Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
zsoltip
üzenetére
Open up the “Registry Editor” ProgramNavigate to Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Google\ChromeWith the Chrome folder on the left highlighted, select Edit/New/DWORD (32-Bit Value) <<<or, if you prefer, on the right side of the screen in a BLANK SPOT, you can RIGHT CLICK New/DWORD (32-Bit Value)>>>.Name it ExtensionManifestV2Availability and hit enter.Right click what you just created (ExtensionManifestV2Availability) and click Modify. Set the Hexadecimal value to 2, and click OK.You’re done, but check your work by opening Chrome, and pasting chrome://policy in the URL Address bar and hit enter. You should see the ExtensionManifestV2Availability policy, and the value should be set to 2. If you don’t see it, click “Reload Policies” and/or review your work.
Nekem ezzel tökéletesen működik. -
Lackooo84
nagyúr
Nálam teljesen jó az unblock, youtube reklámot még életemben nem láttam. Telón meg revanced, az is szintén.

-
Lackooo84
nagyúr
Én még mindig 119.6045-öt használok.

-
Lackooo84
nagyúr
válasz
MaxxDamage
üzenetére

-
Lackooo84
nagyúr
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Én nem linkeltem bővítményt. Én a trükköt írtam be hogy lehet visszakapcsolni a flagsből kivett opciót.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Hm? És az én módszerem miért nem jó?

-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Lackooo84
üzenetére
* jobb alsó, nemtom miért balt írtam...
ezek az új kis ablakok nagyon rosszak alig lehet elolvasni, ráadásul jobb fent emgem nagyon zavar... Nem értem hogy mernek ilyeneket csinálni, h frissítésekkel sunyin átállítanak ilyeneket, és vissza se lehet állítani.. hát hadd döntsem már el nekem hogy a jó ..
-
Lackooo84
nagyúr
Hogy lehet beállítani, hogy az értesítések a bal alsó sarokban jelenjenek meg mint eddig?
-
Lackooo84
nagyúr
Az új frissítés óta a "kép megnyitás új lapon" gombra nyomva letölti a képeket, nem megnyitja új ablakban. Ez mi a tök?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Lackooo84
üzenetére
Na közben rájöttem miért lehetett Open GL-re állítva... anno elkezdett a google maps satellite nézete állandóan crashelni, és arra néztem megoldást. Na hát azzal akkor meg is oldódott, csak nem figyeltem, hogy akkor meg a videó enkód lesz gázos. Viszont így megint állandóan kressel a google maps satellite nézete már az ideg szétb*sz, nincs erre vmi más megoldás, hogy a kecske is jóllakjon, és a káposzta is megmaradjon?

-
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Cs1csó
üzenetére
Az üzi végén megtalálod.
Amúgy van még 1650Ti dedikált GPU-m is, de videóhoz nem akarom beröffenteni, videókhoz bőőőőven elég volt mindig is az integrált. Most vettem észre, hogy a chrome-al némelyik 4K videónál elkezdett köhögni (hozzáteszem alapból energiatakarékos móddal 50%-ra korlátozva használom a CPU-t általában, mikor csak neten böngészgetek) és így is bőven elég mindenre. Mint írtam a többi böngészővel 20%-körül van a CPU használat a legdurvább 4K 60fps videónál is, a Chrome-al meg van amikor már meg-meg akad, így vettem észre, h vmi nem oké, mert a CPU van, h eléri a 100%-ot, ha más task is megy közben. -
Lackooo84
nagyúr
Halihó, kéne egy kis help! Ez a nyavalyás Chrome sokkkkal jobban zabálja CPU-t ha youtube vagy twitch videót nézek, és rájöttem miért. Valamiért az integrált GPU "3D" funkcióját használja "Video Decode" és "Video Processing" helyett, és ez miatt a CPU ugyanannál a 4K vp9 videónál Firefoxszal18%:

Azért nem mindegy... HW gyorsítás be van kapcsolva, flagsban is be van az "override SW rendering list", semmi változás. Lehet ezzel valamit csinálni, hogy jó legyen, mint a többi böngészővel, és a GPU megfelelő "részét" használja a videólejátszásokhoz és ne zabálja szét a CPU-t??
Legion 5 laptop, Win 10 64bit, Chrome mindig a legfrissebb, most 115, i5 10300H CPU +(Intel UHD integrált GPU)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)