- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armando_19
őstag
válasz
dergander #41866 üzenetére
Az elemet attól függetlenül ne hagyd ki semmi képpen szerintem, Q6600-al kapcsolatban olvasd végig a régebbi hozzászólásokat, fajtája válogatja, hogy, mennyi fesszel mennek el. Nekem soha nem volt szerencsém 1-el sem, pedig 775-ös korszakban vizem volt...
Szerk: Carvus: Milyen oprendszerrel próbáltad?
-
Armando_19
őstag
válasz
dergander #41862 üzenetére
Van esetleg másik géped? Hirtelen támadt egy ötletem. Az elem. Ha van esetleg bármilyen másik gép, amiből át tudod tenni, és ki tudod próbálni, ne hagy ki semmi képpen.
És még egy tipp, kikapcsolt állapotban nyomd a billentyűzeteden az insertet, folyamatosan, és úgy röffentsd be a gépet, lehetőleg PS2-es billel. Ez elvileg egy service mód a bioshoz, ha valamit el tolsz a beállításokon, ne kelljen clear cmost tolni egyből. Ha pöccre indul így a gép, akkor ott biosos para lesz.
Ezt kettőt nézd meg kérlek, olvasom a fejleményeket. -
pmheros
őstag
válasz
dergander #41858 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy a Gigabyte (jMicron) lila vezérlőre kötött eszközök egyes esetekben lassabbak lehetnek. Főleg azokra indított tartós nagy állományok írása esetben. Egyébként nincs velük semmi gond sőt, a leválasztási ikon mindig meglesz, míg az inteles (sárga) vezérlőnél pl a Mátrix storage programot is feltelepítve az megszűnik létezni
-
amina09
csendes tag
válasz
dergander #41854 üzenetére
Töltsd le a felhasználói kézikönyvet és ott meg tudod nézni,hogy melyik az elsődleges sata port!Az indítással kapcsolatban:Én elsőnek 1 másik táppal próbálkoznék,hogy a táphibát kiszűrjem,de természetesen más is okozhatja!
-
amina09
csendes tag
válasz
dergander #41851 üzenetére
Esetleg próbáld+másik Hdd-vel!
Táp,ram,vga,jumper,rendben?cmos reset?
(A minap jártam úgy,hogy javítottam 1 gépet,mert állandóan fagyott!1-esével mindent lecseréltem a hdd kivételével és a hiba nem múlt el,pedig mélyformázás megvolt,HD SENTINEL 100/100-nak értékelte,gondoltam az tuti jó!Végső megoldásként 1 másik vinyóra raktam a rendszert a régit kivettem.AZOTA TÖKÉLETESEN TESZI A DOLGÁT A GÉP!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okos Otthon / Smart Home
- Path of Exile (ARPG)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged