- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
belaazallat
addikt
-
old gray
addikt
válasz
debut12 #21575 üzenetére
Nálam mostanában már nagyon érdekes a helyzet, van egy szabályos időközönként ismétlődő sercegő hang, de néha pl. minden bill. leütésre (ha folyton nyomok egy bill. akkor folyton) hallható vagy pl. XP ablak bezárásakor, teljes képernyő-méretre váltáskor stb..
Mivel a tápomon kívül (ill. hdd, optikai meghajtók kivételével) mindent cseréltem, és azóta is hallható, így (nálam) egyértelmű: a táp az okozója. Sztem lehet táp, vga, esetleg alaplap
Hogy miért; na azt én is szeretném tudni. A tápos topicban ha jól emlékszem a guruk adtak is rá magyarázatot.
-
-
Telefunen
őstag
válasz
debut12 #18491 üzenetére
Az előbbi a tRD-t állítja (a memset-ben performance level néven találod meg) automatikusan minnél alacsonyabbra (Szvsz. érdemesebb a tRD-t kézileg beállítanod a lehető legalacsonyabb értékre), az utóbbi a memóraivezérlő, tehát gyakorlatilag az NB feszültsége +0.1V-ot én adnék neki, nehogy automatikusan túlfeszelje a lap.
-
garfield-r
tag
válasz
debut12 #18411 üzenetére
Nemrég végeztem a telepítéssel, és nálam a másolás rendben van, a hangfalak is szólnak, csak nem egészen úgy ahogy kellene: az 5.1-ből a két hátsó meg se nyikkan.
(az azért még hozzátartozik a történethez, hogy nem raktam újra a Windowst, csak csökkentett módban kipucoltam a régi drivereket, de nem hinném hogy ez miatt vacakolna)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest