- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mariann294
őstag
Elég idegesitő igaz dehát mégiscsak 12 ezer volt...szóval nem adom fel hamár fizettem érte.
De ez akkor is durva.
Tipikus...végre mittom én hány év után fizetek egy játékért erre ritik hogy tele van buggal és b*tatják vele az embert.De ha meg nem vettem volna meg..áh olyan nem is lett volna.
-
fsb1000
nagyúr
Nem akartam nagyon károgni ismét (szegény Mariann igy is megsértődött), de már 2 nappal ezelött is voltak gondok Race-ban. Nem tömegesen, de egyértelműen.
És igen... mikor rákérdeztem hogy ez most hogy volt, akkor csak mosolygó szmájlikat kaptam.A letörlés határán járok.
Illetve kb 4 hónap múltán indítottam egy CIV4 játékot.... azzal elvagyok a kevés szabadidőmben.
És nincs bosszuság. -
G@bi90MR
aktív tag
Ezen nem kell csodálkozni, nincs az a védelem ami tovább húzná két hétnél.
Keresni kell megbízható állandó embereket ás úgy játszani. Sajnos tisztességes játékosból rohadt kevés mászkál a játékban, ráadásul a szerverek 70%-ra játszhatatlanul laggos + itt ez a sok cheates f..kalap. -
Mariann294
őstag
Igen cserélgetem de nem nagy cucc...2 perc az egész.Csak amikor végre fölnézek akkor sehol senki.Még nemtudom..fogalmam sincs hogy lesz ez a mód.
De remélem hogy hamarosan visszahozzák ezt hogy lehessen használni cuccokat multiban is.
Kezdek nagyon unatkozni egyedül singleben.Múltkor azzal szórakoztam hgy Roman felhivott hogy megyünk-e show-ba?Mondom...persze ugyse csinálok semmit.Kiraktam a sztriptizbár előtt és becsuktam az ajtókat!
Szerencétlen próbálta kinyitni sikertelenül..aztán hirtelen elindultam és mindig elesett!
Aztán kipróbáltam hogy mi van akkor ha vizbe megyek?Oda is követett...viszont Niko mindig kiugrott a vizből.
-
rup1u5
nagyúr
Még 2 napig nem fogok tudni hozzátok csatlakozni, mert még mindíg az S3 van a gépemben. GTX260 hétfőn érkezik.
Csít témával kapcsolatban számomra érthetetlen, hogy miért kell a fejlesztőknek beleprogramozni egy játékba a csítelést? Ez sosem fog a fejembe menni. Ez minden játékban benne van. Legalább biztosítanának a fejlesztők lehetőséget arra, hogy létrehozhass magadnak multiban egy tökéletesen csítelésmentes környezetet. Vagy valamilyen szűrést.
-
Źşë'
addikt
nagyon köszi
sztem még csinálunk részeket
ez csak amolyan proba volt, rogtonzés, látszik is a sztorin, azaz film utan nem sok koze van, csak egy szimpla jelenet
mint egy sorozat rész
Mariann294:
nem volt tervben h ki mikor beszel es csak nyomkodtuk a beszed gombokat a latszat kedveert, es a vegen dolt el h mi is kerul szinkronghangra
-
fsb1000
nagyúr
Köszönöm!
Ugye ez akkor azt jelenti, ha felteszek a leírásnak megfelelő felbontást és minőséget, de csak páran nézik meg, akkor semmilyen linkről nem elérhető a jóminőségű?
vagy..... az "=18" végű linkről akkor is megnézhető jóminőségben és azt kell megadjam ha direkt linkelem?
És aki bőngészik és "véletlenül" nézi meg, az a rosszabbat látja? -
-
Mariann294
őstag
A megoldásom ilyenkor az hogy elkezdem tenyérrel ütni az összes billentyűt egyszerre és akkor az esetek 50 %-ában sikerül kitörnöm. Kicsit parasztos a módszer, elismerem.
Lauda: Amint észreveszed hogy a fószer nyitja az ajtót rögtön indulj előre vagy hátra és nyomogasd a shift-et(természetesen a bal oldalit)Ennél jobb ötletem nincs.Nekem általában beválik.Csak gyorsan kell csinálni...rádnyit és ha 0.5 mp alatt nem reagálsz akkor mehecc a börtönbe.
-
hegti
aktív tag
köszi
de veletek, ha lehetne
nick nevem: hegti
multizni már multiztam
volt: deathmatch, repülőtéren: 2en voltunk nem kicsit csalt, videok vannak
deathmatch max fő (32),ott is voltak csalók, szerintem
azokat nem nagyon szeretem.
de cheatesek nélkül egész jó játék lenne
amugy 35%nál járok -
szabod
senior tag
Nekem is törölték a vidóimat, de írtam nekik egy választ, hogy ezt hogyan képzelik, én sok időt beleölök, erre ők a munkámat a semmivel egyenlővé teszik bla bla bla...
A végén pedig elküldtem őket a pics@ba. Remélem törlik a az accountomat, de a válaszukra akkor is kíváncsi vagyok -
rup1u5
nagyúr
A filmhez természetes, hogy kell. Azzal semmi gondom nincs. Na de ami a hintánál volt.....és annak semmi köze nem volt a filmforgatáshoz.
Megkerestem a buszt, elautózok vele a hintáig a fél városon át, ott meg az égből különböző közlekedési eszközök potyognak nagy halomba.Más:
Nem tudom ki mennyire izgulna egy olyan multizásra ami viszonylag kisebb területen zajlana, úgy, hogy a radaron nem látható a többi játékos. Mondjuk 6-an, 8-an egy egész városrészben már egész izgalmas lenne keresni és levadászni egymást. Én személy szerint ezt tudnám a legjobban élvezni, mert ez áll a legközelebb a valósághoz. Az igazából nem kihívás, hogy a radaron lévő színes pöttyöket közelítjük meg és aztán headshot. Nagyon szeretek sznájperkedni és szerintem kellemes borzongást jelentene, hogy sosem lehetne tudni, hogy éppen lát-e valamelyik másik játékos és hogy nincs-e éppen a fejem a célkereszt közepén. Én ilyen valóság-kattant vagyok, ugyhogy nekem valami ilyesmi lenne a kedvencem. Próbálkoztam már vele nyitott free mode-os szobákban de nem igazán volt nagy a lelkesedés. Az emberek hamar kilépkedtek, mikor meglátták, hogy nem látnak engem a radaron.
Szóval ha más is izgulna egy ilyen session-ra akkor jelentkezzen nálam és szombat este nyomhatnánk is egy jókis vadászatot.Minnél többen lennénk, annál izgalmasabb lenne.
-
rup1u5
nagyúr
Kíváncsi vagyok az eredményre!
Movie Trailer nem lesz?Én kihagyom a Selector használatát. Nem igazán lelkesít. Legfeljebb valami statiszta leszek a karakteremmel vagy egy gyalogos akit elgázoltok a furgonnal véletlenül. Az az igazság hogy tegnap már nagyon sok volt nekem az is amit a hintánál műveltetek.
Hajók, meg minden lófasz oda spawnolása és föl-alá röpködés. Sajnos én arra számítottam, hogy bemegyünk és mindenki megy hintázni azzal amit útközben össze tud szedni. Nincs vele bajom, hogy ti ezt élvezitek de nálam már a Selector is egy nagy kegyelemdöfés a játék hangulatának. Spawner-ől nem is beszélve.
-
rup1u5
nagyúr
Ahogy elnézem a videókat ez gyakorlatilag bármelyik hintánál eljátszható.
Muszály kipróbálnom!Busszal multiban megcsinálhatnánk!
-
fsb1000
nagyúr
Szerintem nélkülem is tudtok filmezni szombaton! (ha van elég játékos + Player Selector)
Ma este kipróbálhatnánk hogy megy ez.
Szerintem jó lenne kicsit részletezni 1-2 jelenetett mielött nekikezdünk, bár lehet hogy a "helyszinen" kialakul.
Kár hogy a director csak szövegesen tud kommunikálni.De szerintem ne csesszük el az időnket a hang beállítással.
hacsaknem valaki már próbálta és megy könnyedén a dolog. -
rup1u5
nagyúr
ugy kéne csinálni, hogy mindenki kap mondjuk 1 percnyi időt amit beleszerkeszthet a videóba a saját anyagaiból. valaki elkezdi, megcsinálja az első percet, aztán magát a félkész file-t tölti fel valahova és nem a kiexportált kész videót, aztán azt a következő ember leszedi, beteszi a megfelelő mappába ahova a replayek és a megkezdett videók kerülnek és a video editorban mögéteheti az ő egy percét.
és így tovább...
és mindenki úgy készítené el a maga percét hogy a végén belassuljon vagy olyan helyzetet vegyen fel amihez könnyen tudja hozzákötni a következő ember a maga percét.
külön érdekes lenne ha egy közös, nagy és epikus multis esemény köré szövődne ez az egész videó és így láthatóvá válna mindenki szemszögéből és saját stilusából ugyan az a történet. mint valami tarantino film! -
fsb1000
nagyúr
Aszem 3 perces lett.
Töltöm a YouTube-ra, de már másodszor futok neki.
(fsb1000 név már foglalt... ejh...)Szóval a feltöltő lapon vagyok megadom a cimet, tag-et, és save.
De aztán nem történt semmi. Kiírja hogy uploaded, de mondjuk 100MB nem mehet fel 2 perc alatt.Töröltem és mégegyszer megpróbáltam: most a feltöltö képernyőnél várok a SAVE elött.
Pörög egy kis izé, és látom hogy megy felfele valami.
De menyivel? És mikor lesz vége? -
Mariann294
őstag
Én a repteret szoktam mindig megadni kezdőhelyként.Onnan ha menni akarunk helivel gyorsan oda lehet érni.Meghát itt lehet a legjobbakat FUN-olni.
Respwn-nak az 1 sec sztem kevés legyen 5.(Lássa már ki végzett vele)
És nekem általában Morning/Clear megy hogy világos legyen és tiszta idő. -
Vahur
tag
Még valami eszembe jutott: nem mindenki tudja pontosan mi kell egy privát szerver létrehozásához. Én sem tudtam, Geryson mesternek jár a pont, aki felvilágosított.
Méhecskék, virágok és így tovább...Szóval lerajzolom referenciaképp a PH! team számára, mit is szoktunk beállítani:
Először telefon->Multiplayer->Player Match->LIVE->Create match ->Free Mode->Private slots menüben beállítod hogy Max, majd start Game.
Ezekután jön a lobby ablak, a képen látható módon állítsd be a szerver opciókat.Ezekután már csak a meghívókat kell kiküldeni.
-
fsb1000
nagyúr
Akkor hívjatok...
Tegnap egy olyan RANKED szerveren voltam, ahol DM volt, de csak rakétával.
Nagyon jó volt, bár 20 perc után meguntam, de akkor az egyik játékos kitalálta, hogy helivel kombináljuk, maradtam még vagy 1 órát.
Na.. azokat a robbanásokat! Kb 10-ből 1x lehetett felszálni, mert mindig elkaptak.
A taktika végül kifinomult:
1. odamentem közel a helihez. (ha le nem lőttek addig)
2. megvártam mig a többiek jönnek leszedni.
3. Megpróbáltam én lerakétázni öket.
4. ha sikerült akkor volt kb 10sec hogy a helivel felszálljak.Igazán pörgős játék volt. (még jó hogy sokat gyakorultuk egymás rakétázását PH! teammel)
Vannak ám "trükkös" vagy inkább pontszerző szerverek is.
Full amo sok játékos, kicsi pálya.
Gyak. egymás nyakára respwnolunk, nem is kell nagyon elmozdulni csak lőjük egymást.Semmi értelme, de 8.000 pontot szedtem össze 20 perc alatt.
Meg is untam 1 játék alatt, de van aki egész éjszaka igy gyüjti a pontjait.
Mentem inkább teherautós RACE-ra. (azt tudom a legjobban vezetni, a többihez elég béna vagyok, de már alakul. csak a heli-t nem birom megtanulni....)Csitterekkel nem találkoztam, hál istennek.
Ha lehetne javasolni, akkor PH! teamezésnél se használjunk semmit.
Önként vállalom, hogy a Player Selectort se használom, pedig az inkább csak poén a filmezés miatt.
Multkor kicsit elment a kedvem a heliket bespawnoló és antigravitációt használó csapattársunk láttán.
Olyanok leszünk mint a gazdag, de elhanyagolt gyerek, aki rengeteg játékkal van körülvéve, de nincs egy jó ötlete. Nem tud magával mit kezdeni.
Néha 22 barbibabánál jobb 2 db csuhébaba, ha van hozzá fantázia.... -
törölt tag
Hát csak azóta van mióta a gépet felhoztam koliba, itt 150M/50M-es net van de nem érezni, hogy gyors. Nyilván dinamikus ip kiosztás van, azzal nem tudok mit csinálni. Valószínűleg a ping lesz túl magas. Viszont más multi játékokhoz gond nélkül tudtam csatlakozni, így ez érthetetlen. OS, game 2 hete lett újratéve mielőtt bejöttem koliba. Sajnos otthon nincs mégegy olyan gép ami vinné a GTA-t, így a hétvégi otthoni játék kilőve, viszont a hétköznapokon mikor a koliban vagyok azért jó lenne játszani, mert csak ekkor van rá lehetőség. Majd még esetleg azt próbálhatjuk meg, hogy mi van akkor ha én hozok létre szervert. Egyéb ötletem nekem sincs. Nem lenne jó ha emiatt most majd fél évig hanyagolnom kellene a ph-s team-et
.
-
Źşë'
addikt
épp tegnap talaltam egyet rankedban
az a mod volt ahol a vegen fel kell robbantani a nagy hajot, 2en voltunk
a gyerek eloszor beult a kocsiba mellem, majd a pancelkocsihoz hajtottunk, elszedtem, beult megintcsak mellem, es mar ott is voltunk a helinel
mondom mivolt ez, lag?! es utana meg kapasbol helibol odateleportalt a nagy hajohoz, es ahogy odert mar meg is csinalta a kuldit
lol?!
kovetkezo korben meg egyik helyrol a masikra es mire odaertem a pancelkocsihoz o mar javaban lote am direkt kerte h a fokozat legyen hard... lehagyta a penzszallito, en meg kocsival utanaeredtem, nezem e terkepet a gyerek kozelit felem mint a meszes, es olyan gyorsan futott mint a szemet, kb mint terminator2bol az a higanyember xD
elszedte a kocsit azt mar ment is megint a helihez, es megint vege lett a kornek, hat ezek igy lesznek 10es szintuek, en meg kinlodok az 5.ert wááá
-
rup1u5
nagyúr
Én már semmin sem lepődök meg gta4 multiban. Ma délelőtt nálam is olyan dolgokat produkált hogy csak néztem bután
de az a srác is akivel épp versenyezni készültünk.
Röviden:
Sima RACE-be kezdtünk egy sráccal és amikor elindult a menet én az ő autóját láttam olyan kameraállásból mintha a sajátom lett volna és őt követte az én kamerám végig. Mondanom sem kell hogy így képtelen voltam irányítani a saját autómat. Ehhez hozzátartozik az, hogy az én karakterem kezdéskor nem az autóban ült hanem mellette állt, mint pl. free play mode-ban.Márpedig autóversenyes modban ki sem tudsz szálni a kocsiból. A gyerek is csak nézett és kérdezte hogy ez mi a franc. Aztán pár percig így bénáztunk, míg végül az én kamerám "beesett" a föld alá és alulról láttam az egész MAP-ot és a kocsimat.
Ráadásul ujratelepítés óta fagyogatok. És a Vista sem akarja engedni, hogy a Catalyst normálisan települjön. Állandóan rinyál, hogy ez a driver nem jó az ön ATI kártyájához. Pedig ugyanezzel a 8.12-essel atomstabil volt eddig a GTA4 egy elöző rendszeren. Egyszerüen érthetetlen! Most megpróbálom mégegyszer lepucolni a drivert és visszarakni a 9.1 helyett a 8.12-őt.Apropó!!
Nekem megvan videón a buszos ugratásunk! -
G4ga
őstag
Hi!
Ez csinálja nekem is!
GTX 260 + 3.6 Quad ... gondolotam magban ez csak elviszi majd a high beálitást...
El is vinné, akadás mentesen tudok játszani van hogy 1 órát van hogy 5 percet!
Sokan azt mondják a Vista miatt van... kikéne már probálnom XP-vel...
Addig marad a Textura Medium beállitás... érdekes ha igy játszok nem csinálja ezt!Neked is ezt tudom javasolni / Hunnia állitsd vissza mediumra a texturát.
Sajnos elkell fogadni hogy szarul lett megirva a játék! Hibába a jó konfig, még ha el is kéne vinnie kifagy!Este lesz valami?
-
Źşë'
addikt
nem csak fegyoval leht oket loni? pl en baseball utovel is probalam
de
ment
erdemes amugy bejelolgetni kulon terkepen a mar kilot peldanyokat mert konnyen belegabalyodhatsz, pl nem mented le az allast, kilep a jatek hibaval... en ugy csinaltam h csak akkor mentettem a kepet ha a jatekot is mentettem ami meg utana volt akk meg mind1volt mar ha kilep -
Mariann294
őstag
Mostanában néha nekem is belassul.Amikor először jáccok vele akkor jó vagy negyed óráig utánna bizonyos ideőközönként belassul..újraszámolja az fpseket.Értsd ugy hogy mondjuk van 30 fps-em és abból lesz 1....2....10...és növekszik..de ez csak 2-3 mp-ig tart.Bár eég idegitő egyik nap elég sűrűn csinálta.
Kifagyni nekem csak éjfél után szokott.
Biztos sokat futott már.
Régebben voltak nekem is ezek a beragadt gombok.Virusra gyanakodtam de akk ezek szerint nem az.
Mostanában ez sem fordult még elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest