- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jelen! Szerencsére én rájöttem, hogy nálam mi okozza. Muszáj volt körbejárnom a témát, mert a KH Bank netbankját se tudtam használni emiatt. Már régóta használom, az "I' dont care about cookies" bővítményt, és ha be van kapcsolva, egy adott weboldalnál, nem kell mindig kattingatni, hogy elfogadom, az ilyen-olyan adatvédelmi, meg egyéb süketeléseket.
Viszont pár oldal háklis erre, és ha ba van kapcsolva az a bővítmény, akkor a nyitólapon kívül semmi már nem nyitható meg tovább. Nálam egyébként pár hete kezdődött ez a probléma, igazából nem tudom mihez kötni, valószínűleg valamelyik Chrome frissítés lehet az oka.
Egyébként nálam ilyen oldal a Prohardver is, bekapcsolt kiegészítővel, be se tudok jelentkezni.
A megoldás, az erre a bővítményre háklis oldalakat, a kivételek közzé kell tenni.
Első lépés, az eszköztáron katt a kiegészítőre, majd megjelenik a képen látható cucc:Katt a felső sorra, ezzel az oldal a kivételek közé kerül, utána feljön a szokásos ablak, hogy hogy elfogadom ,nem fogadom el, szóval a szokásos, ott kiválasztod ami neked szimpatikus, és utána lehet használni az oldalt.
Azt vettem még észre egyébként, ha az adott oldal, a kivételek közé van rakva, a legközelebbi újbóli megnyitáskor, már nem jelenik meg a párbeszédablak, csak akkor, ha a beállításoknál törlöm az előzményeket.
Szóval, nálam ez a bővítmény kavart be, pár oldalnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Filmgyűjtés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hobby elektronika
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest