életszerűek a színek meg a fények hanem inkább olyan 16bitesnek tűnnek. Olyan mintha a San Andreas-t nézném.
Az ENB mod önmagában nagyon szépnek tűnik azok alapján amiket láttam de ez nálad kicsit túl van már henkölve. ENB-ben kocsikon a tükröződések, fény-árnyék nagyon jók. fsb1000 csinált egy ENB-s videót. -
person
senior tag
válasz
sunny84 #22304 üzenetére
Nagyon is sokat jelent. Először alapfeszen próbáld meg meddig bírja. Általában szépen mennek 3.5GHz-ig. Én mikor megvettem kapásból így indítottam a gépet elsőre.
De a fölé gyakran még agyon feszelve sem hajlandóak menni akárcsak az enyém. De ezt alulfeszelve is viszi mint mondtam. Így ha megvan a vége akkor megpróbálhatod kicsinyenként visszább venni a feszt míg nem hibázik. Persze ha a lapod engedi bár ha jól rémlik nem egy tuningbarát.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
sunny84 #22293 üzenetére
Miért? Milyen hőmérsékletei vannak a procidnak gyári hűtővel mondjuk egy 40 perce futó Prime95 alatt? Szerintem fölösleges csak ezért hűtőre költeni. Figyeld a hőmérsékletet RealTemp-el, futtas Prime95-öt és próbálj meg minnél többet húzni a procin amíg a gyári hűtő engedi. Nem hinném, hogy annyira melegedős lenne az az Athlon II. Bár nincs vele tapasztalatom. Az utolsó Athlon procim az egy s939-es X2 volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- BestBuy topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Lexus, Toyota topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- További aktív témák...
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest