- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ittakary #30559 üzenetére
Ezzel csak az a gond hogy a monitorom 1680*1050-felbontásához mérten a mai játékokat is maximumon tudom játszani. NFS run, BF3 - ezen a felbontáson akadás mentesen megy maxon. És csak emiatt az egy játék miatt kéne nagyobbra váltani. ( addig amig nem lesz egy jobb monitorom ) De a GTA már csak ilyen
-
Ragnar95
félisten
-
-
Teasüti
nagyúr
válasz
ittakary #30441 üzenetére
Nekem is 5870-em van, 1280-ban játszok, de pl stabil 60 fps-hez édes kevés...
Meg tudom számolni egy kezemen mennyi játékban hozza ezt a sebességet.
Dirt 2 pl egy kellemes csalódás.De nincs észrevehető input lag-em.
Ha betonstabil fps-ed van ami megegyezik a képernyő frissítési frekijével, akkor SEMMI negatív hatása nincs a vsync-nek. Ha meg nincs ekkora sebességed, az sem a vsync hibája.Van ez a teszt, ebben bekapcsolt vsync mellett és ilyen (100 hz-es) egérrel 200 ms alatti reakció időm van. Ebből mennyi lenne az input lag?
-
Teasüti
nagyúr
válasz
ittakary #30439 üzenetére
Mi köze a játék optimalizációjának a vsync-hez? Én globálisan szoktam ráereszteni a játékokra. És vagy működik, vagy nem. Nincs olyan, h csak kicsit működik, vagy félig.
De eddig kb 1-2 játék volt csak a prakszisom alatt, amit erőszakkal se lehetett rábírni.
Hát sztem elbeszélünk egymás mellett. Nem a vsync okozza a gondot, ha nem smooth egy játék, hanem a számítási teljesítmény hiánya.
szerk: jah meg a microstuttering, az még egy idegesítő mocskos kis dolog. De az meg hardveres probléma többnyire. -
Teasüti
nagyúr
válasz
ittakary #30437 üzenetére
Kompenzálok. A látottakra viszont extra érzékeny vagyok.
Amúgy milyen input lag vsync mellett? Egy képkockás késés lehet max a szinkron miatt (ha nem a képernyő felétől jeleníti meg az új képkockát, hanem csak a következőben), ez 60 hz esetén kb 16 ms. Ez meg kb semmi. A reakcióidőd legalább egy nagyságrenddel lassúbb.
-
Puma K
nagyúr
válasz
ittakary #30361 üzenetére
Szebb alatt arra gondoltam, hogy hogyan lehetne elérni még jobb látványt elérni, mert biztos vannak olyan dolgok amik feleslegesek és esetleg érdemes lejjebb venni őket mást meg magasabbra állítani.
A VSYNC-et minden játéknál bekapcsolom, mert észre szoktam venni mikor fent már a frissített kép van és lent még nem és "feleződik" a kép, ami engem nagyon szokott zavarni.Amúgy: nem hiába került annyiba amennyibe
ez a laptop, elég sok új játékot elég szépen visz HD felbontáson, full HD-ban már nem az igazi mert visszafogja a 128 Bit-es memóriavezérlő sávszélessége meg a GPU is már kevés oda de azért még ott is tud mit mutatni.
(#30362) Malibutomi
:
Megnézem úgy ahogy javasoltad!
Amúgy régebben mikor volt asztali gépem ( Intel i5-750, 4GB DDR3 1333 Mhz, Nvidia GTX275 896MB / 448 Bit) akkor volt, hogy percekig csak egy adott grafikai beállítást néztem, hogy mit változtat a játékon, mert a lehető legjobbat akartam kihozni.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
ittakary #30292 üzenetére
Nem rossz az mint indulat
Nem sajnálom én tőle, csak sajnos tény, hogy ennyit áldozott egy gépre a kedves fórumtárs és sajnos ez a progi nem fog úgy közlekedni rajta "ahogy az elvárt lenne" nincs itt semmi rossz indulat vagy támadás.
Én a játékra haragszom, nem a felhasználóra.
Olvasd át újraSzerk: Egyébként ya érdekelne amúgy miből telik valakinek ilyen gépre mert akkor rossz helyen dolgozom
Láttam egyik nap egy hirdetést itt a PH-n EVGA GTX 580 volt hirdetve és az eladás oka "vettem helyette egy GTX 590 et" és még friss meleg a cucc tehát.Na ott érdekelne miből telik valakinek szerdán egy 130 kedden meg egy 150-200 ezer forintos kártyára, vagy mondjuk a vám és pénzügyőrséget is megkérdezném szerintük ezt akkor hogyan lehet legálisan kivitelezni mert akkor engem is érdekelne mint megoldás
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
ittakary #30289 üzenetére
Akkor tegye félre azt amit eddig a játékokkal kapcsolatban gondolt.Kapcsolja ki az agyát és fogadja el a gondolatot , hogy egy közel fél milliós gépen frame laggok fognak jelentkezni egy 2008 as játékban
"Akármit csinálsz vele"
Be lehet lőni úgy ahogy (és talán segítenek a patchek) egyébként van akit nem zavarnak az egyértelmű hibák és azt írja "teljesen játszható a game" Az úgy látszik képregényeken nőtt fel..Én úgy gondolom nekem sincs rossz gépem és értek annyira a számítástechnikához ,hogy olyan gépet raktam össze anno amivel ez a játék nem hogy gond nélkül de simán szaladnia kéne mint a mérgezett egérnek.Ehhez képest "én is látom a hibákat".
Próbáld meg az automata beállítást ne húzz csutkára semmit, azt mondják amint belenyúlsz az automata beállításba egyből rossz.Van még egyébként grafika beállítási trükk az steam fórumon olvasható
-
-
törölt tag
válasz
ittakary #30155 üzenetére
igen.. kicsit vicces néhol, de azért még így is jobb nekem mint angolul.
A reptéren egyébként csak modolgatás után van igen sok taxi vagy ez a reptéri kocsi.Egy érdekesség: Ülök a kocsiban egy felső vasúti sínen (kíváncsi voltam milyen amikor beléd durran egy vonat) lövöldözök kifelé, álló autóból. Erre kiírja lent hogy : Készen állsz. ( ?? he ? ) de mire? semmi további valami akármi bármi..
-
Murder3
addikt
válasz
ittakary #30139 üzenetére
nem segítségnélkül olvassatok már ne kiragadjatok vmit...istenem
ha úgy állok neki h mindet megnézem hol van és úgy keresem meg vagy úgy hogy elkezdem keresni és mikor már nagyon nem találom az utolsó 30-40-et akkor megnézem őket max...én pl SA-ba nekiáltam az összes ilyet emgkeresni segítség nélkül és felírva amgamnak, h hol vannak.
igaz, kb csak pár hétig volt ez a keresési ösztön bennem de kb a felét mindenhol a graffiitből egm a kagylókból meg igen sokat megtaláltam.
és nem 0-24h-ig kerestem csak naponta 1-2 órát amíg a SA-val játszottam...Semmi ördöngőség nincs benne.
és igen aki így találja meg a nagyját meg így áll neki az semmivel nem tett többet mint aki bemásolt eggy fullos mentést.(meg nem is kötelező naponta 3 órákat keresgélni szétbontva akár nap/30 percen is bőven elég.)
-
törölt tag
válasz
ittakary #30076 üzenetére
Köd van
Hanyas patch van fent? Állítani kell az iceconfigba vagy hol...
Ha azt a feljebb belinkelt "pakkot" töltötted le abba benne van a többféle patchez való beállítás. Nekem a SA-nál volt olyan hogy minden nagyon fehéres volt, aztán jól beállítva zsír lettErről jutott eszembe hogy van fent nekem is egy régi videóm, hogy hogy fut a full gyengusz gépen :
[itten megtekinthető ]
A fraps az megtréfált rendesen a felvétellel. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
ittakary #30060 üzenetére
Nézd már meg nekem hogy mi történik 22:00-kor a játékban, mert lecsekkoltam nekem akkor fagy ki. Vált valami világitást? Akkor lesz teljesen sötét?
Betöltöm a mentésem ami 21:32 azt hiszem, és ha nem csinálok semmit, csak előveszem atlefont, nézem az órát, és 22:00-kor crash -
Malibutomi
nagyúr
válasz
ittakary #30054 üzenetére
Nekem még idő, clean installra rakom, csak ugye steames, szóval most töltögeti lefelé újra a játékot.
Elsőre mikor csak kiszedtem az 1.3-at, és bemásoltam ezt, az első képernyő után fagyi volt, mint anno mikor nem volt kikapcsolva az afterburner...csak épp most ki volt kapcsolva
Szóval most felrakom tisztán, remélem menni fog. -
-
Terminator17
senior tag
válasz
ittakary #29793 üzenetére
"Ott tartok, hogy már a single résszel sem tudok játszani, mert nem fogadja el az eddigi LIVE profilomat" erre kellet irnom. mert nekem hasonlo a szisztéma bfbc2 nél legzok mint atom, pedig 7 mb net van pingem rendben van, és nagyon belagol nem tudom mért, egyedül megoldás eddig az o prendszer ujra rakása volt nekem... és késöbb a hiba ujra előjön mikor az sp 1 akarja felrakni magának a 7 es. elég kellemetlen egy dolog szerintem...
-
hajbel
addikt
válasz
ittakary #29686 üzenetére
Az egy dolog, hogy valamikor Te 37-ért vettél, de jelenleg hardveraprón a legjobb ajánlat egy szétszedett 43-ért (amire még próbagarancia sincs), a többi pedig 50 körül van. Illetve van egy 47-ért, ami egész jó ajánlat, de alapból lassabb a 480-nál, GTA-ban pedig márcsak a memória miatt is nagyobb különbség lehet a kettő között, mint általában. A fogyasztás dolog szerintem parasztvakítás. Aki ilyen kategóriájú kártyát vesz, azt nem vágja földhöz az a havi 500 ft, amivel többet fizet havonta a fogyasztás miatt. A melegedés pedig akkor baj, ha bedöglenek tőle a kártyák, addig nem.
-
válasz
ittakary #29686 üzenetére
Ha már végképp szét van offolva a topik VGA kérdésekkel, nekem is lenne egy.
Mivel nem vagyok képben az nV féle GTX-ek teljesítményével, valaki világosítson fel, mert perpill úgy látom az eddig elhangzottak alapján, hogy jobban melegszenek, többet fogyasztanak, drágábbak, és GTA IV alatt csak pár %-nyi előnyük van az ATI-val szemben.
Ha így van, miért ajánl mindenki nV-t?ui.: én 4670-nel játszom, 1600x1200-on, közepes beállításokkal, a játék már így is tetszetős és viszonylag gyors (20-40 FPS), ez egy 7k-ért vett kártyától szerintem bőven jó.
-
Tubi2
senior tag
válasz
ittakary #29671 üzenetére
Én abban a tudatban vagyok, a GTA nVidia párti, ezért vagyok én is az.
Volt itt egy teszt logouton 460 vs 6850.
Ha kicsivel is, de az amúgy erősebbnek látszó 6850 lassabban futtatja, mint a 460.
Ezért hajlok nV felé. Ellenérvek? -
hajbel
addikt
válasz
ittakary #29663 üzenetére
Nem éppen. Ebben a tesztben csak egy húzott gtx 260 van, amit még tovább lehet húzni.
-
goodboy007
senior tag
válasz
ittakary #29656 üzenetére
460-nal GTA IV alatt nagyon rosszul skálázódik az SLI, konkrétan 0 FPS-növekedést hoz.
Tubi2: Arra gondoltál, hogy már a legkorábbi darab is 2-3 éves lehet a 8800GTX-ből? Elég sok meghal mostanában, ráadásul 2db is gyengébb, mint egy húzott 460-as.
Ha ennyire nem jó, ha kicsit vissza kell venni a beállításokból, akkor ne SLI-t akarj, hanem a GTX 570/GTX 480 valamelyikét. Mindent maxra tolva csak ezek vagy ennél erősebb kártyák tudnak megbirkózni vele.
-
-
-
Vigneau
félisten
válasz
ittakary #29322 üzenetére
A jelenlegi konfigommal nyomom a sima GTA 4-et is. Full HD, árnyék nincs, minden 50-esre állítva. Ritkán esek le 40 FPS környékére - szép folyamatos a játék. Csak azért kérdeztem, hogy hasonlóra számíthatok akkor az EFLC-nél, mint az alapjátéknál is? Apropó, manapság lehet még önállóan kapni az EFLC-t, vagy csak GTA 4-el egy csomagban? Mert az utóbbi nekem szívás lenne.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
ittakary #29308 üzenetére
Szörnyű, ahogy imbolyog az egész világ.
(#29307) zsoltinnó
Használd egészséggel! Bár most nézem csak, hogy autónként kell a fájlokat módosítani. . .
(#29306) Kassadin
Én nagyon béna vagyok bal kézzel, és nem élmény úgy vezetni.
FPS-eket én is ballal játszom, de ott nincs szükség olyan sok kis finom mozdulatra, mint amikor pl. nagy sebességgel cikázok a forgalomban.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest