- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
válasz
Vandit. #23275 üzenetére
Miért ne menne, szinte a giga lapokhoz lettek tervezve az E8xxx procik.
-
Gorneck
legenda
válasz
Vandit. #1948 üzenetére
Javítottam...Csekkold pls!
-
-
Gorneck
legenda
Lesz jobb ram, lesz jobb eredmény is...egyébként olvass bele a ddr3 tuning topikba....vannak nagyon szép eredmények... ;)
Igazából a chipset a szűk keresztmetszet...sztem az is lesz egy darabig...de Én nem bántam meg, hogy combo lapot vettem...nem kell legalább X38-ra váltanom, hogy kipróbáljam a DDR3-at. -
stigma
addikt
Nemtudom.szerintem az a gond a táptól 2cmre van a táptóla infinity , és lehet nem mozog levegő.Azon gondolkodtan Titan Cooleremről maradt még pár borda amiket fel tudok tenni a Vcore-ra(Amin R50es jelzés van hátha nem lesz ennyire melege).Esetleg emgpróbálom szemláltetni fényképpel hogy áll a helyzet.
Akkor inkább felteszem az F2es bios-t mert F4i-s kicsit instabilnak tűnik , mondjuk még csak beta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged