Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
ittakary: Annó azt nyilatkozta a CM, hogy a mai konzolok már nem bírnák el a belsőnézet módot. Most erre nem kell reagálnod, mert kb. mindenkinek egy volt a véleménye, ami nem volt túl publikus és nem akarok érte ejnye-bejnyét kapni, így nem írom le én sem
. Az, hogy PC-re is kijön a GRiD2 és ott talán jó lett volna egy belső nézet, az viszont a kutyát nem érdekli, mivel konzol port az egész játék
. Ettől függetlenül szeretni fogjuk és jövőhónapban én is a kasszához járulok
.Ghard: Belső nézet videóhoz: Nekem egy kérdésem van? Ezzel nem sérti-e meg az UELA-t (vagy mi a búbánatnak hívják) az aki használni fogja? Tudtommal ezt xml fájl átírással lehet megoldani (lásd DiRT: Showdown, vagy éppen a GRiD 1-ben a micro machine kamera mód), ezzel ugye módosítottad a játék fájlját (vagyis úgy emlékszem xml átírással lehet megtenni). Mert, ha emiatt nem sípol majd a Steam, akkor innentől egy lépés csak, hogy már az első nap után tele legyenek a szerverek speedhack-esekkel.
sephi: Gondolom igen, mint minden árkád CM autós játékban
. Legyen benne így egy kis kihívás
.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Az, hogy PC-re is kijön a GRiD2 és ott talán jó lett volna egy belső nézet, az viszont a kutyát nem érdekli, mivel konzol port az egész játék
. Ettől függetlenül szeretni fogjuk és jövőhónapban én is a kasszához járulok
.