Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Kiszivárogtak a Dreame első telefonjának egyes specifikációi
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Inter is kormánnyal játszik, neki pl marha jól megy, nekem is van kormány de én azzal nem érzem úgy, mint gamepaddal.
Ez megint embere válogatja kinek mivel megy... én még mindig osztom azt, hogy ezt a gammát vagy billel vagy gamepaddal játszátok, de ha már lehet, gamepad, az adagolás miatti lehetőség végett.Kár szerintem erőltetni a kormányt, ha te is úgy érzed nem megy vele... nem leszel tőle kevesebb, csak magadat húzod fel vele és nem lesz sikerélményed... fogadd el ezt a játékot nem kormányra találták ki...van akinek fekszik az ok...de ne kínozd magadat fölöslegesen. Ezért meg letörölni és eldobni, mert kormánnyal nem megy... megy mással.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest