Hirdetés

Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz F-ECT$ #1039 üzenetére

    az biztos, hogy középtávon ez a cél, mert a nexus vonal szépen az évek alatt egyre komolyabban fog erősödni. szerintem az akksis szívás viszont most mégis negatívan fog visszacsapni a google számára, igaz minimálisan. akik amúgy is a nexusban buzultak el, mint mi, nekünk gáz, de ez a visszacsatolás biztos eljut a google-hoz. a többiek, az új csatlakozók meg imádni fogják az n5-öt, kétségem nincsen felőle. idővel biztos feljebb fogják pozícionálni, és ez a minőségi javulást is hozhatja magával, ha már bátrabban mernek hozzányúlni az egyre nagyobb tábor miatt. a trend számomra egyértelműen látszik, csak még az elején vagyunk az egésznek. és ez úgy tűnik ezzel jár.
    a samsung nem véletlenül hegeszti továbbra is a saját oprendszerét is, ahogy a nokia a wp-re szavazott. bár én egy lumia nexus-t nagyon szívesen látnék :) én sem támogatom a samsung és más gyártók bloatware rendszereit, de rengetegen imádják ezeket, szóval biztos van mögötte valami.
    htc és a többiek meg... necces.. és akkor a dell most akar beszállni a telefon piacba a kivásárlás után.. érdekes lesz őket is figyelni.

    icons:
    egyik cimborám tok és fóli a nélkül használja az n4-et, lassan 1 éve. agyon van kopva a kerete ugyanúgy, mint az n5-nek lesz, de leszarja, telefon, ez a dolga. ebben egyet is értek, nekem mondjuk a szépérzékem bántja, de ez szubjektív. a gg2 előlapja viszont még karcmentes.

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Aktív témák