- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
KubanitoS #35070 üzenetére
Moddolni nem tervezem. Azért szeretném kipróbálni a korábbi frissítéssel, mert azt írták azzal megy legjobban. Gondolom kevésbé akad, vagy több átlag fps-t produkál, ilyesmi.
De, ha nem fog elindulni, mert nincs fel frissítve teljesen, akkor mindegy (még nem próbáltam). -
AthlonXP
őstag
Úgy tudom, hogy a játék az 1.04-es javítással fut a legjobban, viszont, ha elindítom gondolom kéri az újabb patch-et, hogy lehetne ezt megkerülni?
Eredeti játékról van szó, így nem akarom crack-elni, bár csak singlibe játszom..
-
AthlonXP
őstag
válasz
Dr. Akula #34818 üzenetére
Sztm nálad vmi gond..
Én már egy csomószor telepítettem fel a gépre XP-től a Win 8.1-esig, mindig gond nélkül ment.
Feltelepíted, ráteszed a legfrissebb patchet, frissíted a GFWL-ot, ill. a ".NET" cuccokat is ( 3-tól fölfele legyen fent mind ) telepíteni kell és ennyi.
A múltkor a GFWL megszívatott, mert elfelejtettem frissíteni/felrakni, de utána nem volt gond.A fentieket megcsinálod és gond nélkül mennie kell, még a torrentes verziónak is, tuti, mert én is azzal játszottam nagyon sokáig ( még a Liberty City-s verzió is megy így ), csak aztán a multi miatt megvettem, bár azóta sem multiztam vele...
-
AthlonXP
őstag
válasz
killer095 #34760 üzenetére
Ugye feltetted a legfrissebb Games for Windows Live-ot?
Én ugyan így szívtam a játékkal, fentebb írtam is, aztán felraktam ( frissítettem ) a GFWL-ot és rögtön elindult. -
AthlonXP
őstag
válasz
JoolsNOS #34735 üzenetére
Meg nézem úgy is, bár akkor sokkal üresebb a város gondolom...
Ezzel a játékkal az a baj, hogy alapból konzolra lett fejlesztve, utána portolták át pc-re, csak elcseszték az egészet, ezért viselkedik úgy, ahogy...
A régebbi gta-kkal nincs értelme összehasonlítani, azokat eleve pc-re fejlesztették ( főleg.. legalábbis úgy tudom ) és jóval komolyabb motor is dolgozik ebben. Nem csak grafikailag értem, hanem a háttérben történő számításokra is ( pl. AI ).
Állítólag a "sziklacsillag" ( direkt így írva ), egy külön pc-re optimalizált, nem konzolport gta 5-ön dolgozik, nem akarják elkövetni azt a hibát, amit a 4. résznél, ezért is kell várni a megjelenésére. Nem tudom, hogy így van-e, de remélem és már baromira várom, hogy megjelenjen pc-re is, bár ezzel biztosan nem vagyok egyedül.
Addig is nézem a game playeket, és szidom a konzolosokat!
-
AthlonXP
őstag
válasz
BlackSoft #34728 üzenetére
Közben sikerült megcsinálnom vhogy a játékot. A GFWL szívatott, fel kellett rakni az új verziót, mert amit a játék tesz fel az természetesen nem jó, csak azt ő nem írja ki.
Leszedtem a legújabbat, felraktam, bejelentkeztem, megadtam a játék kódot és onnantól kezdve szépen megy.
Még az online-t is kipróbáltam egy kicsit, csak ilyen free módot, de legalább most már megy az is.Anno azt írták a játékról, hogy CPU igényes, hála kihívásokkal küzdő optimalizálásnak, van erről valahol egy tesztféle, ahol ezt mérték vajon?
Az adatlapomon levő géppel 720p-ben van 20-60FPS-em nagyrészt, de néha azért 15 is akad, ha valami olyan van a képen...
Beállítások minden high, aniszűrő 2x, látótáv 63%, a többi csúszka 100-on, vga memória olyan 860mb~...Nemsoká összerakom az új cuccokat a gépbe, ha minden igaz, már csak a cpu kell ( i7-4770 ), kíváncsi leszek, ott miket mérek ilyen beállításokkal ( persze marad ez a vga egyelőre, jelenleg amúgy sincs "kihajtva", ráadásul még bőven tuningolható is )..
-
AthlonXP
őstag
válasz
BlackSoft #34726 üzenetére
Ez az Xliveless ez mi? Nem is hallottam még róla.
A játék a mai napig megvan torrentes verzióban, csak szerettem volna kipróbálni a multit benne, így megvettem itt az aprón egy díszdobozos kiadást. A baj csak annyi, hogy azóta sem tudtam kipróbálni a múltit a hulladék "összevisszaregeljémecsak" dolog miatt.
Hiába regisztráltam a játékot, nem engedett multizni, mert nem bírtam belépni a megadott adatokkal a multiba, nem fogadta el.Ugyan ezen okok miatt nem tudok multizni a szintén eredeti, de steames TDU2-vel sem. Bár ott elvagyok a singliben, nem számít...
Esküszöm egy torrentes játékkal sem szívtam még ennyit mint ezekkel, azt letöltöm, ha van patch, azt felrakom hozzá, crackelem, azt játszok.
Bíztam benne, hogy az eredeti játéknál is ez lesz, ráadásul még a multiba is benézhetek, erre ez van!Most szedtem le a játékot, a gépet újraindítottam, ahogy kérte a telepítő, még a ccleanert is lefuttatom, nehogy reg-bejegyzés maradjon róla a gépen, aztán telepítem is újra. Ha akkor sem, akkor muszáj lesz crackelnem.
Akkor van gáz, ha még úgy sem indul el... -
AthlonXP
őstag
válasz
ittakary #34723 üzenetére
Nem, hanem simán a fórumok közt, a fórumok fő oldalán, eddig simán megtalálta a kereső, de most nem. Minden esetre köszi!
(#34724) BlackSoft: Hát crack-el még nem próbáltam, nem is nagyon akartam, hisz eredeti dobozos játék, így simán menni kéne neki és ment is Win 8.1-en gond nélkül ( bár csak single playt használtam ).
Tegnap újratelepítettem a gépet, de most sima Win 8 van rajta, korábban használtam itt is a játékot, de most nem indul. Nem enged be a social clubba, de nem is érdekelne a baj az, hogy az offline sem megy, nem értem!Kipróbálok egy újratelepítést, ha úgy sem, akkor teszek rá, felrakok neki egy cracket azt le van sz..
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Segítség kéne nekem, ugyanis nem tudom elindítani a GTA 4-et!
Most telepítettem fel, utána lefrissítettem ( 1.7 ), majd indítanám, de az indításkor feljövő Launcher ablakban be kéne jelentkezni a Social clubba. Ide hiába írom be a jelszót, nem tud csatlakozni. A böngészőben megnyitva a social clubbos honlapot, gond nélkül be tudok lépni, de a játék nem tud csatlakozni. Megnéztem a tűzfal beállításait, ott engedélyezve van neki a hálózat elérése, mi lehet a baj?
A Launcher azt írja, hogy offline játékhoz nem kell bejelentkeznem, de hiába kattintok az offline play-re nem történik semmi, csak bezáródik a bejelentkező ablak és kész."Idézet az azonnali játékos kérdések, topikból..."
Szerk: Hová tűnt a GTA V topik, a keresővel sem találom?
-
AthlonXP
őstag
válasz
Toc126 #34201 üzenetére
Sosem próbáltam még konkrétan az online játékot, így csak offline mentéseim vannak, de azokért nem kár, amúgy is most kezdtem új játékot benne.
Nem tudom, ha esetleg csinálnék egy új accot, akkor azzal beengedne-e?
Gondolom az új cím nem zavarna be a Windowsos fiókomba.. -
AthlonXP
őstag
Pedig gond nélkül ment a 8 alatt, nem kellett ez a dolog. Ott fent is volt a GFWL, azt itt is ez lesz, de úgy látszik nem, mindegy, végül is sikerült elindítani, ez a lényeg.
(#34197) Toc126:: Na igen a multi.
Ezzel nem tudok játszani, mert nem enged belépni a live profilomba. Hiába írom be a megfelelő jelszót, felhasználónevet, csak azt írja ki, hogy az egyik nem jó. Pedig jónak kell lennie, mert az MS fiókomba ( és a Win 8.1-re ) is ezzel jelentkezek be.
-
AthlonXP
őstag
válasz
Bjørgersson #34194 üzenetére
Közben sikerült megoldanom a gondot.
A gugliban keresgéltem és pont a steam gta 4 fórumán volt egy kérdés ezzel a hibával kapcsolatban. Ott többen is írták, hogy előjött ez a hiba.
Aztán egy hszben azt írták tegyük fel a GFWL csomagot az MS-től.
Leszedtem a live telepítőt, fel is tette szépen és egyből elindult a játék!
Csak nem értem a dolgot, mert elvileg ezt fel kéne tennie a játéknak magától is, azt hittem fent is van, nem néztem. De legalább kiírta volna, hogy mi baja. -
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Próbálta valaki a GTA 4-et Win 8.1-alatt?
1.7-ig frissítve van, rendszergazdaként indítanám, de nem indul el. Win 8-alatt gond nélkül ment, a játék eredeti, dobozos verzió.
Próbáltam Win 7 kompatibilis módban indítani, de semmi. -
AthlonXP
őstag
válasz
Bjørgersson #34033 üzenetére
Hát... jó lenne, már csak a kiegészítők miatt is ( térkép, leírás, stb ).
De miért, mire gondolsz? -
AthlonXP
őstag
válasz
JoolsNOS #34028 üzenetére
Köszi.
Most néztem, a steamen most átszámítva kb 6000ft... Reméltem, hogy egy kicsi olcsóbban is hozzájutni. Amúgy hogy megy ez a steames vásárlás? Meg kell adnom egy bankszámlát, amiről ők levonják a pénzt, vagy nekem kell majd utalnom egy általuk megadott számlára?
Bocs a hülye kérdésért, de nem vásároltam még tőlük. -
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy jó webshopot, ahol meg lehetne venni a játékot? Vidéken lakom, így olyan kéne, ahol nem túl drága a házhoz szállítás ( és a játék sem
), PC-re kellene.
-
AthlonXP
őstag
Most már mindegy..
Gondolkoztam a dolgon, aztán arra jutottam, hogy, szinte majd minden játék, ahol van ez a kontrolleres irányítási lehetőség, az XBOX vezérlőt teszi be alapértelmezettként ( amit azért a legtöbb helyen át lehet állítani ).
Meg úgy tudom azzal az FFB is működik PC-n, aztán én is hosszútávra tervezek vele, nem akarok évente újat venni, így megrendeltem egy XBOX 360-as vezérlőt...
Bár nekem valahogy szimpatikusabb a PS kiosztása az egymás mellett levő analóg karok miatt. -
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem azokhoz akik analóg gamepaddal tolják a játékot.
Nemrég vettem egy TRUST Predator típusú analóg vezérlőt és szerettem volna kipróbálni ezt a GTA4-el ( eddig csak billzettel játszottam ). Viszont a beállításokban nem tudtam rábírni a játékot, hogy működjön vele, továbbra is csak az egér+bill. kombó megy. A menüben szépen mutogatja a játék, hogy egy XBOX vezérlőn melyik gomb mire való, de aztán annyi.
Szóval ehhez a játékhoz csak az XBOX kar lenne a jó, mást el sem fogad?Cserélve lesz a TRUST, de még nem tom mire, mert max 6k-t szánok az egészre és it kérdeztem az XBOX vezérlőt, de az már 9-lenne ( vezetékes ), ami már sok lenne nekem.
-
AthlonXP
őstag
Ez egy érdekes kérdés, nem is értem, mert szvsz eléggé egyértelmű.
A képernyő bal alsó sarkában, ahol a térkép is látszik, ott van két csík, a bal oldali mutatja az életerőt ( zöld csík ), a jobb oldali meg a pajzs álapotát ( kék csík ).
A képen is látszik amiről írtam ( a térkép a zöld és kék sávokkal ) [link]Remélem erre gondoltál.
-
AthlonXP
őstag
válasz
kommunism #13250 üzenetére
Nem igazán. Sajna ha az összeset törölni akarod, akkor csak a reinstall jöhet szóba.
Vagy, ha az előző verziószámút akarod, akkor csak egyszerűen fel kell tenned ismét a régebbit és az felülírja az újabbat ( pl a 1.3-at akarod az 1.2-re, akkor csak telepítsd ismét az 1.2-t és az felülírja az 1.3-at ). De az eltávolításhoz csak a teljes újratelepítés a jó.
-
AthlonXP
őstag
válasz
SteeWe #13086 üzenetére
Na igen, azzal a résszel én is szívtam eleget. Egyszerűen nem bírtam felmászni sehogy sem. Egy darabig fel ment aztán megint visszacsúszott, persze közben meg telik az idő és ugye az a szemét meg elszökött. Má szétvertem a billzetet, mire sikerűlt végre felmásznom, erre nem lehuzant az a k.. helikopter..
Me Roman is csak is csak áll ott azt les, meg pofázik, de nem segítene.
Ezt a részt azé jobban is meg oldhatták volna. Viszont, ha végre sikerűl felmásznod és meg tudod lőni a csónakját amiben menekül, akkor egy jó kis vidi lesz a végén, az tetszett.
-
AthlonXP
őstag
válasz
Mariann294 #13055 üzenetére
Hm.. na mindegy, csak ki akartam próbálni. Amúgy nem multizok, nekem singlébe kéne. A fő szálon már túl vagyok. Én csak az első javítást tettem fel egyenlőre, singlébe az is elég.
-
AthlonXP
őstag
válasz
Mariann294 #13053 üzenetére
Nem is tudtam, h van hozzá trainer.
Honnan szedted?
-
AthlonXP
őstag
válasz
Mariann294 #13047 üzenetére
Hogy tudod becsukni az ajtókat, h ne tudjon beszállni más az autóba?
-
AthlonXP
őstag
válasz
audi100td #13021 üzenetére
Érdekes, h mióta kijött az új pecs, azóta ( szinte ) mindenkinek gondja van a játékkal, nem értem én ezt a Rokksztárt.
bOtX: Oks
Sztm nem számítana annak, hisz azzal csak a grafikai beálításokat tudod változtatni, mást nem igazán. De végül is nincs rá szükség, ha már fent van a 2. pecs, mert az úgy is több lehetőséget erre.
-
AthlonXP
őstag
Csak egy saját vélemény: Akár látja azon a teljes ramot, akár nem, én akkor is maradnék a helyedben a GTX295-nél ( amit az adatlapodon láttam
). Az egy sokkal jobb kártya ( már ami a sebességet illeti ) és biztos, h a GTA miatt nem cserélném le egy GTX260-asra, annyit nem ér az a játék. mivel ez sokkal gyorsabb, más játéknál ennek úgy is nagyobb hasznát venni, mint a több ramos GTX260-nak.
De ez csak egy saját vélemény volt, bocsi, h beleszóltam.. -
AthlonXP
őstag
Bocsánat, sajna kifutottam a szerk. időből. Közben megnéztem a csítes videódat amit linkeltél. Az a izé ott a hídon az mi volt?
Meg az az autós baromság is!? Ez már tényleg nevetséges, egyszerűen nem hiszem el, h ilyen szemétládák vannak a fent.
Źşë': Megnéztem a videót, nagyon kemény.
Mondjuk a gép kivágása, már egy kicsit erős volt, de végül is megérdemelte a srác. Aki egy ilyen rendezvényen csal az meg is érdemli a bűntetést. Mintha egy sport eseményen doppingolna, kb. olyan szitu.
-
AthlonXP
őstag
válasz
fsb1000 #12908 üzenetére
Úristen!!
Olvasgattam itt az utóbbi pár HSZ-edet és egyszerűen alig tudom elhinni, amiket ott olvasok. Most komolyan ez megy a GTA szervereken? Ilyen dúrva csítelések?..
Hát vazze, tiszta ideg lettem, ahogy itt olvasgatok, pedig nem is multizom ( Sajna virágbolti kiadásom van, annak meg elég gyenge ilyen szempontból a terméktámogatottsága. Meg akartam venni a multi miatt a játékot, de most már nem biztos, h meg fogom, így nincs értelme.
), de asszem ezek után már nem is fogok.
Nem gondoltam volna, h ilyen dúrvák mennek, azt hittem ilye PS, meg hasonlók, de nem ilyenek.
Anno mikor még én is COD 2 multiztam, voltak ott is csíterek rendesen. Sokan használták az isten módot, amivel ugye nem lehetett őket lelőni, miközben ők mindenkit kilőttek. Meg ilyen végtelen lőszer, meg mittom én. Teljesen elvették az ember kedvét a játéktól, így nem lehet játszani, nem értem mi értelme van ennek.
Mer nem a csíttel van baj, hanem azzal, h a multiban is használják, azt pedig nem kéne. -
AthlonXP
őstag
válasz
fsb1000 #12861 üzenetére
Hát nem tom.. Mindenesetre nekem is 4Gb ramom van, és 3Gb lapozófájlom. Én nem kapcsolom ki, bár néhányan említették már, h nyugodtan ki lehet kapcsolni ennyi rammal, én meg hagytam, elfér a vinyón..
Sajnos nincs nVidia karim, pedig szívesen kipróbálnám azon is a játékot. -
AthlonXP
őstag
válasz
fsb1000 #12836 üzenetére
Mondjuk ez egy érdekes dolog. Nekem ugye 512megás a kártyám és jelenleg a GTA szerint 980 megát eszik ebből a játék ( szal majdnem 100%os a túllépés ). 1280*1024, minden High és minden csúszka a maxon van, kiv. a látótávolság, mert az csak 48-49%-on. Én így játszom vele és még sosem vágott ki a játék azért, mert kevés lenne neki a videoram. Persze a menüben figyelmeztet rendesen nagy piros szöveggel, de nem igazán érdekel. Akadás mentesen fut ( igaz XP-alatt 1360*1024-ben is szépen ment, csak most Win 7-alatt vagyok és itt nem tudom ezt a felbontást beálítani, mert ezután rögtön az 1600*1200 jön...
).
Bár irtad, h hosszabb játékidő után lép ki azzal a hibával lehet, ezt nem tudom én nekem a leghosszabb játékidőm az 1 óra 50 perc körűl volt, amit így egy huzamban lenyomtam vele. Semmi hiba nem volt közben, csak azért léptem ki annyi idő után, mert már meguntam..ZozzySztm mindenképp a 4870-et vedd, meg, mert jól jön majd később az a sok ram és az ugye fejlettebb is ( pl DX 10.1, SM 4.1, stb ), ami nem hátrány a jövőre nézve. Arról nem is beszélve, h álltólag a DX 11 csak a DX 10.1-el lesz kompatibilis visszafelé, míg a DX 10-zel nem, így lehet ( bár ki tudja.. ), h a DX 11-es játékok is jobban mennek majd rajta a jövőben.
Persze nem lebeszélni akarlak róla, én csak leírtam a véleményem, amúgy a GTX285 is egy nagyon jó kártya ( és ezt nem csak azért írom, mert megrögzött nVidia fan vagyok).
-
AthlonXP
őstag
válasz
rup1u5 #12797 üzenetére
Most mi van, nem kell kiröhögni, komolyan ezeket olvastam, amikor megjelent.. Tiszta ideg voltam miatta. Veszélyes dolgok keringtek itt a neten decemberben a GTA-ról.. Az egyik teszt címe pl ez volt: "PC-n kínszenvedés a GTA4".
és hát amikor elolvastam, nem sok jóra számítottam már, ezért is nem mertem megvenni. De azóta már persze változott a helyzet, szerencsére.
-
AthlonXP
őstag
válasz
Mariann294 #12783 üzenetére
Sajna nem, de meg akarom venni, mert nagyon tetszik, csak anno nem mertem, mert sok rosszat olvastam róla. Pl., hogy 4870-es ATI-n nem is indul, mert nem támogatja, meg hasonlók..
Így leszedtem, h kipróbálhassam.
-
AthlonXP
őstag
válasz
Mariann294 #12781 üzenetére
Neked Vistán jobban megy mint XP-n?
Nem semmi, nekem pl pont fordítva ( Vistán el sem indúlt, állandóan hibaüzenet fogadott
). Sok korábbi írásból kiindúlva én azt szűrtem le, h a Vistán megy a legkevésbé ez a játék. Most Win 7-en tolom, eleinte akadt rajta nagyon, de felraktam az első pecset és most már megy szépen. Egyáltalán nem fagy, sosem lép ki magától és úgy álltalában semmi bajom vele
( bár XP-n sem volt sose gondom vele, ja és én csak a singlét játszom, illetve néha indítok ilyen LAN-t ahol egyedűl vagyok, h ökröködhessek egy kicsit a rendőrök nélkül
, lehet ezért nem jöttek elő ezek a fentebb említett hibák eddig ).
GrG1210Namost, ha a játékod nem eredeti, akkor bizony ez van. Nem tudod majd használni a gépeket. Bár asszem, ha csak az első javítást teszed fel, akkor még továbbra is működnek. Sajna most vagy újrateszed a játékot, vagy megint felrakod az első javítást, hátha az felülírva a dolgokat, újra működőképessé teszi a gépeket a játékban.
-
AthlonXP
őstag
-
AthlonXP
őstag
válasz
Robi86 #12492 üzenetére
Hát igen, azért hiányzik egy kicsit ebből az új GTA-ból a vidék. Olyan jó volt a korábbi GTA-k ban, h el lehetett hagyni a várost és OFF-ROAD-ozhattunk kicsit a természetben. Jó lenne, ha a következőbe ismét visszatérne ez a rész. Olyan jó lenne a nagy HUMERREL menni a mezőkön meg a földutakon felverni egy kisit a port, stb.
-
AthlonXP
őstag
Hát igen, végül is a 2 pecs sokmindent javított, nameg ugye a + beálítási lehetőségek. Csak tudod azér itthon sokaknak van még max 256megás kártyájuk ( ami azé sok mai játékhoz elég ) és ezeken meg nem sokat segítenek a javítások.
Persze 512-vel már jobb a helyzet, de hát ehhez leginkább 768-1024Mb ramos kártyák kellenének, azok meg drágák ( főleg most, h a forint már WC papírnak se jó..
). Emiatt sajnos nagyon sok pcsnek kimarad ez a játék és emiatt azé kevesen fognak konzolt venni ( főleg, hogy pcn sokkal jobb ).
Na mindegy, hagyjuk ezt...bognar110 : Esetleg az 1. HSZ? Azt elolvasva mindegyik oprendszer alól ki tudod szedni a mentésedet.
-
AthlonXP
őstag
-
AthlonXP
őstag
válasz
GrG1210 #12192 üzenetére
Hát, konkrétan semennyire. Nekem pl. el sem indul azon, de persze ez egyéni prob., mert mindenki másnak elnidul rajta.
Amúgy megy Win 7-el is csak ott trükközni kell vele.
Én egyébként XP SP3-al tolom, nekem ott megy tökéletesen. Namost a 2 giga ramhoz nemtok mit szólni, nekem ugye 4 van és 2-vel még nem próbáltam, de biztos megy annyival is, főleg XP alatt. XP-ből mindenképp kell neki az SP3 ( az 1. HSZ-ben leírtakkal ki lehet kerülni ezt is, én még nem próbáltam ), anélkül nem indul. -
AthlonXP
őstag
válasz
GrG1210 #12189 üzenetére
Ezt tessék kipróbálni:
"Grafikai korlátozások feloldása:
hozz létre commandline.txt néven egy szöveges fájlt a játék főkönyvtárában, majd másold be a -norestrictions -nomemrestrict kapcsolókat. ezzel feloldod a grafikai (nomemrestrict) és memória (nomemrestrict) korlátozást. ezen a módon egyéb beállítások is elérhetők, a teljes listát a játék Readme fájljában találod"Am. 1 HSZ...
Illetve, ha felrakod a 2. pecset a játékhoz, akkor még kapsz egy pár álítási lehtőséget, persze csak akkor rakd fel, ha eredeti a game, egyébként nem fogod tudni használni a computert a gaméban és az kell 1-2-kúldihez..
Ja és még vmi.:Az autólopásos kűldetéseket kitől kapom és mikor?
-
AthlonXP
őstag
válasz
Mariann294 #12133 üzenetére
Ugye?!
-
AthlonXP
őstag
Azért jók azok a videók szerintem. Én is mindíg megnézem azokat a vidókat amiket linkelnek itt a fórumon ( nameg le is mentem őket
). Bár nem értem, miért gyűlöli ennyire mindenki szegény Nicot.
Azért nem sok karakter van akit ennyiszer és ennyiféle képpen öltek meg, mint őt. -
AthlonXP
őstag
válasz
olloczky #12121 üzenetére
1. Nézz szét a BIOS-ban
persze, ha húzod lehet, hogy erősebb hűtés is kell majd neki és csak finoman, nehogy hazavágd a cuccost. Érdemes benézni a tuningos totyikba is, ott kapsz tanácsot is a hogyanra...
2. Sajnos így alapon ezzel a hardverrel nemigazán érdemes GTA4-ezni, sajna elég nagy a gépigényeés csak felidegesítenéd magad a szaggatáson már, ha sikerűl egyáltalán elindítani... Na persze kitudja...
-
AthlonXP
őstag
válasz
janati #12057 üzenetére
Hát, elvileg úgy mint máskor. A "WASD" gombokkal és az egérrel ( Numpaddal is lehet, csak ugye akkor nem tudsz lőni vele, pedig azzal könnyebb irányítani, mint egérrel ) . Nem árt gyakorolni egy kicsit előtte csak úgy "free mode"-ba, mert az a rész elég nehéz.
Szerintem még nehezzebb, mint egyébként, tegnap haverommal alig tudtuk megcsinálni, de nagy nehezen összejött azért. Igaz, próbáltuk is vagy 10*Már ugye elve a helikopterre való felmászás is nagyon nehéz, nekünk is egy csomószor sikerűlt leesni.
Más: Meg tudná vki mondani, hogy hol van az a hinta, amivel a videókban szokták "röptetni" a kocsikat? Sok videón látni, de nem találom a játékban, vagy az csak multiban van?...
-
AthlonXP
őstag
Hát az a helyzet, h már átcseréltem másik billre, de továbbra is ugyanaz a helyzet, mindíg leesik, pedig nyomkodom mint állat, de hiába.
Sajnos csak a kiosztást tudom átváltani másikra, mert nincs másik billentyűzetem, de ez is 2 hónapos, szal jónak kéne lenni ennek is, na mindegy.
Egyenlőre elegem lett belőle, nem foglalkozok vele, most kb 63% körül vagyok, itt megálltam, már csak szórakozgatok benne ( galambok, versenyek, ugratók, stb.. ezekkel nem foglakoztam eddig ). Talán majd egyszer újra megpróbálom.. -
AthlonXP
őstag
Sok multis videóban látható egy "autógyílkos hinta" aminek ha nekimennek autóval, akkor az levegőbe dobja a kocsit mint állat. Ezt a hintát hol lehet megtalálni a játékban?
-
AthlonXP
őstag
válasz
Geryson #11762 üzenetére
Źşë'; Geryson: Köszi, de épp ezt csinálom.
Folyamatosan és gyorsan nyomogatom a Space-t, sikerűl is magát felhúznia egy darabig, még a kamera is vált, hogy segítene neki Roman, de akkor hírtelen megint lejebb csúszik és ennyi, aztán meg leesik.
Már sokszor próbáltam, de mindíg itt akad meg. A billentyűzettel tuti nincs baj, két hónapja vettem és ennyi idő alatt még nem vertem szét ( na majd most a GTA 4-el
), de lehet átteszem akkor másik gombra amit nem használok, hogy még csak véletlenűl se az legyen a baj, aztán kiderül..
Szerk: Ja a Bowling is elég érdekes volt, elszórakoztam vele rendesen, mire sikerűlt rájönnöm, hogy is kell elgurítani a cuccost, mert a leírásban egyszerűnek tűnik, de azért kicsit nehezebb volt megcsinálni. Most már persze könnyen megy, viszont a biliárd még mindíg nem a kedvenc időtöltésem a játékban, mert nagyon nem esik kezemre ez az egérrel való kezelés, sokszor csak alig sikerűl megütni a golyót, de majd gyakorolok..
-
AthlonXP
őstag
Hali.
Azt a kűldetést hogyan sikerűlt megcsinálnotok, amiben fel kellett kapszkodni a helikopterre ( motorról ugorva vagy csónakból, attól függően, hogy korábban melyik lehetőséget választottuk az egyik feladatnál...) majd követni vele a célpontot. Nekem jelenleg Pegorino a célpont, de egyszerűen nemtok felkapaszkodni a helikopterre, mert leesik Nico. Hiába nyomkodom a Space-t, csak egy kicsit feljebb húzza magát, majd amikor már majdnem meglenne, ismét lejjebb csúszik.
Ilyenkor meg már nincs idő újra visszahúznia magát, mert leesik és az egészet lehet előlről kezdeni. Már egy csomószor újrakezdtem, de nem tok vele mit kezdeni, kezd rohadtúl idegesíteni az egész..
Nem tud esetleg valaki egy jó módszert amivel meg lehetne oldani ezt?
Felraktam mindkét javítást a játékhoz, h hátha lesz vmi javulás, de úgy látszik ezt a bugot ( mert szerintem ez az ) nem sikerűlt megoldaniuk. -
AthlonXP
őstag
válasz
fsb1000 #11742 üzenetére
"Nem tudom mennyire igaz a hír hogy ez miatt nincs kelet-európai régió a LIVE-on, de elképzelhető."
Hát ha ez tényleg igaz akkor cs@@ék meg a csíterek!
Én nem is értem, h multiba miért kell használni csítet?... Sztm pont az lenne a lényege, h egymással szépen elszórakozzunk, meg ilyenek, ezt a csítekkel csak elrontja az ember, mert azok játékát teszi tönkre ( vagy veszi el töle a kedvét ), akik nem tisztességesen játszanak. Én leginkább a COD-szerverein voltam anno, de ott is találkoztam nemegyszer csalókkal, akik "God modban" voltak, így persze lőhettük őket ezerrel mindhiába.Ő meg közbe simán leszedett mindenkit.
Persze nem a csíttel van a baj, mert jó az néha, ha van, de legalább a multiba ne azt használja már az ember. Single gaméban mindegy, úgy csak a saját dolgát könnyíti meg esetleg, de ez azért mégiscsak más.Sztm alap dolog, h multiban nem használunk csítet, ennyi.
-
AthlonXP
őstag
válasz
Kabal2 #11365 üzenetére
Nálam is megy szépen a dolog ( még pecs nélkül is, bár most mindkettő fent van ). Ha felrakod a 2. javítást, akkor a beállítások grafikai részén kapsz még pár lehetőséget, amit testre szabhatsz. Én mindent feltoltam addig ameddig csak lehet, csak a látótávolságot hagytam 50%-on ( me csak 512-es a kártyám ) és így 1280*960-ban tolom, átlag 45-50 fps. Szal sztm megy simán ATI-val is, nincs vele gond.
Ja és a 8.12-es driverrel játszottam, de a 9.1-essel is megy természetesen.Amúgy ebben tud vki segteni? [link]
-
AthlonXP
őstag
Hali.
Azt szeretném kérdezni, hogy azt a kűldetést kinek, hogyan sikerűlt megcsinálni ( sikerűlt-e egyáltalán ), amikor ki kell nyírni Dimitrit ( miután Roman meghalt az esküvőn )? Namármost addig eljutok, hogy megpróbálok felkapaszkodni az LJ. által vezetett helikopterre, de egyszerűen nem tud rá felmenni Nico, mert állandóan lelövik a helikoptert. Amint átugrik a csónakból a gépre, pár pillanat múlva találat éri azt és lezuhan. Volt olyan is, hogy nem találták el ugyan a gépet, viszont Nico simán leesett róla amikor megpróbáltam a gépbe "Space-lni" őt.
Már legalább 6x újrakezdtem ezt a kűldetést, de a helikopteres résznél sosem jutok tovább az említett hibák miatt. Egyszerűen nem tudok tovább lépni ennél a résznél, mert vagy leesik Nico, vagy még a kapaszkodása közben lelövik a gépet. Kezd nagyon dühíteni a játék. Eddig nagyon élveztem, mert alapjában véve jó játék ez, de ennek a résznek semmi értelmét nem látom, fölöslegesen túl van bonyolítva sztm az egész... -
AthlonXP
őstag
válasz
Mariann294 #11153 üzenetére
Ha nekimész a rendőröknek, miért nem kezdenek el űldözni?...
Amúgy tetszik a videód. Nagyon hülyék!
-
AthlonXP
őstag
Nagyon szívesen.
Amúgy azt mondod, h nem lett sokkal szebb, miután beálítgattad a dolgokat? Mer az az igazság, h én még nem próbáltam ki ezt a módszertés kíváncsi volnék, h miben lesz jobb, ha átálítom...
Ja és te Vistán vagy XP-n használod-e? Én sajna csak XP-n bírtam elindítani, Vistán mindíg hibaüzit kaptam, most csak emiatt van fent a gépen az XP.
-
AthlonXP
őstag
Mer le van tíltva vmiért...
"Grafikai korlátozások feloldása:
hozz létre commandline.txt néven egy szöveges fájlt a játék főkönyvtárában, majd másold be a -norestrictions -nomemrestrict kapcsolókat. ezzel feloldod a grafikai (nomemrestrict) és memória (nomemrestrict) korlátozást. ezen a módon egyéb beállítások is elérhetők, a teljes listát a játék Readme fájljában találod."Ez az 1. hsz-ben volt.
-
AthlonXP
őstag
Mint már említettem, egyszerűen annyi ír ki amikor el akarom indítani, hogy indítsam újra a gépet, semmi mást...
De akárhányszor indítom újra, mindíg ez a baj. Legujabb dx fent van, eddig a 8.12 driver volt fent, most töltöm a 9.1-et, de nem hiszem, h az a baj, hisz XP alatt is a 8.12-essel játszok rajta. -
AthlonXP
őstag
"Redistributable"?..
Namost az a helyzet, h abból nemtok telepíteni, mert azt írja "nincs elég tárolóhely".Mindeggyiknél, asszem. Pedig helyem van, próbáltam úgy is, h bemásoltam a gépre a mappát, de akkor is ezt írta ki..
XP alatt asszem nem is használtam ezt a mappát, csak felraktam, meg leszedtem a Live-ot és ami még kellett neki, aztán ment. Amúgy nem raktam fel hozzá a javítást, érdemes azt felrakni, láttam kijött már a 2. is hozzá. Egyik haverom aki felrakta a javítást a játékához, azt mondta, h neki teljesen hazavágta a játékot, újrakellett telepítenie, mert nem indúlt többé. Most félek felrakni én is emiatt, amúgy a gamém nem crackelt. -
AthlonXP
őstag
Hali.
Vista alatt hogy indítodtad el a gamét? Nekem állandóan azt írja ki, indítsam újra a gépet, de nem indul el.
Most csak emiatt van 3 oprendszer a gépemen, mert fel kellett tennem hozzá az XP-SP3-at, h menjen. Ott mondjuk tökéletesen megy, csak jó lenne megoldani, h Vistán is menjen, mert csak egy játék miatt fenntartani az XP-t semmi értelme.
A 3. oprendszerem a Win 7, azon is próbáltam, ott elindúlt, ugyan de akkorákat akad, mint állat, pedig fps volna 40-50 ( 1280*960 50%-os látótáv és minden más high ), csak néha lemegy 1-2-re is, utánna persze visszaáll, de így játszhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest