- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kockaharcos
senior tag
válasz
kinghaxor #30660 üzenetére
Igen érdekes amit írsz, én ezzel akkor voltam így, mikor AMD CPU-m volt! Panasz nem lehet a HD6950-re, szuper a teljesítménye. BF3,Witcher2,Assasin's creed játékok jól vannak optimalizálva, és nem szaggatnak soha. Bár a többi sem, a black ops ami necces, mivel 6 javítás érkezett a játék jövetele után pár hónapon belül.
Hát van itt sok embernek GTX 560Ti,illetve Gtx570 kérdezősködj utána, bár eleget szívtak ők a Nvidia Drivere miatt Bf3-ban.
Én megvagyok elégedve a rendszerrel, ez az egy játék van ami ezt csinálja, de ez erősen Nvidiára írt játék.
-
kockaharcos
senior tag
válasz
Malibutomi #30638 üzenetére
Még annyin sem. Szóval valami szoftveres baj lehet.
-
kockaharcos
senior tag
3 napja volt Win újratelepítés az említett processzor érkezése miatt.
Mindenből a legfrissebb van.sajnos nem tudok mit tenni.
-
kockaharcos
senior tag
Sziasztok srácok!
Nos az a helyzet, hogy a GTA IV, illetve az EFLC is akad..
Patcheltem, meg minden egyéb.
Az a poén,hogy 800x600-ba is akad.A gépem tuti nem kevés hozzá.
2600k
8gb ddr3 1600mhz ram
Hd6950 DC II 2GB
stbstb. na nem is az a lényeg, hanem az hogy az athlon II x4 630-al Gtx 460 SOC-vel 60 fps-el ment.
Aztán jött a phenom II X4, ott már kezdte a szaggatást.Aki tud megoldást kérem jelezze!
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest