- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fradi81
veterán
válasz
Dluinet #19347 üzenetére
Egy dolog működik, ha a böngészőben kikapcsolom a flash-t. Ha nem kapcsolom ki, akkor a weboldalnak a flash változata tölt be, amit blokkol a flashblock, csak akkor meg nem tudom használni. Itt inkább a weboldal a hibás hogy nem lehet váltani kézzel flash/noflash változat között. De van megoldás, firefox mellé tartok egy kikapcsolt flash-es chrome-ot, amit csak erre használok.
-
spammer
veterán
válasz
Dluinet #19347 üzenetére
Nem erre gondolt, ez betölti csak nem aktiválja/futtatja a flash-t. Szerintem olyan nincs, amire gondolt, hogy a weblapok úgy lássák, hogy a böngésző nem flash-kompatibilis. Esetleg talán valami user-agent buherálással, de nem tudom, manapság melyik böngésző nem képes a flash-re.
-
Rasiel
senior tag
válasz
Dluinet #19201 üzenetére
Igen, ezt én is észrevettem, csak kíváncsi vagyok/voltam, hogyan vélekedtek erről. Színmegjelenítésben is van különbség a flash javára. Ami érdekes, hogy a "chrome://flags" résznél le kell tiltanom a "hardveresen gyorsított videódekódolást, hogy ne legyen fakó a kép flash esetében, így már teljesen ugyanazt látom, mintha a gépemre telepített lejátszóval játszanám le a videót.
-
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Dluinet #18616 üzenetére
És attól miért lesznek érdekesek ezek az eredmények?
Mondjuk erre leginkább a "Szakértő" kollégának kellene válaszolnia, de úgy tűnik, ő ignorálja a hozzá intézett kérdésemet, mert be van sértődve, hogy valaki kifogásolja is olykor a szempontjait, nem csak hajbókol előtte.
-
Ilsyde
őstag
válasz
Dluinet #8483 üzenetére
Én is olyan extensiont vagy progit keresek amivel le lehet menteni a youtube videokat mp3-ban. Amiket próbáltam azok egy másik honlapra visznek és nem bírnak el 30+ perces podcastokkal.
Ez a Freemake Video Downloader nagyon jónak tunik de indulás helyett crashel. Van valami mukodoképes alternatíva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mikrotik routerek
- Parfüm topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motoros topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hegesztés topic
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest