- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válaszoltam is neki...
-
Laraxior
titán
pumpálsz nekem valami tippet 20k körül egy frankó tápra? Quad lesz ugye.a többi maradni fog,nem cserélek mást. 9450 a nyerő. 520 Corsair?
igazából asse tom mi a különbség a moduláris meg a sima között. majd átnézek táptotyikba.. csak most nagy munkában vagyok a radivalma érkezik remélhetőleg a többi alkatrész
-
-
tlac
nagyúr
vinyók nélkül
vinyókkal megpakolva
(a tálcák kiszedhetők)-a szilikon tappancsokon keresztül alulról lehet belecsavarni a vinyókat
-a másik lehetőség pedig, hogy a fekete gumik közé lehet berakni a vinyótén az 1. módszert használom, mert ilyenkor stabilabban van a helyén a vinyó, de mindkettő megoldás elnyeli rendesen a rezgést (a 2. tökéletesen)
-
tlac
nagyúr
és mondjuk arrol ne is beszéljünk hogy a kuckotervezők nem gondolnak a vinyarezgésre? elképesztő...
az antec solo-mban gyárilag meg van olda, 2 féleképpen is bepakolhatók a vinyók
neked amikor resetnél lekapcsolt a gép akkor vissza is állt alapra vagy csak simán lekapcsolt és elindult de a tuning megmaradt?ha csak úgy resetelek, akkor megmarad a tuning, ha hiba miatt, akkor már nem biztos
fdisk:
nem stabil
-
P00By
nagyúr
-
-
mcmike
őstag
Már néztem én is a Task Manager-t, de System Idle Process 98-99%, szóval semmi nem dolgozik. Mintha a megszakítással (ami az egeret szolgálná ki) lenne ilyenkor valami baj, de hogy mi azt nem vágom...
Egyébként nekem is ez volt az első reakcióm. NOD32 v3 is fent van frissítve, és nem talál semmit... -
DaV!D
csendes tag
ahham thx az az igazság hogy nem akarom annyira húzni az e8200őmet 4ghz-ig vagy ameddig bírja(najó csak egyszer kipróbálni
) szóval nem tudom lehet hogy elég lenne egy sima ds3 is
lényeg hogy stabil legyen...és am mi a helyzet ep35 szériával ez az energia takarékos nem tom mi befolyásolja a tuning eredményeket? vagy tud valaki erről vmit bővebben?
-
-
éN79
addikt
Lehet én voltam a fenti hsz, egyszerűen arra céloztam, hogy 1066 főlé nagyságrendileg normáis körülmények között nem fog tudni menni, mondjuk egy jónak számító 1300-at mint felső határt meghúzva. Ehhez meg az általa alapon beállított szorzó melett kb. 10-15%-os FSB emelés tartozik, ha jól számolok.
-
Gorneck
legenda
Hááát elég darabokba van a gép...10w-tal kevesebb lett a fogyim ez már biztos...Tápról picit bővebben...
-
Laraxior
titán
Nem fussa....
Érkezik a víz jövő héten,már meg van rendelve. Meg a Q9450,és kellene egy új táp is,pittyeg már ez,nagyon meg van erőltetve. El kell passzolni,és benevezni egy 550es Csifire
Tegnap spontán kékhalál vót,de szóra sem érdemes
Ráadásul nyomom a Crysist,ész nélkül,gondolom kicsit felgyorsítom a menetet,végigszáguldoztam kocsival,célpont felrobbant,eccer csakmeghaltam... elfelejtettem hogy delta fokozaton játszom"márint a te memopárod?" azt olvastam hogy memoár....mirűű beszíl ez?
-
fdisk
őstag
-
WildDaemon
aktív tag
én DS3-at vittem vissza és hoztam helyette aDS3P-t nem ment benne 8*400-on a quad..
DS3P-vel viszont gond nélkül!Ezuton is köszönöm a tanácsokat, hogy ne vegyek DS3R , DS3 ,DS3L-t quad alá!
igaz én kipróbáltam a DS3l-t és a DS3-at is de aki huzni akaja a quadot annak minimum DS3P.MOD: Sorry mindenkitől ezt az előzőbe szerkeszthettem is volna.
bim #17155: mint látod nekem bejött a quadhoz a DS3P... a kissebb lapok sehol nem voltak hozzá képest.. a memóriákat jól feszeli.. meglepően jól! kingmax 1.8VDimm bvbiosban +0,25V everest: 2.05VDimm multiméter 2.058VDimm... -
tlac
nagyúr
nekem az az elméletem, hogy tuninggal az mch többet kap normal-on, mint tuning nélkül
viszont +0,1-el a tuning nélküli normal emelkedik meg, +0,2-vel pedig legyen X
szerintem tuning alatt a normal és az X ugyanannyi (vagy legalábbis nagyon hasonló)
és szerintem ez az X lesz, az, ahol még x16 akar lenni, de nem bírja az mch (nem ad képet)
viszont X felett már levált x1-be -
-
DroneZ^
őstag
Na, továbbra is fagy az asztal. Nemtudok semmit csinálni, mintha 1 print screen lenne az asztalrol és ennyi. Befagy, kész, hosszan nyomom a bekapcsgombot, ennyi amit tudok csinálni... SATA-val nem lehet baj? 5let? Nemigaz hogy csak nekem csinálja ezt a gépem
Amúgy mintha, talán, azután kezdte volna el hogy a Daemon tools-t feltelepitettem... Eddigi segítségeteket is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mini-ITX
- bambano: Bambanő háza tája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam Deck
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest