- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
kockaharcos #30645 üzenetére
Én ma telepítettem fel a játékot, szépen le is frissítette magát, a VGA driver-ből is a legfrissebb van fent, a Windows is friss. Gondoltam azért elég erős gépem van ahhoz, hogy egy 2009-es játékot maximumon futtassak, de mint utólag kiderült sajnos úgy néz ki, hogy ez nem igaz. Kipróbáltam 1280x1024-en és efölött, de mindig meg-megakadt, belassult, a messzebb lévő textúrák késve töltődtek be. Tulajdonképpen számomra játszhatatlan így a játék. De egyébként nem csak ezzel a játékkal vagyok így. Ugyanígy meg-megakad néha a Mafia II, Black Ops, Modern Warfare 2, Modern Warfare 3 stb. is. Mindegyik játék elég magas FPS számmal megy, de időnként nagyon lezuhan az fps valamiért és olyankor beakadnak. Elég sok mindent megpróbáltam már ami szoftveresen lehetséges, de semmi nem oldotta meg a dolgot. Még amit kipróbálnék az a hasonló tudású NV kártya, de sajnos az ismeretségi körömben senkinek sincs ilyen.
-
Rimbri
tag
válasz
kockaharcos #30650 üzenetére
Az nem vga hiba lesz!
-
Rimbri
tag
válasz
kockaharcos #30648 üzenetére
6870-el 30fps 1920*1200-ban... q6600 van alatta 3600-on...
-
Rimbri
tag
válasz
kockaharcos #30645 üzenetére
Ez komoly? Veszek egy 470-t...
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
kockaharcos #30624 üzenetére
800x600-on akadáshoz szerintem semmi köze a videókártyának ott kb. 20%-on dolgozik.
-
válasz
kockaharcos #30634 üzenetére
Hidd el, először is láttuk, hogy jó géped van
-
válasz
kockaharcos #30631 üzenetére
Ehh a GTA amugy mindig is ilyen kis kenyes jatek volt... Tippem nincs mi lehet :/
-
válasz
kockaharcos #30617 üzenetére
Win reinstall és legfrissebb driverek, legfrissebb patch. Garantálom, hogy nem lesz probléma.
-
Ragnar95
félisten
válasz
kockaharcos #30624 üzenetére
Én pár napja kapcsoltam be a VT-x gyorsítást, lehet,h az rontott bele, bár asszem előtte is akadt már, majd kipróbálom, hátha, bár ennek se lenne szabad lassítania, sőt, inkább gyorsítania kéne...
-
Ragnar95
félisten
válasz
kockaharcos #30622 üzenetére
Azért szerintem egy 6670-el is mennie kéne minimum 50-60fps-en 1280x1024-en, mikor a gt240-em ugyanilyen felbontáson és ugyanígy high beállításokkal 40 fps-el vitte....
-
Ragnar95
félisten
válasz
kockaharcos #30619 üzenetére
Nekem a videókártya driver frissítés nagyjából megoldotta a gondot, most stabilan 40fps-el fut, csak néha megy le 30-ra, de előtte 1 és 50fps között mozgott, ami kicsit élvezhetetlen volt, mivel elindult a játék-50fps, beszálltam egy kocsiba-szépen folyamatosan lement 1fps-re, majd vissza 50-re, aztán megint 1,stb...
-
Robi86
senior tag
válasz
kockaharcos #30619 üzenetére
nvidiát jobban szereti
-
Ragnar95
félisten
válasz
kockaharcos #30617 üzenetére
Nekem is ez volt a problémám és bár vadiúj a gép, videókártya drivert kellett frissíteni és nagyjából megoldotta a problémát, bár az a fura, hogy ígyse fut tökéletesen a játék, csak 40fps-t sikerül kicsikarnom belőle egy i5-2310, 4GB 1333mhz ddr3 ram és hd6670 1gb ddr5 kombóval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest