Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ventur@

senior tag

ittakary: Annó azt nyilatkozta a CM, hogy a mai konzolok már nem bírnák el a belsőnézet módot. Most erre nem kell reagálnod, mert kb. mindenkinek egy volt a véleménye, ami nem volt túl publikus és nem akarok érte ejnye-bejnyét kapni, így nem írom le én sem :D . Az, hogy PC-re is kijön a GRiD2 és ott talán jó lett volna egy belső nézet, az viszont a kutyát nem érdekli, mivel konzol port az egész játék :) . Ettől függetlenül szeretni fogjuk és jövőhónapban én is a kasszához járulok :) .

Ghard: Belső nézet videóhoz: Nekem egy kérdésem van? Ezzel nem sérti-e meg az UELA-t (vagy mi a búbánatnak hívják) az aki használni fogja? Tudtommal ezt xml fájl átírással lehet megoldani (lásd DiRT: Showdown, vagy éppen a GRiD 1-ben a micro machine kamera mód), ezzel ugye módosítottad a játék fájlját (vagyis úgy emlékszem xml átírással lehet megtenni). Mert, ha emiatt nem sípol majd a Steam, akkor innentől egy lépés csak, hogy már az első nap után tele legyenek a szerverek speedhack-esekkel.

sephi: Gondolom igen, mint minden árkád CM autós játékban :) . Legyen benne így egy kis kihívás :DDD .

Új hozzászólás Aktív témák