- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
WhiteWalker #18096 üzenetére
Á! Már ez is nagy haladás. Fent van az is..., majd még azzal is meglesem.
Azért jók már ezek a képek, ugye? -
Robi86
senior tag
válasz
WhiteWalker #17789 üzenetére
Begsírtam rajta mikor először végignéztem
(ne offoljunk már ennyit, játszunk is egy kicsit
)
-
rup1u5
nagyúr
válasz
WhiteWalker #17783 üzenetére
-
rup1u5
nagyúr
válasz
WhiteWalker #17698 üzenetére
zip-eli
-
bognar110
őstag
válasz
WhiteWalker #17597 üzenetére
Ahha tököm bele
-
Tálydi
senior tag
válasz
WhiteWalker #17561 üzenetére
gta4 multiban is van cheat???
-
bognar110
őstag
válasz
WhiteWalker #17437 üzenetére
A zsém megvan rá csak elromlott a fegyverem amivel lövök szóval elöbb az asztán ez addig eljátszok 45 fps el
-
Mariann294
őstag
válasz
WhiteWalker #17243 üzenetére
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
WhiteWalker #17242 üzenetére
jól van,ülj le,1-es!!
nyamvadt win tűzfal bekavart,a komodoban mindent engedélyeztem a gow-nak,csak elfelejtettem hogy a win tűzfal be van kapcsolva,mindig kikapcsolom,de most be volt kapcsolva,amint off-ra tettem,már ment is a game!
E öröm a bodottá -
Robi86
senior tag
válasz
WhiteWalker #17204 üzenetére
(#17224) leviske: a rendőrök közt ki lehet szambázni a házból. Nem is kell mindet lelőni, csak néhányat azok közül, akik közel vannak, utána gyorsan be egy kocsiba, és uzsgyi
Nekem így sikerült. (már harmadjára...vagy negyedjére viszem végig a sztorit
)
-
Lawboy
tag
válasz
WhiteWalker #17202 üzenetére
Még mindig memória hibát ír ki.
Lehet nem a VGA a baj hanem a Ram.
800-as kingmax Csodával 1110 en megy.
És eddig nem volt probléma 1 gameval sem.
Most itt 1. megy a f....ba vissza 800 ra . -
puttputt
őstag
válasz
WhiteWalker #17126 üzenetére
Lehet, csak túl sokat ivott!
-
válasz
WhiteWalker #17126 üzenetére
Tálydi: Keszits accot a gameswindowson es a socialclubbon aztan a gameban telo es multiplayer, vagy a menuben home es a friendshez csatlakozhat (ahogy nekem is sikerult tegnap
)
-
Robi86
senior tag
válasz
WhiteWalker #17104 üzenetére
ezabeszéd
na nem offolok tovább, inkább gamelek egy kicsit
-
Robi86
senior tag
válasz
WhiteWalker #17099 üzenetére
Tudom, hogy arra írtad...tehát értem én, hogy mit nem értesz
(amúgy erre a képre írta a kommentjét, hátha ez segít)
Niko szókincse egyszerű, de mindig a legjobb pillanatban tud benyögni egy "vattafakk"-ot.(#17102) Scorpio06: Portugál! Mit nyertem?
-
Robi86
senior tag
válasz
WhiteWalker #17096 üzenetére
K...jó beszólásai vannak, meg még Packie és Jacob dumáját bírom nagyon. Nélkülük nem lenne a GTAIV GTAIV
...talán csak GTA 3,5 xD
Fatál error
sry xD
-
bognar110
őstag
válasz
WhiteWalker #16994 üzenetére
Szerintem jo ez a logitech aki nem bírja eszt a controlert el az egyen vagy nem tudom szerintem a hütés jobb megoldás mint a rezgéés mert az én mostani contim is rezeg néha néha szedhetem a szívgyógyszert mellete, az az xbox 360 controler az jo de nekem a logitech jobban tetszik de majd ez a kettö közül választok kösszi az infot!
Marian: Jól néz ki a ferrári, fasza képek
-
Źşë'
addikt
válasz
WhiteWalker #16956 üzenetére
jó én továbbra is cáfolom a ti álláspontotokat, mivel egy racebe simán lehet bespawnolni kocsit, akkor ez mi más ha nem csit?
sztem elég egyértelműakkor nem csitelsz ha minden filod megegyezik az original-al, qvázi nincs hozzá nyúlva...
szervereknél is így működik más játékokban, had éljek a quakelive-al mint példa, azt használhatsz amit szerver oldalról letöltesz, magyarán meg kell egyeznie a te file-jaidnak a szerveroldalon lévőkkel... bizonyos tekintetben viszont neked lehet egyedi mindaddig míg a te konfigurációs filod nem tartalmaz olyan módosításokat amik nem engedélyezettek -
Mariann294
őstag
válasz
WhiteWalker #16956 üzenetére
Detto.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
WhiteWalker #16949 üzenetére
engem se érdekel hogy ki mit csinál singleben,de a multiban azért ne tegye már
van ez az ASVA szervezet és társai,akik a warez ellen küzdenek,érdekes amikor az ő pénzükről van szó akkor persze büntetnek,de konkrétan az én pénzem által vett szórakozásért (ami ugyanaz amit mások letöltenek) miért nem állnak ki???, jaaa hogy az már nem érdekük,mert nem az ő pénzük van benne,értem
-
Mariann294
őstag
válasz
WhiteWalker #16936 üzenetére
Azt kell hogy mondjam igazuk van!Akármit találnak ki a csalók pár nap és ujra megjelennek,ezeknek nincs lehetetlen.
Csalók voltak,vannak,lesznek.El kell fogadni,nem lehet ellene semmit se tenni.Kick aszt jónapot.
-
puttputt
őstag
válasz
Vágd hozzám!
Hasonlóképp..., egyébként az America's Army Punkbusterje is kb. ezt a célt... szolgálNÁ..., de ... azt az "ág is húzza" (AA), ebből a szempontól (is).
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz
Ne haragudj, de nem értelek. Minden játékban vannak csalók és lesznek is, tökéletes játékot nem lehet csinálni. A GTA multipalyere szerintem alapból semmit sem ér, a netkódja hazavágja az egészet. Itt a sok asi trainer meg egyéb modok ugyanazt a szerepet szolgáják, mint annó COD-nál a Punkbaster hack. Singlben tökéletes, multiban is jó lenne, de az egész alapjaiban vérzik.
-
koma106
senior tag
válasz
Hát igen, bosszantó.
Én hamachi-n nyomom, viszonylag szűkebb körben. Igaz így nem játszunk 32-en, de úgy veszem észre itt nem csalnak az emberek.
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz
WhiteWalker #16863 üzenetére
Csomagold el a gépet is.
-
bognar110
őstag
válasz
WhiteWalker #16574 üzenetére
xD nem ! Hüttö csere de már nálam van végre multi
Lessz gta 4 film 2010 be niko bellic lessz benne a szereplő!!
-
Scorpio06
aktív tag
válasz
WhiteWalker #16574 üzenetére
Sok volt a gépnek a GTA!
szerintem beszerelteti a proci hűtőt.
-
MS74hu
tag
válasz
WhiteWalker #16450 üzenetére
Én is kösz,csak osztán kaptam egy "fatal errort" meg késö vót mán igy mán nem gyüttem vissza.
-
Mariann294
őstag
válasz
WhiteWalker #16454 üzenetére
lol
-
Mariann294
őstag
válasz
WhiteWalker #16450 üzenetére
Én nem nagyon szeretem a DM-et hamar megunom,de ez a mai FANTASZTIKUS volt!
Utánna amikor mentünk free-be,valami gebasz lehetett a live-al mert mindenki sorba kapta a fatal errorokat..Akitől nem tudtam elbucsuzni mert nem tért vissza annak Jóéjt!
-
Mariann294
őstag
válasz
WhiteWalker #16411 üzenetére
Ide tudsz nekik irni:
usa@rockstarsupport.com -
Źşë'
addikt
válasz
WhiteWalker #16292 üzenetére
az az igazság h nem próbáltam, kaptam hozzá 2db 1,5ös enedzsájzert, az van most bent, de a talált irodalmak alapján kell vele működnie, úgy értem h az aksis adatok között az szerepelt h 2,4v os a hozzá való aksi, azaz 2x1,2v os is jó bele, max a tölthetőség ideje más
am nekem van 4db Varta 2500mah NiMh 1,2Vos aksi, ezzel simán mennie kell
-
dokee78
félisten
válasz
WhiteWalker #16255 üzenetére
Pedig van SF4
-
Źşë'
addikt
válasz
WhiteWalker #16236 üzenetére
fel fel, van hozzá egy könyvecske és írta lepésről lepésre, először fel kell pakolni a drivert, aztán rádugni az adóvevőt az usbre, majd az adóvevőn levő 1 gomb megnyomása után megnyomni a padon levőt -így társítja egymáshoz őket, és már ment is
-
Źşë'
addikt
válasz
WhiteWalker #16229 üzenetére
a helyedben még ma megrendelném, ugyanis ha holnap rendeled meg már 5%al drágábban jutsz hozzá, hála a mi rendes államunknak. M.O. hova jutsz?! erről lehetne külön topikot nyitni meg rengeteget beszélni, egyet mondok, Fankadeli! (hasonlatok, valóság, de azt hiszem nem nehéz megérteni a számot/ait)
//bocs az offért csak jött magától pont az áfa miatt :s
-
Źşë'
addikt
válasz
WhiteWalker #16227 üzenetére
igen a mikrosoft nem volt valami alapos ilyen teren, de tobb mint valoszinu h megy 2db 1.2es aksival is, gondolom pont a battery pack miatt irhattak
amire en azt hittem h vezetekt lehet ratenni valoban toltokabel helye -kár -
Źşë'
addikt
válasz
WhiteWalker #16222 üzenetére
ezt érdemes áttanulmányozni
ahogy nézem van hozzá egy tölthető telep is, és a leírtak alapján működnie kell a sima pl 2500mah NiMh 1.2v os aksikkal is!
ez a Battery pack: output voltage = DC 2.4V azaz megfelel egy sima rechargable 1.2Vos pl 2500mah-ás NiMh (Nickel-metal hydride) aksinak
wikis leírás -
G@bi90MR
aktív tag
válasz
A wirelesst elfújja a szél.
Nekem ezen semmi sem jön be csak egy nagy error. -
Źşë'
addikt
válasz
tiszta jó, nagyon tetszik benne az h nincs rajta tyukbél
nyújtóztam egyet és a hátam mögé emeltem a kart, közben meg mentem kocsival tovább
mintha nem is nyomkodná az ember a gombokat
távirányító effekt XD
-
Źşë'
addikt
válasz
WhiteWalker #16216 üzenetére
csak előtte én átgondolnám a helyedben h vezeték nélküli v vezetékes, ehhez ugyan kaptam elemet de azt írta a kis cetlin h 1.5 Vos elem muszáj bele, hát nekem 1.2vos aksik vannak, nem értem h akk azok nem jók bele?(majd kideritem sztem nem lehet nagy dilemma közöttük) :s ahogy néztem mintha lehetne erre kötni kábelt, elég kár h nem adtak eleve hozzá ha ez igaz mivel akkor lehetne kábellel is használni
-
MS74hu
tag
válasz
WhiteWalker #16198 üzenetére
X-eset vegyél mert nekem is az van.(csak 1 jó tanács)
-
Źşë'
addikt
válasz
WhiteWalker #16198 üzenetére
én box mellett döntöttem elsősorban mivel microsoft, és ue támogatottabb mint egy logi, a célzás mondhatni nekem még semennyire sem megy vele, hát nem is csodálkozom mivel, ue ez az első alkalom h kezeim között foghatok egy kontrollert, de autót vezetni tök jó vele
mikor karambolozok berezeg finoman a cucc
ezt imádom ezekben a kütyükben, h még az ember érzi is ha valami "rossz" dolog történik
az is fontos ha valaki maga a konzol vételén töri a fejét akkor ezek a windowsos karok oda is jók
logiban ha jól tudom nincs rezgőmotor, csak ventilátor, annak meg én nem veszem hasznát
hát emberek gta fullhdben teljesen más!! egy deka repce nincs benne
!! és full élesek a textúrák, már értem h nextgen konzol miért nextgen konzol elsősorban (ez baromi nagy újítás) amúgy 720pen észre lehet venni hogy nem élesek a vonalak, azaz "mérföldek" vannak 720p és 1080p között
-
Robi86
senior tag
válasz
WhiteWalker #16081 üzenetére
A gépigényt tekintve már most is így kéne kinéznie
Mariann: szedtem neked virágot: (repce xD ) Nyugi, mostmár leszállok a témáról
-
Mariann294
őstag
válasz
WhiteWalker #16082 üzenetére
"Cristian Necula imádja a Grand Theft Auto 4-et, ezért készített egy pofás renderképet a GTA 4-ből. A környezetet 3Dmax-ban, a karaktert ZBrushsal, a füsthöz pedig a Particle Illusion nevű szoftvert használta az egészet pedig Photoshoppal keltette életre."
Na ez a nem semmi!
Bár Niko itt elég rondácska..
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
WhiteWalker #16081 üzenetére
-
sagesz93
addikt
válasz
WhiteWalker #16066 üzenetére
ilyen pólóm nekem is van
Persze hogy a genius joy-om meg a gta4 nem szeretik egymást... ilyen szerencsém van nekem... -
rup1u5
nagyúr
válasz
WhiteWalker #16057 üzenetére
Az evga precision-ról beszéltem de az csak nv karikhoz jó.
A helyedben inkább a rivatunert használnám. -
Robi86
senior tag
válasz
WhiteWalker #16051 üzenetére
Köszi
Mariann294:Repce LOL hát ezen megfeküdtem
Nade nehogy mesértődj
-
Robi86
senior tag
válasz
WhiteWalker #16049 üzenetére
Niko barátunk jólnevelt, szemérmes fiú
Látom 4850-ed van. Leírnád nekem, hogy milyen felbontásban, milyen beállításokkal játszol? Fejlesztem az erőművemet ( XD ) és vagy egy HD4850 lesz az új vga, vagy HD4770.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
WhiteWalker #15940 üzenetére
Úgy sem megy végig ha külön töltöd le a patch-et?
-
bendzso
senior tag
válasz
WhiteWalker #15918 üzenetére
-
rup1u5
nagyúr
válasz
WhiteWalker #15918 üzenetére
hagyd, hogy befejezze.
-
Mariann294
őstag
válasz
WhiteWalker #15593 üzenetére
A 2.-at már mutattad!De amugy fasza!
fireproof ha tudnád mekkorákat nevetek rajtad!Azért mutatja az időt mert a rendőrös küldetéseket csinálja ami időre megy és azt jelzi mennyi van még hátra nem pedig a valodi időt..
-
kovacsroli
senior tag
válasz
WhiteWalker #15528 üzenetére
megnéztem ez a contig.exe filet...a végére oda is írtam h -s de nem engedi alkalmazni, azt írja h az elerési ut érvénytelen
-
puttputt
őstag
válasz
WhiteWalker #15440 üzenetére
[/OFF] és [/ON] egyaránt:
Úgy látszik, eltér kissé a humorérzékünk, mindegy
Jó szórakozást
Nem ez érint érzékenyen mellesleg, hanem valóban, a ráfordított időt és energiát, - már ami a modokat és az egyebeket illeti - tekintetbe nem vevő leszólogatások.
Nyilván, tiszteletet, rangot... sem vár az ember egy ilyen helyen, (meglehetősen szegényes, ha valaki ezt az interneten akarja megszerezni...) elég a szimpla köszönet és a békesség - ha már az amúgy rup1u5 általt támasztott, ide jogosan kívánkozó életlelvekkel ("vallási" és életvezetési) előhozakodhatom.
A továbbiakban az "áradattól" nem kell tartani, mert mint mondtam, kijátszottam a játékot, s ennyi elég is volt belőle, ti. nem vagyok fanatikus, csak addig nyúzok egy cuccot, amíg végigviszem, aztán gyorsan megunom.
(Ezért sem jön be túlságosan a multiplayer-rész, egyik játékban sem.)
Viszont, még kikívánkozik; kétlem, hogy a "szabályrendszer" egységes lenne, hiszen pl. Mariann (amúgy rossznak nem nevezhető) "platós" képeitől már "tele a padlás".
A "tanácsot" már az elején megfogadtam; értsd.: elsőként egy *.rar fájlban küldtem el a képeket, vagy 100-at, a letöltés azóta is 0... csupán ennek okán linkelgettem topikon belülre (nem mellesleg moderáltattam magam 2 alkalommal, hsz. összehúzást kértem, egyebeket...; nyugodtan vissza lehet nézni a Modkerben!)A limuzinos-képhez már elhangzott a jó megoldás (amint visszaolvastam).
A hangulatot pedig nem szándékozom ilyen és hasonló irományokkal "lealacsonyítani", vagy internetes nyelven szólva "flame-ből"-"erdőtüzet" csinálni, annyit az egész nem ér.
További jó játékot! Azért, majd néha-néha visszanézek még, megnézem a jó linkeléseket, képeket, de csupán "csendestársként".[UFF]
-
DonMedve
addikt
válasz
WhiteWalker #15055 üzenetére
ÉÉÉs milyen igaz!
De valaki mondja meg a bankrablós küldetésnél lesz szarabb??Mert kb 5*-re sikerült megcsinálnom!
-
puttputt
őstag
válasz
WhiteWalker #15050 üzenetére
Hát, sikerült "átmoddolni" fotorealisztikusra (nem elégszem meg a táblákkal)... egy szép nyugodt délután kellett csak hozzá
(Na, ha ez igaz is lenne, akkor valóban én vinném a GTA5 "prodzsektet" és engem átkoznának a gépigény miatt - bár, ha az enyémen "elfutott"
)
-
cNpowa
tag
válasz
WhiteWalker #14910 üzenetére
ne törd öszze inkább küld el nekem a címem Murakeresztúr Arany János út stb
-
Mariann294
őstag
válasz
WhiteWalker #14907 üzenetére
Örülj neki hogy egyáltalán megy!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
WhiteWalker #14898 üzenetére
SLI és CF esetén SOHA nem adható össze a két kártyán lévő memória mennyisége!
Mivel mindkét kártya memóriájába ugyanazok az adatok kerülnek. -
puttputt
őstag
válasz
WhiteWalker #14899 üzenetére
Annyi biztos, hogy a két jelölt file-t mindenképp be kell tenni a gyökbe.
1. Scripthook (ez nem a szokásos asiloader verzió, úgy látom...esetleg a helyett vagy mellé, gondolom...)
2. Magát a progifile-t (kis file)Aztán, ami látszani fog elvileg, hogyha valaki belép és cheatel, akkor a HUD-on ki fog ez villanni, illetve text formájában is; elkülönítődik az illető, magyarán, "lebukik" és nyílt lesz az infó a belépettek számára.
Azt hiszem, meg is jegyzi mindezt a script és a legközelebbi alkalommal vagy nem engedi belépni az illetőt, vagy letiltja, kirúgja (ezek a későbbi verziókban jelennek meg), de mindenképp "rajta marad", az, hogy cheatelt.Gondolom, azoknak fog mindez látszódni, akik felrakták a scriptet. (Nem annak, akinek nincs script-je és cheatel...)
-
bendzso
senior tag
válasz
Ha jól tudom, nem támogatja semmilyen formában sem a multi vga-s dolgokat.
-
puttputt
őstag
válasz
Erre tudok választ adni egyelőre -
-, a többire mindjárt.
(Mivel nem vagyok érintett Multi ügyben -még-, ezért nem olvastam át a dokut.)
Azt tudom, hogy két 1Gb-os ATI-t 1Gb-nak látott, ha ez segítség..., tehát nem valószínű. -
Narancs
őstag
válasz
WhiteWalker #14841 üzenetére
Már jobb mint az XP meg a Vista...(mármint nekem jobban megfelel)
-
Robi86
senior tag
válasz
WhiteWalker #14610 üzenetére
Na! Akkor csak jól tudtam, én meg már megijedtem, hogy lemaradok valami nagyküldetésről, ha nem lövöm le a galambokat stb, mert ezekhez nagyon nincs kedvem
-
Mariann294
őstag
válasz
WhiteWalker #14587 üzenetére
Tudja a fene hogy mi lesz júniusban...xD
Amugy holnap asszem ráérek.
Ujra kellett raknom a játékot,nem raktam bele semmi trainnert se car spawnert.Addig nyomom igy "szüzen" amig meg nem unom.Bár sztem ez hamar befog következni de ha holnap vagy hétvégén feljöttök,nem nyulok hozzá.Szia Geryson!!!!!!!!!!!
Welcome back! -
puttputt
őstag
válasz
WhiteWalker #14584 üzenetére
Igen, csak épp az a furcsa, hogy 64bites rendszeren is 32-ként ismeri fel...
-
bendzso
senior tag
válasz
WhiteWalker #14564 üzenetére
Én akkor Krakkóban leszek... Nem akarjuk máskorra átrakni?
-
Mariann294
őstag
válasz
WhiteWalker #14298 üzenetére
Igen ezt már láttam...jó rég már!
Rup1u5: Télleg?Mindig tanul az ember.
-
DonMedve
addikt
válasz
WhiteWalker #14122 üzenetére
-
Mariann294
őstag
válasz
Ez mekkora!!!!
Olyan jót nevettem! -
E-Max
tag
válasz
Hogy tudsz kivenni a játékból képet?
Én Win7-en print screen bárhol tudom használni, gta-ba ha képet csinálok, az egész fekete lesz...Amúgy meg nagyon lol...
-
puttputt
őstag
válasz
WhiteWalker #14083 üzenetére
Semmi baj
Legalább megnézted!
-
puttputt
őstag
válasz
WhiteWalker #14081 üzenetére
Nem sötét, olyan volt az aktuális időjárás. De tényleg
Lesznek világosabbak is.
Azt nem lehet rá mondani, hogy alig látszik mit ábrázol.
A böngészőben (ld. Mozilla-m), rákattintasz, v. Explorerben mellé, akkor még nagyíthatók is.
(Ahogy letöltés után végképp.)
Ha, te ebből nem látsz semmit, akkor inkább ott lehet probléma...
(gép /letekert fény v. kontraszt/, vagy szem-ügyileg
)
Lesznek világosabbak is, nyilván, amiket később linkelek fel, amik világos időben készültek.
(Nem ködben, éjszaka...)
Nem zavar a piszkálódás, ezen túlmenően is linkelgetni fogok, mert mikor feltettem a mindössze 10 megás képcsomagot, videókat, "le se piss", vagy jól le lettek húzva, közben meg vki. feltett egy szem képet, és érkeztek rá a (pozitívabb hangvételű) kommentek.
-
puttputt
őstag
válasz
WhiteWalker #14052 üzenetére
Akkor biztos félreolvastam, valaki más írhatta.
Azért, valóban van benne egy-két izgalmasabb küldetés, én sem fogom teljesen abbahagyni. Nehezebb is, mint az eddigiek, amihez nem elég ormótlanul lövöldözni, hanem taktikázni kell.
A "gyógyszerrabló" akció kb. 3-ad szorra sikerült, de úgy, hogy leálltam a benzinkúttól távol, majd végeztem az engem követőkkel. Amúgy általában tropa lett a szállítmány.
Én is összevissza csinálom... a bankrablásos sem volt rossz, ott az a ciki, ha a nagy durrogtatás közben kinyírod a haverjaidat (előfordult), aztán kezdheted újból.
A rendőrségi cuccból is megoldottam pár rejtélyt, de erre már a Saints Row 2-ben - s korábbi GTA-ban - rácsodálkoztam.
(Van amúgy taxis mod is, ha érdekel, át tudom küldeni a linkjét, meg feltöltöm...)
Nagyon jó az esti grafika is..., van arról is pár képem, de azokat majd később. -
Robi86
senior tag
válasz
WhiteWalker #14052 üzenetére
Hogyne lenne még tennivaló, még nem ért véget a történet
-
Źşë'
addikt
válasz
WhiteWalker #14044 üzenetére
hoho majd mikor a tangajarol kuldi a kepet
-
Titok Levi
tag
válasz
WhiteWalker #13990 üzenetére
Sorry srácok.
-
rankesz
veterán
válasz
WhiteWalker #13977 üzenetére
Szerintem meg jó amit cinált, csak nem a megfelelő topikban mutatta be!
Ennyi erővel neked is járna a BANán az antiszoc viselkedésért. -
Mariann294
őstag
válasz
WhiteWalker #13977 üzenetére
-
Mariann294
őstag
válasz
WhiteWalker #13902 üzenetére
A hotdogos
Amugy lesz valamikor multi móka? -
person
senior tag
válasz
WhiteWalker #13902 üzenetére
Remélem leugrottál!
-
Źşë'
addikt
válasz
WhiteWalker #13891 üzenetére
nekem az uj live ota
-
rup1u5
nagyúr
válasz
WhiteWalker #13870 üzenetére
Ez a Kiki-s nekem is új infó!
Föl is szedem hamar, mert ez nagyon hasznos tulajdonság nála! -
Źşë'
addikt
válasz
WhiteWalker #13864 üzenetére
jaja mind1ik baratnodnek van kulonleges kepessege, pl 1masiknak az h feltolti az eleterod
-
Robi86
senior tag
válasz
WhiteWalker #13727 üzenetére
A többi részt is megnéztétek? Én már komolyan majdnem besza-behu
-
Hevius
tag
válasz
WhiteWalker #13677 üzenetére
Sziasztok bocsi az off-ért csak nem tudlak elérni sehogy sem Giinos létszi írj PÜ-t már írtam 2üzit.
-
bendzso
senior tag
válasz
WhiteWalker #13667 üzenetére
Commandline.txt-t próbáltad? Hátha működik még a régi mese.
-
Źşë'
addikt
válasz
WhiteWalker #13628 üzenetére
értem értem
csak probalok en is magyarazatot talalni ra, mert velem is elofordult
-
Źşë'
addikt
válasz
WhiteWalker #13618 üzenetére
sztem ez jatek bug lehet, ki kickelne ki a szerorol az embereket csak ugy szorakozasbol, plane phsok kozul, tuti h bug, meg en is jartam mar igy, 3an hawerokkal jatszottunk kaptam meghivot fel is hasznaltam tolt es mar irja is h nem csatlakozhatok arra a jatekra ahonnet kidobtak
nonszensz
fsb, te tudod, bár én nem veszem komolyan annyira a játékot hogy még raceljek is meg tdmezzek is, en a free miatt na meg a szamtalan okorkodes miatt vettem meg ezt a jatekot mert adja magat a menet, a tarsasag, es ha megvan minden en jol erzem magam, jokat tudunk derulni dolgokon, ill nagyokat nezni, sztem ez miatt gta a gta4 multija (ha hentelni akarok uis quake3ba mek xD etc.)
-
Mariann294
őstag
válasz
WhiteWalker #13623 üzenetére
Hát reméltem is!
Megvagyok sértődve!Kikérem magamnak!Pont én!
FSB:paprika: Le ne töröld a social klubot!Az kell!Biztos hogy fönn van az sp1?Mert nekem akkor dobta ki ezt amikor nem volt még fenn..
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Ne viccelj már!
Egyrészt Mariann senkit sem dobna ki, másrészt én azután tapasztaltam, mikor "Ők" (szombati PH-s team) már elmentek aludni, és RANKED-ra mentem fel.Csupa idegen volt. A nevekből és a nem angol dumákból itélve jórészt lengyel, török(vagy valami hasonló) és néhány német.
(A török félék csupa ákom-bákom betükkel írnak)
-
Mariann294
őstag
válasz
Semmi gond.
Micsoda???Nem tiszta a 2. mondatod!!!
-
fsb1000
nagyúr
válasz
WhiteWalker #13615 üzenetére
Nekem is úgy tünt mintha egyszerre lépnének ki. (left game, left game.. left game)
Erre figyeltem fel, mert a szövegelést amúgy nem nagyon olvastam éjjel 3-kor.
Aztán kb 15 sec múlva a másik kettő is egymás után "left game, left game"
Ilyesmi véletlenül nem nagyon történik....De szerintem ez nem "ban" (mintahogy egy fórumtársunk megjósolta lehtőségét), hanem csak kick. Azaz bármikor visszatérhet a delikvens.
Az egyik kirugottal késöbb találkoztam is másik race-ban (csapajev... vicces gyerek: pls horses, pls big tits, stb beszolások lobby alatt), ahol épp azon vitatkozott valakivel, hogy a hack az nem csit és lehet használni multiban is, és hogy nem érti miért dobták ki. -
Mariann294
őstag
válasz
WhiteWalker #13615 üzenetére
Semmi gond majd máskor.
Bár én ha egyszer kaptam volna ilyen üzit...szóval nekem nem nagyon jön elő (még)
Ja és a Mariann kisbetűvel?fsb: Ok nem baj,Az auto bejelentkezést ki lehet kapcsolni,meg van egy olyan cucc mint az msn-ben.Bejelölheted hogy nem vagy gépnél,elfoglalt vagy stb.De semmi gond remélem jösz még hozzánk.
Én már elég régota és gyakran csak veletek jáccom.Egyrészt azért mert a netem és a gépem miatt simán otthagynak,másrészt a csalok.
-
bendzso
senior tag
válasz
WhiteWalker #13610 üzenetére
De csak simán kirúg maga a játék?
Mert ma multiztam egy adagot, és engemet is kirúgtak kétszer, de előtte még meg is jelent a nevem mellett az X...
-
Źşë'
addikt
válasz
WhiteWalker #13610 üzenetére
nálam is egyre gyakrabban jön ez a kicked mondat ha vki be akar hívni :s ujabb bug wáá
de most kom ki se lehet rúgni épp futó játékból embert :s wáhh -
Źşë'
addikt
válasz
WhiteWalker #13490 üzenetére
na ez az h csak azt javitottak szinte, de azt sem 100% mert uugy van spawner meg asi
-
romero28
senior tag
válasz
WhiteWalker #13487 üzenetére
míg nem jött ki az első két patch elég bugos és optimalizálatlan volt .
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest