- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
Visormail #33562 üzenetére
Megvan a megoldás, az Adatvédelem és biztonság panelen a böngészési adatok törlése után helyreállt a rend.
Lackooo84 Igen, nekem is volt amikor a vi.aliexpress.com jött be, bármit csináltam.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Cs1csó
titán
válasz
Visormail #32600 üzenetére
Fölösleges kiegészítő. Ott van az Ublock Origin vagy az AdGuard, ahhoz a FilterLists oldalról lehet letölteni szűrőket, akár YouTube specifikusakat is.
-
coco2
őstag
válasz
Visormail #32510 üzenetére
Nem böngésző modul, hanem külön a windows telepített program listában megjelenő alkalmazás, amit onnét uninstalláltam.
Végül töröltem a mentett jelszavakat, és a böngészőn belül megmaradtak a letárolt jelszavaim. Ha valaki ugyan azzal küzdene, olybá tűnik, hogy azok a jelszavak másodlagos helyre lettek másolva.
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
coco2
őstag
válasz
Visormail #32504 üzenetére
Jobb felül megnyomod a 3 gombot, felülről a második blokkban a "Bookmarks" alatt nekem most "Extensions" helyett közbeékelve egy "Google Password Manager" van. Mostani chrome frissítéssel érkezett, és rámtukmálta - én balga meg elfogadtam.
De amúgy frissítesz, és beírod: chrome://password-manager
Amennyire kivenni tudtam, a lényege valami olyasmi, hogy más készülékekre is vinni tudjam a jelszavaimat vagy mi a fene. A telepített alkalmazások menüben most külön ott egy "Google Password Manager".
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
Sonja
nagyúr
válasz
Visormail #32407 üzenetére
Rosszul van megadva az oldalon, de a github oldalon már jól! Így vedd fel, és akkor 24252 darabnak kell lennie összesen (nálam csak 24221-et használ belőle)!
https://raw.githubusercontent.com/bogachenko/fuckfuckadblock/master/fuckfuckadblock.txt?_=3
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
-
válasz
Visormail #32162 üzenetére
Üdv!
Miért nem uBlock Origin-t használsz? Telepítés óta csendben teszi a dolgát.
Van pár oldal, ami nem nyílik meg miatta, de ezek általában akkor sem nyílnak, ha kikapcsolom a blokkolót.[ Szerkesztve ]
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hardcore café
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Milyen processzort vegyek?
- Politika
- Xbox Series X|S
- Anime filmek és sorozatok
- Már tudjuk, hogy mikortól lesz elérhető a Detroit Become Human magyar szinkronja
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest